עומר בוקסנבוים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
דווקא בעיני מסיבת עיתונאים של שניים שאמורים להישאר במבנה הבעלות החדש שבה הם מתכוונים לעדכן על בדיקת הנאותות היא לא סימן רע. אם היו בשורות רעות אני בטוח שאחד הניסנובים לא יכול היה לעצור מבעד עצמו מלבשר את זה
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
הניסנובים לא יכולים לבשר בשורות רעות, הרי הם לקחו צעד אחורה.
-
- קיבל.ה 789 לייקים
אני מקווה מאוד שלא ישאר שום זכר מהעונה הזו במבנה הבעלות הבא.בר קולמוסא כתב: ↑19 דצמבר 2022, 13:33 דווקא בעיני מסיבת עיתונאים של שניים שאמורים להישאר במבנה הבעלות החדש שבה הם מתכוונים לעדכן על בדיקת הנאותות היא לא סימן רע. אם היו בשורות רעות אני בטוח שאחד הניסנובים לא יכול היה לעצור מבעד עצמו מלבשר את זה
ואני מתמקד בעיקר ב"מנהל המקצועי" תכול העיניים. הראשון שצריך לעוף מפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל לייק אחדblackwater
-
- קיבל.ה 635 לייקים
בעיני עם בעלים כאלו (ומגבלות כאלו) אי אפשר להצליח.L.S כתב: ↑19 דצמבר 2022, 15:37אני מקווה מאוד שלא ישאר שום זכר מהעונה הזו במבנה הבעלות הבא.בר קולמוסא כתב: ↑19 דצמבר 2022, 13:33 דווקא בעיני מסיבת עיתונאים של שניים שאמורים להישאר במבנה הבעלות החדש שבה הם מתכוונים לעדכן על בדיקת הנאותות היא לא סימן רע. אם היו בשורות רעות אני בטוח שאחד הניסנובים לא יכול היה לעצור מבעד עצמו מלבשר את זה
לא שהוא כיכב העונה, הוא נכשל מאד, אבל גם צריך להיות הוגנים ולזקוף לזכותו את אחד הבינגואים של הליגה (לאיוס).
בכל מקרה היה נשמע שזה מה שהבעלים בחדש מתכננים ממילא, בעיני בצדק,
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
וכמה עברו בהפועל עד שפגעו בבינגו אחד?בר קולמוסא כתב:בעיני עם בעלים כאלו (ומגבלות כאלו) אי אפשר להצליח.L.S כתב: ↑19 דצמבר 2022, 15:37אני מקווה מאוד שלא ישאר שום זכר מהעונה הזו במבנה הבעלות הבא.בר קולמוסא כתב: ↑19 דצמבר 2022, 13:33 דווקא בעיני מסיבת עיתונאים של שניים שאמורים להישאר במבנה הבעלות החדש שבה הם מתכוונים לעדכן על בדיקת הנאותות היא לא סימן רע. אם היו בשורות רעות אני בטוח שאחד הניסנובים לא יכול היה לעצור מבעד עצמו מלבשר את זה
לא שהוא כיכב העונה, הוא נכשל מאד, אבל גם צריך להיות הוגנים ולזקוף לזכותו את אחד הבינגואים של הליגה (לאיוס).
בכל מקרה היה נשמע שזה מה שהבעלים בחדש מתכננים ממילא, בעיני בצדק,
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
מה שווה בינגו אחד כשהסגל בגדול הוא של ליגה שניה. מה גם שברור לכולנו מה החזון שלהם לגבי הבינגואים האלה
- Charmander
- קיבל.ה 419 לייקים
הוא לא מחובר בעליל.
הוא מבחינתו סבבה עם המצב המקצועי, הסגל שלנו הוא סגל טוב לדעתו (מה זה משנה אם המאמן לא משתשמש בו).
לא דיבר אפילו על היכולת המביכה של הקבוצה.
מסיבת עיתונאים מביכה מאוד שלו, אפילו מביך לי להקשיב לו מתפתל למול השאלות הלא כל כך קשות ששואלים אותו.
הוא מבחינתו סבבה עם המצב המקצועי, הסגל שלנו הוא סגל טוב לדעתו (מה זה משנה אם המאמן לא משתשמש בו).
לא דיבר אפילו על היכולת המביכה של הקבוצה.
מסיבת עיתונאים מביכה מאוד שלו, אפילו מביך לי להקשיב לו מתפתל למול השאלות הלא כל כך קשות ששואלים אותו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- הפוסט קיבל לייק אחדChegi
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
בוקסה על מרינוביץ בקיצור:
הוא לא באיזור הנוחות שלו.
טעינו איתו בגלל הריב עם הקהל, מהרגע הראשון ספג קללות ושריקות בוז.
הוא שוער טוב והביא לנו נקודות.
על דראפיץ בקיצור:
סלובו מאמן מדהים, צריך סבלנות.
ב-6-7 משחקים האחרונים קצב צבירת הנקודות בסדר.
חוץ מעפולה מבחינת תוצאות סלובו עושה את העבודה.
את המפתחות תשאיר אחרי שאתה הולך חתיכת ליצן.
הוא לא באיזור הנוחות שלו.
טעינו איתו בגלל הריב עם הקהל, מהרגע הראשון ספג קללות ושריקות בוז.
הוא שוער טוב והביא לנו נקודות.
על דראפיץ בקיצור:
סלובו מאמן מדהים, צריך סבלנות.
ב-6-7 משחקים האחרונים קצב צבירת הנקודות בסדר.
חוץ מעפולה מבחינת תוצאות סלובו עושה את העבודה.
את המפתחות תשאיר אחרי שאתה הולך חתיכת ליצן.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 442 לייקים
טוב וחשוב שעשו מסיבת עיתונאים, הגיע הזמן שבוקסה יתחיל לספק הסברים.
העניין שבוקסנבוים שלא ישב שם ולא ממש סיפק הסברים, אלא רק אמירות כלליות ושטחיות (ציטוט מאחד מאתרי הספורט - 'היה לנו מקרה לא נעים בעפולה' - בהתייחסות להדחה מהגביע). במקום לזרוק משפטים כלליים לגבי זה שהליגה עוד ארוכה ושמחפשים להחתים 2-3 ישראלים בעמדות 'הנכונות', היה עדיף אם בוקסה היה פותח דברים ומדבר מקצועית - על שיטת משחק, הרכבים, ותפוקה של שחקנים ספציפיים שהוא החתים בקיץ האחרון.
יש לי עדיין הערכה לבוקסה כבנאדם וכמישהו שמבין כדורגל, אבל מה שהוא עושה זו בעיטה מפוארת בדלי.
די עם הסיסמאות, מגיע לאוהדים תשובות אחרי סיבוב שלם (פלוס משחק נוסף) שהניב רק 14 נקודות ויכולת עלובה על המגרש.
איזו אכזבה.
העניין שבוקסנבוים שלא ישב שם ולא ממש סיפק הסברים, אלא רק אמירות כלליות ושטחיות (ציטוט מאחד מאתרי הספורט - 'היה לנו מקרה לא נעים בעפולה' - בהתייחסות להדחה מהגביע). במקום לזרוק משפטים כלליים לגבי זה שהליגה עוד ארוכה ושמחפשים להחתים 2-3 ישראלים בעמדות 'הנכונות', היה עדיף אם בוקסה היה פותח דברים ומדבר מקצועית - על שיטת משחק, הרכבים, ותפוקה של שחקנים ספציפיים שהוא החתים בקיץ האחרון.
יש לי עדיין הערכה לבוקסה כבנאדם וכמישהו שמבין כדורגל, אבל מה שהוא עושה זו בעיטה מפוארת בדלי.
די עם הסיסמאות, מגיע לאוהדים תשובות אחרי סיבוב שלם (פלוס משחק נוסף) שהניב רק 14 נקודות ויכולת עלובה על המגרש.
איזו אכזבה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
זה נראה בעיקר גדול עליו. כוונות טובות יש, יכולת לנהל מקצועית מועדון כמו הפועל - אין.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםלירון האדום • Chegi • shaolin232
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
לא הבנתי, מרינוביץ לא היה בארץ גם שנה שעברה?
מקרה לא נעים להיות מודחים מול עפולה? אנחנו הפועל !! מה זה מקרה לא נעים? זאת היתה בושה וחרפה!
הבחור פשוט מנותק.
מקרה לא נעים להיות מודחים מול עפולה? אנחנו הפועל !! מה זה מקרה לא נעים? זאת היתה בושה וחרפה!
הבחור פשוט מנותק.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
על השאלה הכי חשובה לא קיבלנו מענה.
מדוע שוחחרו השחקנים הבאים:
שוער - שטקוס
קשר כנף - פלומיין
קשר - אליאס
חלוץ - אזולאי.
