הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1439 לייקים

הכותרות מהיום סותרות את בדיקת הנאותות שנעשתה באמצעות אחת החברות הגדולות בעולם בתחום הזה.
בדיקת נאותות שערכה כמה חודשים וחיפשה כל דבר, אין סיכוי שלא קראה את פסק הדין של הקאס.
לא חושב שצריכים לשכוח מהעניין כל עוד הוא קיים, אבל זה כנראה רחוק מאוד ממה שמציגים בכותרות.
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

ידידי @האדום הצורר , צודק, טעות שלי - בוסמן זה מקרה הפוך שחוק של בית המשפט האירופי חייב את כל הכדורגל האירופאי, אבל אם כבר, אז הנה דוגמה קצת יותר טריה -

https://www.dailyrecord.co.uk/sport/foo ... ll-5752723

גם כאן, קבוצה שהלכה לפירוק, טוענת שיש לה שם חדש, פיפ״א לא מקבלת את זה. לגבי בעלי חוב ישראליים ומקומיים (ספקים וכו׳) - לדעתי פיפ״א לא תתערב. לגבי חובות לזרים - שחקנים או מאמנים, פיפ״א כן תתערב.

לגבי בדיקת הנאותות והקבוצה האמריקאית - אם זה היה אמריקאים סטייל אלה שהגיעו לירושלים, הייתי אומר שהם פספסו את זה, לא ברור לי איך הסיפור הזה ״עבר״ ליד הקבוצה הזאת.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

RnM כתב:ידידי [mention]האדום הצורר[/mention] , צודק, טעות שלי - בוסמן זה מקרה הפוך שחוק של בית המשפט האירופי חייב את כל הכדורגל האירופאי, אבל אם כבר, אז הנה דוגמה קצת יותר טריה -

גם כאן, קבוצה שהלכה לפירוק, טוענת שיש לה שם חדש, פיפ״א לא מקבלת את זה. לגבי בעלי חוב ישראליים ומקומיים (ספקים וכו׳) - לדעתי פיפ״א לא תתערב. לגבי חובות לזרים - שחקנים או מאמנים, פיפ״א כן תתערב.

לגבי בדיקת הנאותות והקבוצה האמריקאית - אם זה היה אמריקאים סטייל אלה שהגיעו לירושלים, הייתי אומר שהם פספסו את זה, לא ברור לי איך הסיפור הזה ״עבר״ ליד הקבוצה הזאת.
זה לא עבר לידם.
לפחות בשני אתרים צויין שהאמריקאים היו מודעים לנושא.
באחד האתרים נטען שהעסקה תצא לדרך.
מעבר לכך , אין שום סיכוי שפסק הדין או הודעת המועדון המסוייגת או חוות דעת משפטית בנושא חמקו מעורכי דינם ומדלוייט.
האם ההודעה של פיפ"א מהיום שימחה אותם? בטוח שלא.
האם ההודעה לבדה הזו תוביל לנסיגה מההסכם? סביר להניח שלא.
אם הם לא התרגשו מהאפשרות לרדת ליגה ,
הם כנראה לא מתרגשים מידי מפסק דין שיקרה בעוד כמה שנים.

האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

טוב קראתי את כל המסמך. בגדול הם אומרים שם שבגלל שפיפא ניהלה את הדיונים מול הראל אחזקות במקום מול "פועלי תל אביב" (הבעלים הנוכחיים) ולא מנעה מהראל אחזקות לקחת אחריות על החובות כנציגה בדיונים המשפטיים, אין לה קייס מול הפועל, כי הראל אחזקות כבר לא קשורה לכדורגל מאז פירוקה. הם מציעים לפיפא לטעון נגד הגורם שכן קשור לכדורגל כיום שזה "פועלי תל אביב", החברה שמחזיקה את הפועל היום, אבל מחייבים אותה להתחיל את כל הדיונים מחדש. הדיינים כותבים שהם מופתעים שפיפא ניהלה את הדיון מול הראל אחזקות לאור כל זה. נראה שהם נתלים בבירוקרטיה כדי להמנע מלהכריע בנקודה העקרונית (מי קובע כשחוקי פיפא מתנגשים עם חוקי המדינה) בתקווה שפיפא תעזוב את זה וזהו. מכיוון שנראה לי שגם האינטרס של פיפא הוא לא לברר את הנקודה העקרונית עד הסוף, קשה לי להאמין שיחליטו להמשיך עם ההליכים.
צריך להבין מה מקור המידע לגבי "הפנייה של פיפא להפועל" ומאיפה הגיע לכל הכתבים - דרך המועדון או דרך העלאת המסמך המקורי לאינטרנט, ואז יהיה קל יותר להבין אם זה אמור להשפיע בצורה כלשהי על העסקה הנוכחית. הימור לא מבוסס שלי - האמריקאים מודעים לתוכן המסמך הזה וזה בפני עצמו לא שינה את עמדתם, ובצדק, כי נשמע שבכל מקרה אין כרגע הליך פעיל מול הפועל ברמת התביעות הפרטניות, וגם סיכוי סביר שלא יהיה.
אינתי עומרי, הפועל.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

מצאתי ציטוט של עו״ד יוסי גייר שניהל את התביעה במשך שנים, בזמן הפרסום של הפסיקה הקודמת
ניתן לערער? לערער לא, אבל לפיפ"א ואופ"א עדיין פתוחה האפשרות להתחיל את הכל מחדש וזה אומר עוד כמה שנים טובות. סיכוי קטן שפיפ"א ואופ"א יחליטו להיכנס לזה וגם אם כן, לא יעמדו כבר סנקציות.
כלומר (עד כמה שניתן להאמין לגייר), לפחות עניין הסנקציות יורד כרגע מהפרק.

ועוד ציטוט מאותה תקופה
גורם במועדון אמר אתמול: "סנקציות לא יהיו יותר וזה משמעותי. גם ברמה הכלכלית. אם פיפ"'א כן תתעסק בזה, נתמודד. זה כבר יהיה ממקום אחר לגמרי ולא תחת סנקציות".
זה קצת מסביר את כל התמונה והעובדה שהאמריקאים לא מסתייגים מהרכישה כרגע ואפילו הופך את כל הידיעה להרבה פחות דרמטית מאיך שמציירים אותה.
אבל חבל שלא מראיינים אף אחד מהגורמים המשפטיים הרציניים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

האדום הצורר כתב:טוב קראתי את כל המסמך. בגדול הם אומרים שם שבגלל שפיפא ניהלה את הדיונים מול הראל אחזקות במקום מול "פועלי תל אביב" (הבעלים הנוכחיים) ולא מנעה מהראל אחזקות לקחת אחריות על החובות כנציגה בדיונים המשפטיים, אין לה קייס מול הפועל, כי הראל אחזקות כבר לא קשורה לכדורגל מאז פירוקה. הם מציעים לפיפא לטעון נגד הגורם שכן קשור לכדורגל כיום שזה "פועלי תל אביב", החברה שמחזיקה את הפועל היום, אבל מחייבים אותה להתחיל את כל הדיונים מחדש. הדיינים כותבים שהם מופתעים שפיפא ניהלה את הדיון מול הראל אחזקות לאור כל זה. נראה שהם נתלים בבירוקרטיה כדי להמנע מלהכריע בנקודה העקרונית (מי קובע כשחוקי פיפא מתנגשים עם חוקי המדינה) בתקווה שפיפא תעזוב את זה וזהו. מכיוון שנראה לי שגם האינטרס של פיפא הוא לא לברר את הנקודה העקרונית עד הסוף, קשה לי להאמין שיחליטו להמשיך עם ההליכים.
צריך להבין מה מקור המידע לגבי "הפנייה של פיפא להפועל" ומאיפה הגיע לכל הכתבים - דרך המועדון או דרך העלאת המסמך המקורי לאינטרנט, ואז יהיה קל יותר להבין אם זה אמור להשפיע בצורה כלשהי על העסקה הנוכחית. הימור לא מבוסס שלי - האמריקאים מודעים לתוכן המסמך הזה וזה בפני עצמו לא שינה את עמדתם, ובצדק, כי נשמע שבכל מקרה אין כרגע הליך פעיל מול הפועל ברמת התביעות הפרטניות, וגם סיכוי סביר שלא יהיה.
ההודעה של פיפ"א מאתמול לא אומרת בהכרח שהם כן מתכוונים להמשיך עם ההליכים?
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

אם הדיווח מדויק פיפא בסך הכל הודיעה להפועל שהיא שוקלת לדון בתיקים וביקשה ממנה תגובה. זה לא הליך פעיל של טיפול בתביעות למיטב הבנתי.
אינתי עומרי, הפועל.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

RnM כתב:עוקב אחרי הפורום הזה המון זמן והחלטתי שסוף סוף הגיע הזמן להגיב כאן. כפי שכבר כתבו כאן בשעות האחרונות, את פיפ״א לא מעניין הראל אחזקות או ניסנוב אחזקות. לפי החוקים של פיפ״א מי שמקבל מקום בליגה מסוימת, לפי תוצאות ספורטיביות, זה קבוצה בשם הפועל תל אביב או ברצלונה או ליברפול או גלזגו ריינג׳רס. ברגע שהקבוצה, קרי - הפועל תל אביב - לא הראל אחזקות, לא ניסנוב אחזקות, לא משלמת את החובות שלה, פיפ״א מפעילה סנקציות עד לתשלום החוב.

אין סיכוי בעולם שיתקבל תקדים שקבוצה תטען שהעמותה שניהלה אותה התפרקה ובגלל זה היא לא יכולה לשלם חובות, בלי קשר לחוק הישראלי של העדפת נושים ובלבולי מוח של עורכי דין ומבינים למיניהם שהתראיינו בכל מיני ערוצי ספורט בשנים האחרונות סביב החוב הזה. הסיבה הפשוטה היא שהחלטה כזאת - ממש כמו חוק בוסמן - תהפוך לתקדים בכדורגל העולמי ולצורך העניין, ברצלונה הייתה יכולה להחליט על פירוק העמותה לפני שלוש-ארבע שנים, כשהפרויקט המקצועי שלה כשל (התקופה של גריזמן, קוטיניו וכו׳), להקים עמותה חדשה - ברצלונה אדומים 2022 ולטעון שהיא לא צריכה לשלם את החובות של העמותה הקודמת. מאמין שאתם מבינים שזה לא יקרה.

כל מה שהניסנובים עושים בשנים האחרונות זה לדחות את הקץ, שהוא אחד משניים - או לשלם את החובות או לרדת 2 ליגות (אם אני לא טועה זה התקנון) או פירוק (שוב פעם, לפי התקנון). הבעיה היחידה זה התסריט המסריח שכמובן יתגשם עם המועדון המקולל הזה - לאכול את הדגים המסריחים ולקבל מכות - כלומר, שהאדונים ניסנוב יחליטו שהם משלמים את החובות, אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי ופיפ״א תעמוד על הרגליים האחוריות ותדרוש הורדת ליגות/פירוק.

כל המשחקים המשפטיים - העדפת נושים, קבוצת אחזקות, זה בולשיט. מבחינת פיפ״א וכל העולם ואחותו לא הראל אחזקות שיחקה בליגת העל ולא הראל אחזקות שיחקה בגביע אופ״א ז״ל, אלא הפועל תל אביב. זה כל הסיפור ולא מבין איך כולם לא מבינים שהפסיקה משוויץ היא גורפת לכל הליגות בעולם ולכן אין סיכוי בעולם שהטענה של הניסנובס תתקבל. אם תשאלו אותי מה פיפ״א תעשה? פשוט מאוד, יכולה להרחיק את כל הקבוצות הישראליות מאירופה (כולל נבחרת ישראל) עד שהפועל תל אביב לא תפורק או תשלם את החובות שלה, נראה את ההתאחדות שלנו עומדת בפני סנקציה כזאת.

בשורה התחתונה - לא התרגשתי מהפרסום בזמנו כי הבנתי שמדובר בטענה טכנית, שפשוט כמו כל דבר בשוויץ, זזה לאט מאוד וברור לי כשמש שאת החובות נצטרך לשלם או ללכת לפירוק.

מי שכתב כאן שאת הקבוצה האמריקאית הסכום הזה לא אמור להפחיד - צודק, הבעיה היא שעדיין קיימת הסנקציה שפיפ״א יכולה להפעיל ואז ההשקעה שלהם תלך לפח, במקרה כזה, יכול להיות פשוט טרגדיה-קומית שאיזה סעיף בהסכם יקבע שבמקרה כזה הם יכולים לבטל את ההסכם ולהחזיר את הקבוצה לאחים הכוכבים ואז נקבל גם קבוצה בליגה נמוכה וגם את צמד המנהלים הבכירים בתור בעלים בחזרה.

יאללה הפועל ...
כתבת בכזה ביטחון... מאיפה המידע?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

dino
קיבל.ה  2452 לייקים

איל כתב: 21 פברואר 2023, 23:46 כבר שנים שאני טוען שבמקום לבזבז כסף על הוצאות משפטיות
היו צריכים להגיע להסדרים עם בעלי החוב למכור שחקן שניים לעשות פריסה ולסגור עניין.
נכון
גם אני חשבתי כך.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

האדום הצורר כתב: 22 פברואר 2023, 01:22 טוב קראתי את כל המסמך. בגדול הם אומרים שם שבגלל שפיפא ניהלה את הדיונים מול הראל אחזקות במקום מול "פועלי תל אביב" (הבעלים הנוכחיים) ולא מנעה מהראל אחזקות לקחת אחריות על החובות כנציגה בדיונים המשפטיים, אין לה קייס מול הפועל, כי הראל אחזקות כבר לא קשורה לכדורגל מאז פירוקה. הם מציעים לפיפא לטעון נגד הגורם שכן קשור לכדורגל כיום שזה "פועלי תל אביב", החברה שמחזיקה את הפועל היום, אבל מחייבים אותה להתחיל את כל הדיונים מחדש. הדיינים כותבים שהם מופתעים שפיפא ניהלה את הדיון מול הראל אחזקות לאור כל זה. נראה שהם נתלים בבירוקרטיה כדי להמנע מלהכריע בנקודה העקרונית (מי קובע כשחוקי פיפא מתנגשים עם חוקי המדינה) בתקווה שפיפא תעזוב את זה וזהו. מכיוון שנראה לי שגם האינטרס של פיפא הוא לא לברר את הנקודה העקרונית עד הסוף, קשה לי להאמין שיחליטו להמשיך עם ההליכים.
בהנחה ומה שכתבת נכון (וזה נשמע מאד הגיוני), כנראה שהפועל לא חוששים כל כך (ובצדק) מתביעה נגד פועלי תל אביב, הסיבה היא בעיקר שיש לפועלי ת"א הגנה טובה -
אנחנו לא קשורים להראל אחזקות, אין לנו חוב לשחקנים האלו, לא מכירים אותם ולא חתמנו עמם כלום והקבוצה הרי נרכשה ממפרק ללא החובות.
אני גם לא חושב שפיפ"א יפתחו את ההליך שוב.
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

ידידי, @לירון האדום , תראה את הכתבה הזאת, נתתי לינק אליה בתגובה קודמת -

זה כמעט אחד לאחד המקרה של הפועל - קבוצה שפושטת רגל, הנהלה חדשה שאומרת - אנחנו לא קשורים לקבוצה הקודמת, פיפ״א באה ואומרת - אתם אותה קבוצה.

לגבי הביטחון שלי בדבר - אני לא עורך דין או משהו כזה, אבל אין מצב שההחלטה שפיפ״א תקבל בנושא של הפועל לא תהיה גורפת לכל העולם. אם ההתאחדות מנהלת את הליגה המקומית וקובעת חוקים מקומיים, פיפ״א מנהלת את הכדורגל העולמי וקובעת את החוקים הבינלאומיים. לכן, ההתאחדויות שרוצות להיות כפופות לפיפ״א ואופ״א (השתתפות במפעלים אירופאיים) חייבות לציית לחוקים שלהן. מכאן שכל החלטה שמתקבלת מהווה תקדים, ממש כמו בבית משפט רגיל. היות ובמקרי עבר פיפ״א אף פעם לא נתנה למועדונים להעלים חובות עם הטענה (המפגרת) של ״החלפנו בעלים״, אין סיכוי שזה יקרה גם הפעם.

ניתוק הזיקה לחוב יכול להתקיים רק במקרה של יישות ספורטיבית חדשה - קבוצה אחרת. לכן להרגשתי כל ההתפלפלות המשפטית היא בסך הכל משיכת זמן מיותרת. הטענה של קבוצת ניהול נכון לגבי בעלי חוב מקומיים, כשאני מאמין שאחרי הסיפור של הראל אחזקות, גם כל ספק מקומי עם שכל מחתים על ערבות אישית גם את בעלי הקבוצה ולא רק את העמותה עצמה, שכפי שאנחנו רואים, יכולה להיעלם ואתה נשאר עם כלום ביד, אבל לגבי חובות חו״ל? אני לא רואה את זה קורה ...

זאת לדעתי גם הסיבה שפיפ״א נזכרה בזה מחדש, כי הם מבינים את ההשלכות של החלטה כזאת והעובדה שהיא יכולה להפוך לתקדים. דרך אגב - מועדון נורמלי היה שואף להסדיר את הסיפור הזה כמה שיותר מהר ולא למרוח זמן, כי במקרה וחס וחלילה היינו מגיעים לאירופה תחת האחים, או שאולי זה יקרה עם הקבוצה האמריקאית, אתם חושבים שזה לא ידליק נורה אדומה (תרתי משמע) שם בשוויץ ואז זה יכול להיות ממש טרגדיה יוונית, לקבל את הפצצה מפיפ״א.

בכל מקרה, אני חושב שבשלב הזה השאלה היא לא התהליך מול פיפ״א אלא מה הקבוצה האמריקאית הזאת חושבת עליו והאם באמת יש מצב שהם לא היו מודעים לסיטואציה ולפסיקה של פיפ״א, שזה משהו שלא נראה לי הגיוני ...
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

מן הראוי שהמועדון יפרסם התייחסות רשמית, במישרין או באמצעות יוסי גאייר. יש פה חוסר בהירות קיצוני
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

RnM כתב: 22 פברואר 2023, 10:03 ידידי, @לירון האדום , תראה את הכתבה הזאת, נתתי לינק אליה בתגובה קודמת -

זה כמעט אחד לאחד המקרה של הפועל - קבוצה שפושטת רגל, הנהלה חדשה שאומרת - אנחנו לא קשורים לקבוצה הקודמת, פיפ״א באה ואומרת - אתם אותה קבוצה.

לגבי הביטחון שלי בדבר - אני לא עורך דין או משהו כזה, אבל אין מצב שההחלטה שפיפ״א תקבל בנושא של הפועל לא תהיה גורפת לכל העולם. אם ההתאחדות מנהלת את הליגה המקומית וקובעת חוקים מקומיים, פיפ״א מנהלת את הכדורגל העולמי וקובעת את החוקים הבינלאומיים. לכן, ההתאחדויות שרוצות להיות כפופות לפיפ״א ואופ״א (השתתפות במפעלים אירופאיים) חייבות לציית לחוקים שלהן. מכאן שכל החלטה שמתקבלת מהווה תקדים, ממש כמו בבית משפט רגיל. היות ובמקרי עבר פיפ״א אף פעם לא נתנה למועדונים להעלים חובות עם הטענה (המפגרת) של ״החלפנו בעלים״, אין סיכוי שזה יקרה גם הפעם.

ניתוק הזיקה לחוב יכול להתקיים רק במקרה של יישות ספורטיבית חדשה - קבוצה אחרת. לכן להרגשתי כל ההתפלפלות המשפטית היא בסך הכל משיכת זמן מיותרת. הטענה של קבוצת ניהול נכון לגבי בעלי חוב מקומיים, כשאני מאמין שאחרי הסיפור של הראל אחזקות, גם כל ספק מקומי עם שכל מחתים על ערבות אישית גם את בעלי הקבוצה ולא רק את העמותה עצמה, שכפי שאנחנו רואים, יכולה להיעלם ואתה נשאר עם כלום ביד, אבל לגבי חובות חו״ל? אני לא רואה את זה קורה ...

זאת לדעתי גם הסיבה שפיפ״א נזכרה בזה מחדש, כי הם מבינים את ההשלכות של החלטה כזאת והעובדה שהיא יכולה להפוך לתקדים. דרך אגב - מועדון נורמלי היה שואף להסדיר את הסיפור הזה כמה שיותר מהר ולא למרוח זמן, כי במקרה וחס וחלילה היינו מגיעים לאירופה תחת האחים, או שאולי זה יקרה עם הקבוצה האמריקאית, אתם חושבים שזה לא ידליק נורה אדומה (תרתי משמע) שם בשוויץ ואז זה יכול להיות ממש טרגדיה יוונית, לקבל את הפצצה מפיפ״א.

בכל מקרה, אני חושב שבשלב הזה השאלה היא לא התהליך מול פיפ״א אלא מה הקבוצה האמריקאית הזאת חושבת עליו והאם באמת יש מצב שהם לא היו מודעים לסיטואציה ולפסיקה של פיפ״א, שזה משהו שלא נראה לי הגיוני ...
ידידי, הקישור שנתת מ2015 לא מדבר על החובות של ריינג’רס.
https://www.heraldscotland.com/business ... -revealed/

פה מופיעה החלטה של בית משפט מקומי בסקוטלנד שמפילה החובות על המפרקים של המועדון הישן.
טכנית לארז
קיבל.ה  1959 לייקים

צנציפר מספר שלא ישפיע ואמורים להעביר 7 מש"ח.

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /h1d31bx0j

בהפועל ת"א מאמינים: פתיחת התיק בפיפ"א לא תשפיע על עסקת הרכישה
ההליך מול תשעת שחקני עבר במועדון, שדורשים סכום שמגיע ל-3 מיליון אירו, אמור להימשך מספר חודשים עד שנה. בקבוצה האמריקנית עודכנו ולא מתכוונים לסגת מהרכישה ואמורים להעביר 7 מיליון ש"ח בשבוע הבא
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

בוואלה מפרסמים "שגורמים" במועדון מנסים לחבל בעסקה עם האמריקאים, כי לטענתם יש להם בקנה עסקה יותר טובה- בשבילם.
אני מניח שלאותם גורמים יש אותם הורים, ואני רוצה לשלוח מפה חיבוק גדול לכל מי שהלך להפגין אצל האח בסביון באותו יום שהוא עיכב את החתימה והפעיל עליו לחץ לחתום ולשחרר אותנו ממנו.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

Niro כתב: 22 פברואר 2023, 11:22 בוואלה מפרסמים "שגורמים" במועדון מנסים לחבל בעסקה עם האמריקאים, כי לטענתם יש להם בקנה עסקה יותר טובה- בשבילם.
אני מניח שלאותם גורמים יש אותם הורים, ואני רוצה לשלוח מפה חיבוק גדול לכל מי שהלך להפגין אצל האח בסביון באותו יום שהוא עיכב את החתימה והפעיל עליו לחץ לחתום ולשחרר אותנו ממנו.

האמריקאים כאמור לא נלחצו מהודעת פיפ"א, ונדמה שלא כולם מרוצים מזה. לאורך תקופה ארוכה יש למעורבים בתהליך חשש שיש גורמים בהפועל תל אביב שמעוניינים שהעסקה תיפול בגלל שיש להם בקנה עסקה אחרת - כזאת שתחזיר לבעלים את ההשקעה שלהם.

החשש הגדול של מי שרוצה שהעסקה תצא לפועל הוא מהוועדה להעברת זכויות בהתאחדות לכדורגל. במילים פשוטות: האנשים שמנסים להוציא את העסקה לפועל, חוששים שאנשים אחרים במועדון ישתמשו במלוא כובד המשקל שלהם כדי להשפיע על הוועדה שתנסה להקשות על העברת הזכויות לאמריקאים ו"להבריח" אותם. הדרך לכך יכולות להיות מגוונות ויצירתיות, החל מערבויות ועד הגבלות בנוגע לזכויות ניהול שלמעשה יסמנו לאמריקאים את הדרך החוצה.

עד חודש יוני שבו אמור המועדון לעבור לידי האמריקאים, יש עוד הרבה זמן. התחושות הן שמתחת לפני השטח יש בהפועל תל אביב שני "מחנות": זה שרוצה להשלים את העסקה וזה שרוצה לחבל בה. מי ייצא כשידו על העליונה? כרגע אף אחד לא יודע
טכנית לארז
קיבל.ה  1959 לייקים

וואלה זה אופיר סער שהוא שונא ניסנוב.

אני מאמין שאם הפאחים באמת היו רוצים לחבל, השופר שלהם צנציפר כבר היה מפרסם כל מיני דברים שליליים על הקבוצה האמריקאית כדי להצדיק את הפאחים שלו.
אבל אם צנציפר, שהוא כאמור השופר שלהם, אומר שהם אמורים להעביר 7 מש"ח ומספר שזה הולך לקרות, אז אני לא כ"כ בצד של אופיר סער פה.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

כנראה שאין קליטה באמריקה אם בכל הכתבות שעולות לאף אחד אין מושג מה הדעה של האמריקאים על העניין

עריכה:הכוונה היא שלמדליפים אין קשר איתם לא שלעיתונאים אין קשר
נערך לאחרונה על ידי ההוא שאמרו לו ב 22 פברואר 2023, 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב:כנראה שאין קליטה באמריקה אם בכל הכתבות שעולות לאף אחד אין מושג מה הדעה של האמריקאים על העניין
עשה לי רושם בביקור בארץ שהם בורחים מתקשורת כמו מ"אש".
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Ron.T כתב: 22 פברואר 2023, 10:50
RnM כתב: 22 פברואר 2023, 10:03 ידידי, @לירון האדום , תראה את הכתבה הזאת, נתתי לינק אליה בתגובה קודמת -

פה מופיעה החלטה של בית משפט מקומי בסקוטלנד שמפילה החובות על המפרקים של המועדון הישן.
ריינג'רס לא ירדו בגלל זה לליגה האחרונה בסקוטלנד?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

De Niro כתב: 22 פברואר 2023, 12:03
ההוא שאמרו לו כתב:כנראה שאין קליטה באמריקה אם בכל הכתבות שעולות לאף אחד אין מושג מה הדעה של האמריקאים על העניין
עשה לי רושם בביקור בארץ שהם בורחים מתקשורת כמו מ"אש".
קראתי את מה שכתבתי וזה יצא דבילי, התכוונתי שאין אף אחד מהגורמים המדליפים שהשיג מהם תשובה ברורה, אני אערוך את זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לי זה נשמע מאד קלוש שדווקא בוועדה המאד מכובדת (בלי ציניות) להעברת זכויות יערימו קשיים.
אין לכאורה שום סיבה לא לאשר את הרכישה.
אם יש גורמים שרוצים לכאורה שהעסקה תיפול? זה דווקא נשמע לי פחות קלוש.אבל זה לא יעזור להם לדעתי.

לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

teknoboy כתב: 22 פברואר 2023, 12:17
Ron.T כתב: 22 פברואר 2023, 10:50

ריינג'רס לא ירדו בגלל זה לליגה האחרונה בסקוטלנד?
ירדו ב 2012, הכתבה מ 2015
טכנית לארז
קיבל.ה  1959 לייקים

@De Niro

לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

אני לא יודע מה הדין בסקוטלנד ומדובר בכתבה מ 2015... מאמין שמאז דברים השתנו או שהיו החלטות כאלו או אחרות.
פיפ"א לא יכולה להתעלם מחוקי המדינה בכל הקשור לעניין הכלכלי / חובות.

בכל מקרה, אני נוטה לחשוב שאין חדש תחת השמש.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

טכנית לארז כתב:[mention]De Niro[/mention]

תודה.
הערב תקבע היריבה.
יש התרגשות במועדון מההגעה לוומבלי.
מסתבר שבאנגליה זה ארוע נחשב ולא משנה המסגרת.
אונישנקו
קיבל.ה  411 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 פברואר 2023, 12:59 @De Niro

עכשיו הכל ברור.
הם עסוקים בחגיגות ולכן לא מפרסמים התייחסות :devil-smile:
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1155 לייקים

אני מתחיל לחשוב שלא קרה שום דבר חדש ויש פה אינטרס של מישהו לחבל בעסקה
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 22 פברואר 2023, 15:30 אני מתחיל לחשוב שלא קרה שום דבר חדש ויש פה אינטרס של מישהו לחבל בעסקה
בגדול יש שניים עד שלושה אוהדי הפועל שמאוד חשוב להם להרוויח משהו לארנקם האישי במכירה של הפועל
זאביק
שרון
ואחד מנג׳ר על- יצחק
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

אוגוסטוס היל כתב:אני מתחיל לחשוב שלא קרה שום דבר חדש ויש פה אינטרס של מישהו לחבל בעסקה
גם אם קרה הם ינסו להעצים את זה
כדי להוריד אותם מהעסקה.
מחרביי הפועל כבר אמרנו?
טכנית לארז
קיבל.ה  1959 לייקים

נראה לי שאופיר סער רוצה לחבל בעסקה.
ועדיין אם ה"פרסום" שלו סטייל הבלוג של גידי של "שמעתי שיש מי שמנסה לחבל בעסקה" יביא לזה שיהיה עוד לחץ עליהם למכור אז אולי ייצא מזה טוב.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1 ... tml?ref=hp הבקרה התקציבית החלה בבדיקת קבוצת מינצברג. למרות שמדובר בבשורות טובות, משום מה אתר וואן ממסגר את הידיעה באופן שלילי.
מידיעה לידיעה עולה הרושם כי מנסים לחבל בעסקה ולגרום לקבוצה לקבל רגליים קרות. מקווה מאוד שלא כך ושאכן העסקה תושלם.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

avivx2 כתב: 23 פברואר 2023, 12:21 https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1 ... tml?ref=hp הבקרה התקציבית החלה בבדיקת קבוצת מינצברג. למרות שמדובר בבשורות טובות, משום מה אתר וואן ממסגר את הידיעה באופן שלילי.
מידיעה לידיעה עולה הרושם כי מנסים לחבל בעסקה ולגרום לקבוצה לקבל רגליים קרות. מקווה מאוד שלא כך ושאכן העסקה תושלם.
כל הועדות והבדיקות האלו הן הצגה ומידת הקשיחות היא בהתאם לרחש הציבורי
מהדברים פה בארץ שלפעמים מעמידים פנים שזה גרמניה למרות שביום יום זה מדינת עולם שלישי(אגב זה ילך ויתפשט עם הממשלה הזו)
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

באופן כללי , תמיד טוב שבודקים , זה עדיין לא אומר שיימצאו מכשול , כי אין ולא יהיה כזה.
אין שום חדש.כל הבדיקות בשנים האחרונות הן מעט יותר מקיפות וטוב שכך.
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

טכנית לארז כתב: 22 פברואר 2023, 12:59 @De Niro

פין עזז זה הכינוי שלי בגריינדר
אנטי ביתר לשעבר
דרסליה
קיבל.ה  38 לייקים

ברקוביץ' טען אתמול שמידיעה הם רוצים לשנה הבאה את רן בן שמעון
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  204 לייקים

דרסליה כתב: 23 פברואר 2023, 17:15 ברקוביץ' טען אתמול שמידיעה הם רוצים לשנה הבאה את רן בן שמעון
מאמן של קבוצות קטנות
מתאים לנו בול
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

דרסליה כתב:ברקוביץ' טען אתמול שמידיעה הם רוצים לשנה הבאה את רן בן שמעון
מידיעה? הוא בקשר עם האמריקאים?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

יותר סביר שהוא בקשר עם הסוכן של רן בן שמעון
Asafasraf