עומר בוקסנבוים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הלוטוס הלבן כתב:
De Niro כתב: 21 ינואר 2023, 16:57
Segev כתב:מה קרה בפליימות? הם מקום ראשון ודוהרים לעליית ליגה
יש להם משחק בית חשוב הערב , ומשחק עודף.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
עולות ישר שתי קבוצות. יש להם פער של 10 נקודות מהקום השלישי אבל גם בעונה הקודמת הובילו ולקראת הסוף נחלשו.
דרך אגב הקבוצה האנלית נמצאת בבעלותו של סימון הלאט שמכר 20% מניות ל"קבוצה האמריקאית".הלאט הוא איש עסקים מקומי שמכר 20% במחיר של 4 מיליון פאונד כדי להשקיע בתשתיות של המועדון . לפי דבריו הוא "לומד" את המשקיעים החדשים לפני שמתקדם אתם מעבר לאחזקה הנוכחית, רוצה להכיר אותם טוב יותר.
המשקל של "הקבוצה האמריקאית" ב Plymouth שונה לעומת מה שמתבשל בהפועל תא. שם הם מצטרפים למועדון יחסית מסודר בליגה השלישית עם 20% חבילת מניות. במודל של הפועל תא, אמורים להוביל את המועדון בפרונט.
לקבוצה במקום השלישי איפסוויץ' (שהפסידה הערב במפתיע) יש משחק חסר.
אם פלימות' תעפיל לצ'מפיונשיפ מדובר במבחן גדול גם להנהלה , כי בצ'מפיונשיפ רק כדי לשרוד בליגה נדרש תקציב פי כמה יותר גבוה מתקציב שכר השחקנים בפלימות' העונה.
לפי מה שהבנתי מהאוהדים של פלימות' הכסף של המשקיעים האמריקאים נותב לשיפוץ אחד היציעים.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  28 לייקים

ממשיך עם הפינינים
“הכנסתי שחקנים אחד אחד וביקשתי מהם את ה-11 הפותחים שלהם”
"הסוכנים הביאו לי שחקנים שהציעו גם לריינה"

חתיכת דביל לך תעשה את התפקיד שלך ותפסיק לסמוך על סוכנים ומאמני שוערים
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

מה זה הסוכנים הציעו לי? איזה אידיוט, עכשיו ברור למה הסגל נראה כמו שהוא נראה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מביאים לו כמו לריינה כי הפועל משלמים כמו ריינה
סמל אישי של משתמש
Yalla Hapoel
קיבל.ה  355 לייקים

כולם אשמים חוץ ממנו
איזה אפס חסר אחריות, נכשלת ובנית פה את הקבוצה הכי גרועה שהייתה בהיסטוריה של המועדון הזה
מקווה שתתרסק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

שהוא יורה לעצמו ברגל בראיונות זה רק מוכיח כמה שהוא טיפש.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

ראיון שנותן חותמת שבוקסה חובבן, חסרי אחריות. מדהים שקובי הגן עליו ועוד לקח על עצמו את בניית הסגל. אפס מאופס.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

״אני לא מודאג, אנחנו מעל ריינה״
״נכשלנו עם מספר זרים, גם ריינה כבר שחררה חמישה זרים״
"הסוכנים הביאו לי שחקנים שהציעו גם לריינה"

מה יש לדפקט הזה שהוא משווה מועדון פאר בכדורגל הישראלי לקבוצה עם התקציב הנמוך בליגה בעונתה הראשונה אי פעם בליגת העל?
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

איך ממועדון שמסתכלים עליו הפכנו למועדון שמסתכל על מכבי חיפה ותל אביב וכעבור שש שנים עם ניסנוב האפסים הפכנו למועדון שמסתכל על בני ריינה ונס ציונה.
איך הכושלים האלה לקחו מועדון שמכר שחקנים ב14 מיליון ויש לו תשע אלף מנויים למועדון שהוא היום וואלה לא מצליח להבין איך
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

כולם עובדים על כולם כתב: 21 ינואר 2023, 01:17 מספרים על כתב צעיר שמגיע למערכת העיתון ליומו הראשון בעבודה.
מנהל המערכת אומר לו "אני רוצה שתצא עכשיו לראיין איש עסקים מאוד מפורסם. היה צריך לראיין אותו עיתונאי ותיק שלנו אבל הוא חולה"
העתונאי הצעיר נלחץ "זה היום הראשון שלי בעבודה ואני גם לא מכיר את הסיפור של איש העסקים הזה"
מנהל המערכת עונה לו "תקרא עליו באינטרנט בזמן הנסיעה במונית"
פוגש העיתונאי את איש העסקים ומיד אומר לו "לא אני הייתי אמור לראיין אותך והספקתי לקרוא רק מעט עליך. אני מבין שאתה מאוד ידוע ומופרסם. מדוע?"
איש העסקים עונה "כי בשנים האחרונות כל דבר אני נוגע בו אני הופך אותו לזהב"
העיתונאי מתרשם ורושם בפנקס."ואיך הגעת למצב הזה? שואל".
"הרבה הרבה ניסיון" עונה איש העסקים.
"ואיך הגעת לניסיון כה רב?" שואל העיתונאי
איש העסקים נותן חיוך רחב ועונה "הרבה הרבה טעויות"

כאילו שכל אחד ממכם לא עשה טעויות בחיים שלו.
כאילו כשהתחלתם לעסוק במקצוע שלכם לא טעיתם וטעיתם וטעיתם ועם הזמן צברתם ניסיון ומספר הטעויות פחתו. על אחת כמה וכמה אם בעבודה אתם מתעסקים עם בני אדם ולא ניירות או מחשב.
לי לקח 20 שנים להגיע למצב המדוייק שלי היום.
כאילו שאם נכנסתם למקום עבודה עם חרא בעלים, מקום עבודה מבולגן ולא מסודר לא הייתם טועים הרבה יותר מאשר מקום עבודה עם בעלים ברמה מקצועית ואנושית גבוהה, מסודר מאורגן ועם קליטה יעילה ונכונה של עובדים חדשים.
כמה אנשים אתם מכירים שיש להם את האומץ והיושרה להגיד "טעיתי"?
כמה אנשים אתם מכירים שלוקחים אחריות על הטעויות שלהם ועוזבים את מקום העבודה ואת המשכורת שלהם?

הכי קל לצאת על זה שנמצא מול הפרונט של העיניים.
הכי קל להפוך סיפור שכולל הרבה מספרים לסיפור של 1 ו 0.
רואים שהשקעת בהודעה ועל כך מגיע לך הערכה, ואני אכן חושב שבוקסה אוהב את הפועל, אבל הבן אדם כשל בתפקידו באופן נחרץ בכל פרמטר, הכישלון הגיע לא רק בגלל הנהלה הביזיונית והתשתית הבעיתית, הכישלון בא בגלל שהוא עזב רק עכשיו.

שכר לימוד כולנו משלמים בעבודה חדשה, תפקיד חדש, ואכן אסור "לפחד" לטעות, אני כבר עייף מלרשום את מגילת הטעויות שלו שאגב חוזרות על עצמם שוב ושוב וזה מראה שהוא לא לומד,

מה שאותי מכעיס בהתנהגות שלו זה הגיבוי המוחלט לניסמוב, הם התערבו בהחלטות, הם הנחיתו לו שחקנים על הראש, הם הפרו חוזה באופן חד צדדי לשחקנים, הם מכרו שחקנים משמעותיים, ואפילו מתחת לאף של המאמן / שלו (דוידה), אחרי כל הדברים הללו איפה האינטגריטי שלך לקום וללכת, אבל לא... הוא נשאר עוד חודשים רבים והמשיך לעזור לניסמוב להחריב את הפועל.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

שמעתי את הריאיון שלו עם צנציפר וזהבי והייתי בטוח שהוא יחזור הביתה, יראה את זה ויבין איזה שטויות הוא אמר.

ואז פתאום שוב, ריאיון נוסף, ממשיך לברבר שטויות.
מה יש לו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

דוגיס כתב: 22 ינואר 2023, 19:42 איך ממועדון שמסתכלים עליו הפכנו למועדון שמסתכל על מכבי חיפה ותל אביב וכעבור שש שנים עם ניסנוב האפסים הפכנו למועדון שמסתכל על בני ריינה ונס ציונה.
איך הכושלים האלה לקחו מועדון שמכר שחקנים ב14 מיליון ויש לו תשע אלף מנויים למועדון שהוא היום וואלה לא מצליח להבין איך
אה, זה פשוט.
הם לא פה בשביל הפועל, הם פה בשביל לעשות כסף. ובשורה התחתונה בקורות חיים שלהם יירשם שהם קיבלו משהו באפס כסף ועשו עליו חתיכת אקזיט. זו גאונות.
לסיכוי הקטן שאני טועה והם כן פה בשביל הפועל, אז הם באמת עשו הכל הכל כדי למחוק את השם הזה. הם ממש השתדלו בכוונה או שלא, אבל זו התוצאה.

הם השקיעו ממש במחלקת הנוער. גידלו שם שחקנים, פיתו את הסוכנים יפה יפה ורצו למכור במחיר שיא, שחקנים שכולנו יודעים שלא היו שווים את המחיר אפילו בחצי.
בלמכור הם מדהימים. על הדרך הם עשו פשע נוראי עם הקבוצה הבוגרת, שמה לעשות...היא הפרונט.
יחד, רק יחד! :heart:
אונישנקו
קיבל.ה  411 לייקים

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... n=copy_url

שוב אדום: עומר בוקסנבוים חתם לשלוש שנים כמנהל המקצועי של הפועל ת"א
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

חח מה..?
OMG עווופררר
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

.... הפועל מה יהיה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

מינוי מבאס.
לזכותו אני אגיד שאי אפשר להצליח תחת הניסנובים. וגם שהיינו התפקיד הראשון שלו בקבוצת בוגרים, אז אפשר לקוות שהוא למד ברמה כזו או אחרת מהטעויות.

אבל כל פעם ששמעתי אותו מתראיין (והוא היה בהרבה פודקאסטים אחרי התקופה אצלנו) הוא לא הרשים אותי בכלל. מקווה להתבדות.
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

Shacham כתב: 06 דצמבר 2024, 04:06 מינוי מבאס.
לזכותו אני אגיד שאי אפשר להצליח תחת הניסנובים. וגם שהיינו התפקיד הראשון שלו בקבוצת בוגרים, אז אפשר לקוות שהוא למד ברמה כזו או אחרת מהטעויות.

אבל כל פעם ששמעתי אותו מתראיין (והוא היה בהרבה פודקאסטים אחרי התקופה אצלנו) הוא לא הרשים אותי בכלל. מקווה להתבדות.

עוד פעם המקווה להתבדות הזה !!!!!!!!!????????
מחיים רמון אף אחד לא מתבדה ואף אחד לא אוכל שום כובע.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

לדעתי עברו תחתיו שחקנים צעירים שהיום הם שחקני מפתח בקבוצות אחרות לא?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

הבדיחה לא נגמרת
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

בוקסה?
מה יהיה השלב הבא? חן סול?
מרינוביץ בשער?
מקווה מאד שלא יקרה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

שיהיה
אפשר להסתכל על זה בפן חיובי ולומר שטוב לא הגיעו אחרים שהיו הרבה יותר חלשים.
אפשר גם להסתכל בפן שלילי ולומר שכחול הנראה לא מדובר פה הפעם במפגן השקעה כספית של צפרא.
בסך הכל בוקסה במקצוע, איש עבודה ולא איש כדי להראות רק הולך ויוצא מהדלת בחודרוב.
ההבדל כנראה יהיה בין ניסנוב לצפרא, שם נקווה להבדל. בין התקציב שיקבל בוקסה מצפרא לשקלים שקיבל מניסנוב.
בין הרצון של הניסנובס למכור מהר שחקנים שמתגלים טובים, לבין צפרא שאנו עוד לא למדנו את מדיניותו בעניין מעבר לדיבורים.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קצת מהדר יעקבי

