לא יעזור...
חושב שגם הם הרימו ידיים מהאנושות
הייתי עדין עם הילד, אבל מוזמנים לחסום אם אתם לא מסוגלים להכיל דעה קצת שונה
1. אצלנו הגיעו לזה רק בכיתה ג'. זה לא משנה את העובדה שרצף לוי היה אלמוני שעסק בתחום לא קשור עד שהוא התפרסם כשקרן.AstroMan כתב: ↑14 דצמבר 2022, 22:28 1. תגיד לא למדת בכיתה ב' שטיעונים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין הם כשל לוגי?
2. ואם כבר לגופו של אדם, מי אתה בכלל שתדבר ככה על פרופסור שמרצה בMIT ?
3. אובייסלי לא ראית את הסרטון (כי אתה מגיב אחרי 3 דקות על כל הודעה בפרום) אז או שתראה אותו ותגיב לגופו של עניין, או שתתן לאנשים לנהל דיון בלי להספים.
תודה מותק
נראה לי שמי שהקשיב שעה ורבע לרצף הדפקט, והמסקנה שלו זה שעוד אנשים צריכים לשמוע אותו, כבר קיבל את העונש שלו
99.9% מהפרופסורים + מנקי השירותים בקמפוסים של כל אוניברסיטה מכובדת + הדודות שבודקות שלא מעתיקים במבחנים באמריקה. כולם לא מסכימים עם פרופסור רצף לוי וזה בדוק.
לא הבנתי, אתה חושב שאם תעשה צחוק מהעובדה ש-97% מהפרסומים המדעיים בתחום תומכים בדיוק באותה טענה אז אנחנו פתאום נתרשם ממנה פחות ונחליט להקשיב לשנון שטוען את ההפך?
כל מנקה שירותים שאינו מתנגד חיסונים הוא אדם יותר חכם ממך ומשאר חולי הנפש שכמותך. במצבך במוחי הקשה אין לך מה ללעוג לאף אדם. אתה המודל לחוסר תפקוד חשיבתי.
ההנחה שלך על המצב המוחי והנפשי שלי מבלי שיש לך מושג מי אני בעיקר מעידה על היכולת השכלית והרגשית המוגבלת שלך.its-sick כתב: ↑16 דצמבר 2022, 17:26כל מנקה שירותים שאינו מתנגד חיסונים הוא אדם יותר חכם ממך ומשאר חולי הנפש שכמותך. במצבך במוחי הקשה אין לך מה ללעוג לאף אדם. אתה המודל לחוסר תפקוד חשיבתי.
97% מהפרסומים תומכים באיזו טענה?teknoboy כתב: ↑16 דצמבר 2022, 11:52לא הבנתי, אתה חושב שאם תעשה צחוק מהעובדה ש-97% מהפרסומים המדעיים בתחום תומכים בדיוק באותה טענה אז אנחנו פתאום נתרשם ממנה פחות ונחליט להקשיב לשנון שטוען את ההפך?
ולמה אתה אומר שלא מתייחסים לרצף לוי? ההפלצה שהוא שלך לפני שנתיים מהתחת היא אחד מהדברים שדיברו עליהם פה הכי הרבה.
עזוב אותנו, אנשים רציניים שהיו יכולים לעסוק בלעזור לעולם להיפטר מהר יותר מהקורונה (כדי שלא נצטרך את כל המגבלות שגם אתה מאוד נגדן) נאלצו להתמודד עם שקרים שהוא הפיץ בטוויטר ובמסמכים של מח"צ.
הוא קיבל הרבה יותר יחס ממה שמגיע למישהו לא קשור שמספר סיפורים לא אמיתיים על דבר שהוא לא באמת כתב (הוא כמובן כתב משהו, רק שהתיאור שהוא נותן למחקר שלו בטוויטר ובמסמכים של מח"צ רחוק מאוד ממה שהתפרסם בפועל).
1. זאת הייתה אמירה כללית. זה שתלעג למילה "קונצנזוס" או לאחוז העצום של המומחים בתחום שתומכים בטענה מסוימת, לא יהפוך את הקונצנזוס למיעוט ולא יקטין את שיעור המומחים שתומכים באותה טענה.דל פיירו כתב: ↑17 דצמבר 2022, 10:041. 97% מהפרסומים תומכים באיזו טענה?teknoboy כתב: ↑16 דצמבר 2022, 11:52לא הבנתי, אתה חושב שאם תעשה צחוק מהעובדה ש-97% מהפרסומים המדעיים בתחום תומכים בדיוק באותה טענה אז אנחנו פתאום נתרשם ממנה פחות ונחליט להקשיב לשנון שטוען את ההפך?
ולמה אתה אומר שלא מתייחסים לרצף לוי? ההפלצה שהוא שלך לפני שנתיים מהתחת היא אחד מהדברים שדיברו עליהם פה הכי הרבה.
עזוב אותנו, אנשים רציניים שהיו יכולים לעסוק בלעזור לעולם להיפטר מהר יותר מהקורונה (כדי שלא נצטרך את כל המגבלות שגם אתה מאוד נגדן) נאלצו להתמודד עם שקרים שהוא הפיץ בטוויטר ובמסמכים של מח"צ.
הוא קיבל הרבה יותר יחס ממה שמגיע למישהו לא קשור שמספר סיפורים לא אמיתיים על דבר שהוא לא באמת כתב (הוא כמובן כתב משהו, רק שהתיאור שהוא נותן למחקר שלו בטוויטר ובמסמכים של מח"צ רחוק מאוד ממה שהתפרסם בפועל).
2. איך 99% הפכו פתאום ל-97%?
3. בתור מישהו שטען פה בעבר שהוא עובד או מתנדב(כבר לא זוכר) במדעת הליצנים שנפסו על שקר אפילו על הקמפיין גיוס כספים שלהם אתה באמת לא מפתיע אותי.
4. ואיזו טענה מדעית הוכחה ב-97% מהמחקרים המדעיים?!! שזה אפקטי לשים מסכות בכניסה למסעדה ולהוריד אותם כשאוכלים? או אולי שהחיסונים מונעים הדבקה? או שזה אפקטיבי למנוע מילדים לשבת בכיתה אם הם לא הזריקו?
5. אתה הייתה עסוק בלגרום לעולם לשמר את הפגיעה בזכויות האזרח, לשמר את ההסתה כלפי מי שלא מציית ולקדם את ההגבלות האלה, ששנינו יודעים שאני מתנגד אליהם.
זה שתזרוק ש-97% מהמחקרים מוכיחים בפועל אפקטיביות של ההגבלות השרירותיות האלה לא יהפוך את הנתון הזה לאמת.
זאת לא הנחה. אני רואה מה אתה כותב. אלא אם אתה טרול שרק מנסה לעצבן (אכן תופעה נפוצה באינטרנט בימינו, בהחלט אפשרות סבירה) אז מצבך המוחי קשה.דל פיירו כתב: ↑17 דצמבר 2022, 09:52ההנחה שלך על המצב המוחי והנפשי שלי מבלי שיש לך מושג מי אני בעיקר מעידה על היכולת השכלית והרגשית המוגבלת שלך.
אני מקווה שעברת בקלות את הקורונה עם ה-3-4 חיסונים שלקחתה כי לא עלה החום כבר 3 שנים.
לדעתי זה דווקא מאוד הגיוני שאדם בלי שם יעמוד בראש ארגון שלא קיים.
https://www.linkedin.com/in/profsherifsultan/pelegs כתב: ↑18 דצמבר 2022, 22:37 מחיפוש זריז לא הצלחתי למצוא שום ארגון שנקרא "International vascular society". מצאתי ארגון עם שם דומה, אבל אין לו נשיא אלא נשיאה של הדירקטוריון . אין לי מושג מי זה הבחור שמופיע בסרטון ועל מה הוא מבסס את מה שהוא אומר. תוכל לשפוך על זה יותר אור? אני בטוח שאם הבאת את הציוץ הזה כהוכחה למשהו בטוח וידאת קודם לכן שמדובר במידע אמין ממקור מוסמך.
מכיוון שאני מניח שגם אתה יודע שאתה מחרטט וחיפוש פשוט באינטרנט יראה את זה, לא אטרח להגיב. לא נראה שאתה בעניין של לנהל דיון סביר, אלא בעיקר כאן כדי לטנף, וזה פחות מעניין אותי.teknoboy כתב: ↑19 דצמבר 2022, 00:13 וואו, לאיש יש דף לינקדאין אז בטוח כדאי להקשיב לו.
האמת היא שהדף הזה מלמד עליו די הרבה.
הוא עובד ומקושר לכל מיני ארגונים שאין להם אתרי אינטרנט או דפים בלינקדאין, שלא לדבר על דפי ויקיפדיה.
לפי הלינקדאין שלו, ה"אגודה הבינלאומית לכירורגיה של כלי דם" היא בכלל חברה למטרות רווח באירלנד.
אבל העיקר שטינפת על פלג על זה שהוא יודע להשתמש בתגיות של הפורום. מבריק.
לדעתי לא היה לך מה להציע לאורך הדיון פה כבר מהיום הראשן, ומאז אתה רק מתדרדר.![]()
יש משהו במה שטכנו ופלג כתבו על האיש והחברה שהוא עומד בראשה, שאינו נכון?האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:15מכיוון שאני מניח שגם אתה יודע שאתה מחרטט וחיפוש פשוט באינטרנט יראה את זה, לא אטרח להגיב. לא נראה שאתה בעניין של לנהל דיון סביר, אלא בעיקר כאן כדי לטנף, וזה פחות מעניין אותי.teknoboy כתב: ↑19 דצמבר 2022, 00:13 וואו, לאיש יש דף לינקדאין אז בטוח כדאי להקשיב לו.
הוא עובד ומקושר לכל מיני ארגונים שאין להם אתרי אינטרנט או דפים בלינקדאין, שלא לדבר על דפי ויקיפדיה.
לפי הלינקדאין שלו, ה"אגודה הבינלאומית לכירורגיה של כלי דם" היא בכלל חברה למטרות רווח באירלנד.
לדעתי לא היה לך מה להציע לאורך הדיון פה כבר מהיום הראשן, ומאז אתה רק מתדרדר.![]()
פלג טען שהאיש לא עומד בראש ארגון רפואי בינלאומי, כי לא באמת טרח לבדוק. אז א. הוא כן. ב. המטרה מלכתחילה הייתה לתקוף אותי במקום לבדוק.El dudernio כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:35יש משהו במה שטכנו ופלג כתבו על האיש והחברה שהוא עומד בראשה, שאינו נכון?האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:15מכיוון שאני מניח שגם אתה יודע שאתה מחרטט וחיפוש פשוט באינטרנט יראה את זה, לא אטרח להגיב. לא נראה שאתה בעניין של לנהל דיון סביר, אלא בעיקר כאן כדי לטנף, וזה פחות מעניין אותי.teknoboy כתב: ↑19 דצמבר 2022, 00:13 וואו, לאיש יש דף לינקדאין אז בטוח כדאי להקשיב לו.
אשמח לשמוע
אני לא טענתי כלום, אלא כתבתי שלא מצאתי שום מידע על הבחור או על הארגון שהוא עומד בראשו. מה לעשות שאני לא מקבל סרטוני וידאו של אנשים ללא הקשר כטיעונים ששווה להתייחס אליהם.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 09:03 פלג טען שהאיש לא עומד בראש ארגון רפואי בינלאומי, כי לא באמת טרח לבדוק. אז א. הוא כן. ב. המטרה מלכתחילה הייתה לתקוף אותי במקום לבדוק.
מה שיפה זה שהאשים אותי בזה שאני נותן קישור למידע לא מבוסס, כשבעצם כתב בעצמו שטויות.
טקנובוי חסך לעצמו חיפוש באינטרנט והתמקד בנקודה לא רלוונטית לדיון (מה זה משנה אם זו חברה בעמ באירלנד? מדובר בהתארגנות בינלאומית של רופאים מ50 ארצות) במקום להתייחס לנקודה עצמה, והנה, הצליח לו - אנחנו מנהלים דיון על האיש במקום על התוכן של הדברים שאמר כשמדובר גם על פי הגדרות הקונצנזוס הרפואי במומחה מוכר מאוד בתחום בו הוא עוסק ועליו דיבר.
אפשר לקבל את אתר האינטרנט של ISVS? או את רשימת החברים בהתארגנות הזאת.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 09:03פלג טען שהאיש לא עומד בראש ארגון רפואי בינלאומי, כי לא באמת טרח לבדוק. אז א. הוא כן. ב. המטרה מלכתחילה הייתה לתקוף אותי במקום לבדוק.El dudernio כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:35יש משהו במה שטכנו ופלג כתבו על האיש והחברה שהוא עומד בראשה, שאינו נכון?האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:15
מכיוון שאני מניח שגם אתה יודע שאתה מחרטט וחיפוש פשוט באינטרנט יראה את זה, לא אטרח להגיב. לא נראה שאתה בעניין של לנהל דיון סביר, אלא בעיקר כאן כדי לטנף, וזה פחות מעניין אותי.
אשמח לשמוע
מה שיפה זה שהאשים אותי בזה שאני נותן קישור למידע לא מבוסס, כשבעצם כתב בעצמו שטויות.
טקנובוי חסך לעצמו חיפוש באינטרנט והתמקד בנקודה לא רלוונטית לדיון (מה זה משנה אם זו חברה בעמ באירלנד? מדובר בהתארגנות בינלאומית של רופאים מ50 ארצות) במקום להתייחס לנקודה עצמה, והנה, הצליח לו - אנחנו מנהלים דיון על האיש במקום על התוכן של הדברים שאמר כשמדובר גם על פי הגדרות הקונצנזוס הרפואי במומחה מוכר מאוד בתחום בו הוא עוסק ועליו דיבר.
הוא מדבר על הניסיון הקליני שלו מתוך העבודה שלו בתחום המומחיות הספציפי שלו. אי אפשר גם לשאול "למה אתה לא מסכים עם המומחים (כשהטענה היא שאדם שקיבל הכרה פורמלית כמומחה הוא אכן כזה)???" וגם כשניתנים דברים מפי מומחה לפי הקונצנזוס הרפואי וההכרה הפורמלית בו להגיד שזה לא שווה כלום.teknoboy כתב: ↑19 דצמבר 2022, 12:17אפשר לקבל את אתר האינטרנט של ISVS? או את רשימת החברים בהתארגנות הזאת.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 09:03פלג טען שהאיש לא עומד בראש ארגון רפואי בינלאומי, כי לא באמת טרח לבדוק. אז א. הוא כן. ב. המטרה מלכתחילה הייתה לתקוף אותי במקום לבדוק.El dudernio כתב: ↑19 דצמבר 2022, 08:35
יש משהו במה שטכנו ופלג כתבו על האיש והחברה שהוא עומד בראשה, שאינו נכון?
אשמח לשמוע
פשוט הגוגל שלי לא מכיר.
לגבי ה"טענה" עצמה: אין פה שום טענה. יש פה איש מעונב עם מראה "מכובד" (בהנחה שאתה ילד בן שש שלמד על העולם מסדרות כמו סוניק) שמקשקש משהו מול מצלמה.
תשמע, הבחור הזה יודע איך המדע עובד - הוא עובד בתפקיד מכובד בבית חולים מכובד ומקפיד לפרסם כל ממצא שהוא מגלה במסגרת עבודתו (כמקובל בתחום, אגב).
אתה רוצה לנחש מה הוא לא פרסם מעולם? באיזה תחום הוא לא נגע מעולם בפרסומים שלו?
זה שהוא זרק משהו מול המצלמה לא הופך את זה לנכון, אני מניח שאתה מודע לזה.
מה גורם לך לחשוב שזה כן נכון?
העניבה הזהובה? חליפת שלושת החלקים המחויטת? התעודות שתלויות על הקיר שלידו הוא מצטלם? המלים הארוכות?
לעומת זאת, הדברים שהיו אמורים לגרום לך לחשוב שהוא צודק\טועה:
האם יש בסיס כלשהו לטענות שלו או שהוא פשוט מסתפק בלהשמיע אותן?
האם אכן יש עדויות לדברים שהוא טוען שקורים? איפה הן? האם אפשר לבחון אותן בעין ביקורתית?
במקום זה יש לנו בחור עם מראה ססגוני שטוען טענות מול מצלמה, ועל פניו אתה פשוט קבעת את דעתך על האדם ובחרת להביא לנו פה את הסרטון שלו אך ורק כי הוא משמיע טענות שגם אתה משמיע.
האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 13:04 הוא מדבר על הניסיון הקליני שלו מתוך העבודה שלו בתחום המומחיות הספציפי שלו. אי אפשר גם לשאול "למה אתה לא מסכים עם המומחים (כשהטענה היא שאדם שקיבל הכרה פורמלית כמומחה הוא אכן כזה)???" וגם כשניתנים דברים מפי מומחה לפי הקונצנזוס הרפואי וההכרה הפורמלית בו להגיד שזה לא שווה כלום.
לגבי הקישור למידע נוסף (ידוע שחיפוש במרשתת מהווה משימה לא קלה):
https://evtoday.com/articles/2006-jan/E ... ciety.html
תשמע, אם אתה מאמין שארגון שאין לו אתר אינטרנט (ולא הסכיל להקים אתר כזה ב-16 השנים עמוסות הפעילות שחלפו מאז הקמתו) או רשימת חברים (רק רשימת בכירים, לך תדע אם אלה לא חבורת אנשים שהקימו ארגון כדי להוסיף שורה יפה לקורות חיים בתקווה למצוא מישהו מספיק תמים וטיפש שייפול בפח האינפנטילי הזה) הוא סיבה לחשוב טובות על מישהו אז שיהיה בהצלחה בהמשך החיים.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 13:04הוא מדבר על הניסיון הקליני שלו מתוך העבודה שלו בתחום המומחיות הספציפי שלו. אי אפשר גם לשאול "למה אתה לא מסכים עם המומחים (כשהטענה היא שאדם שקיבל הכרה פורמלית כמומחה הוא אכן כזה)???" וגם כשניתנים דברים מפי מומחה לפי הקונצנזוס הרפואי וההכרה הפורמלית בו להגיד שזה לא שווה כלום.teknoboy כתב: ↑19 דצמבר 2022, 12:17אפשר לקבל את אתר האינטרנט של ISVS? או את רשימת החברים בהתארגנות הזאת.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 09:03
פלג טען שהאיש לא עומד בראש ארגון רפואי בינלאומי, כי לא באמת טרח לבדוק. אז א. הוא כן. ב. המטרה מלכתחילה הייתה לתקוף אותי במקום לבדוק.
פשוט הגוגל שלי לא מכיר.
לגבי ה"טענה" עצמה: אין פה שום טענה. יש פה איש מעונב עם מראה "מכובד" (בהנחה שאתה ילד בן שש שלמד על העולם מסדרות כמו סוניק) שמקשקש משהו מול מצלמה.
תשמע, הבחור הזה יודע איך המדע עובד - הוא עובד בתפקיד מכובד בבית חולים מכובד ומקפיד לפרסם כל ממצא שהוא מגלה במסגרת עבודתו (כמקובל בתחום, אגב).
אתה רוצה לנחש מה הוא לא פרסם מעולם? באיזה תחום הוא לא נגע מעולם בפרסומים שלו?
זה שהוא זרק משהו מול המצלמה לא הופך את זה לנכון, אני מניח שאתה מודע לזה.
מה גורם לך לחשוב שזה כן נכון?
העניבה הזהובה? חליפת שלושת החלקים המחויטת? התעודות שתלויות על הקיר שלידו הוא מצטלם? המלים הארוכות?
לעומת זאת, הדברים שהיו אמורים לגרום לך לחשוב שהוא צודק\טועה:
האם יש בסיס כלשהו לטענות שלו או שהוא פשוט מסתפק בלהשמיע אותן?
האם אכן יש עדויות לדברים שהוא טוען שקורים? איפה הן? האם אפשר לבחון אותן בעין ביקורתית?
במקום זה יש לנו בחור עם מראה ססגוני שטוען טענות מול מצלמה, ועל פניו אתה פשוט קבעת את דעתך על האדם ובחרת להביא לנו פה את הסרטון שלו אך ורק כי הוא משמיע טענות שגם אתה משמיע.
לגבי הקישור למידע נוסף (ידוע שחיפוש במרשתת מהווה משימה לא קלה):
https://evtoday.com/articles/2006-jan/E ... ciety.html
אפשר להגיד את זה גם על הטיעונים של QAnon, ובינתיים בשתי הדוגמאות יש פחות או יותר את אותן כמות ההוכחות לטענות שעולות.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 14:04 בוא תתייחס שנייה לתוכן הדברים. זה לא מטריד אותך אם מה שהוא אומר נכון?
כשתהיה לי סיבה לחשוב שזה נכון אני אולי אהיה מוטרד.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 14:04 עזוב אני מוותר. בוא תתייחס שנייה לתוכן הדברים. זה לא מטריד אותך אם מה שהוא אומר נכון?
אוקיי כפרה, תמשיך לעסוק בעיקר. לא רק שאתה מקשקש פה שטויות, אפילו הקישור שהתייחסת אליו בלינק המדהים שהבאת לא מתייחס בכלל לאותו ארגון.pelegs כתב: ↑19 דצמבר 2022, 14:22אפשר להגיד את זה גם על הטיעונים של QAnon, ובינתיים בשתי הדוגמאות יש פחות או יותר את אותן כמות ההוכחות לטענות שעולות.האדום הצורר כתב: ↑19 דצמבר 2022, 14:04 בוא תתייחס שנייה לתוכן הדברים. זה לא מטריד אותך אם מה שהוא אומר נכון?