הקבוצה האמריקאית
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
עד שהכל חתום, שום דבר לא חתום
במדינה כאוטית כמו ישראל - עם אינתיפאדה בפתח, הם עוד עלולים לחטוף רגליים קרות ולברוח
במדינה כאוטית כמו ישראל - עם אינתיפאדה בפתח, הם עוד עלולים לחטוף רגליים קרות ולברוח
שער 5 זה הלב
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
אני מאוד פסימי לגבי כל הפיאסקו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מצטרף לדעתך!
ראיתי היום התבטאות של טביב, לא שהוא מישהו שמקובל עלי בכלל, אבל אמירתו נכונה :
מי שרוצה לקנות לא ממזמז בדיקה, ומעכב הודעה מסודרת!
IF YOU WANT TO BUY, BUY, DONT TALK!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ככה האמריקאים עובדים.
גם את החלק היחסי בפלימות' לקח להם חודשים ארוכים לרכוש.
גם את החלק היחסי בפלימות' לקח להם חודשים ארוכים לרכוש.
-
- קיבל.ה 2475 לייקים
כי הם לא בנאדם אחדאדום ותיק כתב: ↑11 פברואר 2023, 12:12מצטרף לדעתך!
הם ארגון, יש להם לא מעט אנשים משקיעים
מלבד זאת, הם קמו כמן חברה שיש להם מטרות השבחה והם חייבים לבדוק הרבה יןתר טוב כל פרמטר
אם כבר משהו שיכול לגרום להם לסגת, זה המצב בארץ
הוא לא נראה כמו משהו שהולך להיות יציב והם מאוד בונים על זה
יריב לוין, אוהד הפועל, יגרום להם ללכת
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הסיבה העיקרית שבגינה אדם כה נחות כמו אלי טביב הצליח לצבור הון אסטרונומי, היא שתמיד יימצאו האנשים התמימים שיאמינו ברצינות לדברים שהוא אומר.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1161 לייקים
כשאנשים רציניים מגיעים לשכונה ככה זה נראה.
צריך לעשות על זה קריקטורה.
ועכשיו הוגה הדעות המצוטט הוא אלי טביב
צריך לעשות על זה קריקטורה.
ועכשיו הוגה הדעות המצוטט הוא אלי טביב
-
- קיבל.ה 319 לייקים
אדום ותיק כתב: ↑11 פברואר 2023, 12:12מצטרף לדעתך!

את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 79 לייקים
מאז שהמועדון עבר לידיים פרטיות, מה שקורה במועדון הפועל תל אביב כדורגל והאוהדים מקבל מימדים של קומדיה שחורה.
המצב של המועדון חרא והאוהדים מיואשים. מתחיל דיבור על בעלים חדשים והאוהדים בפול שכנוע עצמי ו wishful thinking. מגיעים בעלים חדשים והאוהדים באקסטזה. הבעלים החדשים מתבררים כיותר גרועים מהקודמים,המצב של המועדון חרא והאוהדים מיואשים. וחוזר חלילה.
המצב של המועדון חרא והאוהדים מיואשים. מתחיל דיבור על בעלים חדשים והאוהדים בפול שכנוע עצמי ו wishful thinking. מגיעים בעלים חדשים והאוהדים באקסטזה. הבעלים החדשים מתבררים כיותר גרועים מהקודמים,המצב של המועדון חרא והאוהדים מיואשים. וחוזר חלילה.
פושעי עוטף עזה לדין
- רדפוקס
- קיבל.ה 4781 לייקים
פשוט מדהים איך אנשים טיפשים נבהלים ממישהו שעובד מסודר ולא שולף מהמותן.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑11 פברואר 2023, 15:52![]()
יש אנשים שמגיע להם פשוט ניסנוב לעוד 100 שנה.
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
אלי טביב קישקש שם המון שטויות , מצחיק לקחת אותו ברצינות בכלל
- 7even
- קיבל.ה 2722 לייקים
.רדפוקס כתב: ↑11 פברואר 2023, 16:45פשוט מדהים איך אנשים טיפשים נבהלים ממישהו שעובד מסודר ולא שולף מהמותן.
יש אנשים שמגיע להם פשוט ניסנוב לעוד 100 שנה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ארגייל חזרו למקום הראשון ופתחו פער 8 נק' מהמקום השלישי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4781 לייקים
-
- קיבל.ה 941 לייקים
מישהו יכול להסביר למה כבר חודש לא שומעים מהם?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביממה....D red imperia כתב: ↑11 פברואר 2023, 13:04הסיבה העיקרית שבגינה אדם כה נחות כמו אלי טביב הצליח לצבור הון אסטרונומי, היא שתמיד יימצאו האנשים התמימים שיאמינו ברצינות לדברים שהוא אומר.
כשהוא אומר משהו שנראה נכון אני לא פוסל אותו במידי.
אין לי, ולא היה לי שום קשר אליו
-
- קיבל.ה 753 לייקים
שנראה לו שהקבוצה האמריקאית מושכת רגליים בכל הגישה שלה.
-
- קיבל.ה 1161 לייקים
לא מתאים לך הנאיביות הזאת. חוות הדעת המקצועית של אלי טביב. נו באמת.
אלי טביב קיבל בדיקת נאותות חינם. הוסדרו החובות מחו״ל. הוא מת שהם יירדו מזה כי הוא נדחק הצידה ויש פה כסף על הרצפה.
להערכתי הדבר היחיד עכשיו שיכול להבריח את הרוכשים זה יריב לוין והחברים שלו
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 842 לייקים
למה יש שקט?
כי אין מי שמדליף לתקשורת, איזה כיף
כי אין מי שמדליף לתקשורת, איזה כיף
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זו הנחה אחת. שקט יכול להיגרם מהמון סיבות.
השאלה היא למה אנשים מחפשים רעש והתשובה לכך היא שאחרי 5 שנים בצינוק, טבעי שכל אחד פה יחפש קרן של אור.
השאלה היא למה אנשים מחפשים רעש והתשובה לכך היא שאחרי 5 שנים בצינוק, טבעי שכל אחד פה יחפש קרן של אור.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
נראה לי די הגיוני לחפש ודאות במצב של חוסר ודאות, ולאור העובדה שהכל לכאורה סגור זה אכן מוזר שלא מוציאים הודעה. בכל מקרה אם אני זוכר נכון הדד ליין הוא ה16 בפברואר, אז אולי יהיה משהו עד אז. לפי צנציפר ב-27 בינואר: "והשלישי הוא הזרמת שבעה מיליון שקל שייכנסו לחשבון נאמנות עד ל-16 בפברואר".
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1161 לייקים
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
באמת היו חסרים לוזרים ורואי שחורות בפורום.אדום ותיק כתב:שנראה לו שהקבוצה האמריקאית מושכת רגליים בכל הגישה שלה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
משהו לא מובן לי בקבוצה האמריקאית.הם רוצים להשקיע בכימיה כסף בינוניים( דובר על 2 מיליון דולר לעונה) ואז למכור ברווח.
בכמה הם חושבים שמישהו ירכוש קבוצה כמו הפועל,שתהיה,בהתאם להשקעה כזו,קבוצה שנלחמת באופן קבוע על הפלייאוף העליון...
נניח משהו בסדר גודל של נתניה, הפועל חיפה..
כמה הן שוות ?
אז אצלנו יש תוספת קהל גדולה יותר..אבל לא מאמין שניתן למכור קבוצה גמור הפועל ביותר מ 10 מיליון דולר
בכמה הם חושבים שמישהו ירכוש קבוצה כמו הפועל,שתהיה,בהתאם להשקעה כזו,קבוצה שנלחמת באופן קבוע על הפלייאוף העליון...
כמה הן שוות ?
אז אצלנו יש תוספת קהל גדולה יותר..אבל לא מאמין שניתן למכור קבוצה גמור הפועל ביותר מ 10 מיליון דולר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הם לא בהכרח באים לטווח קצר כפי שפורסם בהתחלה.בז'רנו כתב:משהו לא מובן לי בקבוצה האמריקאית.הם רוצים להשקיע בכימיה כסף בינוניים( דובר על 2 מיליון דולר לעונה) ואז למכור ברווח.
כמה הן שוות ?
בטווח הארוך אם וכאשר תהיה הצלחה גדולה הם יוכלו גם להרוויח.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
לא מסתדר.אם הם באים לטווח ארוך,ההשקעה שלהם תהיה גבוהה יותר..De Niro כתב: ↑12 פברואר 2023, 22:16הם לא בהכרח באים לטווח קצר כפי שפורסם בהתחלה.בז'רנו כתב:משהו לא מובן לי בקבוצה האמריקאית.הם רוצים להשקיע בכימיה כסף בינוניים( דובר על 2 מיליון דולר לעונה) ואז למכור ברווח.
כמה הן שוות ?
בסכומים המדוברים גם לא תהיה הצלחה כזו גדולה( גביע פעם בכמה שנים זה לא ממש הצלחה).
2 הקבוצות המצליחות בישראל היום הן מכבי וחיפה.נניח שאחת מהן תצא למכירה- אתה באמת מאמין שאפשר יהיה למכור אחת מהן ביותר מ 50 ,60 מיליון דולר( ואני נדיב)
כמה שחר השקיע? כמה גולדהר השקיע? ב5 השנים האחרונות הם השקיעו יותר מזה,כל אחד מהם
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראשית , אני מציע להאמין רק לדוחות חתומים על ידי רואי חשבון. אני לא מאמין לפרסומי השקעה בתקשורת.בז'רנו כתב:לא מסתדר.אם הם באים לטווח ארוך,ההשקעה שלהם תהיה גבוהה יותר..De Niro כתב: ↑12 פברואר 2023, 22:16הם לא בהכרח באים לטווח קצר כפי שפורסם בהתחלה.בז'רנו כתב:משהו לא מובן לי בקבוצה האמריקאית.הם רוצים להשקיע בכימיה כסף בינוניים( דובר על 2 מיליון דולר לעונה) ואז למכור ברווח.
