הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

חשבתי לשנות את המילים, אבל זה התאים גם ככה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

shaolin232 כתב: 07 ינואר 2023, 23:13 רק לפרגן להפועל סל
ככה מתנהלים בליגה שהכסף הגדול מדבר (מכב*)
יציבות בסגל, בחירת זרים בקפדנות, גרימה לקהל להיות חלק מהקבוצה, הלוואי נעביר זאת אפילו במעט לקבוצת כדורגל.
בדיוק לזה התכוונתי.
לבנות באיטיות תוך הבנה ששמירת השלד המרכזי של הסגל חיונית. כמו שכתב עמיתי בציטוט!
שחקנים כמו אליאס, דגני, אלטמן, היו צריכים להיות אבני יסוד בשלד יציב שיושבח כל שנה בשחקן או 2.
בשלב הזה לא לפנטז על אליפות מידית.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אדום בבית
קיבל.ה  93 לייקים

Asafasraf כתב: 08 ינואר 2023, 07:54 שיכבוש 15 שערי ליגה בעונה. זה פשוט לא מעניין איך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
בטח שזה משנה...
לפי מה שאתה אומר,בוא ניתן למרינוביץ לבעוט פנדלים.
הוא יגיע ל5-10 שערים בערך בעונה.
ואז כל אירופה תסתער עליו כי לאיזה עוד שוער באירופה יש 5-10 גולים?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

dino כתב: 08 ינואר 2023, 11:15 מעניין אם הם מכניסים שיקולים חדשים של הממשלה החדשה מן תחזית עתידית
היות והם כנראה בודקים הכל ובדקדוק רב
אם זה משחקים בשבת(שמביאים יותר קהל), או תחילת בידוד מהעולם המערבי והפן הכלכלי שבזה
לא עשו את זה עד שכתבת.
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

יציבות בסגל, בחירת זרים בקפדנות, גרימה לקהל להיות חלק מהקבוצה, הלוואי נעביר זאת אפילו במעט לקבוצת כדורגל.
או שפשוט להפועל סל, בזכות הכסף ששם שם אבי זיידנברג, יש יכולת כלכלית שקולה לזו של ירושלים וחולון, ולכן היא מצליחה להעמיד סגל של 6 זרים טובים ("בחירת זרים בקפדנות"), פלוס סגל ישראלי טוב שכולל חוזה עצום במונחים שלנו לתומר גינת, מה שמעמיד אותה במצב שבו היא "גורמת לקהל להיות חלק מהקבוצה" (כלומר מנצחת 10 מ-12 משחקי ליגה בישראל והקהל מרוצה ומגיע).

אם להפועל כדורגל היה תקציב שני או שלישי בגודלו בליגה הישראלית, נראה לי שגם בכדורגל הייתה לנו קבוצה שגורמת לקהל להיות חלק ממנה, ש"שומרת על יציבות בסגל" (כלומר שומרת אצלה שחקנים טובים ולא מוכרת אותם) והיינו אפילו מספרים על "בחירת זרים קפדנית".
בסוף הכל זה עניין של כסף, היתר בעיני זה בעיקר סיסמאות.

ברור שהניהול של הפאחים הוא מחפיר אבל גם ניהול מושלם שלהם לא היה משנה מהותית את המצב שלנו (0% סיכוי להתמודד על אליפות).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

טכנית לארז כתב: 09 ינואר 2023, 10:08
או שפשוט להפועל סל, בזכות הכסף ששם שם אבי זיידנברג, יש יכולת כלכלית שקולה לזו של ירושלים וחולון, ולכן היא מצליחה להעמיד סגל של 6 זרים טובים ("בחירת זרים בקפדנות"), פלוס סגל ישראלי טוב שכולל חוזה עצום במונחים שלנו לתומר גינת, מה שמעמיד אותה במצב שבו היא "גורמת לקהל להיות חלק מהקבוצה" (כלומר מנצחת 10 מ-12 משחקי ליגה בישראל והקהל מרוצה ומגיע).

