רז שלמה
נכנס ל-10 דקות אחרונות והספיק לעשות טעות של טירון כשאיבד כדור ברחבה.
אי אפשר יותר להתפשר על רכות מגמתית כזאת בהגנה!
אי אפשר יותר להתפשר על רכות מגמתית כזאת בהגנה!
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
הבעיה הכי גדולה שלו היא 0 בטחון עצמי.
זה לא שהוא עילוי-אבל הוכיח בעבר שיכול להיות בלם לגטימי.
כרגע אין אף אחד שיקנה אותו ואנחנו צריכים מחליפים.
אפשר להשאיל בעונה הבאה
זה לא שהוא עילוי-אבל הוכיח בעבר שיכול להיות בלם לגטימי.
כרגע אין אף אחד שיקנה אותו ואנחנו צריכים מחליפים.
אפשר להשאיל בעונה הבאה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
**זהירות - דעה לא פופלרית**
יעידו עליי אנשים שמכירים אותי, רז הוא השחקן השנוא עליי בהפועל אי פעם. אף פעם לא החזקתי ממנו או תפסתי ממנו גם בעונה שהוא היה סביר. יכול להיות שמההתחלה הייתה לי עליו דעה קדומה
אבל, וזה אבל גדול, כדי לשקם ביטחון של שחקן עם חוסר כל כך גדול לתת לו לשחק 10-15 דקות כל משחק זה כן משהו שיכול טיפה לעלות אותו.. כל משחק שהוא מסיים עם מעט דקות ומעט עד אפס טעויות יתנו לו עוד קצת אמונה בעצמו ואז אולי ישתחרר לו ג'וק לאט לאט
לא הייתי עושה את זה בחיים, כי זה בא על חשבון הפועל ועל הזין שלי הביטחון של פאקינג רז שלמה אבל אני כן יכול לראות איך הכניסות שלו בסוף המשחק אמורות להרים אותו ואולי לתרום לו בהמשך
בכל מקרה לדעתי - למכור לראשון שיהיה מספיק אמיץ לקחת אותו, אין לנו פריווליגיה להיות מרכז שיקום
יעידו עליי אנשים שמכירים אותי, רז הוא השחקן השנוא עליי בהפועל אי פעם. אף פעם לא החזקתי ממנו או תפסתי ממנו גם בעונה שהוא היה סביר. יכול להיות שמההתחלה הייתה לי עליו דעה קדומה
אבל, וזה אבל גדול, כדי לשקם ביטחון של שחקן עם חוסר כל כך גדול לתת לו לשחק 10-15 דקות כל משחק זה כן משהו שיכול טיפה לעלות אותו.. כל משחק שהוא מסיים עם מעט דקות ומעט עד אפס טעויות יתנו לו עוד קצת אמונה בעצמו ואז אולי ישתחרר לו ג'וק לאט לאט
לא הייתי עושה את זה בחיים, כי זה בא על חשבון הפועל ועל הזין שלי הביטחון של פאקינג רז שלמה אבל אני כן יכול לראות איך הכניסות שלו בסוף המשחק אמורות להרים אותו ואולי לתרום לו בהמשך
בכל מקרה לדעתי - למכור לראשון שיהיה מספיק אמיץ לקחת אותו, אין לנו פריווליגיה להיות מרכז שיקום
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
באמת שאני אומר את זה בלי שום כעס או עצבים
אסור לו להיכנס אפילו לזמן פציעות כשמובילים 2 הפרש כבלם שלישי
הוא סכנה שלא ראיתי בחיים שלי
אסור לו להיכנס אפילו לזמן פציעות כשמובילים 2 הפרש כבלם שלישי
הוא סכנה שלא ראיתי בחיים שלי
-
- קיבל.ה 693 לייקים
למה הוא השחקן השנוא עליך בהפועל מעולם?? מה יש לשנוא בו, שהוא לא טוב?אייבר דה-בונלס כתב:**זהירות - דעה לא פופלרית**
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
את האמת אני אומר - זה לא מגיע לו.. בסופו של דבר הוא ילד ושחקן בית ואני מאמין שהוא באמת רוצה בטובת הקבוצהבר קולמוסא כתב: ↑27 ינואר 2021, 22:44למה הוא השחקן השנוא עליך בהפועל מעולם?? מה יש לשנוא בו, שהוא לא טוב?אייבר דה-בונלס כתב:**זהירות - דעה לא פופלרית**
פשוט אני לא זוכר שאף פעם לא כעסתי לראות שחקן לובש אדום יותר ממנו.. לא זוכר מתי בפעם האחרונה התחרפנתי רק לראות שחקן של הפועל בהרכב/בספסל ואלוהים יודע שהיו לנו המון יצורים בסגל..
אחראי ישיר ללפחות 20 שערים לא מחויבים שספגנו בעונה וחצי האחרונות
אבל שוב, אני באמת חושב שמרגע שאתה "מסמן" שחקן אתה רואה יותר את הפעולות הטובות והרעות שלו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
ה"שנאה" כלפיו היא לא חס וחלילה בגלל אישיותו, יש לו כוונות טובות.
הביקורת העיקרית נגדו היא בעיקר בגלל הירידה בביצועים שלו באופן הדרגתי וממושך.
הוא כבר כמה שנים אצלנו וקיבל אינספור הזדמנויות ובמקום שיביא לקבוצה את האנרגיות שהיה צריך לספוג בתקופה בנבחרת הוא מצליח באופן לא מתקבל על הדעת להוריד את רמת הקבוצה.
צריך לשחרר במיידי!
ואגב, לדעתי מכבי לא באמת התעניינה בו, אלא רק רצתה להטריל אותנו ולעלות לנו את רמת הציפיות ממנו.
הביקורת העיקרית נגדו היא בעיקר בגלל הירידה בביצועים שלו באופן הדרגתי וממושך.
הוא כבר כמה שנים אצלנו וקיבל אינספור הזדמנויות ובמקום שיביא לקבוצה את האנרגיות שהיה צריך לספוג בתקופה בנבחרת הוא מצליח באופן לא מתקבל על הדעת להוריד את רמת הקבוצה.
צריך לשחרר במיידי!
ואגב, לדעתי מכבי לא באמת התעניינה בו, אלא רק רצתה להטריל אותנו ולעלות לנו את רמת הציפיות ממנו.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
שיחק היום כמו גבר בלי קשר לגול
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
פוקס אבל תודה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
הגול הזה קורע אותי כי מצד אחד הוא חשוב מצד שני יש מצב שהבלם האיום והנורא הזה ימשיך לראות דשא בגללו. מצד שלישי אולי בזכות זה מכבי כן תיקח אותו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
סבבה, הציל אותנו בדקה 96 אבל מה שיש לך להגיד זה בלם גרוע.
שחקן בית בן 21 שחטף פה קללות שגדולי המכביסטים לא חטפו, לא כי הוא כי הוא זורק זין או מכביסט, אלא נטו כי הוא היה גרוע.
מעדיף אלף רז שלמה על אוהדים כאלה.
-
- קיבל.ה 10 לייקים
תודה על הנקודה, מוותר לו על עשרות הנקודות שהוא עדיין חייב לנו. רק שילך.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
שחקן מקצוען שלא יכול להתמודד עם קללות של אוהדים כי הוא משחק זוועה וכמעט מוריד אותנו ליגה במו רגליו צריך לחפש מקצוע אחר
וזה עוד בעונה שאין בכלל אוהדים שיפרקו עליו עצבים
שמח בשבילו אבל לצערי לא נראה עכשיו שיפור ביכולת.
מניסיון
מניסיון
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אמרו שהוא גרוע כי הוא גרוע. דיי לסבוב את זה.
במקום להאשים את האוהדים שכתבו עליו בפורום (אוי לאאאאא) תתמודד עם זה שהוא נותן פה עונה מחפירה וחתום על אובדן של המון נקודות.
לא איכפת לי אם הוא שחקן בית או שחקן רכש, הוא צריך לקבל את הביקורת שמגיעה לו.
אם הוא לא מסוגל להתמודד עם אצטדייונים ריקים וביקורות של אוהדים בפורום, עדיף שיחפש מקצוע אחר.
כי זה הולך להיות הרבה יותר קשה כשיהיה קהל.
במקום להאשים את האוהדים שכתבו עליו בפורום (אוי לאאאאא) תתמודד עם זה שהוא נותן פה עונה מחפירה וחתום על אובדן של המון נקודות.
אם הוא לא מסוגל להתמודד עם אצטדייונים ריקים וביקורות של אוהדים בפורום, עדיף שיחפש מקצוע אחר.
שחקן מצוייןצריך לשחק קשר אחורי כדורים מצויינים הוא יודע לתת
אמאאא של מתן רוצים טיפול חינם או אבאאא של מתן תוריד אתהזקן 

-
- קיבל.ה 338 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דווקא אני חושב שהשקט היה לאנשי חדרה, בלי קשר ראו עליו היום שאכפת לו והוא נתן הכל.
הגיע לו לכבוש.
הגיע לו לכבוש.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
מצחיק שלהבקיע מול שער חצי ריק מ6 מטר הפך למשהו שצריך לזקוף לזכות שחקן.ילדים ג' ממש ועלק הוא משתיק אותנו חח זו ה"תשובה" שלו לביקורות!
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
ביקורת עלק. לא אמרו שהוא גרוע אלא קיללו את אמ-אמא שלו. קראו לו פה בן זונה מיליון פעם וזה ילד בן 21 שהוא שחקן בית. לא אכפת לי אם הוא מתמודד עם ביקורת או לא, אכפת לי מהיחס הדוחה של אוהדים כלפי השחקנים שלנו.האדס כתב: ↑07 פברואר 2021, 22:37 אמרו שהוא גרוע כי הוא גרוע. דיי לסבוב את זה.
ואם מגיעה לו ביקורת כשהוא גרוע אז מגיע לו חיבוק כשהוא מציל אותנו.
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
כמעט קיבל גול במתפרצת על הראש שלו
לכו!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא כל שחקן כובש את זה.
לא לזלזל בשער הזה.הוא בעט נכון מאד עם שפיץ הנעל לפינה.קצת כבוד.
לא לזלזל בשער הזה.הוא בעט נכון מאד עם שפיץ הנעל לפינה.קצת כבוד.
מותר לפרגן שצריך, גם להיות במקום הנכון בזמן הנכון צריך לדעת. הוא כולה בן 21 לא צריך לעשות לו נאתכו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
סליחה, קראו לו בן זונה. וואי לי. סליחה שהפרענו לו לשחק.
חברים אני מבקש, לא לקלל את רז שלמה בפורום, בגללכם הוא לא יודע לשמור, עושה שני איבודים לגול במשחק ואיבד לנו נקודות יקרות העונה.
אם אפשר חברים, במפגן אחד ומיוחד, לבבות ופרחים, תנו לרז להצליח.
רז שלמה

חברים אני מבקש, לא לקלל את רז שלמה בפורום, בגללכם הוא לא יודע לשמור, עושה שני איבודים לגול במשחק ואיבד לנו נקודות יקרות העונה.
אם אפשר חברים, במפגן אחד ומיוחד, לבבות ופרחים, תנו לרז להצליח.
רז שלמה

- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים