למה מנוי פלסטיק? למה לחזור אחורה בזמן?
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אני אמור להגיע למרכז תל אביב, לבזבז שעתיים פקקים ולחטוף קנס על חניה כדי לאסוף את החתיכת פלסטיק הזאת ?
א. למה לא שולחים לי את זה בדואר ?
ב. האם אפשר להתעלם מזה ולהמשיך להוציא כרטיסים לאימייל דרך האתר שלהם ?
קצת לא ברור המצב כרגע.
קצת לא ברור המצב כרגע.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני רוצה כזה רק אם זה מגיע עם המדבקה שהסדרן בודק עם השטות הזאת שתלויה לו על הצוואר.ארבעת המופלאים כתב: ↑11 נובמבר 2022, 09:39 איפה, איפה הם המנויים ההם, שהיית מקבל פנקס ובו הכרטיסים לכל משחקי העונה. היית תולש, נותן את הכרטיס לסדרן, ונכנס.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
תבדוק עם לאן (בהנחה שתצליח להשיג אותם טלפונית) אם ניתן לאסוף את המנוי בערב המשחק הבא במוצ"ש נגד גליל עליון.redead כתב:אני אמור להגיע למרכז תל אביב, לבזבז שעתיים פקקים ולחטוף קנס על חניה כדי לאסוף את החתיכת פלסטיק הזאת ?
קצת לא ברור המצב כרגע.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחחארבעת המופלאים כתב:איפה, איפה הם המנויים ההם, שהיית מקבל פנקס ובו הכרטיסים לכל משחקי העונה. היית תולש, נותן את הכרטיס לסדרן, ונכנס.
צחוק צחוק, אבל היום בצהריים נזכרתי בזה ודיברתי עם חבר לעבודה בדיוק על הנושא של כרטיס הפלסטיק ונזכרתי בפנקס עם הכרטיסים מראש ... נוסטלגיה.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אם לא קיבלתי SMS עדיין איך אני אמור לדעת אם לאסוף את המנוי או להמשיך להתשמש במנוי של שנה שעברה
2. שנה שעברה היה אפשרות גם להדפיס את הכרטיס למי שרצה
2. שנה שעברה היה אפשרות גם להדפיס את הכרטיס למי שרצה
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 151 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
הלוואי שמישהו היה מודיע שצריך לשמור את המנוי
ברגע שעברו לשלוח כרטיסים למייל זרקתי לפח
טרלול לחזור לפלסטיק
-
- קיבל.ה 530 לייקים
יצאה הודעה על איסוף מקופות האולם בשישי (10:00-13:00) ושבת (11:00-14:00) הקרובים.
עדיין לא ברור לי האם אני חייב לקחת את החתיכת פלסטיק הזאת או שאפשר כל משחק לקבל דרך האתר כרטיס אלקטרוני
עדיין לא ברור לי האם אני חייב לקחת את החתיכת פלסטיק הזאת או שאפשר כל משחק לקבל דרך האתר כרטיס אלקטרוני
-
- קיבל.ה 129 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אז לקחתי את המנוי היום, הוא זמנית גם הוצאתי כרטיסים דיגיטליים דרך האתר.
מאוד לא ברור לי הקטע הזה
מאוד לא ברור לי הקטע הזה
-
- קיבל.ה 111 לייקים
תודה רבה למי שאחראי לזה שהגעתי היום לקופות לאסוף את המנוי ואמרו לי שהוא עדיין לא מוכן.
שלא תקום בבוקר.
שלא תקום בבוקר.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
כתבו כאן שבלי קשר לכרטיס הפלסטיק, שאפשר להוריד כרטיסים בודדים למשחק מהאתר בלאן.
איך עושים את זה? לא מוצא
איך עושים את זה? לא מוצא
-
- קיבל.ה 111 לייקים
אחלה גם להוציא בן אדם לת״א ולהשתין על הזמן שלו.
לפי התגובות בפייסבוק אני גם לא היחיד.
היתי עדין, שילך עוד לפני הבוקר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא צודק מאה אחוז.
לאן מקוללים והמהלך הזה עם המנויים פשוט מטומטם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים

אחרי זה הוציאו הודעה שהמנויים יחכו בקופות של האולם ביום שישי ושבת.
זלזול מקסימלי להוציא בן אדם מהבית לחינם.
אגב - למרות שלא הגיע מייל עם הכרטיסים, הפלסטיקים אתמול לא עבדו בכניסה לאולם והיה צריך להתחבר לאתר של לאן, לסמן למשלוח ולהוריד את הכרטיסים, כשהמאבטחים מתעצבנים שאנחנו נתקעים לפני הכניסה 

-
- קיבל.ה 156 לייקים
אכן לא עבדו בכניסה. אין ספק שזה המהלך הכי מעייף של הקבוצה בעשור האחרון בערך. העיקר שעדיין אפשר לשלוח מלאן.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אין לי ספק שלקחתי את החתיכות פלסטיק הזאת בשביל מזכרת מהעונה.
לא רואה סיבה אחת להשתמש בו ולא בסלולר
לא רואה סיבה אחת להשתמש בו ולא בסלולר
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
למישהו זה כן עבד אתמול?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 169 לייקים
לי עבד אחד משני הפלסטיקים, ואת השני נאלצתי להחליף בחדש. לפחות התור לקופה + הטיפול בעמדה לידה היו מהירים.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הגעתי בשבת שעברה לקופות האולם. נתתי את שני הכרטיסים וביקשתי שיוודאו שזה עובד או שישמישו אותם. כעבור דקה הבחור בקופה החזיר לי ואמר שהם יעבדו.
אתמול אכן נכנסנו בלי בעיה.
אתמול אכן נכנסנו בלי בעיה.
החליפו לך את הפלסטיק בקופה לפני המשחק? הדפיסו על החדש את השם והכל?
השאלה אם זה משהו שגם יכולים לעשות בלאן, או שיש מצב שאפשר יהיה להגיע הערב מוקדם יותר ויטפלו בזה בקופה...
@הפועל תל אביב כדורסל?
-
- קיבל.ה 169 לייקים
לא הלכתי לפני המשחק לאיסוף או ללאן, מתוך הנחה שהפלסטיק הישן יעבוד כמובטח. אחד משני הפלסטיקים עבד והשני לא. הלכתי לקופה. מיד כשבאתי הם נתנו לי ממעטפה מנוי חדש עם השם והכל, ולוגו של Vegan, על מנויי ה-SP הם אמרו לי שאחד אמור לעבוד, ואת השני אפשר לזרוק לפח. לא יודע מה זה אומר לגביך, כי רואים למעלה שאצל כל אחד היה מצב שונה, רק הייתי ממליץ:
א. לבוא מוקדם מהרגיל.
ב. אם חלק מהמנויים הישנים עובדים וחלק לא כמו אצלי, להשאיר בתוך האולם את מי שהצליח להיכנס אם זה לא ילד ממש קטן, כי אין כניסה שנייה עם אותו מנוי.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
עשית איזה שינוי בסטטוס של המנוי שלא עבד ?יורם כתב: ↑29 נובמבר 2022, 11:13לא הלכתי לפני המשחק לאיסוף או ללאן, מתוך הנחה שהפלסטיק הישן יעבוד כמובטח. אחד משני הפלסטיקים עבד והשני לא. הלכתי לקופה. מיד כשבאתי הם נתנו לי ממעטפה מנוי חדש עם השם והכל, ולוגו של Vegan, על מנויי ה-SP הם אמרו לי שאחד אמור לעבוד, ואת השני אפשר לזרוק לפח. לא יודע מה זה אומר לגביך, כי רואים למעלה שאצל כל אחד היה מצב שונה, רק הייתי ממליץ:
א. לבוא מוקדם מהרגיל.
ב. אם חלק מהמנויים הישנים עובדים וחלק לא כמו אצלי, להשאיר בתוך האולם את מי שהצליח להיכנס אם זה לא ילד ממש קטן, כי אין כניסה שנייה עם אותו מנוי.
אצלי כשבאתי לאסוף את המנוי של הבת שלי, התברר שהייתי צריך להחליף גם את אחד ממנויי הפלסטיק של הילדים האחרים כי הוא עבר מסטטוס של מנוי נוער למנוי בוגר
-
- קיבל.ה 169 לייקים
לא. זה בגיל 18, נכון? אז יש לנו עוד כמה שנים...בני12 כתב: ↑29 נובמבר 2022, 11:18עשית איזה שינוי בסטטוס של המנוי שלא עבד ?יורם כתב: ↑29 נובמבר 2022, 11:13לא הלכתי לפני המשחק לאיסוף או ללאן, מתוך הנחה שהפלסטיק הישן יעבוד כמובטח. אחד משני הפלסטיקים עבד והשני לא. הלכתי לקופה. מיד כשבאתי הם נתנו לי ממעטפה מנוי חדש עם השם והכל, ולוגו של Vegan, על מנויי ה-SP הם אמרו לי שאחד אמור לעבוד, ואת השני אפשר לזרוק לפח. לא יודע מה זה אומר לגביך, כי רואים למעלה שאצל כל אחד היה מצב שונה, רק הייתי ממליץ:
א. לבוא מוקדם מהרגיל.
אצלי כשבאתי לאסוף את המנוי של הבת שלי, התברר שהייתי צריך להחליף גם את אחד ממנויי הפלסטיק של הילדים האחרים כי הוא עבר מסטטוס של מנוי נוער למנוי בוגר
לא הייתי מנוי שנה שעברה, אז אני עם הפלסטיק החדש.
אבל כן, כנראה שאין מנוס מלהגיע מוקדם למשחק הליגה הבא...
תודה!
אבל כן, כנראה שאין מנוס מלהגיע מוקדם למשחק הליגה הבא...
תודה!