שאר הליגה 22/23
-
- קיבל.ה 15 לייקים
ולא ברור אם זה בהתאם לחוקה או להנחיות לסגור את המיקרופונים במשחק שמשודר בטלוויזיה. עצם סגירת המיקרופונים היא הדבר הכי חמור פה כי זה אומר שהיתה מודעות לכך שהם עומדים לבצע עבירה וניסיון להסתיר את זה.
האמת שזה אירוע ממש מדכא, כי די בטוח שזה לא מאהדת מכבי אלא פשוט שופטים שמפחדים מהכוח של מכבי, מהכוח של השלטון…
האמת שזה אירוע ממש מדכא, כי די בטוח שזה לא מאהדת מכבי אלא פשוט שופטים שמפחדים מהכוח של מכבי, מהכוח של השלטון…
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
גמר הגביע האחרון לא הספיק לך? הכדורסל פה מדכא, כל הליגה זו מערכת שבאה לשרת גוף רקוב אחד בלבד, מהשחקנים שכל השאיפה שלהם היא להרקב שם על הספסל, כמה מנקו שיחק היום? שופטים, ערוץ כלכלי בונה תודעה משלהם, בעלי תפקיד, די הכל. הכדורסל פה רקוב וזה לא נהיה יותר טוב.itamarrose כתב:ולא ברור אם זה בהתאם לחוקה או להנחיות לסגור את המיקרופונים במשחק שמשודר בטלוויזיה. עצם סגירת המיקרופונים היא הדבר הכי חמור פה כי זה אומר שהיתה מודעות לכך שהם עומדים לבצע עבירה וניסיון להסתיר את זה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
כמה מפתיע שבגבלסייה מספרים סיפורים.
אגב רסקין התאושש משלשום?
אגב רסקין התאושש משלשום?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
הפעם ההחלטה היתה לטובת הקבוצה בצהוב.shaharot כתב:מספורט 5:
המשחק הגדול בין מכבי תל אביב להפועל חיפה היום (ראשון), שהסתיים ב-104:108 צהוב-כחול, נגמר באירוע דרמטי במיוחד.
25 שניות לסיום ההארכה השנייה רומן סורקין קלע ליי-אפ, בעוד וויל ריימן ניסה להוציא את הכדור לאחר ששלח את ידיו דרך הרשת. לאחר בדיקה במוניטור הסל אושר.
חחחחחחח מביךךךך מציגים כאילו זה האירוע הדרמטי(אם היה סל או לא) ולא שהם החליטו על דעת עצמם להתעלם מהחוק
חד פעמית מה שנקרא. בתום לב.
טינופות, התאבדות וכו'
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
לא להיכנס לאתר הזה ולא לצפות בערוץ הזה (חוץ ממשחקים לייב של הפועל מי שרוצה).
פשוט לא להיכנס.
לא בקטע של "אני מחרים", בקטע שזה פשוט לספוג פרופגנדה כפויה. גם בכדורגל וגם בכדורסל.
כנ"ל לגבל אתר וואן.
יהיה קשה בשבוע שבועיים הראשונים אבל אח"כ לדעתי מי שינסה ירגיש שזה באמת לא חסר לו.
פשוט לא להיכנס.
לא בקטע של "אני מחרים", בקטע שזה פשוט לספוג פרופגנדה כפויה. גם בכדורגל וגם בכדורסל.
כנ"ל לגבל אתר וואן.
יהיה קשה בשבוע שבועיים הראשונים אבל אח"כ לדעתי מי שינסה ירגיש שזה באמת לא חסר לו.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑09 ינואר 2023, 11:10 לא להיכנס לאתר הזה ולא לצפות בערוץ הזה (חוץ ממשחקים לייב של הפועל מי שרוצה).
פשוט לא להיכנס.
כנ"ל לגבל אתר וואן.
הגבלסייה זה דרעק, כנ"ל גם וואן וגם וואלה ספורט, איפה בידיוק אתה קורא עיתונות ספורט?
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
וואלה ספורט.
אמנם גם להם יש גבלסיית מכביל'ה משלהם בהובלת יניב טוכמן שהוא מעשית דובר מועדון, אבל בגדול הוא לא תופס שם כזה מקום דומיננטי כמו ברקנטי והבלוג של גידי.
ברור שגם בוואלה ספורט הילולי מכבי (בעיקר כדורגל) זה נתח מרכזי אבל אני לא יכול לא לצרוך תקשורת ספורט בכלל. אז מבין כולם אני מוצא את וואלה ספורט הכי פחות גרוע.
אני גם רואה כותרות ספורט בעמוד הראשי של וואינט. ספורט הארץ.
וכמובן שאני נכנס לפה אז אם יש משהו חשוב של הפועל שלא ראיתי - אני אראה פה. ויש וואטסאפ.