מדוע שוחחרו השחקנים הבאים:
שוער - שטקוס
קשר כנף - פלומיין
קשר - אליאס
חלוץ - אזולאי.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
אני המום מהדברים שלו
מאז ביבי לא ראיתי בן אדם שמסתכל למצלמה ומשקר בצורה כזו, באמצעות מניפולציות בוטות.
שיילך לנתונים, שיבדוק כמה הקבוצה שלו רצה, כמה היא בועטת לשער, איך היא סופגת את השערים שלה, כמה מסירות מדויקות היא מעבירה.
בושה וחרפה שהבן אדם הזה נמצא בכדורגל מקצועני. עזוב הפועל. אין לו טיפת אינטגריטי.
מאז ביבי לא ראיתי בן אדם שמסתכל למצלמה ומשקר בצורה כזו, באמצעות מניפולציות בוטות.
שיילך לנתונים, שיבדוק כמה הקבוצה שלו רצה, כמה היא בועטת לשער, איך היא סופגת את השערים שלה, כמה מסירות מדויקות היא מעבירה.
בושה וחרפה שהבן אדם הזה נמצא בכדורגל מקצועני. עזוב הפועל. אין לו טיפת אינטגריטי.
- הפוסט קיבל לייק אחדshaolin232
- כרובית
- קיבל.ה 877 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
הייתי מצטט פעם נוספת את מה שרשמתי אחרי שהוא מונה לתפקיד הזה. כל כך קיוויתי שלא נצטער על זה אבל בהפועל כמו בהפועל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
על מה מבוססת ההערכה הזו ?קפטן ג'ק כתב: ↑20 דצמבר 2022, 14:15 טוב וחשוב שעשו מסיבת עיתונאים, הגיע הזמן שבוקסה יתחיל לספק הסברים.
איזו אכזבה.
על זה שהוא פנה להורים של שחקנים ואמר להם ״בואו להפועל אתם תוכלו לצאת מכאן בזול כי אנחנו לא כלוב הזהב של מכבי״?
בכל הפרמטרים שרלוונטיים לניהול מקצועי הוא נכשל : בחירת השחקנים, יחסים עם מאמן (סאגת העוזר), בחירת מאמן חדש, הנחלת שיטת משחק, ניהול מקצועי (בדיקות דם ומדדי כושר), יצירת מערכת יחסים עם שחקנים (סיפור אדי), וכמובן התנהלות תקשורתית (חופשה בפגרה)
במה הוא מצטיין ? בלעשות פוליטיקה, בלערבב, בלייצר מערכות יחסים עם הבוסים שלו.
שיחק לו קלף בנוער והוא נפל על כמה טאלנטים.
שיטוס מפה.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
צימבויקה, אני מניח שזה לא נובע מכוונות רעות, אבל ממליץ לך לרסן את ההתלהמות על אנשים בהפועל. זה לא מיטיב עמך.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
הסקנו לקחים מהחלון הקודם והקמנו מערכת עם הסקאוט והאנליסטים. יש לנו רשימות של שחקנים ופחות עובדים עם סוכנים. יש לנו שחקנים לדוגמה בנורבגיה וסרביה שם סיימו את הליגות בדצמבר. עם חלק מהשחקנים אנחנו במשא ומתן וחלק לא שמחים להגיע לישראל. יש לנו רשימות מסודרות וגדולות והגענו הרבה יותר מסודרים ועדיין זה לא אומר שיש לנו משהו בטוח”.
like דווקא
like דווקא
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
הוא אמר שבדיה לא סרביה.dino כתב: ↑20 דצמבר 2022, 17:20 הסקנו לקחים מהחלון הקודם והקמנו מערכת עם הסקאוט והאנליסטים. יש לנו רשימות של שחקנים ופחות עובדים עם סוכנים. יש לנו שחקנים לדוגמה בנורבגיה וסרביה שם סיימו את הליגות בדצמבר. עם חלק מהשחקנים אנחנו במשא ומתן וחלק לא שמחים להגיע לישראל. יש לנו רשימות מסודרות וגדולות והגענו הרבה יותר מסודרים ועדיין זה לא אומר שיש לנו משהו בטוח”.
like דווקא
אבל אכן LIKE
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
למה לא התחיל לעבוד ככה לפני כשנה? היה חוסך מאיתנו חלק מהנפילות עם הזרים אולי.שחר כתב: ↑20 דצמבר 2022, 17:42הוא אמר שבדיה לא סרביה.dino כתב: ↑20 דצמבר 2022, 17:20 הסקנו לקחים מהחלון הקודם והקמנו מערכת עם הסקאוט והאנליסטים. יש לנו רשימות של שחקנים ופחות עובדים עם סוכנים. יש לנו שחקנים לדוגמה בנורבגיה וסרביה שם סיימו את הליגות בדצמבר. עם חלק מהשחקנים אנחנו במשא ומתן וחלק לא שמחים להגיע לישראל. יש לנו רשימות מסודרות וגדולות והגענו הרבה יותר מסודרים ועדיין זה לא אומר שיש לנו משהו בטוח”.
like דווקא
אבל אכן LIKE
בקיצור לייק שמייק רק מעיד עוד יותר על הביזיון שהיה בקיץ.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
שחר כתב: ↑20 דצמבר 2022, 17:42הוא אמר שבדיה לא סרביה.dino כתב: ↑20 דצמבר 2022, 17:20 הסקנו לקחים מהחלון הקודם והקמנו מערכת עם הסקאוט והאנליסטים. יש לנו רשימות של שחקנים ופחות עובדים עם סוכנים. יש לנו שחקנים לדוגמה בנורבגיה וסרביה שם סיימו את הליגות בדצמבר. עם חלק מהשחקנים אנחנו במשא ומתן וחלק לא שמחים להגיע לישראל. יש לנו רשימות מסודרות וגדולות והגענו הרבה יותר מסודרים ועדיין זה לא אומר שיש לנו משהו בטוח”.
like דווקא
אבל אכן LIKE
מה נסגר איתכם ?
הבן אדם מתוך 6 שחקנים זרים בחר להביא את דוסו, קונטה, מרינוביץ׳ ואוז׳בולט. בדקתם מה משותף להם?
הוא פתאום בינואר למד לעבוד נכון? הוא בעצמו דיבר על אותו דבר במרץ 22 לפני המינוי (על הצורך לבחור נכון זרים וסקאוטינג)
שקרן קטן, לא מאמין לו למילה. והוא כמובן ייבנה במודגש את האליבי לזה שהוא עשוי למחזר ולהביא איזה מרמנטיני או איזה שאריות מקבוצה אחרת.
הגיע הזמן שהקהל הזה יתחיל לשפוט את הפונקציות במועדון לפי המעשים שלהם ולא לפי המילים והכוונות לכאורה (שחקנים, אוהדים, הנהלה וצוות מקצועי).
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
בכל הכבוד, התפיסה שלך עליי לא מעניינת אותי, עצם זה שאתה בא לחנך משתמשים אחרים זה לא מיטיב עמך.האדום הצורר כתב: ↑20 דצמבר 2022, 16:54 צימבויקה, אני מניח שזה לא נובע מכוונות רעות, אבל ממליץ לך לרסן את ההתלהמות על אנשים בהפועל. זה לא מיטיב עמך.
הפורום נועד להחלפת דעות בנושאים מסוימים, רוצה לטעון משהו לגופו של עניין לדברים שלי, תטען. אל תבוא ותטיף נגד האופן שבו אני תופס את האנשים במועדון הזה.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
למה?האדום הצורר כתב: ↑20 דצמבר 2022, 16:54 צימבויקה, אני מניח שזה לא נובע מכוונות רעות, אבל ממליץ לך לרסן את ההתלהמות על אנשים בהפועל. זה לא מיטיב עמך.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אין סמכות בלי אחריאות.
בוקסה קיבל סמכות.
נכשל כשלון שעלול להוביל אותנו שוב לליגה השניה.
כפי שרפואה סיים , היו צריכים לפטר אותו (לא מאמין שיש לו מצפון מקצועי כדי להתפטר).
בוקסה קיבל סמכות.
נכשל כשלון שעלול להוביל אותנו שוב לליגה השניה.
כפי שרפואה סיים , היו צריכים לפטר אותו (לא מאמין שיש לו מצפון מקצועי כדי להתפטר).
- הפוסט קיבל לייק אחדצ'ימבויקה
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ממש לאDe Niro כתב:מלכתחילה תפקיד מיותר במועדון עני.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
היה מצופה מבוקסה שייקח אחריות במקום לספר סיפורים שהוא מרוצה.
אעלק אירוע לא נעים להיות מודח מול קבוצה מליגה שניה...
אעלק אירוע לא נעים להיות מודח מול קבוצה מליגה שניה...
-
- קיבל.ה 576 לייקים
להפך.
עשיר יכול להרשות לעצמו לקנות בזול (בגדים, נעלים, רהיטים, שחקנים...) ואם לא בסדר אז זורקים ומחליפים. עני חייב לפגוע בול בכל רכישה!
הבהרה- איני מחפיץ שחקנים, רק נתתי דוגמה לקונספט שנכון בכל קונסטלציה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 568 לייקים
רכש:
מרינוביץ - כישלון
אבו דוסו - כישלון
דור אלו - כישלון
קונטה - לא רכש גרוע אל חלש מאוד בטח בתפקוד של בלם (!!!)
קונפיקל - לא רכש גרוע אבל לא עילוי (ולא בלם!!)
רומראטו - אכזבה (לא כישלון, אבל לא עילוי)
גונזלאס - אכזבה (לדעתי לא קיבל מספיק צאנסים)
ניב זריהן - סוס גמור
אוזבולט - מספק מספרים אבל ציפתי ליותר
לאיוס - בינגו
קייס - בינגו (אבל בקושי שיחק)
זה אומר מכל הרכבת הרים של השחקנים שהגיעו העונה, רק אחד וחצי הוא פגע בערך, בואו לא נשכח את שיחרור השחקנים שיכלו לתרום הרבה יותר ממה שיש לנו כרגע בסגל (ביטון, אזוגי, שטקוס, פלומין).
אזולאי שלא מקבל צאנס ובתחילת העונה בנו עליו, אין לנו הגנה, אין לנו חלוצים (פאקינג שביט מזל מסיים 90 דקות), הקישור האחורי שלנו עמוס
ההתנהלות הביזיונית בתחילת העונה, התקלים עם גוטליב על רקע הבדיקות דם...
מרינוביץ - כישלון
אבו דוסו - כישלון
דור אלו - כישלון
קונטה - לא רכש גרוע אל חלש מאוד בטח בתפקוד של בלם (!!!)
קונפיקל - לא רכש גרוע אבל לא עילוי (ולא בלם!!)
רומראטו - אכזבה (לא כישלון, אבל לא עילוי)
גונזלאס - אכזבה (לדעתי לא קיבל מספיק צאנסים)
ניב זריהן - סוס גמור
אוזבולט - מספק מספרים אבל ציפתי ליותר
לאיוס - בינגו
קייס - בינגו (אבל בקושי שיחק)
זה אומר מכל הרכבת הרים של השחקנים שהגיעו העונה, רק אחד וחצי הוא פגע בערך, בואו לא נשכח את שיחרור השחקנים שיכלו לתרום הרבה יותר ממה שיש לנו כרגע בסגל (ביטון, אזוגי, שטקוס, פלומין).
אזולאי שלא מקבל צאנס ובתחילת העונה בנו עליו, אין לנו הגנה, אין לנו חלוצים (פאקינג שביט מזל מסיים 90 דקות), הקישור האחורי שלנו עמוס
ההתנהלות הביזיונית בתחילת העונה, התקלים עם גוטליב על רקע הבדיקות דם...
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
עני לא מבזבז כסף על בשר כשאין לו לחם לאכול.
באופן כללי, תפקיד שעשוי לפגוע מקצועית במועדון.
זה לא צלח בעבר ולא צולח כעת.
תפקיד שעשוי להפריע לעבודת המאמן.
עם העובדות אי אפשר להתווכח הייתה לנו קבוצה במקום חמישי.כיום , אנחנו קבוצת תחתית.
-
- קיבל.ה 568 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 876 לייקים
היי מאסטר, תודה רבה על קונטה
רכש מבריק של מנהל מקצועי
שאפו גדול גם לצוות שלך למחלקת הסקאוטינג והאנליסט הצמוד איציק ניסנוב שהצליחו לזהות את ההזדמנות ולשים יד על היהלום
רכש מבריק של מנהל מקצועי
שאפו גדול גם לצוות שלך למחלקת הסקאוטינג והאנליסט הצמוד איציק ניסנוב שהצליחו לזהות את ההזדמנות ולשים יד על היהלום
- הפוסט קיבל 2 לייקיםshaolin232 • לירון האדום
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
העיקר שהוא מרוצה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
קונטה הוא רכש כושל מלכתחילה כי הוא לא בלם והביאו אותו בתור בלם אחרי שחיפשו שלושה חודשים בלם.
גם אם הוא היה טוב זה היה בפוקס בדיעבד.