ראיתי רק חצי שני ולא יודע אם כבר אמרו פה אבל אבו דוסו wtf? מאיפה זה בא? היו לו מהלכים מצוינים וכמה הרמות מדהימות. מאיפה זה בא?
ורומרטו היה ממש סבבה
וגאנם וואו
אוגוסטוס היל כתב: ↑17 דצמבר 2022, 20:00
ראיתי רק חצי שני ולא יודע אם כבר אמרו פה אבל אבו דוסו wtf? מאיפה זה בא? היו לו מהלכים מצוינים וכמה הרמות מדהימות. מאיפה זה בא?
ורומרטו היה ממש סבבה
וגאנם וואו
הבעיה של אבו דוסו היא בהגנה. בממוצע כל משחק הוא זוכה בפחות מרבע מהמאבקים שהוא נכנס אליהם. זה הזיה לשחקן הגנה
אוגוסטוס היל כתב:ראיתי רק חצי שני ולא יודע אם כבר אמרו פה אבל אבו דוסו wtf? מאיפה זה בא? היו לו מהלכים מצוינים וכמה הרמות מדהימות. מאיפה זה בא?
ורומרטו היה ממש סבבה
וגאנם וואו
אצל אבו דוסו הבעיה היא שהוא לא יודע להגן (ראה את הגול השלישי), רומארטו אכן לא רע אבל מיהרו להביא עוד זר לעמדה הזאת
ישראלוב מחליף לקלנטיס במידת הצורך שיכול לעלות לקישור
למקין כבלם ימין במקום קונטה.
מגנים זה ברור
אוזבולט יכול לתפקד בכל החלק ההתקםי כשזריהן וסניור מחליפים.
ישראלוב מחליף לקלנטיס במידת הצורך שיכול לעלות לקישור
למקין כבלם ימין במקום קונטה.
מגנים זה ברור
אוזבולט יכול לתפקד בכל החלק ההתקםי כשזריהן וסניור מחליפים.
De Niro כתב: ↑17 דצמבר 2022, 18:35
נניח שיש כמה איכותיים בהתקפה.יש כמה.
מה החשיבות שלהם כשסופגים יותר משני שערים כל משחק?
לא הייתה הגנה כזו בכל תולדות המועדון.
De Niro כתב: ↑17 דצמבר 2022, 18:35
נניח שיש כמה איכותיים בהתקפה.יש כמה.
מה החשיבות שלהם כשסופגים יותר משני שערים כל משחק?
לא הייתה הגנה כזו בכל תולדות המועדון.
התכוונת לשוער לדעתי..
במשחק ההתקפה יש כמה איכותיים.
סטטיסטית , לא היה כדבר הזה מאז מרץ 1923.
לא בטוח שיהיה.
לקראת החלון בינואר (איזה חלון, אולי סדק צר...) לי ברור שעדיפות ראשונה חיזוק ההגנה!
יש לנו 8 הפסדים הרבה יותר מכל עמיתותינו לתחתית
ספגנו 28 גולים - הכי הרבה בליגה! ובדרך גם הצלחנו לחרב לחלוטין את הפרש השערים כיום הוא על -9 גרוע מעמיתותינו למאבק הירידה.
יש שוער כלום,
אין בלם נוסף נורמלי. גוטליב בירידה אבל הוא עוד בסדר. למקין וישראלוב לא מסימים משחק בלי ספיגה. דוסו טוב בהתקפה ולא יודע להגן. בן ביטון אסון הגנתי בצד ימין בדיוק כמו דוסו .
לא יודע אם בכלל מתאמנים על מצבים נייחים. כל הגבהה אתמול היתה כמעט גול .
מאמן שלא יודע לבנות שיטה שבה קישור מחפה על החסרונות של המגינים.
בקיצור כפי שחשבתי אנחנו מועמדים מס 1 לרדת ליגה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
צריך גם להשקיע חכם. כרגע אין באמת עמדה שלא צריכה חיזוק.
הזועק לשמיים זה שוער, בלם, קשר אמצע ושחקן התקפה (עדיפות לצד ימין).
אם נביא 4 שחקני איכות בתפקידים האלו, יהיה שיפור בהכל.
האדס כתב: ↑18 דצמבר 2022, 10:52
צריך גם להשקיע חכם. כרגע אין באמת עמדה שלא צריכה חיזוק.
הזועק לשמיים זה שוער, בלם, קשר אמצע ושחקן התקפה (עדיפות לצד ימין).
אם נביא 4 שחקני איכות בתפקידים האלו, יהיה שיפור בהכל.
אני חושב שסך הכל מבחינת בלמים המצב סביר.
ברגע שיעמוד בשער שוער נורמלי כל משחק ההגנה ישתנה פלאים וזה כולל גם הנעת כדור כי יהיה אפשר להחזיר לו כדור אחורה .
הבעיה העיקרית שלנו היא במגנים. כמובן שעוד בלם מזרח אירופאי גבוה , חזק ומנהיג יכול לשדרג אותנו פלאים..אבל הבעיה היא קודם כל בשער ואח״כ במגנים.
אין ספק שעם הסגל הנוכחי היה אפשר לשחק ולמשל להציג את ישראלוב וקונטה (שהיום גם קראתי שהוא מעדיף לשחק כמגן) בעמדות המגנים,אבל המאמן הזה עדיין מחפש את הנוסחה לחנות את הרכב בוולפסון.
שחר כתב: ↑18 דצמבר 2022, 12:10
ברגע שיעמוד בשער שוער נורמלי כל משחק ההגנה ישתנה פלאים וזה כולל גם הנעת כדור כי יהיה אפשר להחזיר לו כדור אחורה .
הבעיה העיקרית שלנו היא במגנים. כמובן שעוד בלם מזרח אירופאי גבוה , חזק ומנהיג יכול לשדרג אותנו פלאים..אבל הבעיה היא קודם כל בשער ואח״כ במגנים.
אין ספק שעם הסגל הנוכחי היה אפשר לשחק ולמשל להציג את ישראלוב וקונטה (שהיום גם קראתי שהוא מעדיף לשחק כמגן) בעמדות המגנים,אבל המאמן הזה עדיין מחפש את הנוסחה לחנות את הרכב בוולפסון.
אני דווקא הייתי מנסה קו הגנה כזה (בהיעדר רכש):
גרופינקל, גוטליב, קלטינס, קונטה
קלטינס עם 0 תרומה התקפית וגם לא ממש עוזר בהנעת כדור.
לדעתי יועיל הרבה יותר כמגן/בלם עם הפיזיות שלו (מה שבעיקר חסר לנו במקומות האלו) וישחרר את האמצע לשחקנים קצת יותר חכמים ממנו.
לדעתי יועיל הרבה יותר כמגן/בלם עם הפיזיות שלו (מה שבעיקר חסר לנו במקומות האלו) וישחרר את האמצע לשחקנים קצת יותר חכמים ממנו.
אתה באמת חושב שקלטינס בלם יותר טוב מישראלוב ולמקין?
שניהם הרבה יותר מהירים ופיזים ממנו, לא רואים אותו ממטר.
באופן עקרוני להוציא את המשחק שניים הראשונים, קלטינס גרוע מאוד. אתמול הוא היה נזק בכל דקה שלו על המגרש. לא מבין איך אל ים לא מקבל הזדמנות לפניו. די ברור הוא לא יתרום פחות ממנו
oleg neduda כתב: ↑18 דצמבר 2022, 13:56
באופן עקרוני להוציא את המשחק שניים הראשונים, קלטינס גרוע מאוד. אתמול הוא היה נזק בכל דקה שלו על המגרש. לא מבין איך אל ים לא מקבל הזדמנות לפניו. די ברור הוא לא יתרום פחות ממנו
קלטינס זה רכש של דראפיץ', הוא אוהב אותו עוד מהימים המשותפים בבית"ר.
הוא יוציא את שביט מזל מההרכב לפני שיוציא את קלטינס.
אתה באמת חושב שקלטינס בלם יותר טוב מישראלוב ולמקין?
שניהם הרבה יותר מהירים ופיזים ממנו, לא רואים אותו ממטר.
אני חושב ש״מהירות״ היא תכונה חשובה לכל שחקן, אבל כשאתה לא יודע איפה לעמוד זה לא יעזור לך.
השניים החביבים (למקין וישראלוב) פשוט חסרי ניסיון וזה בולט (זועק, צועק) שהם לא ברמה של ליגת העל.
בעיני זו הזיה שלא נותנים לקונטה להיות מגן ימני. זו גם העמדה המקורית שלו, גם הרבה יותר מתאימה לו וגם בן ביטון הוא קטסטרופה מתמשכת מפתיחת העונה.
במקום זה אנחנו מקבלים מגן ימני שהוא אסון ובלם חולמני שהחלוצים רצים מאחוריו.