בכל מקרה אני באמת ממליץ לא להיכנס לשני האתרים. לא בקטע כאמור של "איזה גבר אני שאני מחרים", אלא כי באמת אני חושב שהאתרים האלה הם 80% תעמולות צהובות (שני הענפים) וזה באמת לא תורם לך בכלל כקורא.
אמנם גם להם יש גבלסיית מכביל'ה משלהם בהובלת יניב טוכמן שהוא מעשית דובר מועדון, אבל בגדול הוא לא תופס שם כזה מקום דומיננטי כמו ברקנטי והבלוג של גידי.
ברור שגם בוואלה ספורט הילולי מכבי (בעיקר כדורגל) זה נתח מרכזי אבל אני לא יכול לא לצרוך תקשורת ספורט בכלל. אז מבין כולם אני מוצא את וואלה ספורט הכי פחות גרוע.
וכמובן שאני נכנס לפה אז אם יש משהו חשוב של הפועל שלא ראיתי - אני אראה פה. ויש וואטסאפ.
בכל מקרה אני באמת ממליץ לא להיכנס לשני האתרים. לא בקטע כאמור של "איזה גבר אני שאני מחרים", אלא כי באמת אני חושב שהאתרים האלה הם 80% תעמולות צהובות (שני הענפים) וזה באמת לא תורם לך בכלל כקורא.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אחת הכותרות בעמוד הראשי של וואלה עכשיו היא "הלם בכדורסל הישראלי, השופטים טעו בעד מכבי תל אביב". למי שזה לא ברור - הם ציניים וסחטיין עליהם על זה.טכנית לארז כתב: ↑09 ינואר 2023, 11:39 וואלה ספורט.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
נכון.
בכדורסל הם אובייקטיביים לדעתי בגדול, בכדורגל הם לחלוטין פרופגנדה כפויה אבל זה לא פרופגנדה שתוספת לך עכשיו 70% מהתוכן של האתר.
למשל יש שם עכשיו כותרת על איך עשו כתבה באיזה אתר קיקיוני באנגליה שליברפול צריכים להביא את האוסקר של המדינה.
הם כמו וואן ורקנטי, לא תעביר 4 שעות בלי שתעלה שם כותרת כלשהי שהמסר שלה הוא איזה גדולה ומפוארת מכביל'ה שלנו.
בכדורסל הם אובייקטיביים לדעתי בגדול, בכדורגל הם לחלוטין פרופגנדה כפויה אבל זה לא פרופגנדה שתוספת לך עכשיו 70% מהתוכן של האתר.
למשל יש שם עכשיו כותרת על איך עשו כתבה באיזה אתר קיקיוני באנגליה שליברפול צריכים להביא את האוסקר של המדינה.
הם כמו וואן ורקנטי, לא תעביר 4 שעות בלי שתעלה שם כותרת כלשהי שהמסר שלה הוא איזה גדולה ומפוארת מכביל'ה שלנו.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
כל מילה אני גם בול ככהטכנית לארז כתב: ↑09 ינואר 2023, 11:39 וואלה ספורט.
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
חולון וירושלים יפגשו באירופה, אבל מה שבאמת מעניין בסיפור הזה הוא שסמי בכר ישמש כמשקיף במשחק.
https://sports.walla.co.il/item/3551034 ... lFzC0Z7tJ0
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
הוא עדיין בתחום?Frenzy כתב: ↑11 ינואר 2023, 09:33 חולון וירושלים יפגשו באירופה, אבל מה שבאמת מעניין בסיפור הזה הוא שסמי בכר ישמש כמשקיף במשחק.
הוא לא עבר לבנקאות פרטית?
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
שמעתי שהבנקאי שלו נמצא תלוי במקלחתגביזון כתב: ↑11 ינואר 2023, 10:06הוא עדיין בתחום?Frenzy כתב: ↑11 ינואר 2023, 09:33 חולון וירושלים יפגשו באירופה, אבל מה שבאמת מעניין בסיפור הזה הוא שסמי בכר ישמש כמשקיף במשחק.
הוא לא עבר לבנקאות פרטית?

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
איזה הפסד כיפי למכבי היום עם שלשת ניצחון של ויליאמס
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
ימי שישי אחלה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא היה השופט הכי מסריח ביקום.Frenzy כתב:חולון וירושלים יפגשו באירופה, אבל מה שבאמת מעניין בסיפור הזה הוא שסמי בכר ישמש כמשקיף במשחק.
לא היה אכפת לו בכלל כמה ההחלטות שלו קיצוניות ומוזרות כי הוא ידע שמכב* שולטים פה בהכל.
היה משחק של ירושלים מולם שהמזרחי לחש לו כמה מילים והוא מיד הלך והרחיק להם את המאמן.
הכל לכאורה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
על מנת לא לפתוח נאחס להפועל באשכול למשחקי שאר הגביע, אכתוב פה: 2 דקות לסיום, 4 הפרש להפועל חיפה בחולון.
עריכה: ריצה של 9:1 לחולון ועכשיו סל ועבירה, שוויון, 20 שניות כדור להפועל חיפה.
עריכה: ריצה של 9:1 לחולון ועכשיו סל ועבירה, שוויון, 20 שניות כדור להפועל חיפה.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 14 ינואר 2023, 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
מטורף, היקי שם סל , 2 שניות לסיום, 2 לחיפה, כדור חולון.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 14 ינואר 2023, 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
חולון מחוץ לגביע.
פרנקו לא אמר סתם אחרי שנצחנו בחוץ את חיפה שלא הרבה קבוצות יוציאו שם נצחון.
פרנקו לא אמר סתם אחרי שנצחנו בחוץ את חיפה שלא הרבה קבוצות יוציאו שם נצחון.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
גודס הבועט בכסא בראיון עצבני.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
נס ציונה מעיפה את באר שבע.
הדון מחכך ידיים ומתלבט את מי הוא מעדיף בחצי
הדון מחכך ידיים ומתלבט את מי הוא מעדיף בחצי
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
לזכור לקראת הדרבי: שחקן של חיפה קיבל טכנית אחרי שענה לקהל של חולון אחרי סל.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
דוסון חירב עוד חדר הלבשה... ולחשוב שאנשים פה רצו אותו
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
בדיוק בשביל זה הספסל של הפועל צריך להפעיל לחץ על הדבר הזה, ואני מאמין שלפחות קולסון אחד יתגרה בקהל.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
זה דיי ידוע שכשהוא משחק טוב חולון מפסידה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מה הסיפור של העברת החצי והגמר מהארנה לחולון ועכשיו בחזרה? משהו טכני / אובייקטיבי או דון שימון מאחורי הקלעים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ממה שהבנתי הם רצו מחיר יקר בערך פי 2 מיד ושם ופי שלוש מחולון.Charlie כתב:מה הסיפור של העברת החצי והגמר מהארנה לחולון ועכשיו בחזרה? משהו טכני / אובייקטיבי או דון שימון מאחורי הקלעים?
חשבו שירושלים לא תעלה ולכן בלי אוהדים שלהם הארנה לא תהיה מלאה ואין טעם למחיר הגבוה.
בסוף היריבה של ירושלים הפסידה בצורה מבישה, ראש העיר ושר הספורט התערבו והצליחו לצמצם מעט את העלויות ולגרום למשחקים לחזור לארנה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
ג׳וליאן גמבל צפוי לעזוב את בני הרצליה בימים הקרובים ולחתום בטורקיה
-
- קיבל.ה 530 לייקים
הרצליה בהתחלה לא רעה, בנתיים מפרקת את ירושלים ברבע הראשון.
יש להם אחלה של קבוצה
יש להם אחלה של קבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
2 אלה שזיינו אותנו במשחק לפנתיאון, הארכה פסיכית.
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
ירושלים מנצחת 84:82 בהארכה
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
הסרבי של ירושלים חוטף את המיקרופון בסוף וצורח סטייל אפי בירנבויים שיבואו 10,000 צופים למשחק הבא, איש מרגש.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
איזה סוף הזוי להארכה. כל ההחלטות הלא נכונות. ירושלים עם 23 שניות וכדור שלהם, זורקים שלשה קשה אחרי 7 שניות כדי להוביל בנקודה במקום למשוך את ההתקפה ולנסות למצוא סל קל. הרצליה זורקים בזמן שנשאר (16 שניות!) שתי שלשות קשות במקום ללכת פנימה ולנסות לפחות לקבל פאול.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
והייתה עבירה ברורה ל3 בהתקפה האחרונה של הרצליה שהשופטים פחדו לשרוקFrenzy כתב:איזה סוף הזוי להארכה. כל ההחלטות הלא נכונות. ירושלים עם 23 שניות וכדור שלהם, זורקים שלשה קשה אחרי 7 שניות כדי להוביל בנקודה במקום למשוך את ההתקפה ולנסות למצוא סל קל. הרצליה זורקים בזמן שנשאר (16 שניות!) שתי שלשות קשות במקום ללכת פנימה ולנסות לפחות לקבל פאול.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אלו 2 קבוצות שאנחנו לא רואים אותן מבחינת כשרון , באסה שהפסדנו להן ועוד בצורה כזו
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השופטים נותנים לירושלים להרביץ.Chegi כתב: ↑21 ינואר 2023, 21:49והייתה עבירה ברורה ל3 בהתקפה האחרונה של הרצליה שהשופטים פחדו לשרוקFrenzy כתב:איזה סוף הזוי להארכה. כל ההחלטות הלא נכונות. ירושלים עם 23 שניות וכדור שלהם, זורקים שלשה קשה אחרי 7 שניות כדי להוביל בנקודה במקום למשוך את ההתקפה ולנסות למצוא סל קל. הרצליה זורקים בזמן שנשאר (16 שניות!) שתי שלשות קשות במקום ללכת פנימה ולנסות לפחות לקבל פאול.