אם להפועל כדורגל היה תקציב שני או שלישי בגודלו בליגה הישראלית, נראה לי שגם בכדורגל הייתה לנו קבוצה שגורמת לקהל להיות חלק ממנה, ש"שומרת על יציבות בסגל" (כלומר שומרת אצלה שחקנים טובים ולא מוכרת אותם) והיינו אפילו מספרים על "בחירת זרים קפדנית".
בסוף הכל זה עניין של כסף, היתר בעיני זה בעיקר סיסמאות.

ברור שהניהול של הפאחים הוא מחפיר אבל גם ניהול מושלם שלהם לא היה משנה מהותית את המצב שלנו (0% סיכוי להתמודד על אליפות).
אין ספק שהכסף של איזנברג השפיע, אבל החלטות על המשכיות היו במהלך שנה שעברה לדעתי (אין לי מידע בדוק) עוד לפני הכסף הגדול של אייזנברג. כמו החלטה על טוקוטו בראון ויאנג. לזה התכוונתי.
תחשוב, למרות הניהול מחפיר בכדורגל שנה אחרי שנה, האוהדים קונים כ 10000 מנויים!
נעשה תרגיל בכאילו :
לא משחררים את אליאס ומעלים קצת את שכרו, כנל לאבו אביד. אני לא מתייחס רק לתחילת עונה זאת. תחשוב גם במהלך העונה שעברה.
הכי פוגע בניהול בהפועל לדעתי, זאת החלפה הסיטונאית של הסגל. זה קלסי הימורים בקזינו.
גדלתי במשפחה לא עשירה שתמיד קנתה לא בזול (בגדים, נעליים, רהיטים וכו) כי אין לנו כסף להחליף!
אבל יש לי הרגשה שאנחנו טוחנים מים.

טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

קל להשאיר את מי שאתה רוצה כשיש לך כסף.
בהפועל כדורגל, טוקוטו, בראון ויאנג כבר היו עוברים לב"ש או קפריסין.

לא מערער על הטענה שהניהול של הפועל כרגע הוא נוראי, אני רק טוען שלטווח ארוך, גם ניהול מושלם לא היה מביא את הפועל למצב שיש לנו תקווה לקחת אליפות. הוא כנראה כן היה גורם לנו להיות פחות ממורמרים.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  948 לייקים

כסף לא מבטיח הצלחה
חוסר בכסף כן מבטיח אי הצלחה

תחת הניסנובס, לא משנה מה התקציב, לא תהייה הצלחה
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בטווח הארוך כסף גדול מבטיח הצלחה.זה כבר הוכח בליגה שלנו ובליגות באירופה.
כסף גדול גם משפר לרוב את ההחלטות הניהוליות.
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

ברור.
אני משוכנע שאם היה לנו תקציבי שכר שחקנים, צוות מקצועי ורכישת שחקנים בסגל גודל של הקנדי, היינו מצליחים ואפילו מניפים את צלחת האליפות פעם פעמיים גם תחת ניסנוב.

אצלינו אי אפשר להביא בינואר חלוץ סרבי ב-2 מליון יורו או להשיב בכיף ביציע איזה יוריס הולנדי שמרוויח 400 אלף יורו לעונה, אז משחקים בחרא ומחפשים זול/בחינם.
עושים את זה כמובן גרוע מאוד, אבל ברור שברמת טווח ארוך אין באמת איך להתחרות בתנאים כאלה.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

כשנמצאים במצב חרא כל אפשרות אחרת נותנת תקווה. אני מבין את המצב הזה.
אני אכתוב משהו לא פופלרי.
תקוו ותתפללו שהשעטנז (קבוצת בעלים + קבוצת ניהול) לא יצא לפועל.
זה רק יאריך את הדעיכה ואת הסבל.

לקבוצות בסדר גודל של הפועל תל אביב יש שתי אפשרויות, או שיקרה נס ויגיע בעלים אמיד או גסיסה איטית סטייל יונה-סאסי.
פושעי עוטף עזה לדין
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

במובן מסויים , נראה שיש אמת בפרסומים שהמצב די מסונדל ואי אפשר לקבל החלטות.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

הדבר היחיד שחשוב. אם הם לא מגיעים אין למועדון הזה תקווה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כולם עובדים על כולם כתב:כשנמצאים במצב חרא כל אפשרות אחרת נותנת תקווה. אני מבין את המצב הזה.

לקבוצות בסדר גודל של הפועל תל אביב יש שתי אפשרויות, או שיקרה נס ויגיע בעלים אמיד או גסיסה איטית סטייל יונה-סאסי.
יש מצב שזה יוביל מוקדם מהצפוי לקבוצת אוהדים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כולם עובדים על כולם כתב:כשנמצאים במצב חרא כל אפשרות אחרת נותנת תקווה. אני מבין את המצב הזה.

יש מצב שאתה צודק.נקווה לטוב.
לירון האדום
קיבל.ה  2292 לייקים

התקווה האחרונה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

די שקוף שלא יהיה רכש כי "לא רוצים להפריע לעסקה" וברגע שיגמר החלון העסקה נופלת
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כנראה מסונדלים.אין מי שיקבל החלטות.
זה המצב הכי גרוע.
עד לא מזמן אחרי תבוסה כזו היו כותרות על מעמד המאמן ושינויים בסגל.הערב לפחות דממה.כנראה לא מקרית.
רב הנסתר על הגלוי.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

טכנית לארז כתב: 09 ינואר 2023, 11:48 ברור.
אני משוכנע שאם היה לנו תקציבי שכר שחקנים, צוות מקצועי ורכישת שחקנים בסגל גודל של הקנדי, היינו מצליחים ואפילו מניפים את צלחת האליפות פעם פעמיים גם תחת ניסנוב.

אצלינו אי אפשר להביא בינואר חלוץ סרבי ב-2 מליון יורו או להשיב בכיף ביציע איזה יוריס הולנדי שמרוויח 400 אלף יורו לעונה, אז משחקים בחרא ומחפשים זול/בחינם.
עושים את זה כמובן גרוע מאוד, אבל ברור שברמת טווח ארוך אין באמת איך להתחרות בתנאים כאלה.
בגדול זה נכון, וכשיש כאלה פערים כספיים אז אפשר מקסימום לפנטז על אליפות פעם באין סוף סטייל לסטר או משהו כזה.
מצד שני, גם בלי שקל אפשר להצליח יותר מאשר ניסנוב ושות', ואפילו עושה רושם שזה לא כל כך קשה לעקוף אותם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

התקרה שלנו איתם בליגת העל היא מקום 4 (כלומר אליפות הליגה של היתר, מה שהיה יחסית קרוב אשתקד).
הרצפה שלנו איתם בליגת העל היא ירידת ליגה (הרצפה אמורה להיות מקום 8-10).
והם לרוב יותר קרובים לרצפה מאשר לתקרה.
זו העונה המלאה ה-5 שלהם בליגת העל עם הקבוצה, ורק פעם אחת (אשתקד) לא היינו בדיבורים על ירידת ליגה בינואר. זה מהווה חותמת לכך שהניהול המקצועי שלהם הוא נוראי.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לא רק הניהול המקצועי.
הקשר עם הקהל, הדרך שבה מתנהלים מול שחקנים, התמודדות עם ענישת ההתאחדות, מכירת שחקנים ליריבות והקטנת הערך של הפועל כמועדון.
הם נכשלו בכל דבר שהם נגעו בו.
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

מסכים.
אני כבר לא בטוח שאפשר לקרוא לזה "נכשלו", כמו שפשוט טובת המועדון היא לא הדבר שהכי חשוב להם בכל הסיפור הזה.
אם באמת היה איכפת להם קודם כל מהפועל אז אני מניח שמקצועית המצב שלנו היה פחות גרוע, אבל לא חושב שלמישהו יש ספק שהפועל היא לא הדבר שהכי חשוב להם.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 ינואר 2023, 10:41 מסכים.
אני כבר לא בטוח שאפשר לקרוא לזה "נכשלו", כמו שפשוט טובת המועדון היא לא הדבר שהכי חשוב להם בכל הסיפור הזה.
אם באמת היה איכפת להם קודם כל מהפועל אז אני מניח שמקצועית המצב שלנו היה פחות גרוע, אבל לא חושב שלמישהו יש ספק שהפועל היא לא הדבר שהכי חשוב להם.
מסכים איתך לחלוטין!
הם קיבלו החלטה מושכלת , כנראה בסוף שנה שעברה או בקייץ, שהם יוצאים מהקבוצה ומשפרים את מצב החוב האישי - "השקעות בעלים" . רק כך אפשר להבין את בניית הסגל הזה ואת המכירות הסיטונאיות מבלי לחזק בהתאם.
לא מאמין שההצעות על דוידה וליינדנרבאו רק ממש לפני תחילת הליגה, מקננת אצלי תחושה קשה שהיתה כאן קומבינה עם הסוכנים!
כמו שכתב אריק אינשטיין - "ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם את הלב"

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לא בטוח שאם יהיה עתיד עם האמריקאים הוא יהיה טוב יותר.יש תקווה כזו אבל מהפרסומים זה נראה פחות מבטיח.
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

זה לא רק העונה.
הם תמיד בונים כל קיץ קבוצה בשיטת "נבנה בזול/חינם, ואם לא יצליח נתקן בינואר, אבל קודם בוא נראה אם אפשר לא להשקיע כלום לפני שאנחנו משקיעים כסף" (כסף של הפועל, לא כסף שלהם מהכיס).

זה לא איזה טעות מקצועית, זו שיטת עבודה שמבקרה הטוב היא מחשידה.
ברור שהעונה זה גרוע יותר, וגם יותר מחשיד.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

לפי YNET הקבוצה האמריקאית דחו מתן תשובתם בשבועיים נוספים (כנראה שבהסכם הבנות ישנה אפשרות לדחות את התייחסותם, כפיש עשו).
הדחיה יצרה מתיחות בין האחים ניסנוב לשאר בעלי המניות.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /sjecc2o5i
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

מספיק עם האמריקאים הם לא יקנו מהתחלה זה היה ברור שלא יקנו מי שרוצה לקנות זה עניין של שבועיים שלושה וקונה. ועוד סיבה למה הם לא יקנו כי הם היו מתערבים מעכשיו שהם רואים את המצב של הקבוצה. הם מחשיבים את עצמם כמביני עניין בספורט מי שקצת מבין היה קונה מהר ונותן כסף לחיזוק שהקבוצה תישאר בליגה.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 11 ינואר 2023, 11:44 לפי YNET הקבוצה האמריקאית דחו מתן תשובתם בשבועיים נוספים (כנראה שבהסכם הבנות ישנה אפשרות לדחות את התייחסותם, כפיש עשו).
לפי צנציפר- לפי ניסנוב.
לא צריך להתרגש, הוא מהרגע הראשון לא רצה שזה יקרה.
אין ברירה אלא להתאזר בסבלנות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

teknoboy כתב: 09 ינואר 2023, 23:28

בגדול זה נכון, וכשיש כאלה פערים כספיים אז אפשר מקסימום לפנטז על אליפות פעם באין סוף סטייל לסטר או משהו כזה.
מצד שני, גם בלי שקל אפשר להצליח יותר מאשר ניסנוב ושות', ואפילו עושה רושם שזה לא כל כך קשה לעקוף אותם.
אבל נושא הכסף זה השבר הגדול עם הקהל השנה. זה שאין להם כסף כולנו הבנו. זה שהם מנהלים לא משהו עוד השלמנו איכשהו. זה שנכנס כסף סופסוף ולא מנצלים אותו ועדיין מביאים כל מיני אבו דוסו ומתבכיינים שאין גרוש - זה כבר אי אפשר לקבל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

הפועל כתב: 11 ינואר 2023, 11:59
teknoboy כתב: 09 ינואר 2023, 23:28

אבל נושא הכסף זה השבר הגדול עם הקהל השנה. זה שאין להם כסף כולנו הבנו. זה שהם מנהלים לא משהו עוד השלמנו איכשהו. זה שנכנס כסף סופסוף ולא מנצלים אותו ועדיין מביאים כל מיני אבו דוסו ומתבכיינים שאין גרוש - זה כבר אי אפשר לקבל.
אצלי זה הפוך.
מילא אין כסף, אבל לפחות תצליחו כמו האחרים שאין להם כסף במקום להפוך אותנו לקרקס הזיות
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1942 לייקים

