סטפן מרינוביץ סיכם בהפועל
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הקטע שהוא מכין כדור לבעיטה כל פעם שעה זה הזוי, מה שמביא אותי למסקנה שהוא לא בזבז זמן נגדנו , אלא חלק מהסגנון משחק הפלגמטי שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
מקווה שזה היה המשחק האחרון שלו
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
היה שלב במשחק שגוטליב החזיר לו כדור בתקווה לקבל אותו חזרה שהוא פנוי.
הדביל החליט להקפיץ כדור ואז להעיף אותו לחוץ.
הגול שלהם אגב נולד מאיבוד כדור בעקבות.... בעיטה מפגרת שלו כשהחזירו לו כדור.
הדביל החליט להקפיץ כדור ואז להעיף אותו לחוץ.
הגול שלהם אגב נולד מאיבוד כדור בעקבות.... בעיטה מפגרת שלו כשהחזירו לו כדור.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
ועכשיו הפרסומים הוא שמחפשים שוער זר.
צריך להסביר לדבילים שמקבלים החלטות שאם לא יהיה שיפור דרמטי בעמדת השוער - יורדים ליגה.
לא שאופיר מרציינו הוא בופון,אבל לפחות זו לא תהיה נפילה.
אז יביאו משהו דמוי מרינוביץ או כמו הליצן שהביאו בשנה שעברה ששטקוס נפצע...
באמת שאין לי כח כבר
צריך להסביר לדבילים שמקבלים החלטות שאם לא יהיה שיפור דרמטי בעמדת השוער - יורדים ליגה.
לא שאופיר מרציינו הוא בופון,אבל לפחות זו לא תהיה נפילה.
אז יביאו משהו דמוי מרינוביץ או כמו הליצן שהביאו בשנה שעברה ששטקוס נפצע...
באמת שאין לי כח כבר
נערך לאחרונה על ידי בז'רנו ב 15 ינואר 2023, 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
בוא נשאל אחרת - יש לך שוער חסר בטחון עם משחק רגל נוראי, ושהקהל שורק לו בוז בכל פעם שהכדור אצלו. אולי כדאי להחזיר לו קצת פחות כדורים? ובטח לא תחת לחץ?
וההרחקה שלו בגול הייתה בסדר, בעט על שלושת רבעי מגרש. הבעיה הייתה בזה שהחזירו לו את הכדור אחרוה וכל פעם שזה קרה זה נגמר בבעיטה בלי כתובת ובאיבוד.
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
בדיוק, הבעיה בשחקנים שמוסרים לו כל פעם מחדשנועם שחם כתב:בוא נשאל אחרת - יש לך שוער חסר בטחון עם משחק רגל נוראי, ושהקהל שורק לו בוז בכל פעם שהכדור אצלו. אולי כדאי להחזיר לו קצת פחות כדורים? ובטח לא תחת לחץ?
וההרחקה שלו בגול הייתה בסדר, בעט על שלושת רבעי מגרש. הבעיה הייתה בזה שהחזירו לו את הכדור אחרוה וכל פעם שזה קרה זה נגמר בבעיטה בלי כתובת ובאיבוד.
לדעתי תמימות לחשוב שאם שוער טוב במקצת(כי זה במקרה הטוב מה שיביאו) יהיה שיפור בגזרת ספיגת השערים אצלנו. מרינוביץ׳ חלש זה נכון, אבל ההבדל בינו לבין שאר השוערים בליגה דיי קטן בסופו של דבר, פשוט כי האחרים בינוניים במקרה הטוב. הבעיה היא קודם כל ההגנה שמפקירה אותו, וכאן כבר השאלה האם יצליחו, במידה ומנסים בכלל, לבצע 2 עסקאות לפחות שיכולות לעזור לנו בגזרה הזאת.
בעיניי להביא 2 שחקנים טובים לעמדות קשר אחורי/מגן שמאלי/בלם/מגן ימני ואנחנו נשארים בליגה בקלות גם עם מרינוביץ׳. הבעיה היא שזה לא ייקרה.
רוב הסיכויים שלא יביאו שחקן משמעותי להגנה אלא יביאו שוער חלש נוסף או במקרה הטוב בינוני, זה לא באמת יעזור לנו, אולי רק ייצטלם יותר טוב כי מרינוביץ׳ באמת קצת תיאטרלי.
בעיניי להביא 2 שחקנים טובים לעמדות קשר אחורי/מגן שמאלי/בלם/מגן ימני ואנחנו נשארים בליגה בקלות גם עם מרינוביץ׳. הבעיה היא שזה לא ייקרה.
רוב הסיכויים שלא יביאו שחקן משמעותי להגנה אלא יביאו שוער חלש נוסף או במקרה הטוב בינוני, זה לא באמת יעזור לנו, אולי רק ייצטלם יותר טוב כי מרינוביץ׳ באמת קצת תיאטרלי.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
החולשה שלו היא חלק מהבעיה. הבעיה האמיתית היא חוסר הבטחון שמכניס את כל ההגנה לפאניקה. צריך שוער עם קצת יותר בטחון ומשחק רגל סביר, זה הכל.Berger כתב: ↑15 ינואר 2023, 13:19 לדעתי תמימות לחשוב שאם שוער טוב במקצת(כי זה במקרה הטוב מה שיביאו) יהיה שיפור בגזרת ספיגת השערים אצלנו. מרינוביץ׳ חלש זה נכון, אבל ההבדל בינו לבין שאר השוערים בליגה דיי קטן בסופו של דבר, פשוט כי האחרים בינוניים במקרה הטוב. הבעיה היא קודם כל ההגנה שמפקירה אותו, וכאן כבר השאלה האם יצליחו, במידה ומנסים בכלל, לבצע 2 עסקאות לפחות שיכולות לעזור לנו בגזרה הזאת.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מי שחושב שיביאו שוער בעל שיעור קומה וקשר אחורי בעל שיעור קומה , וזה יספיק כדי לשרוד בליגה , לא מבין את חומרת המצב המקצועי.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
טוב אחיDe Niro כתב:מי שחושב שיביאו שוער בעל שיעור קומה וקשר אחורי בעל שיעור קומה , וזה יספיק כדי לשרוד בליגה , לא מבין את חומרת המצב המקצועי.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ברור שכן, בליגה שלנו שניים שלושה שחקנים טובים זה הבדל בין פליאוף עליון לתחתון.De Niro כתב:מי שחושב שיביאו שוער בעל שיעור קומה וקשר אחורי בעל שיעור קומה , וזה יספיק כדי לשרוד בליגה , לא מבין את חומרת המצב המקצועי.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
ינקו עדיף אבל הוא לא שוער שיביא לנו נקודות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ינקו פיזית הביא אותנו לפלייאוף עליון.
לבקוביץ׳ השאיר אותנו בליגה.
אבל בואו נמשיך לשקר לעצמנו כי זה קל.
לבקוביץ׳ השאיר אותנו בליגה.
אבל בואו נמשיך לשקר לעצמנו כי זה קל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אנחנו לא צריכים שוער שיביא נקודות
אנחנו צריכים שוער
פשוט ככה, הבחור שכרגע בשער לא שוער
אנחנו צריכים שוער
פשוט ככה, הבחור שכרגע בשער לא שוער
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
"הביא אותנו לפלייאוף העליון" תפס משחק טוב סה"כ וכל הכבוד לו על זה אבל הוא שוער מאוד מאוד בינוני.
להחליף בגרוע מאוד לגרוע יביא אותנו לאותו מצב.
כמו אותם אנשים שחושבים שאייבינדר שחקן טוב.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
אתה חושב שעם יאנקו בתחילת השנה הינו באותו מצב?Yalla Hapoel כתב:"הביא אותנו לפלייאוף העליון" תפס משחק טוב סה"כ וכל הכבוד לו על זה אבל הוא שוער מאוד מאוד בינוני.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
חחח על מה אנשים פה מתווכחים, ריבונו של עולם,
מרינוביץ הבעיה העיקרית בכמות ספיגת השערים שלנו, חייב להחליף אותו נקודה.
"הוא לא הבעיה העיקרית"
"כל הליגה שוערים בינוניים"
"הייתי מחליף שחקנים לפני"
ועוד פנינות מפורום שדים, לדעתי חלק מהמשתמשים פה צורכים סמים קשים וזה משפיע על שיקול הדעת, בחייאת איך אנשים פה עדיין מגנים עליו, אני מוכן לנסות כל שוער העיקר שיחליפו אותו.
מרינוביץ הבעיה העיקרית בכמות ספיגת השערים שלנו, חייב להחליף אותו נקודה.
"הוא לא הבעיה העיקרית"
"כל הליגה שוערים בינוניים"
"הייתי מחליף שחקנים לפני"
ועוד פנינות מפורום שדים, לדעתי חלק מהמשתמשים פה צורכים סמים קשים וזה משפיע על שיקול הדעת, בחייאת איך אנשים פה עדיין מגנים עליו, אני מוכן לנסות כל שוער העיקר שיחליפו אותו.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
כןלירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2023, 17:51אתה חושב שעם יאנקו בתחילת השנה הינו באותו מצב?Yalla Hapoel כתב:"הביא אותנו לפלייאוף העליון" תפס משחק טוב סה"כ וכל הכבוד לו על זה אבל הוא שוער מאוד מאוד בינוני.
כי אין לך הגנה ואמצע נורמלי, ובכללי אין לנו קבוצה.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
ההגנה תהיה טובה יותר שיהיה לה ביטחון שיש שוער טוב מאחוריהYalla Hapoel כתב:כןלירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2023, 17:51אתה חושב שעם יאנקו בתחילת השנה הינו באותו מצב?Yalla Hapoel כתב: "הביא אותנו לפלייאוף העליון" תפס משחק טוב סה"כ וכל הכבוד לו על זה אבל הוא שוער מאוד מאוד בינוני.
כי אין לך הגנה ואמצע נורמלי, ובכללי אין לנו קבוצה.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
יאללה ביי
שלום ולא להתראות
שלום ולא להתראות
-
- קיבל.ה 320 לייקים
לא יאומן שהדבר הזה היה איתנו מעל חצי עונה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יאללה לך הביתה מרינוביץ שלום ולא תודה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
יאללה ביי, אבל מן הסתם בעוד כמה ימים הוא יתבע את הפועל על החוזה שלו, או משהו בסגנון.
אני לא יכול לחשוב על קבוצה בישראל שתחתים אותו כרגע (גם לא בלאומית). מצד שני, אם סלליך חתם בקפריסין...
אני לא יכול לחשוב על קבוצה בישראל שתחתים אותו כרגע (גם לא בלאומית). מצד שני, אם סלליך חתם בקפריסין...
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שיתבע
שיתלונן
שיתראיין
רק שילך מאיתנו
הזר עם האימפקט הכי שלילי על המועדון שאני זוכר
שיתלונן
שיתראיין
רק שילך מאיתנו
הזר עם האימפקט הכי שלילי על המועדון שאני זוכר
אנחנו לא צריכים שיביא לנו נקודות,
אנחנו צריכים שוער שלא יאבד לנו נקודות.
משם נתקדם.
רק לא רך.
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
שהסוכן שלו ינסה באמת את הקבוצה של סלליך, נראה שהם עיוורים שםקפטן ג'ק כתב:יאללה ביי, אבל מן הסתם בעוד כמה ימים הוא יתבע את הפועל על החוזה שלו, או משהו בסגנון.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
אז למה לעצור שם?
שיחתימו אותו ק"ש/נס ציונה/הפועל י-ם...
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
לא בסגל היום.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
החיזוק הטוב ביותר שקרה לנו, ביי ביי !!!
-
- קיבל.ה 635 לייקים
שימו לב כמה ההחלפה שלו היית קריטית, האמת עם מרינוביץ בשער היום לא בטוח שהיינו מסיימים בתיקו...
החזירו לזובאס היום המון כדורים שהיו גורמים למרינוביץ התקף חרדה
החזירו לזובאס היום המון כדורים שהיו גורמים למרינוביץ התקף חרדה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מה הסרט שלו? למה הוא לא מסכים להשתחרר ולפנות מקום כדי לרשום את כשרון העל הקרואטי?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה שיסכים להשתחרר באמצע ינואר אחרי עונה שהוא סופג שערים של שוערת נשים?
אני במקומו חונה על החוזה שמשקף בערך 500% יותר ממה שמגיע לו ובחצי שנה הזו לומד קוד.
אני במקומו חונה על החוזה שמשקף בערך 500% יותר ממה שמגיע לו ובחצי שנה הזו לומד קוד.