פתחתי אשכול בנושא בתקווה שהמנכל יענה על חלק מהשאלות שעמיתי לפורום, ואנוכי, מעלים ולא זכו להתיחסותו במסיבת העיתונאים.
ראשית, אני מברך אותו על היוזמה והמידע שסוף סוף נמסר מפי איש מוסמך. גם על חלק מהפתיחות.
אחת המטרות העיקריות (סמויה ולא נאמרה במפורש) לפזר את סימני השאלה\האמירות שהבעלים מכניסים את היד לקופה - לעניות דעתי סוגיה זאת לא זכתה לתשובה מספקת.
סוגיות שנשארו ללא מענה, או לא דווחו כלל במפגש:
א. תקציב - מאזן
ההתיחסות לחובות בלבד (וגם באופן חלקי), אינה מספקת אותי כאוהד.
1. הייתי רוצה לראות תמונת מצב מאזנית מלאה - הכנסות, הוצאות. כשאתם אומרים גרעון צריך לדבר במספרים הכנסות(סעיפים) מול הוצאות (סעיפים).
2. הבהרות על מאזן 2021 - סוגיית סעיפי האירוח . והתיחסות לעשרות הערות עמיתי בפורום במהלך החודשים האחרונים.
3. הבהרות בנושא החובות שנסגרו - מי היו בעלי החוב הראשיים. האם הוחזור הלואות הבעלים כולן או חלקן.
ב. השקעות הבעלים בקבוצה.
משכורות כולל כיסוי הוצאות שהבעלים משכו מקבלים ועבור מה.
ג. מכירת הקבוצה.
כמה יקבלו הבעלים ממכירת הקבוצה, ומתי.
ד. תקציב לחיזוק הקבוצה בינואר 2023.
1. כמה, מה המקורות האם הכל יבוא ממכירת שחקנים -ואם לא ימכרו שחקנים, או ששחקנים יסרבו לעזוב.
2. המנהל המיקצועי הוה גם כן ת.פ. ואתה צריך לוודא שיענה\יתייחס ברצינות (לא אמירות כלליות שנתפסות כמריחה) לסוגיות החיזוק ובניית הסגל שמטרידות אותנו.
כמה יועד לבניית הסגל לשנת 2022 -20223 בתחילת העונה.
אם אתה כמנכל באמת רוצה לפתוח דף חדש, כדאי שתהייה גלוי ותענה על סוגיות שמטרידות אותנו ולא תשאיר הכל לספקולציות.
ובעיקר,
מאחל לך הצלחה בתפקידך החדש והקשה
מסיבת העיתונאים עם המנכל - תגובות
-
- קיבל.ה 753 לייקים
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 623 לייקים
תחכה שהוא יעשה שולחן עגול ומפגש אוהדים,,,,,
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 951 לייקים
אכן שאלות מתבקשות.
בוא נגיד שלא יפתיע אותי אם גם פה ידגלו "בשיטה השמרנית", כלומר לשמור את העובדות והנתונים הרלוונטיים לעצמם.
בוא נגיד שלא יפתיע אותי אם גם פה ידגלו "בשיטה השמרנית", כלומר לשמור את העובדות והנתונים הרלוונטיים לעצמם.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
לא מסתדר לי שמוכתר כששיבח את הניסנובים ויתר הבעלים דיבר על שהשקיעו הרבה כסף מכספם ואז יש את הגרעונות וההלוואות ואתה שואל עצמך היכן זה נפגש
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
אתה באמת חושב שהוא יענה לך כאן על השאלות?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני אמביוולנטי לגביו
עצם העובדה שבא מנכ״ל ואומר בוא נציג נתונים ונהיה שקופים זה דבר אדיר
הבעיה היה שהוא חייב כרגע עלה תאנה, וכאן אני מתחבר ל555, לא שולל שהוא לא מראה דברים שלא מסתדרים ונראים טוב.
היות ואנחנו כרגע בבדיקת נאותות, מצויין שכך הוא פועל.
במידה ונירכש, וסטנדרט השקיפות יישמר. יש פה הזדמנות לשקם את היחסים בין המועדון עם הקהל ולפרק את חוסר האמון המוחלט של הקהל במועדון.
הבעיה היה שהוא חייב כרגע עלה תאנה, וכאן אני מתחבר ל555, לא שולל שהוא לא מראה דברים שלא מסתדרים ונראים טוב.
במידה ונירכש, וסטנדרט השקיפות יישמר. יש פה הזדמנות לשקם את היחסים בין המועדון עם הקהל ולפרק את חוסר האמון המוחלט של הקהל במועדון.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני אמביוולנטי לגביו
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
שאלות חשובות, מציע להעביר לדובר ונראה כיצד ישיבו
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לא היה שקיפות אבל בסדר, ונתונים כאלה צריכים להציג בתחילת שנה, לא אחרי הסגל שנבנה כאן.צ'ימבויקה כתב: ↑21 דצמבר 2022, 14:15 אני אמביוולנטי לגביו
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אני רוצה להיות תמים ולהאמין שהוא יענה\יתייחס - בחזקת מעשיך יקדמוך ומעשיך ירחקוך.
לא ביקשתי דבר רק תשובות כנות.
אבל,
איני יכול לשלול שכל מה שהייה אמש היה מצג שווא להקלת הלחץ....
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 516 לייקים
דבר כזה יכול להיות רק בתיאום מסודר שלו עם מנהלי הפורום, ביום ושעה מסויימים באשכול אחד, יפתחו לו יוזר ייעודי והוא יענה לשאלות.
זו לדעתי יוזמה יפה ואני די משוכנע שבפניה מסודרת מטעם מנהלי הפורום זה יכול לקרות. הוא לגמרי נראה לי כרגע במוד שלנסות להתקרב ולהקשיב לקהל השפוי של הפועל.
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
די נו אל תגזים.Red Ghost כתב:דבר כזה יכול להיות רק בתיאום מסודר שלו עם מנהלי הפורום, ביום ושעה מסויימים באשכול אחד, יפתחו לו יוזר ייעודי והוא יענה לשאלות.
זו לדעתי יוזמה יפה ואני די משוכנע שבפניה מסודרת מטעם מנהלי הפורום זה יכול לקרות. הוא לגמרי נראה לי כרגע במוד שלנסות להתקרב ולהקשיב לקהל השפוי של הפועל.
עם כל הכבוד לאוהדים, מנכ"ל המועדון לא צריך כל שני וחמישי לענות לכל מיני שאלות.
אנחנו צריכים קבוצה טובה מקצועית זה הכל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא כל שני וחמישי, אבל איזהשהוא שני פעם בשנה או חצי שנה אפשר לעשות AMA בפורום שדים, זו לא המצאה. רק יעזור להם ולנו.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
נעימת השיכורים? Bella ciao? או אולי בכלל TSUNAMI? מה יושמע בבלומפילד לאחר הבקעת שערים? אתם מחליטים! * לבחירה, היכנסו ללינק המצורף ובמהלך השמעת השירים לחצן על הסימן של הרמקול בחלק העליון של המסך לבחירת השיר >> https://did.li/HTAsongs #רקהפועל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
איזה שטות כאילו אנחנו צריכים משהו בנוסף לכרוז הזה שצורח, תנו לחגוג ותפסיקו להרוס לנו את הקמצוץ שמחה שעוד נשאר לנו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
עניין היוזר זה כמובן לא בעיה.Red Ghost כתב: ↑21 דצמבר 2022, 18:07דבר כזה יכול להיות רק בתיאום מסודר שלו עם מנהלי הפורום, ביום ושעה מסויימים באשכול אחד, יפתחו לו יוזר ייעודי והוא יענה לשאלות.
אפשר שהוא יפתח\לפתוח לו משתמש, ואפילו לשים לו תגית של "משתמש רשמי".
אם הוא מוכן לעשות AMA נעזור לו במה שצריך.
בעיה טכנית לא תהיה המכשול פה, מבטיח.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא