סניור
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כמה שמעתי את השם הזה כשהיה בנוער, "סניור" , "חלוץ העתיד" . תפסיקו לנפח ילדים שעוד לא קרעו זוג נעליים. אין לו מקום בליגה שניה אפילו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
חבל על הזמן, הבנו, לא מתאים.
להשאיל ויפה שעה אחת קודם
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
להשאיל ויפה שעה אחת קודם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ראיתי אותו בנוער ולא התרשמתי בכלל כמו שכבר רשמתי פה בעבר.
היה בדיוק אותו דבר כמו שהוא בבוגרים בנוער - גמלוני עם טכניקה לוקה בחסר, רק שם המהירות היחסית שלו והכוח המתפרץ היה מחפים על זה, בבוגרים זה לא תופס.
מצד שני משחקנים אחרים שהחזקתי מהם בנוער לא יצא שום דבר אז לך תדע.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא יודע איזה תפקיד הוא אבל חלוץ הוא לא.
לבלמים יש יותר אחוזי הצלחה ברחבה ממנו.
לבלמים יש יותר אחוזי הצלחה ברחבה ממנו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
לא קשור למשחק.
חייב לפתוח משתמש בוולט ולהתחיל לעבוד.
חייב לפתוח משתמש בוולט ולהתחיל לעבוד.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
לא שחקן כדורגל
לא היה ולא יהיה
חוץ ממהירות אין שם כלום
לא היה ולא יהיה
חוץ ממהירות אין שם כלום
נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel ב 12 פברואר 2023, 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
או שינסו אותו בצד ימין במערך 3 בלמים במקום אלו או לספסל.
להבקיע הוא לא יודע
להבקיע הוא לא יודע
-
- קיבל.ה 632 לייקים
חוץ מהניסיון נגיחה לשער, באמת שלא תרם יותר מדיי, גאנם גם הוריד לו כדור נהדר במחצית ראשונה וברח לו (ללא ספק חוסר טכניקה), חייב לנסות להציל לו את הקריירה ולשבץ אותו בקו חמש בימין במקום אלו.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
גם מגן בקו 5 צריך לדעת לעצור כדור ולתת פס.
לא יודע איך הוא עבר את כל מחלקת הנוער בלי ללמוד טכניקה בסיסית.
לא יודע איך הוא עבר את כל מחלקת הנוער בלי ללמוד טכניקה בסיסית.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לא להשאיל, לא להשאיר לספסל
למכור. עכשיו.
הלוזונים בכיף ישימו עליו חצי מיליון שקל.
למכור. עכשיו.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
למכור? רק תגיד מי קונהצ'ימבויקה כתב:לא להשאיל, לא להשאיר לספסל
למכור. עכשיו.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כל דקה שלו בהפועל רק הורסת לו.
מזמן צריך להיות מושאל לקבוצת ליגה לאומית.
הבעיה שהוא לוקה בטכניקה בסיסית. הוא לא מצליח למסור כדור מקדם אחד נורמלי וגם המסירה לגאנם שבעט לקורה הגיעה בכלל מבלם של חדקה.
הבעייה יסודית יותר ממה שחושבים. בחור חמוד וילד טוב. זה לא עוזר כרגע.
מזמן צריך להיות מושאל לקבוצת ליגה לאומית.
הבעיה שהוא לוקה בטכניקה בסיסית. הוא לא מצליח למסור כדור מקדם אחד נורמלי וגם המסירה לגאנם שבעט לקורה הגיעה בכלל מבלם של חדקה.
הבעייה יסודית יותר ממה שחושבים. בחור חמוד וילד טוב. זה לא עוזר כרגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
סניור אחלה ילד, משקיע חרוץ ופוטנציאל גדול. אז כן כנראה תעשה לו טוב עונת השאלה אבל הוא עדין ילד שגדל בנוער (למרות שהיה בילדים צהוב)
סניור אחלה ילד, משקיע חרוץ ופוטנציאל גדול. אז כן כנראה תעשה לו טוב עונת השאלה אבל הוא עדין ילד שגדל בנוער (למרות שהיה בילדים צהוב)
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
משחק וחצי? אתה בטוח בזה?El dudernio כתב:לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
גם שביט מזל השקיע אז?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אין לו סיומת, רק שהוא יודע לעשות עבודה לא רעה באגף, כשהוא יצא הפועל יצאו לחופשה בהתקפה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שביט מזל בן 21, זאת עונתו הרביעי בבוגרים הוא הושאל ללאומית ולא עשה שם יותר מידי. בלי קשר הוא אחלה ילד למשפחה אדומה ונלחם על המגרש.לירון האדום כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:55משחק וחצי? אתה בטוח בזה?El dudernio כתב:לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
גם שביט מזל השקיע אז?
עומר סניור בן 19, עונה שניה בבוגרים, טרם הושאל ונחשב לפוטנציאל גדול בגלל נתונים פיזים יחסית מרשים. גם אתמול היה לא רע מלבד יכול סיום לוקה בחסר ( ע"ע גאנם). אבל הוא עוד ילד אזלא יקרה כלום אם ננשום אויר לפני שנקבור אותו..
דר"א כנ"ל לגבי מזל.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בוא נשפוט את השחקנים מקצועית ובלי קשר למאיזה משפחה באו או את מי הם אוהדים.El dudernio כתב: ↑13 פברואר 2023, 09:16שביט מזל בן 21, זאת עונתו הרביעי בבוגרים הוא הושאל ללאומית ולא עשה שם יותר מידי. בלי קשר הוא אחלה ילד למשפחה אדומה ונלחם על המגרש.לירון האדום כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:55משחק וחצי? אתה בטוח בזה?El dudernio כתב:לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
גם שביט מזל השקיע אז?
עומר סניור בן 19, עונה שניה בבוגרים, טרם הושאל ונחשב לפוטנציאל גדול בגלל נתונים פיזים יחסית מרשים. גם אתמול היה לא רע מלבד יכול סיום לוקה בחסר ( ע"ע גאנם). אבל הוא עוד ילד אזלא יקרה כלום אם ננשום אויר לפני שנקבור אותו..
דר"א כנ"ל לגבי מזל.
גם רייכרט אחלה ואוהד הפועל אבל הוא היה נזק מקצועי אצלנו.
עכשיו אחרי שהוצאנו את עניין המשפחה או האופי של השחקן - מקצועית נטו -
שביט מזל הוכיח שהוא לא מתאים לרמות של ליגת העל.
עומר סניור - יש לו נתונים אבל לצערי הרב, גם הוא הוכיח שהוא עדיין לא בשל או ראוי לשחק בהפועל ת"א וספק אם גם בליגת העל.
אני לא חושב שהוא יכול לשחק בחלק ההתקפי אבל כן צריך לנסות לשים אותו על צד ימין במקום אלו במערך של 3 בלמים.
גנאם ידע אתמול פעמיים לשים כדור בקורה, סניור ידע לנגוח על השוער, להעיף כדור ליציע ממצב טוב.
אתה לא באמת יכול להשוות בין גנאם לסניור
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
זה קורה לעיתים נדירות, אבל אני נאלץ להסכים עם אל דאוד.
הוא באמת ילד..אני זוכר איך זהבי נראה בגיל 21, שלא לדבר על דוידה ואפילו ספורי.
נכון שהוא לא מדויק ומקבל גם החלטות לא טובות, אבל אני דווקא מאמין בסניור.
הוא שחקן קלאסי למתפרצות ולקבל כדורים לשטח, קשה לו יותר לקבל כדור לרגל במשחק מסודר, באופן יחסי לדקות שהוא מקבל הוא מגיע להמון מצבים וגם מייצר כאלה.
אני חושב שיום אחד הוא יהיה שחקן מעולה, באמת שקשה לשפוט אותו כרגע.
הוא שחקן קלאסי למתפרצות ולקבל כדורים לשטח, קשה לו יותר לקבל כדור לרגל במשחק מסודר, באופן יחסי לדקות שהוא מקבל הוא מגיע להמון מצבים וגם מייצר כאלה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אתמול הוא קיבל מצב ודאי לגול והחמיץ.שחר כתב: ↑13 פברואר 2023, 12:03 זה קורה לעיתים נדירות, אבל אני נאלץ להסכים עם אל דאוד.
אחרי זה היה לו עוד מצב טוב שהוא התמהמה עם הכדור והכדור דיי ברח לו.
עוד הזדמנות טובה שעצר את הכדור ברחבה ובעט ליציע.
הוא לא שחקן התקפי, שוב, צריך לנסות אותו בצד ימין במקום אלו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אולי יום אחד יצא ממנו משהו (אני לא חושב) אבל כרגע הוא לא מתאים לליגת העל, בטח שלא להפועל ובטח שלא כשחקן הרכב.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
יש לו הרבה רצון, פעלתן, אבל כישרון לכדורגל... לא ממש
-
- קיבל.ה 135 לייקים
מאז שעלה לבוגרים בפלייאוף 19/20, הראה מספר פעולות בודדות של שחקן כדורגל.
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
טעה בגדול כשלא לחץ על הפועל להשאילו לקבוצה שבה ישחק באופן קבוע ויוכל להתפתח באופן נורמלי, בלי הלחץ של הפועל ומאבקי התחתית, ובלי שכל טעות תהיה בגדר קטסטרופה.
חלק מהאשמה על מאמניו לשעבר בנוער שהתעקשו שהוא מוכן לבוגרים, וניפחו את ראשו על יכולותיו וכו. לכן מתקשה קצת לרדת לקרקע המציאות.
חלק מהאשמה על מאמניו לשעבר בנוער שהתעקשו שהוא מוכן לבוגרים, וניפחו את ראשו על יכולותיו וכו. לכן מתקשה קצת לרדת לקרקע המציאות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
יאללה דיי כבר לגניבת דעת הזאתEl dudernio כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:26 לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
הבן אדם לא יודע לתת פס
לא אכפת לי אם הוא שחקן נוער שלנו או שהוא שהגיע מאפריקה לפניי שבוע
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מעניין אם יש מתאם בין קוטלי סניור למבריחי רמזי ספורי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לגמרי. קיבל אינסוף צ'אנסים מגיל 17 ושנים בעיקר בעט כדורים למוסכים, לא היה נאה לו לשחק בלאומית והושאל לליגת העל, וברח ברגע הראשון שקיבל הצעה עם יותר כסף.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
שום קשר לקטילה! לפחות לא אצלי.El dudernio כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:26 לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
נהפוך הוא - אני אומר יש לו פוטנציאל אבל כרגע הבנת המשחק והטכניקה שלו לוקות מאד מאד מאד.
הוא צריך לשפר אותם במקום שכרגע מתאים לו יותר כמו הליגה הלאומית (אולי בהפועל שנה הבאה).
סניור שיחק בהפועל יחסית הרבה. עקבתי אחריו מקרוב. אני באמת לא זוכר כמעט בשום משחק פעולות חיוביות שלו בצד ההתקפי.
זה שחקן שהמילה 'השאלה' זועקת לשמיים עבורו. זה פשוט לא זה כרגע. אולי בעוד שנתיים. כרגע לא.
ואני מאלה שנותנים צ'אנס לשחקנים ולא קוטלים/מאדירים אחרי 2-3 משחקים.
הוא צעיר? יש לו פוטנציאל? יש סיכוי שיהיה טוב יותר? מעולה. אני מאמין בילד. שחק לך עונה בליגה הלאומית, 90 דקות כל משחק, תשתפר ותחזור.
זה לא להפועל כרגע, סורי. בטח לא למצב בו היא נמצאת.
יחד, רק יחד! 

- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
יש לו נתונים טובים.
תנו לו זמן.
תנו לו זמן.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מסכים
ובכל זאת אנחנו לא הקבוצה להשתפשף עליה
שנה בלאומית תעשה לו פלאים. או שלא ואז נדע בוודאות שהוא לא מתאים.
בכל מקרה הפועל ת"א לא צריכה להיות הקבוצה שמשתפשפים עליה שחקנים מהסוג שלו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 384 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לחלוטין מסכים... אבל לכן לא כדאי לקבור אותו... גם להגיד שכרגע הוא לא ברמה להתחיל רחש ביציע כשהוא מקבל כדור זה לא רציני.7even כתב: ↑16 פברואר 2023, 05:22שום קשר לקטילה! לפחות לא אצלי.El dudernio כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:26 לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
נהפוך הוא - אני אומר יש לו פוטנציאל אבל כרגע הבנת המשחק והטכניקה שלו לוקות מאד מאד מאד.
