הנבחרות הפחות טובות עלו...
איזה מונדיאל פח
סיכום רבעי הגמר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אחד המונדיאלים הטובים והמהנים שהיו מאז מעולם.
אם אין תחרותיות בקבוצות לפחות שתהיה תחרות בנבחרות.
אם אין תחרותיות בקבוצות לפחות שתהיה תחרות בנבחרות.
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
מאוד מקווה שלא יהיה קרואטיה צרפת שוב
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מונדיאל חוויה. בכדורגל אין "טובות", יש מנצחות
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אחלה מונדיאל.
סופסוף יש נציגות מכובדת גם לנבחרות שמחוץ לאירופה ב-4 האחרונות ובכלל זה לשם שינוי לא מרגיש כמו מונדיאל שהוא בעצם יורו (יפן, דרום קוריאה, מרוקו).
מרוקו מוסיפים המון לנוקאאוט, מה שקראוטיה עשו לברזיל היה אדיר והרבע גמר של הולנד-ארגנטינה הוא עוד קלאסיקה סטייל ארגנטינה-אנגליה וארגנטינה-הולנד ב98.
סופסוף יש נציגות מכובדת גם לנבחרות שמחוץ לאירופה ב-4 האחרונות ובכלל זה לשם שינוי לא מרגיש כמו מונדיאל שהוא בעצם יורו (יפן, דרום קוריאה, מרוקו).
מרוקו מוסיפים המון לנוקאאוט, מה שקראוטיה עשו לברזיל היה אדיר והרבע גמר של הולנד-ארגנטינה הוא עוד קלאסיקה סטייל ארגנטינה-אנגליה וארגנטינה-הולנד ב98.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אמממממ, כבר היו לנו חצאי גמר עם טורקיה וד. קוריאה, לא חושב שזה קידם אותנו יותר מדי...טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:21 אחלה מונדיאל.
מעדיף חצאי גמרים עם קבוצות שבאות לשחק כדורגל ולא סינדרלות שבאות לחרב ולהתבנקר.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
מה זה אומר "זה לא קידם אותנו יותר מדי"?סומך כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:39אמממממ, כבר היו לנו חצאי גמר עם טורקיה וד. קוריאה, לא חושב שזה קידם אותנו יותר מדי...טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:21 אחלה מונדיאל.
אני מעדיף לראות זוכה שעוד לא ראיתי ופחות עוד מאותו דבר (עוד פעם 4 אחרונות מאירופה).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה אכפת לי מי זוכה? אני רוצה לראות כדורגל.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:48מה זה אומר "זה לא קידם אותנו יותר מדי"?סומך כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:39אמממממ, כבר היו לנו חצאי גמר עם טורקיה וד. קוריאה, לא חושב שזה קידם אותנו יותר מדי...טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2022, 15:21 אחלה מונדיאל.
אני מעדיף לראות זוכה שעוד לא ראיתי ופחות עוד מאותו דבר (עוד פעם 4 אחרונות מאירופה).
אין לי בעיה עם מרוקו דרום קוריאה ויפן...
יש לי בעיה עם זה שהשופטים כנראה קיבלו הנחיות מלמעלה מי כדאי שינצח.
זה קורה כל הזמן, למשל המונדיאל בקוריאה, אבל זה מגעיל, וכשזה מלווה בחוסר צדק ספורטיבי זה מבאס.
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אז הבעיה זה עם השופטים או עם זה שנבחרת כמו ממרוקו עושה יוון?
בכל מקרה אני מעדיף שמרוקו תמשיך להתקדם ותוסיף עניין (נבחרת ערבית ונבחרת אפריקאית שמביאה קהל ואווירה למשחקים) מאשר עוד איזה חצי גמר גנרי בין ספרד לפורטוגל או בין צרפת לספרד.
את מי השופטים דפקו?
בכל מקרה אני מעדיף שמרוקו תמשיך להתקדם ותוסיף עניין (נבחרת ערבית ונבחרת אפריקאית שמביאה קהל ואווירה למשחקים) מאשר עוד איזה חצי גמר גנרי בין ספרד לפורטוגל או בין צרפת לספרד.
את מי השופטים דפקו?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השופטים מקלים מאוד עם מרוקו מבחינת צהובים.
נתנו לצרפת הרבה יותר כבוד מלאנגליה.
אבל זה בכלליות תחושה של שיפוט לא אחיד שמטייב עם צד מסויים של האטלס
נתנו לצרפת הרבה יותר כבוד מלאנגליה.
אבל זה בכלליות תחושה של שיפוט לא אחיד שמטייב עם צד מסויים של האטלס
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
מסכים שהשופטים בטורניר הזה קצת מזכירים את חבורת ליאני, שמולביץ ויתר המוטים בליגה פה.
במיוחד השופט הספרדי במשחק של ארגנטינה שהתעלם מצהוב ברור לחובת מסי על נגיעת יד מכוונת.
זה עדיין לא ברמה של השופט האקוואדורי בשמינית של איטליה-קוריאה ב-2002. כלומר לא חושב שהיה איזה נוקאאוט פה שהוכרע בגלל שופט מוטה (כמו שקורה בליגה שלנו).
במיוחד השופט הספרדי במשחק של ארגנטינה שהתעלם מצהוב ברור לחובת מסי על נגיעת יד מכוונת.
זה עדיין לא ברמה של השופט האקוואדורי בשמינית של איטליה-קוריאה ב-2002. כלומר לא חושב שהיה איזה נוקאאוט פה שהוכרע בגלל שופט מוטה (כמו שקורה בליגה שלנו).
היה ברור מה הולכת להיות רמת השיפוט בטורניר אחרי הפסילה של הגול של אקוודור במשחק הפתיחה נגד קטאר.
ולחובבי הקונספירציות - עושים לנו כדורגל סטייל WWE. הכל מתוסרט ונקבע מראש, והקהל בכל זאת מתרגש.
ולחובבי הקונספירציות - עושים לנו כדורגל סטייל WWE. הכל מתוסרט ונקבע מראש, והקהל בכל זאת מתרגש.
26.11
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תראה תונסיה לא עלו למרות פסילת שער הזוייה של גריזמן, אבל השיפוט עשה הכל כדי שזה יקרה.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2022, 17:33 מסכים שהשופטים בטורניר הזה קצת מזכירים את חבורת ליאני, שמולביץ ויתר המוטים בליגה פה.
כנ"ל הפנדל המומצא למסי כדי לשמור על סיכוי לערב הסעודית
ואי מתן הפנדל לאורגאאי כדי שדרום קוריאה תעלה...
-
- קיבל.ה 940 לייקים
חבל שהדבר הזה לא נמשך לפחות לעוד חודש והליגה אוטוטו חוזרת