קפטן ג'ק כתב: ↑22 ינואר 2023, 10:04
7even כתב: ↑22 ינואר 2023, 09:24
קפטן ג'ק כתב: ↑22 ינואר 2023, 08:23
זה יישמע קצת כמו דברי כפירה, אבל למשחק הזה לא הייתי רושם את ג'ייקובן, ולחלופין הייתי משחק בכל הכוח פנימה על אונואקו והורד.
נגיד שמקריי כשיר, שואל ברצינות: מה ראית עד כה מהורד נגד קבוצות מעל הממוצע? כי אני לא הרבה.
ראיתי שאונואקו מסתבך בבעיית עבירות מהר, ושמכבי טחנו אותנו בצבע במשחק הקודם מולם, ושג'ייקובן לפעמים נעלם למשך רבעים שלמים... ולכן לדעתי יכול להיות יעיל לוותר על ג'ייקובן, ולשחק הרבה על אונואקו, עם הורד בתור המחליף שלו במידה ויסתבך עם העבירות מוקדם. כמובן שגם טוקוטו, גינת וזלי יצטרכו לתת פה תפוקה.
מן הסתם במקרה שמקריי לא כשיר, אין טעם לכל התכנית זו.
אונואקו מסתבך בבעיית עבירות מול גבוהים אתלטיים שמשחקים פיק אנד רול ומתגלגלים מהר לסל לאלי הופ או דברים דומים. זה קרה לו מול פאריז ואפילו מול ירושלים שהסנטר שלהם לא מתקרב לרמת המהירות והאתלטיות של ניבו.
ההבדל בינינו לבין מכבי הוא שאצלם אחרי ניבו עולה סורקין שגם הוא משחק מעל הטבעת ומהווה איום חסימה רציני.
הבעיה הגדולה היא שהעזרה והחיפוי ההגנתי אצלנו בפיק אנד רול כזה בערך לא קיימים, בעיקר בחמישיה הפותחת כשתומר משחק 4.
החסרון הגדול בהורד הוא שאי אפשר "לשחק עליו". אין לו מוב עם הגב לסל ואם הוא מקבל כדור מתחת לסל מול שחקן גבוה ממנו שהוא לא מסוגל להטביע עליו. זה בדרך כלל יסתיים בהחטאה או איבוד כדור.
הוא טוב למצבי אלי הופ או חיתוך לסל ומסירה להטבעה או כמובן סיום בטיפ מריבאונד התקפה.
הוא גם לא מספיק פיזי וגבוה כדי לשמור בהגנה על ניבו או סורקין. וברגע שמכבי ישחקו עם מרטין או קולסון כארבע והוא יצטרך לצאת לשמור בחוץ, אנחנו מפסידים את העזרה שאנחנו כל כך צריכים בריבאונד ההגנה.