הוא צריך לשפר אותם במקום שכרגע מתאים לו יותר כמו הליגה הלאומית (אולי בהפועל שנה הבאה).
סניור שיחק בהפועל יחסית הרבה. עקבתי אחריו מקרוב. אני באמת לא זוכר כמעט בשום משחק פעולות חיוביות שלו בצד ההתקפי.
זה שחקן שהמילה 'השאלה' זועקת לשמיים עבורו. זה פשוט לא זה כרגע. אולי בעוד שנתיים. כרגע לא.
הוא צעיר? יש לו פוטנציאל? יש סיכוי שיהיה טוב יותר? מעולה. אני מאמין בילד. שחק לך עונה בליגה הלאומית, 90 דקות כל משחק, תשתפר ותחזור.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הלוואי ויתממש. אני איתך, חבר.El dudernio כתב: ↑16 פברואר 2023, 23:28אני לחלוטין מסכים... אבל לכן לא כדאי לקבור אותו... גם להגיד שכרגע הוא לא ברמה להתחיל רחש ביציע כשהוא מקבל כדור זה לא רציני.7even כתב: ↑16 פברואר 2023, 05:22שום קשר לקטילה! לפחות לא אצלי.El dudernio כתב: ↑13 פברואר 2023, 08:26 לא נמאס לכם לקטול ילדים בני 18 אחרי משחק וחצי?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2287 לייקים
גם היום לא הצליח לעבור שחקן...
זה פשוט לא זה
זה פשוט לא זה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
חייב לצאת להשאלה + לשנות עמדה.
כרגע אני בספק אם זה מספיק לליגה לאומית.
כרגע אני בספק אם זה מספיק לליגה לאומית.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
משחק קודם, מול חדרה, קיבל קרדיט לפתוח בהרכב, משחק שעבר קיבל כדור דומה מאוד למה שאוזבולט קיבל מגאנם היום, רק שאצל סניור זה לא הסתיים בגול אדיר, אלה בחוסר יכולת להשתלט על כדור ולסיים בבעיטה לשער (באותה סיטואציה הוא מסר).
הוא מאוד חלש, חייב לעורר אותו ולהשאיל אותו עונה הבאה ואולי גם לשנות לו תפקיד, כי חלוץ/קשר הוא לא, אולי הסבה סטיל יחזקאל כמגן...
הוא מאוד חלש, חייב לעורר אותו ולהשאיל אותו עונה הבאה ואולי גם לשנות לו תפקיד, כי חלוץ/קשר הוא לא, אולי הסבה סטיל יחזקאל כמגן...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
היו לו איזה קטע שרץ עם הכדור ואז ניסה לעצור או משהו ולשנות קצב/כיוון והכדור ברח לו, פגע לו בעקב ומשם נלקח על ידי שחקן של ק״ש.
זה היה מביך רק קצת פחות ממסירת העקב שפצעה את לוסיו שנה שעברה לחודש.
זה היה מביך רק קצת פחות ממסירת העקב שפצעה את לוסיו שנה שעברה לחודש.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 19 פברואר 2023, 02:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
נכון לעד כה אין קבוצה בליגה הראשונה ואולי גם בשניה שלא מחפשת להיפטר ממנו על סמך מה שהוא מפגין במגרש.
אם היינו מביאים דבר כזה מהפועל עכו הוא הופך למושא ללעג מזמן.
יכול להיות שיפתח לו עוד שנתיים והוא יהיה סקורר, באותה מידה שהדבר הזה יקרה לרז טוויזר.
אם היינו מביאים דבר כזה מהפועל עכו הוא הופך למושא ללעג מזמן.
יכול להיות שיפתח לו עוד שנתיים והוא יהיה סקורר, באותה מידה שהדבר הזה יקרה לרז טוויזר.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 632 לייקים
לא לרמה, פשוט ביזיון של מהלכים, מחכה לשחקני ביתר במקום לשחק בנגיעה, כפי שאמרתי, או שיעשה הסבת תפקיד (כמגן) או להתראות חאלס
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
חאלס, הוא פשוט לא מתאים לרמה הזאת.