המטרה המרכזית שלהם היא לא הצלחת הקבוצה, ולכן אני לא חושב שכזה מדויק לקרוא להם "כושלים".
אני משער שבמטרה המרכזית שלהם הם עומדים.
Xavi
קיבל.ה  1075 לייקים

ניקוי אורוות דחוףףףף
זה לא קשור לכסף
צריך פשוט לעשות סדר בבית זונות הזה שנקרא הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אם האמריקאים לא מעוניינים להציל את הקבוצה מירידת ליגה אז זה לא רציני.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

De Niro כתב: 11 ינואר 2023, 12:12 אם האמריקאים לא מעוניינים להציל את הקבוצה מירידת ליגה אז זה לא רציני.
בארה״ב לא מתרגשים ונופלים מהמדרגות באיזה רצף הפסדים
זאת מנטליות אחרת שלא כמו פה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

שחר כתב: 11 ינואר 2023, 11:56
הלוטוס הלבן כתב: 11 ינואר 2023, 11:44 לפי YNET הקבוצה האמריקאית דחו מתן תשובתם בשבועיים נוספים (כנראה שבהסכם הבנות ישנה אפשרות לדחות את התייחסותם, כפיש עשו).
לפי צנציפר- לפי ניסנוב.
לא צריך להתרגש, הוא מהרגע הראשון לא רצה שזה יקרה.
אין ברירה אלא להתאזר בסבלנות.
אותי זה דווקא מרגש
אני חושב שהוא משחק להם על העצבים ושעוד שנייה הוא מקבל איזו החלטה לבד והם מודיעים על ביטול העסקה
זכרו את ההודעה הזו
יהיה מהלך חד צדדי של האחים, והם ייסוגו מהעסקה
אל ים בחיפה כנגד דעתם, משהו באזורים האלה
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

dino כתב: 11 ינואר 2023, 12:15
De Niro כתב: 11 ינואר 2023, 12:12 אם האמריקאים לא מעוניינים להציל את הקבוצה מירידת ליגה אז זה לא רציני.
בארה״ב לא מתרגשים ונופלים מהמדרגות באיזה רצף הפסדים
זאת מנטליות אחרת שלא כמו פה.
בארה"ב אין ירידת ליגה.
אין השלכות ללזרוק את העונה שנה הבאה נתחיל מחדש
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

Xavi כתב: 11 ינואר 2023, 12:08 ניקוי אורוות דחוףףףף
זה לא קשור לכסף
צריך פשוט לעשות סדר בבית זונות הזה שנקרא הפועל תל אביב
הסדר מתחיל ונגמר בכוח האדם שמקבל את ההחלטות ושולט בכספים ובמדיניות הכללית : מקצועית, כלכלית עסקית
אחת הבעיות הגדולות בעסקה זו למשל העובדה שהם התנו את קיומה בהמשך תפקידו של ניסנוב כנציג המועדון במוסדות ההתאחדות
לדבר הפעוט הזה יש משמעויות מרחיקות לכת שמעידות על האחיזה שלהם במועדון וגם על חוסר ההבנה של האמריקאים
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

אז עכשיו התקווה היחידה למועדון הזה תיגמר בגלל החלטה חד צדדית של הנוכלים? קלאסי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 11 ינואר 2023, 12:40 אז עכשיו התקווה היחידה למועדון הזה תיגמר בגלל החלטה חד צדדית של הנוכלים? קלאסי
אין להם אומץ לעשות את זה, הם לא יכלו לישון בלילה אם זה יקרה.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רדפוקס כתב: 11 ינואר 2023, 12:45
ההוא שאמרו לו כתב: 11 ינואר 2023, 12:40 אז עכשיו התקווה היחידה למועדון הזה תיגמר בגלל החלטה חד צדדית של הנוכלים? קלאסי
אין להם אומץ לעשות את זה, הם לא יכלו לישון בלילה אם זה יקרה.
מאוד מקווה(שהם לא ישנו בלילה)
שליחת תגובה