הם טענו בזמנו שהוא סתם שחקן. אוקיי....
חלון העברות ינואר 2023
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 151 לייקים
ששש השמועות לא יגיעו לניסנובים הם עוד ישקלו ברצינות להביא אותו
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 151 לייקים
-
- קיבל.ה 472 לייקים
דור חוגי פנוי, שחקן שמאוד חיבבתי.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 385 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני לא מבין את הפריבלגיים שמעיזים לסרב לשחקנים שדומים לשחקני כדורגל
כל עוד הוא בא לחצי עונה / אופציה שתלויה בנו, אני גם לוקח אותו שק קמח למתחם
שחקנים כמו שביט מזל, סניור ושלומי אזולאי משחקים אצלכם בכנף או כחלוצים, ואתם באמת טוענים שדור חוגי לא ברמה
ולא, השיח של ״צריך לבחור בפינצטה״ לא רלוונטי.
אתם רואים מה קורה כרגע, כלום.
גם אתם הייתם יכולים להנחית את הילד הקרואטי הזה כדי שישלים לכם קבוצה בשכונה.
לפיכך, אנחנו זקוקים לשחקני כדורגל, כלשהם.
כבר לא יינחתו פה שמות שישדרגו אותנו באמת.
צריך לשרוד. זהו.
כל עוד הוא בא לחצי עונה / אופציה שתלויה בנו, אני גם לוקח אותו שק קמח למתחם
שחקנים כמו שביט מזל, סניור ושלומי אזולאי משחקים אצלכם בכנף או כחלוצים, ואתם באמת טוענים שדור חוגי לא ברמה
ולא, השיח של ״צריך לבחור בפינצטה״ לא רלוונטי.
אתם רואים מה קורה כרגע, כלום.
גם אתם הייתם יכולים להנחית את הילד הקרואטי הזה כדי שישלים לכם קבוצה בשכונה.
לפיכך, אנחנו זקוקים לשחקני כדורגל, כלשהם.
כבר לא יינחתו פה שמות שישדרגו אותנו באמת.
צריך לשרוד. זהו.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
אני לא חושב שדור חוגי יותר טוב מסניור ומזל
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 320 לייקים
דור חוגי נתן עונה גדולה באוסטריה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
שנה שעברה היה שחקן ספסל שבקושי משחק בליגה הראשונה בפולין והשנה שחקן ספסל בליגה השנייה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
חוגי חתם בסכנין. אפילו שחקנים בסדר גודל הזה אנחנו לא מסוגלים להביא.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
דור חוגי זה ממש לא השחקן שאנחנו צריכים.
הפועל צריכה בדחיפות:
שוער
בלם
מגן (ימני ושמאלי, אבל אפשר לבחור במצב הנוכחי)
קשר אחורי
שחקן קו (עדיף שניים, אבל לפחות אחד טוב)
הפועל צריכה בדחיפות:
שוער
בלם
מגן (ימני ושמאלי, אבל אפשר לבחור במצב הנוכחי)
קשר אחורי
שחקן קו (עדיף שניים, אבל לפחות אחד טוב)
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב:יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטיםAsafasraf כתב: ↑15 ינואר 2023, 16:56באיזו קלות אתה לוקח ירידת ליגה...רדפוקס כתב: אם האפשרויות זה לרדת ליגה ושהניסנובים ילכו או להישאר בליגה ושהם ישארו אני בוחר בראשונה בלי להסס.
מי שחושב אחרת חולה נפש שזקוק לטיפול תרופתי מסיבי.
מי מבטיח לך שהמחליפים יהיו טובים יותר.
לבינתיים, האמריקאים עושים רושם של תפרנים אופורטוניסטים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
״השבחה״ יכולה להיות מימוש כל נכס טוב של המועדון (לאיוס לדוגמא), ואז זה ממש לא שונה מהבעלים פח שיש היום.
אני חושב שצריך לחפש בעלים עם כיסים יותר עמוקים, שמה שמעניין אותם זו הקבוצה ולא רק הכיס שלהם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
איפה קראת בעונה? הלוואי.ספק רב אם זהAsafasraf כתב:טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב:יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
״השבחה״ יכולה להיות מימוש כל נכס טוב של המועדון (לאיוס לדוגמא), ואז זה ממש לא שונה מהבעלים פח שיש היום.
אני חושב שצריך לחפש בעלים עם כיסים יותר עמוקים, שמה שמעניין אותם זו הקבוצה ולא רק הכיס שלהם.
נכון.גם אם זה נכון זה המון כסף לשדרוג הקבוצה שאמורה להתמודד על מקום באירופה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
זו לא השבחה. אולי זה מה שהם יעשו אבל זו לא השבחה.Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב:יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
המטרה שלהם זה למכור לבעלים בהרבה כסף (ולעשות תשואה עם ההשקעה שלהם), איך למכור שחקן יעזור להם עם זה? אם הוא הכניס מיליון יורו לקופה אז הוא שווה מיליון יורו כנכס לפני המכירה.
בעלים עם כיסים יותר עמוקים שמה שמעניין אותם זה הקבוצה ולא הכיס שלהם? אתה מציע שנמשיך לחכות למשיח?
יש לך מישהו כזה או שאתה מחכה לאלי טביב?
-
- קיבל.ה 953 לייקים
יש איזושהי אסמכתא לכך שהם ידועים ככאלה שמגיעים לעסק ומוכרים אותו ברווח?Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב:יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
צנציפר:
מתנהלים מגעים עם אמיליוס זובאס
מתנהלים מגעים עם אמיליוס זובאס
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא, למילה "השבחה" יש הגדרה, ומכירה של כל נכסי המועדון כדי למצוץ ממנו כל שקל אפשרי לא עונה עליה.Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב:יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
אני לא אומר שאין סיכוי שהם יעשו לנו טביב, אבל הם מצהירים על משהו אחר לגמרי, ולא על משהו שיכול בעצם להיות זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
עכשיו דחוף חיזוק להגנה!
1. בלם - לא בושה לפנות לשחר לקחת את עופרי ערד - טוב יותר מהבלמים שיש לנו בסגל (כן, טוב יותר מגוטליב!)
2. מגן שמאלי
1. בלם - לא בושה לפנות לשחר לקחת את עופרי ערד - טוב יותר מהבלמים שיש לנו בסגל (כן, טוב יותר מגוטליב!)
2. מגן שמאלי
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
עד המשפט האחרון בתגובה שלך, הייתי מוכן להמשיך ולהתווכח. למה לקלל?בר קולמוסא כתב:זו לא השבחה. אולי זה מה שהם יעשו אבל זו לא השבחה.Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב: יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
המטרה שלהם זה למכור לבעלים בהרבה כסף (ולעשות תשואה עם ההשקעה שלהם), איך למכור שחקן יעזור להם עם זה? אם הוא הכניס מיליון יורו לקופה אז הוא שווה מיליון יורו כנכס לפני המכירה.
בעלים עם כיסים יותר עמוקים שמה שמעניין אותם זה הקבוצה ולא הכיס שלהם? אתה מציע שנמשיך לחכות למשיח?
יש לך מישהו כזה או שאתה מחכה לאלי טביב?
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
לא חייב.teknoboy כתב:לא, למילה "השבחה" יש הגדרה, ומכירה של כל נכסי המועדון כדי למצוץ ממנו כל שקל אפשרי לא עונה עליה.Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.בר קולמוסא כתב: יפה שהם עושים עליך רושם בלי שהיו פה דקה ולכן אתה מעדיף להישאר עם אנשים שמוכח מעבר לכל ספק שהם תפרנים אופורטוניסטים
אני לא אומר שאין סיכוי שהם יעשו לנו טביב, אבל הם מצהירים על משהו אחר לגמרי, ולא על משהו שיכול בעצם להיות זה.
״השבחה״ יכולה להיות גם הגדלת כמות המנויים והכנסות ממרצ׳נדייז, כי אז הפוטנציאל העסקי לרוכש יהיה גבוה יותר.
הלוואי ואתבדה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
צריך להיות הזוי ברמה של ניסנוב כדי לא להבין שמכירה של כל הנכסים לכל המרבה במחיר היא *לא* הדרך להגדיל את מספר המנויים...Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 19:22לא חייב.teknoboy כתב:לא, למילה "השבחה" יש הגדרה, ומכירה של כל נכסי המועדון כדי למצוץ ממנו כל שקל אפשרי לא עונה עליה.Asafasraf כתב: ↑17 ינואר 2023, 09:07
טוענים שישקיעו 7 מיליון ש״ח בעונה (בערך כמו יואב כץ), ידועים ככאלה שמגיעים לעסק, משביחים אותו (בתקווה), ומוכרים אותו ברווח. סה״כ נשמע מתכון כיפי.
״השבחה״ יכולה להיות גם הגדלת כמות המנויים והכנסות ממרצ׳נדייז, כי אז הפוטנציאל העסקי לרוכש יהיה גבוה יותר.
הלוואי ואתבדה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
בחדשות הספורט נאמר שמאטוביץ׳ יעבור להפועל כעוזר מאמן, הישר מסכנין(עבד עם סילבס)
שזה מוזר. מה עם זנדברג?
שזה מוזר. מה עם זנדברג?
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
שיצטרף לבוקסה או שיחזור לנוערdino כתב:בחדשות הספורט נאמר שמאטוביץ׳ יעבור להפועל כעוזר מאמן, הישר מסכנין(עבד עם סילבס)
שזה מוזר. מה עם זנדברג?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתה ממש לא צריך קשר אחורי... יש לך 3 כאלו.
אין לך שום קשר אמצע. מישהו שיעץכניס קצב , אינטנסיביות ויצרתיות למשחק
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כרגע הכוונה שזנדבג יהיה עוזר מאמן שני וטועמה שלישי.dino כתב:בחדשות הספורט נאמר שמאטוביץ׳ יעבור להפועל כעוזר מאמן, הישר מסכנין(עבד עם סילבס)
שזה מוזר. מה עם זנדברג?
להערכתי אחד מהשניים יעזוב
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
יש יותר עוזרי מאמן מחלוצים בקבוצה הזאת
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
טועמה על תקן מנהל הקבוצהChegi כתב:כרגע הכוונה שזנדבג יהיה עוזר מאמן שני וטועמה שלישי.dino כתב:בחדשות הספורט נאמר שמאטוביץ׳ יעבור להפועל כעוזר מאמן, הישר מסכנין(עבד עם סילבס)
שזה מוזר. מה עם זנדברג?
להערכתי אחד מהשניים יעזוב
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה אנשים שהם על תקן מי יצעק על השופט הרביעי יותר חזק.
במקום להחזיק כל כך הרבה שחקני עבר, היה עדיף להשקיע כסף בשחקנים פעילים.
במקום להחזיק כל כך הרבה שחקני עבר, היה עדיף להשקיע כסף בשחקנים פעילים.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=425951
הפועל ת"א במו"מ עם הבלם וסיליה באקיץ'
העסקה מותנית באישור האמריקאים. גם שמו של ליוביסבלייביץ' עלה
-
- קיבל.ה 438 לייקים
להביא את השני רק בגלל השם האדיראונישנקו כתב: ↑18 ינואר 2023, 14:12 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=425951
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
שוק השחקנים כשוק הרכבי יד שניה? באקיצ׳ים וכאלה היו פעם עולים שקל
היום הרף הכספי של הבאקיצ׳ים עלה
זה כי אין יבוא של שחקנים חדשים מהניילון?
היום הרף הכספי של הבאקיצ׳ים עלה
זה כי אין יבוא של שחקנים חדשים מהניילון?
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
כיום הפועל מביאה זרים כדי להגיד הבאנו
-
- קיבל.ה 1489 לייקים