מנסים לפוצץ את העסקה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
העדכון הבוקר של צנציפר מכוון רק לכיוון אחד - פיצוץ העסקה.
אין אפילו ניסיון להסתיר מי עומד מאחורי הרצון לפוצץ ומי עומד מאחורי הכתבה.
נראה שהם לא יתנו את הפועל בשביל שום דבר בעולם.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... s#autoplay
אין אפילו ניסיון להסתיר מי עומד מאחורי הרצון לפוצץ ומי עומד מאחורי הכתבה.
נראה שהם לא יתנו את הפועל בשביל שום דבר בעולם.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... s#autoplay
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
שיפוצצו
הם יקבלו קבוצת אוהדים ו-0 מנויים
אם הם רוצים בכוח להפוך אותנו להפועל ירושלים בבקשה
שינסו
הם יקבלו קבוצת אוהדים ו-0 מנויים
אם הם רוצים בכוח להפוך אותנו להפועל ירושלים בבקשה
שינסו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
קבוצת אוהדים זה כאילו ניצחון עליהם?
הקבוצה במצב תקציבי חיובי בזכות מכירת שחקנים, בדיוק הרגע להכניס ראש בריא למערכת ולעוף למעלה, ואתה מתפשר על קבוצת אוהדים?
נו טוב. כנראה שזו הסיבה שהגענו לרגע הזה.
הקבוצה במצב תקציבי חיובי בזכות מכירת שחקנים, בדיוק הרגע להכניס ראש בריא למערכת ולעוף למעלה, ואתה מתפשר על קבוצת אוהדים?
נו טוב. כנראה שזו הסיבה שהגענו לרגע הזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
לא יפוצצו כלום, הכל "תחזיקו אותי".
הם יודעים מה הם יעברו אם הם יפילו את העסקה הזאת ועד כמה שהם מטומטמים הם לא מספיק מטומטמים בשביל זה.
הם יודעים מה הם יעברו אם הם יפילו את העסקה הזאת ועד כמה שהם מטומטמים הם לא מספיק מטומטמים בשביל זה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
למה אתה מתרגש מהשטויות של צנציפר?
יש חוזה משפטי, הם באים לארץ באמצע השבוע ויהיה בסדר.
צריך לנשום ולהתאזר בסבלנות.
יש חוזה משפטי, הם באים לארץ באמצע השבוע ויהיה בסדר.
צריך לנשום ולהתאזר בסבלנות.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
קשה לי להאמין שזה יתפוצץ בשלב הזה. אלו רק צירי לידה של הרגע האחרון, הדברים כבר התקדמו יותר מדי, וכל צד מנסה לעשות עוד קצת שרירים לקראת הסוף.
הפלוצים האלו שאתם שומעים הם בסך הכל שירת הברבור של הניסנוב את צנצי.
הפלוצים האלו שאתם שומעים הם בסך הכל שירת הברבור של הניסנוב את צנצי.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בין השורות נראה שיש ניסיון של מישהו (לא יודע מי) לחלוב 7 מיליון מהעסקה הזאת. זה נחמד מאוד.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
רק לפני שבוע הוא פרסם כותרת ענקית על "מתיחות קשה בין בעלי הפועל תל אביב" "אולטימטום של 48 שעות של ניסנוב"..
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /sjecc2o5i
בסדר ..בסדר...
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /sjecc2o5i
בסדר ..בסדר...
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
בגדול
האמריקאים מתנים את אפשרות החיזוק לינואר(ליותר מחוזה עד תם העונה) בערבויות שישימו הבעלים הנוכחיים
האמריקאים מתנים את אפשרות החיזוק לינואר(ליותר מחוזה עד תם העונה) בערבויות שישימו הבעלים הנוכחיים
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
שטויות. העסקה כבר סגורה זה עניין של התאמות קטנות וזהו.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מניח שמדובר ב"הלוואת בעלים", ושהסכום של 7 המיליון שנדרש פה על ידי הנפשות הפועלות לא אמור ללכת לחשבון של הפועל כתחליף לאיזשהן ערבויוית אלא לחשבון אחר (או בסופו של דבר לחשבון אחר). זה גם מסביר איך הגיעו דווקא לסכום של 7 מיליון. אבל אני רק מניח (בכל מקרה, זו הסברה שלי עבור מי שתהה פה על האינטרסים). גם נשמע שהאמריקאים רוצים להשקיע את הכסף הזה בתקציב המועדון ולא בשביל לשלם על המועדון, ואילו לאחרים יש אינטרסים אחרים. אבל שוב, אין לי מושג. בכל מקרה הכל נשמע כמו שלבים אחרונים במשא ומתן, נקווה שלא ייפול.
איזה פח פה עיתונות הספורט שצריך לדלות מידע בין השורות ואין כתיבה על המציאות הקונקרטית.
איזה פח פה עיתונות הספורט שצריך לדלות מידע בין השורות ואין כתיבה על המציאות הקונקרטית.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
בבקשה אל תביאו כתבות של צנציפח כידיעות חדשותיות, כל המהות שלו זה להיות נגוע באינטרסים וליצור טראפיק על חשבון הקבוצה
long live the zapta
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני בעד חוץ מזה ש:
א. יבטלו בחוק את העניין של הלוואות בעלים או שיגבילו את זה לסכום / אחוז מסוים מהזרמת הכספים.
ב. במידה ויש נכונות למכור את הקבוצה ולצד שני יש נכונות לקנות אותה, תהיה כמו בוררות שתקבע מהו הסכום, ממש כמו הבוררויות שיש בין שחקנים למועדונים שמייבשים אותם ביציע ומחזיקים אותם כי הם תחת חוזה.
לא יכול להיות שאיזה מניאק ששם עשרה מיליון שקלים כהלוואה עכשיו ידרוש אותם חזרה על קבוצה ברמת אשדוד, סכנין או מכבי פתח תקווה.
אני מבין שכדורגל זה עסק וכולם רוצים להרוויח, אבל זה עסק מסוג שונה שיש מאחוריו ציבור אוהדים שלא עוברים מקבוצה לקבוצה כמו שמחליפים חברת סלולר, אינטרנט או בנק.
לכן אני חושב שצריכים להיות חוקים בהתאם.
א. יבטלו בחוק את העניין של הלוואות בעלים או שיגבילו את זה לסכום / אחוז מסוים מהזרמת הכספים.
ב. במידה ויש נכונות למכור את הקבוצה ולצד שני יש נכונות לקנות אותה, תהיה כמו בוררות שתקבע מהו הסכום, ממש כמו הבוררויות שיש בין שחקנים למועדונים שמייבשים אותם ביציע ומחזיקים אותם כי הם תחת חוזה.
לא יכול להיות שאיזה מניאק ששם עשרה מיליון שקלים כהלוואה עכשיו ידרוש אותם חזרה על קבוצה ברמת אשדוד, סכנין או מכבי פתח תקווה.
אני מבין שכדורגל זה עסק וכולם רוצים להרוויח, אבל זה עסק מסוג שונה שיש מאחוריו ציבור אוהדים שלא עוברים מקבוצה לקבוצה כמו שמחליפים חברת סלולר, אינטרנט או בנק.
לכן אני חושב שצריכים להיות חוקים בהתאם.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 952 לייקים
למה רק טביב וניסנוב? שיפרישו מעשר לחיים רמון ואולי עוד קצת לרפי עגיב.
למרות שזה נשמע לא אמין, אם הדבר הזה קורה אני סיימתי עם המועדון הזה. יש גבול.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מומלץ שיעשו גם הסכם עם טביב שברגע שאחד הצדדים רוצה לקנות את המועדון אז הולכים לתהליך שנקרא "במבי"
רק טוב יצא מזה.
רק טוב יצא מזה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ייתכן שהם מכוונים למשהו שירוויחו ממנו יותר כסף. צריך להבהיר להם בצורה הכי נחמדה שיש שזה או להעביר את הפועל לאמריקאים עכשיו או שהם יצטרכו לכסות בעצמם את כל התקציב בשנה הבאה כי הם לא יראו מהקהל שקל כל עוד יישארו במועדון.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
יש כתבה לא צהובה בימינו ?
יחד, רק יחד! 

- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
שילוב של ניסנוב וטביב יגרום להתאבדות של חלק מהקהל
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לפחות לפי הפרסומים, ההסכם מחייב ואם האמריקאים ירצו להתקדם על פי ההסכם שעליו חתמו, תהיה עסקה.
מבין את הסקפטיות לאור ההיסטוריה שלנו, אבל באמת שלא נראה לי שבשלב הזה צריך להתרגש מאיזו כתבה בשקל של צנציפר, שעד עכשיו נמצא בפיגור אחרי יתר אתרי הספורט בידיעות ביחס לעסקה. מה גם שעל פי יתר אתרי הספורט התחושה היא שתהיה עסקה
-
- קיבל.ה 673 לייקים
יכול להיות שהעניין הוא הפרשנות להסכם המחייב, ושהאמריקאים לא מוכנים לשלם לניסנובים 7 מיליון שח אלא רוצים להשקיע אותו בקבוצה, ושזה הסכום שהניסנובים מעוניינים בו וטוענים שמעוגן בהסכם, ולכן זכינו לכתבתו של נדב. אם זה ככה אנחנו צפויים לתקופה קצת מתישה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 402 לייקים
קודם כל אין שום עסקה, עדיין. יש מסמך הנבות, מתווה לעסקה.
אם אחרי בדיקת הנאותות הארוכה הקבוצה האמריקאית מציגה תנאים חדשים לחוזה אז יתכן שאצלם יש מחשבות נוספות לגבי כדאיות המהלך.
מצד השני , אצל האחים ניסנוב יש הסתייגויות מהמהלך ולא מהיום.
שתי אפשרויות : או ש"המתיחות" היא חלק מהמו"מ עצמו כדי לשפר עמדות אן שבאמת יש שינוי בעמדת האמריקאים.
בזמנו מאור בוזגלו אמר שאם תהיה מכירה של המועדון הוא ירוץ ערום במגרש.
היום , דנמה לי, השתפרו הסיכוים שבוזגלו לא יצטרך להתפשט.
אם אחרי בדיקת הנאותות הארוכה הקבוצה האמריקאית מציגה תנאים חדשים לחוזה אז יתכן שאצלם יש מחשבות נוספות לגבי כדאיות המהלך.
שתי אפשרויות : או ש"המתיחות" היא חלק מהמו"מ עצמו כדי לשפר עמדות אן שבאמת יש שינוי בעמדת האמריקאים.
טביב נדלק על האפשרות לקבל מועדון בלי חובות, הניסנובים נדלקו על האפשרות לפעול עם שותף נוח יותר מתושב שיסיט מהם את האש.
ווין ווין, מנגד רק תושב עומד עם האמריקאים.
זה או האמריקאים או טביב, שלו האינטרס הכי גדול בפיצוץ העסקה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נראה כרגע , שהאמריקאים החליטו ושום דבר לא יעצור אותם.גם לא הערבויות.
אחרת , גם לא היו מגיעים לארץ.
ימים יגידו אם זו עסקה לטובת המועדון או פחות.
אנחנו כאוהדים צריכים לשמוח שבעלים צריכים לשים ערבויות , כי בין היתר זו אמורה להיות עוד הוכחה ליכולות הכלכליות שלהם.
אחרת , גם לא היו מגיעים לארץ.
ימים יגידו אם זו עסקה לטובת המועדון או פחות.
אנחנו כאוהדים צריכים לשמוח שבעלים צריכים לשים ערבויות , כי בין היתר זו אמורה להיות עוד הוכחה ליכולות הכלכליות שלהם.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 15 ינואר 2023, 18:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אין לי מןשג על מה אתה מבסס את מה שאתה כותב, אבל זה ממש לא מה פורסם עד עכשיוהלוטוס הלבן כתב: ↑15 ינואר 2023, 17:49 קודם כל אין שום עסקה, עדיין. יש מסמך הנבות, מתווה לעסקה.
על פי כל הפרסומים יש הסכם מחייב חתום עם תנאי מתלה. לא מזכר הבנות ולא שום דבר אחר לא מחייב.
זה הסכם מפורט ומחייב לכל דבר והניסנובים לא יכולים לסגת ממנו. שוב, לפחות על פי כל הפרסומים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה נשמע הדבר הכי הגיוני.Adom bdam כתב:טביב נדלק על האפשרות לקבל מועדון בלי חובות, הניסנובים נדלקו על האפשרות לפעול עם שותף נוח יותר מתושב שיסיט מהם את האש.
אם טביב רוצה להיכנס איתם לשותפות הסיפור גמור. אנחנו נסבול אותם עוד הרבה הרבה שנים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אתם מדליקים את עצמכם. לא תהיה שותפות של ניסנוב וטביב בהפועל, די.
האמריקאים הוציאו הודעה שהם התחילו בתהליך לרכישת המועדון, למה הבלבולי ביצים של טביב בוואן יותר מבוססים מזה?
האמריקאים הוציאו הודעה שהם התחילו בתהליך לרכישת המועדון, למה הבלבולי ביצים של טביב בוואן יותר מבוססים מזה?
זה לא סותר אחד את השני.בר קולמוסא כתב: ↑15 ינואר 2023, 18:48 אתם מדליקים את עצמכם. לא תהיה שותפות של ניסנוב וטביב בהפועל, די.
האמריקאים רצינים ורוצים לרכוש ותושב מת למכור.
הניסנובים מעדיפים את טביב ומנסים לחבל בעסקה.
מה יהיה? ימים יגידו
אפשר לראות את הלך הרוח בכל אתר לפי המקורבים. ספורט 5 זה תושב, ווינט זה ניסנוב
ווואן זה גם וגם
ווואן זה גם וגם
-
- קיבל.ה 472 לייקים
באמת תהיתי מתי ידחפו את טביב כקליק בייט, בכל זאת צריך למקסם קליקים.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הניסנובים רוצים את טביב מאותה סיבה שמוני רצה אותו.
גנבים קטנים מביאים מקצוען כדי לגנוב בגדול.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אבל לפחות טביב יהפוך אותך למשהו שאפשר לגנוב כרגע אין יותר מה לקחת מהפועל אין כלום ומיום ליום שעובר הניסנוב עוד יותר קוברים אותנו. בשביל שיהיה מה לגנוב צריך להיות קבוצה טובה עם שחקנים טובים שאפשר למכור אתה צריך להיות באירופה. במצב של היום אני קונה שיגנבו וכל עונה ניהיה באירופה ויהיה קבוצה שאפשר לראות בלי לבכות מול המסך.
תחשוב על זה כיום אני קונה מצב שאנחנו קבוצה טובה ושגונבים מימנה כסף העיקר שתיהיה קבוצה טובה
בעיקר מצחיק אותי שהזוג חמארים האלה חושבים שטביב באמת יתן להם להמשיך להיות בפרונט, חבל שזה על הפועל כי זה שיתוף פעולה שהייתי מת לראות בכדורגל הישראליאוגוסטוס היל כתב: ↑15 ינואר 2023, 19:50בדיוק. וזה מטריד כי הוא יוצר אלטרנטיבה אטרקטיבית עבורם

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יש איזה כשל לוגי בדברים שרוב האנשים פה אומרים.
בגלל שצנציפר הוא לכאורה צינור של הניסנובים, אין מה להתייחס לכל הפרסומים.
אני חושב בדיוק הפוך, בגלל שהוא מספר לנו מה הם רוצים לעשות, והשיח הוא סביב סירוב לשינוי ההסכם גם במחיר של פיצוץ, יש מקום לחשש אמיתי שהעסקה הזו בסכנה אמיתית.
בגלל שצנציפר הוא לכאורה צינור של הניסנובים, אין מה להתייחס לכל הפרסומים.
אני חושב בדיוק הפוך, בגלל שהוא מספר לנו מה הם רוצים לעשות, והשיח הוא סביב סירוב לשינוי ההסכם גם במחיר של פיצוץ, יש מקום לחשש אמיתי שהעסקה הזו בסכנה אמיתית.