כמה הן שוות ?
בסכומים המדוברים גם לא תהיה הצלחה כזו גדולה( גביע פעם בכמה שנים זה לא ממש הצלחה).
2 הקבוצות המצליחות בישראל היום הן מכבי וחיפה.נניח שאחת מהן תצא למכירה- אתה באמת מאמין שאפשר יהיה למכור אחת מהן ביותר מ 50 ,60 מיליון דולר( ואני נדיב)
כמה שחר השקיע? כמה גולדהר השקיע? ב5 השנים האחרונות הם השקיעו יותר מזה,כל אחד מהם
שנית , אם הקבוצה תגיע לאירופה אולי אפשר להרוויח גם משם.לא בהכרח בכל עונה הם יצטרכו להביא סכומים גבוהים מהבית.
בנוסף , כמה כסף הם כבר שילמו או ישלמו על המועדון? גם אם הם יקבלו עליו 10 מיליון דולר הם כנראה ייצאו ברווח.
לדעתי , התכנון שלהם הוא להגיע לפחות לכמה שנים טובות , ואולי אז למכור , אלא אם כן הקבוצת רכישה הזו תצבור הצלחות עם קבוצות אחרות , ואז תהיה להם אפשרות לגייס עוד משקיעים ולהשאר.
אתמול קראתי שכרמלו אנתוני גם יקים קבוצת רכישה משלו.כנראה הם יודעים מה הם עושים.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הרווח המשמעותי בבעלות על מועדון כדורגל מצליח איננו מגיע מהמועדון גופא אלא מהמעטפת.
מציע לבדוק בכמה תפח הונם של שחר, ברקת, גולדהאר, לוזון וכד' בשנים המדוברות. ההשקעה שלהם בכדורגל בטלה בשישים לעומת הרווחים האדירים שהם גרפו באותן שנים בשלל עיסוקיהם.
לא מדובר בצירוף מקרים.
מציע לבדוק בכמה תפח הונם של שחר, ברקת, גולדהאר, לוזון וכד' בשנים המדוברות. ההשקעה שלהם בכדורגל בטלה בשישים לעומת הרווחים האדירים שהם גרפו באותן שנים בשלל עיסוקיהם.
לא מדובר בצירוף מקרים.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 517 לייקים
אם יזרימו לקבוצה באופן קבוע, במשך ארבע - חמש שנים, בכל עונה 2 מיליון דולר וייקדמו את הקבוצה. תסריט אפשרי שיימכרו אותה בסוף התהליך הזה ב15-20 מיליון דולר. זו יופי של תשואה להשקעה קצרת טווח של 4-5 שנים.
השקעה סולידית כזו, עם ניהול מקצועי איכותי מביאה בקלות 10-12 אלף מינויים ותקציב של 40 מיליון שקל בערך.
זה שנות אור מניסנוב.
השקעה סולידית כזו, עם ניהול מקצועי איכותי מביאה בקלות 10-12 אלף מינויים ותקציב של 40 מיליון שקל בערך.
זה שנות אור מניסנוב.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
שנות אור כן או לא תלוי אך ורק בהחלטות הניהוליות שהם יקבלו לגבי מי האנשים שהם ימנו כראשי המערכת המקצועית.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
רק אני טרוד מזה שנרד ליגה והם לא יקחו את הקבוצה? זה גזר דין מוות למועדון
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דווקא אני מודאג מזה שאם חלילה נרד ליגה הם לא ידעו להביא מאמן מתאים ושחקנים מתאימים לליגה השניה.benaim כתב:רק אני טרוד מזה שנרד ליגה והם לא יקחו את הקבוצה? זה גזר דין מוות למועדון
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אני עוד יותר מוטרד מזה שהם אמרו שגם במקרה שנרד הם עדיין ישקיעו בקבוצה. .. הם מבינים בכלל מה זה אומר?
ועוד יותר מוטרד מזה שהם רואים במועדון פוטנציאל כלכלי. כאילו... מה???
ואפילו יותר מזה אני מוטרד שעד עכשיו הם לא שמו אגורה כדי לעזור, גם לא כהלוואה
ואם זה לא מספיק אז גם מזה שהם אפילו טירפדו את כל החלון שהיה.
ובקטנה, גם את זה שהניסיון הניהולי שלהם בכדורגל גם לא להיט.
מי שרוצה להצדיק את ההתנהולת הזו ולתלות את תקוותו בקבוצה הזאת ולחכות שהם יסיימו את הבדיקה כאילו הם קונים את פאקינג אמזון ולא מועדון ספורט ישראלי ללא כוונות רווח.. אחלה.
הלוואי ואני טועה לגביהם אבל בינתיים יש הרבה סיבות להיות מוטרדים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4781 לייקים
אני כרגע מוטרד רק מדבר אחד וזה להיפטר מניסנוב-תושב-גרינברג.
אחרי שנעבור את זה אפשר להתפנות להיות מוטרדים מדברים אחרים.
אחרי שנעבור את זה אפשר להתפנות להיות מוטרדים מדברים אחרים.