במועדון מקווים שהמנהל המקצועי לשעבר יחזור, אך מקורבים משתפים כי לא מדובר על חזרה לתפקיד המנהל המקצועי הקלאסי כבעבר, אלא בניית תפקיד מקצועי מותאם, כשהשאיפה היא שהוא יתופקד כמעין דומיניק פרייס במכבי תל אביב וישתף פעולה עם פרימור וכן יחד עם גורם נוסף שטרם מונה.

יחד הם בעצם יספקו את השדרה המקצועית של האדומים, בשיתוף עם המאמן מסאי דגו כמובן, ומחלקת סקאוטינג רחבה ומקצועית
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

טוב, לליגת העל לא נחזור בקרוב
מינוי עצוב, שמראה שמה שהיה הוא שיהיה

מזל שיש את הכדורסל
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

הפסקה האחרונה בכתבה -

״ ספרא מתכוון לבנות אקדמיית נוער איכותית וכבר הודיע כי ישקיע הרבה כסף בתנאים ובהבאת שחקנים צעירים טובים, והוא ראה בבוקסנבוים כמי שיוכל לעשות את התפקיד הזה בצורה הטובה ביותר אחר שכבר עבד חמש שנים במחלקת הנוער האדומה. ״

יכול להיות שזה תפקיד דומה למה שהיה לו בנוער, נחכה להודעה הרשמית.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

אם הוא באמת מונה למנהל המקצועי של הבוגרת אז חבל לנו על הזמן.
לא הספיקה הקדנציה הקודמת שלו?
לא הספיק שהוא הביא את מרינוביץ הליצן?
מה השלב הבא?
חן סול חוזר למערך הסקאוטינג והרחפנים?
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

אכזבה עצומה, מבאס
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

one

בוקסנבוים, שהתפטר מתפקידו עם כניסת ראש קבוצת הבעלים דייויד מינצברג, נמצא בשיחות עם מנכ"ל המועדון גיא פרימור והצדדים קרובים לסגור על חזרה בתפקיד הקשור למערכת הסקאוטינג של הקבוצה ועזרה בניהול המקצועי.
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

השאלה הגדולה הייתה ונשארה, מה יהיה התקציב וההשקעה בקיץ. לתשובה הזו יש את המשמעות הגדולה ביותר לגבי מה אנחנו הולכים לראות מהקבוצה.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

דווקא זה שמוותר על תפקיד נוח בהתאחדות שמבטיחים לו שקט תעסוקתי לשנים, גם אם בפחות כסף, מוכיח שספרא רציני עם ההשקעות.
גם בנוער עשה עבודה, לא פחות מאדירה בטח שבטח בהתחשב בזה שהיו לנו את הניסנובס כבעלים, בגלל זה ובגלל שזו הייתה פעם ראשונה שלו כמנהל מקצועי, אני לא שולל את היכולות שלו שם.
אני חושב שהוא מינוי יותר ראוי מבניון שספרא כל כך רצה.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

לכל אלו שכותבים שבוקסה מינוי ראוי.
דפדפו קצת אחורה תיזכרו...

האיש הביא שחקנים תת רמה, גרועים, חלשים עם אישיות חרא, ריסק את המועדון ואז אנשים עוד אומרים מינוי ראוי.

טפי עליו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

רק בהפועל תל אביב אדם שנכשל כישלון מוחלט אצלנו, פוטר, ישב בבית שנתיים ולא עשה כלום, יכול לחזור מהדלת הראשית לאותו התפקיד. בטח קיבל גם העלאה בשכר.
אולי כחלק מהחונטה של הפועל רמת גן הוא יחזיר לנו את חן סול?
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לירון האדום כתב: 06 דצמבר 2024, 09:21 לכל אלו שכותבים שבוקסה מינוי ראוי.

האיש הביא שחקנים תת רמה, גרועים, חלשים עם אישיות חרא, ריסק את המועדון ואז אנשים עוד אומרים מינוי ראוי.

טפי עליו
השאלה פה היא האם הוא היה יחודי בעניין הזה בכל עונות הניסנובס שאתה יכול להצביע עליו במיוחד כבעייתי בהבאת שחקנים
והאם בריסק את המועדון אתה מתכוון שרק הוא האחראי, או יש עוד סיבות?
לא יודע אם הניסנובים לא התערבו מקצועית(כשאני אומר לא יודע, אני מתכוון שאני יודע)
התקציבים היו מאוד מוגבלים.

ואולי גם זה לא מנהל מקצועי קלאסי בהגדרת התפקיד, אולי יביאו עוד מישהו.
לפחות לפי ההסתייגות של הדר וקצת של one
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

dino כתב: 06 דצמבר 2024, 09:36
לירון האדום כתב: 06 דצמבר 2024, 09:21 לכל אלו שכותבים שבוקסה מינוי ראוי.

טפי עליו
השאלה פה היא האם הוא היה יחודי בעניין הזה בכל עונות הניסנובס שאתה יכול להצביע עליו במיוחד כבעייתי בהבאת שחקנים
והאם בריסק את המועדון אתה מתכוון שרק הוא האחראי, או יש עוד סיבות?
לא יודע אם הניסנובים לא התערבו מקצועית(כשאני אומר לא יודע, אני מתכוון שאני יודע)
התקציבים היו מאוד מוגבלים.

ואולי גם זה לא מנהל מקצועי קלאסי בהגדרת התפקיד, אולי יביאו עוד מישהו.
לפחות לפי ההסתייגות של הדר וקצת של one
ההסתייגות מרגישה כמילים יפות כדי לא לגרום לקהל להגיד את דעתו, כאילו זה ליד אבל לא באמת.

כותבים שיהיה אחראי על רכש..
בוקסה זה שכל שחקן שהביא היה כישלון יהיה אחראי על הרכש? מה ההבדל בינו לבין דגו?

הוא היה אחד מהאחראים ואין לו מקום בהפועל
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Red Ghost כתב:השאלה הגדולה הייתה ונשארה, מה יהיה התקציב וההשקעה בקיץ. לתשובה הזו יש את המשמעות הגדולה ביותר לגבי מה אנחנו הולכים לראות מהקבוצה.
הרבה יותר ממה שפה חושבים.
דבר ראשון זה להחזיר בנים הביתה.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

Nati כתב: 06 דצמבר 2024, 09:48
Red Ghost כתב:השאלה הגדולה הייתה ונשארה, מה יהיה התקציב וההשקעה בקיץ. לתשובה הזו יש את המשמעות הגדולה ביותר לגבי מה אנחנו הולכים לראות מהקבוצה.
אז שיביאו בעל מקצוע ולא מישהו שנכשל כבר בהפועל
TOMER
קיבל.ה  28 לייקים

Nati כתב: 06 דצמבר 2024, 09:48
מידיעה?
ואיזה בן אובד רלוונטי שבאמת ישדרג חוץ מליידנר?
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

זה גם מינוי גרוע
וזה גם עוד מודלף לפני הודעה של המועדון, ממש מציאה אחרי 4 חודשי חיפוש...
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

מה?????????????????????????????????
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

טוב, כן רציתי מנהל מקצועי
אבל זה חתיכת אהבל גדול, את הנזק שהוא עשה לנו בקיץ 22 אי אפשר לשכוח, או שהגמד הזה איים על גוטליב במכות ואמר לו שיש לו מזל שהוא בתפקיד :rofl:
גם הראיונות שלו אחרי זה היו ביזיון ולא הותירו רושם טוב

בינתיים יש פער ענקי בין הציפיות למציאות בעידן ספרא
לא יודע מה להגיד
נערך לאחרונה על ידי ספרא טבא ב 06 דצמבר 2024, 10:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מה שהיה תחת הפאחים בעיני לא רלוונטי.
יאללה בוקסה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שליחת תגובה