מחזור 17: יום שלישי נ בית"ר בטדי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מצטיינים שלנו:
דגני ושטקוס
שלהם:
קלינגר
דגני ושטקוס
שלהם:
קלינגר
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
אושר גדול, תרתי משמע.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
-
- קיבל.ה 338 לייקים
פעם ראשונה העונה שאלטמן שיחק כדורגל, אז קלינגר חשב שהוא חולה והוציא אותו.רועי גווארה כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:00 תודה אוראל ואיתמר![]()
* פעם ראשונה העונה שאלטמן מוחלף?
* פעם ראשונה שאליאס עונד את סרט הקפטן?
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
נראה לי שראו אותו די בבירור אומר שהוא לא יכול להמשיך (הוא גם קרס באמצע ריצה ולא קם יותר).Ron.T כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:24פעם ראשונה העונה שאלטמן שיחק כדורגל, אז קלינגר חשב שהוא חולה והוציא אותו.רועי גווארה כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:00 תודה אוראל ואיתמר![]()
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 411 לייקים
יופי הפועל.
הגיעו למצבים יפים מאוד במחצית הראשונה ובתחילת השנייה, ובאופן כללי, שיחקו כדורגל סביר ומעלה.
לטעמי, ההליכה אחורה היא טבעית, הן בגלל הלחץ לקחת את הנקודת והן בגלל העייפות, בייחוד של שחקני הרכש.
הגיעו למצבים יפים מאוד במחצית הראשונה ובתחילת השנייה, ובאופן כללי, שיחקו כדורגל סביר ומעלה.
לטעמי, ההליכה אחורה היא טבעית, הן בגלל הלחץ לקחת את הנקודת והן בגלל העייפות, בייחוד של שחקני הרכש.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
כן שמתי לב, אבל זה עדיין מצחיק שהמשחק היחידי העונה שהוא היה סביר הוא מוחלף.teknoboy כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:47נראה לי שראו אותו די בבירור אומר שהוא לא יכול להמשיך (הוא גם קרס באמצע ריצה ולא קם יותר).Ron.T כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:24פעם ראשונה העונה שאלטמן שיחק כדורגל, אז קלינגר חשב שהוא חולה והוציא אותו.רועי גווארה כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:00 תודה אוראל ואיתמר![]()
-
- קיבל.ה 170 לייקים
תגיד את זה לקלינגר,אבל אני מדבר על קבוצות עם סגלים יותר עמוקים שזה נותן להם סוג של יתרון כי הם יכולים להחליף חצי הרכב רענן עם שחקנים ברמה גבוהה.לירון האדום כתב: ↑26 ינואר 2021, 22:10אתה יודע, זה לא חובהPegasus כתב:ה-5 חילופים הורג קבוצות כמונו עם סגל קצר,לא מבין למה לא מחזירים את ה3 חילופים הקלאסי
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מנגד קבוצות כמו הפועל עם ספסל של ליגה א' מחוזק בליגה לאומית ושלומי אזולאי ברוב המקרים זה בא לרעתנו במיוחד שיש לנו מאמן אנטי.
הסגל הזה חייב לפחות עוד שני שחקנים הייתי בכיף מביא את ג'ון אוגו שרואים שחסר לנו הגרזן יחד עם אייבנדר בקישור,ואולי מחזיר את בוזגלו לסגל שיהיה עומק בקבוצה הזו.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אני מאוד אוהב את אבו עביד. לא הכי חכם,לא הכי מוכשר. אבל הכי חשוב אצלו הוא מודע למגבלות שלו ולא מתחכם אף פעם.
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
מה מה מה?מריו פצ'אלקה כתב: ↑26 ינואר 2021, 23:16 אני מאוד אוהב את אבו עביד. לא הכי חכם,לא הכי מוכשר. אבל הכי חשוב אצלו הוא מודע למגבלות שלו ולא מתחכם אף פעם.
הוא פנדל כל משחק, על מה אתה מדבר.
לכו!
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אם הפועל פתח תקווה מהלאומית יכולה להגיש לו הצעה גם הפועל תל אביב יכולה להגיש לו הצעה... בכל מקרה דובר על הבאת עוד שני שחקנים למה לא להביא שחקנים שכן יכולים לשדרג לכל הפחות את הסגל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אז 4 מ6 נגד הקבוצה מעיר הבירה העונה עד כה אחלה ביתר תבואו יותר
-
- קיבל.ה 101 לייקים
ב20-30 דקות האחרונות לא שיחקנו. בגלל עייפות אבל בעיקר בגלל חילופים גרועים.
אבל (!) בשעה הראשונה שיחקנו ועוד איך. היה כדורגל. מסירות, צירופים, לחימה. לא זוכר דבר כזה העונה.
מעניין שכשאשכרה מביאים שחקנים שעולים כסף, הם גם מביאים יכולת.
אבל (!) בשעה הראשונה שיחקנו ועוד איך. היה כדורגל. מסירות, צירופים, לחימה. לא זוכר דבר כזה העונה.
מעניין שכשאשכרה מביאים שחקנים שעולים כסף, הם גם מביאים יכולת.
תסביר לי רק מה הוא ניסה לעשות שם עם הכדור דקה 2 שכמעט עלה לנו בגול.מריו פצ'אלקה כתב: ↑26 ינואר 2021, 23:16 אני מאוד אוהב את אבו עביד. לא הכי חכם,לא הכי מוכשר. אבל הכי חשוב אצלו הוא מודע למגבלות שלו ולא מתחכם אף פעם.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אבל גם ההיינו יותר טובים אולי קשור אליו, לא?teknoboy כתב: ↑26 ינואר 2021, 21:59עד שהוא התחיל עם החילופים היינו יותר טובים. מהרגע שהוא התחיל להתערב החזקנו בשיניים, ואם לא שטקוס אנחנו מפסידים פה.
וזה עוד אחרי כמה משחקים רצוף שבדיוק אותם חילופים מטומטמים עלו לנו בנקודות.
לא יודע אם הוא עושה בכוונה או סתם מפגר עם אייקיו דו ספרתי, אבל זה גם לא קריטי.
הביתה
ניהול משחק זה דבר חשוב, אבל מאמן רחוק מלהיות רק זה.
להחליף מאמן שיש לך עוד 16 משחקים ואתה בפיגור מתחת לקו האדום זה מאוד מסוכן, בוודאי שאין איזו מציאה גדולה בחוץ. עד שמבינים את המאמן החדש, מתרגלים לשיטה זה סביבות חודש ואני באמת לא רואה איזה מאמן שאני רוצה שיבוא להפועל.
קלינגר בתוך המועדון, מחובר אליו והוא אותו מאמן שהיה בשנה שעברה. אף פעם לא אהבתי את הכדורגל שלו, אבל כרגע הוא צריך לסיים את העונה
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
כל העניינים המקצועיים בצד - משמח לאללה לנצח את חיב"ר בטדי. מחמם את הלב. קצת אושר (דווידה) בתקופה לא פשוטה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
קודם כל אני מודה שאתמול השינאה אליו מלאה את כל הווייתי, ובינתיים עבר לי קצת.redrony כתב: ↑27 ינואר 2021, 11:14אבל גם ההיינו יותר טובים אולי קשור אליו, לא?teknoboy כתב: ↑26 ינואר 2021, 21:59עד שהוא התחיל עם החילופים היינו יותר טובים. מהרגע שהוא התחיל להתערב החזקנו בשיניים, ואם לא שטקוס אנחנו מפסידים פה.
הביתה
להחליף מאמן שיש לך עוד 16 משחקים ואתה בפיגור מתחת לקו האדום זה מאוד מסוכן, בוודאי שאין איזו מציאה גדולה בחוץ. עד שמבינים את המאמן החדש, מתרגלים לשיטה זה סביבות חודש ואני באמת לא רואה איזה מאמן שאני רוצה שיבוא להפועל.
קלינגר בתוך המועדון, מחובר אליו והוא אותו מאמן שהיה בשנה שעברה. אף פעם לא אהבתי את הכדורגל שלו, אבל כרגע הוא צריך לסיים את העונה
עכשיו לעניין.
לגבי זה שבהתחלה היינו יותר טובים, מן הסתם יש לו חלק בזה, אבל מה זה עוזר לנו אם הוא מכין את הקבוצה מעולה (נניח), מעמיד אותה על המגרש מצוין (נניח) ובוחר הרכב מושלם (נניח), אם כל שבוע הוא מחרבן את זה ואנחנו יוצאים בלי הנקודות? אתמול זה היה נראה כאילו הוא מנסה בכוח שיקרה מה שקורה כל שבוע, ורק בפוקס לא הצליח לו ושמרנו על הניצחון.
לגבי לפטר אותו: לחזות את העתיד זה קצת קשה, לשקול את השיקולים הכלכליים שיש פה זה לא הכי כיף, ואני שמח שאני לא זה שצריך להחליט אם לזרוק אותו לקיבינימט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני שם את השיקולים הכלכליים בצד. בסוף רוצים שהפועל יישארו בליגה. שאתה הולך ומפטר מאמן אתה צריך:teknoboy כתב: ↑27 ינואר 2021, 12:00קודם כל אני מודה שאתמול השינאה אליו מלאה את כל הווייתי, ובינתיים עבר לי קצת.redrony כתב: ↑27 ינואר 2021, 11:14אבל גם ההיינו יותר טובים אולי קשור אליו, לא?teknoboy כתב: ↑26 ינואר 2021, 21:59
עד שהוא התחיל עם החילופים היינו יותר טובים. מהרגע שהוא התחיל להתערב החזקנו בשיניים, ואם לא שטקוס אנחנו מפסידים פה.
הביתה
עכשיו לעניין.
לגבי זה שבהתחלה היינו יותר טובים, מן הסתם יש לו חלק בזה, אבל מה זה עוזר לנו אם הוא מכין את הקבוצה מעולה (נניח), מעמיד אותה על המגרש מצוין (נניח) ובוחר הרכב מושלם (נניח), אם כל שבוע הוא מחרבן את זה ואנחנו יוצאים בלי הנקודות? אתמול זה היה נראה כאילו הוא מנסה בכוח שיקרה מה שקורה כל שבוע, ורק בפוקס לא הצליח לו ושמרנו על הניצחון.
לגבי לפטר אותו: לחזות את העתיד זה קצת קשה, לשקול את השיקולים הכלכליים שיש פה זה לא הכי כיף, ואני שמח שאני לא זה שצריך להחליט אם לזרוק אותו לקיבינימט.
1. להבין מי האלטרנטיבה
2. להבין שיש פה עניין של זמן שלוקח למאמן חדש להשפיע על קבומה שאני מניח שזה חודש מינימום (וגם זה, לא באמת).
מכיוון שמדובר על סןג של מימר כנראה, או כל אחד שדמותו שאני באמת חושב שהם לא טובים מקלימגר אלא במקרה הטוב בינוניים כמוהו, אני חושב שהנטייה צריכה להיות לאפשר לקלינגר לסיים את העונה. אני חושב שהסגל הנוכחי המשופר הוא כבר כזה שיכול להשאיר את הקבוצה בליגה. להפועל אין מרווח טעות כמעט ולהחליף מאמן עכשיו זה סיכון עצום.
באותה נשימה, כל אלה שעשו ממנו משיח בעונה הוקדמת חייבים להפנים שמבחן התוצאה הוא חשוב, אבל גם תוצאות טובות במשך 20 משחקים כאשר ברור שהכדורגל הוא רע הם לא ערובה לכלום וכמובן, ההיפך (רפואה הוא דוגמא טובה).
בסוף מה שאתה רואה בעיניים הוא מבחן טוב מספיק. כדורגל הוא משחק כזה שהתוצאות יכולות לשקר בו גם לטווח בינוני, אפילו של עונה לפעמים מפני שלא תמיד הקבוצה הטובה מנצחת (להבדיל מכמעט כל ענפי הבפורט האחרים) ולדינמיקה ולבטחון יש משקל עצום בתוצאות לטווח קצר
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אני אישית כבר לא מאמין שקלינגר יותר טוב מאיזה מימר כזה.
יש לו יתרונות, יש לו חסרונות, אבל בסך הכול נראה לי שהוא די סתם.
יש לו יתרונות, יש לו חסרונות, אבל בסך הכול נראה לי שהוא די סתם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 856 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
לא יודע אם זה בזבוז של חודש. זכורות לי פעמיים שלוש שהתחלף אצלנו (וגם לא אצלנו) מאמן ומיד היתה להחלפה השפעה חיובית.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא זוועה. אנטי כדורגל, בונקריסט, מנהל משחק קטסטרופה. נורא.
יחד עם זאת, בסיטואציה בה אנחנו נמצאים ובהתחשב בהיצע בשוק, לא הייתי מחליף אותו.
איך שנגמרת העונה, הביתה.
יחד עם זאת, בסיטואציה בה אנחנו נמצאים ובהתחשב בהיצע בשוק, לא הייתי מחליף אותו.
איך שנגמרת העונה, הביתה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
תובנות שלי מהמשחק אמש:
1. ניצחון סופר חשוב על הפשיסטים הגזעניים הירושלמים! (כמו שכתבתי בחתימתי). זה תמיד טוב בכל מצב ובעיקר כשאנחנו בקאנטים ומשועים לחבל הצלה!
2. לכל מבקרי המשחק ההגנתי של קלינגר, במשחקים נגד קבוצות טובות מאיתנו\כלים התקפיים טובים מאיתנו , הגישה של לסגור משחק לאחר שעלית ליתרון ולשחק על התקפות מעבר זה המתכון שלנו להוציא נקודות.
לא מבין מדוע החליף את לידור כהן ובשלב כל כך מוקדם. ובעיקר לא מבין מדוע הכניס את עזריה במקומו!
החילוף של אנטמן לא היה מתוכנן הוא נפצע. אבל בפועל הוא נשאר רק עם דוידה שהיה די שפוך. ראינו שביתר עושה לחץ גבוה ושולחת את כולם קדימה בהגנה שלהם יש את דגני ואת בן חיים - שחקנים כבדים .תשאיר את לידור כדי שיהיה לך 2 שחקנים מהירים למעלה. שלומי אזולאי לבד לא יכול להחזיק כדור או לפרוץ הגנה והוא חייב סיוע!
3. נקום וניפול על ניצול הזדמנויות. הפועל מגיעה ללא מעט הזדמנוית וצריך לנצל קצת יותר מצבים. לא סתם לא הבקענו במחצית השניה יש לזה קשר גם לכושר גופני. עדיין יש לנו קישור מוגבל שלא יכול לשחק בקצב גבוה כל המשחק! עדיין הגנה שלנו חלשה וחייבים עזרה מסיבית של הקישור.
4. חייבים לשלב שחקנים מחליפים בעיקר בקישור. כבר המשחק הקרוב אין את אליאס. אתמול גם הוא היה כבר שפוך לקראת הסוף וביתר הגיעו למצבי בעיטה חופשיים. עכשיו כשיש מבוגר אחראי בדמות איבינדר אולי שי אייזן יתן קצת יותר תרומה (כולל פחות טעויות).
נקווה שננצח גם את קרית שמונה זה משחק סופר חשוב! וגם כאן צריך לשחק זהיר ולא להשתגע!
1. ניצחון סופר חשוב על הפשיסטים הגזעניים הירושלמים! (כמו שכתבתי בחתימתי). זה תמיד טוב בכל מצב ובעיקר כשאנחנו בקאנטים ומשועים לחבל הצלה!
2. לכל מבקרי המשחק ההגנתי של קלינגר, במשחקים נגד קבוצות טובות מאיתנו\כלים התקפיים טובים מאיתנו , הגישה של לסגור משחק לאחר שעלית ליתרון ולשחק על התקפות מעבר זה המתכון שלנו להוציא נקודות.
לא מבין מדוע החליף את לידור כהן ובשלב כל כך מוקדם. ובעיקר לא מבין מדוע הכניס את עזריה במקומו!
החילוף של אנטמן לא היה מתוכנן הוא נפצע. אבל בפועל הוא נשאר רק עם דוידה שהיה די שפוך. ראינו שביתר עושה לחץ גבוה ושולחת את כולם קדימה בהגנה שלהם יש את דגני ואת בן חיים - שחקנים כבדים .תשאיר את לידור כדי שיהיה לך 2 שחקנים מהירים למעלה. שלומי אזולאי לבד לא יכול להחזיק כדור או לפרוץ הגנה והוא חייב סיוע!
3. נקום וניפול על ניצול הזדמנויות. הפועל מגיעה ללא מעט הזדמנוית וצריך לנצל קצת יותר מצבים. לא סתם לא הבקענו במחצית השניה יש לזה קשר גם לכושר גופני. עדיין יש לנו קישור מוגבל שלא יכול לשחק בקצב גבוה כל המשחק! עדיין הגנה שלנו חלשה וחייבים עזרה מסיבית של הקישור.
4. חייבים לשלב שחקנים מחליפים בעיקר בקישור. כבר המשחק הקרוב אין את אליאס. אתמול גם הוא היה כבר שפוך לקראת הסוף וביתר הגיעו למצבי בעיטה חופשיים. עכשיו כשיש מבוגר אחראי בדמות איבינדר אולי שי אייזן יתן קצת יותר תרומה (כולל פחות טעויות).
נקווה שננצח גם את קרית שמונה זה משחק סופר חשוב! וגם כאן צריך לשחק זהיר ולא להשתגע!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני שמתי לב כבר נגד הפועל חיפה ואולי אני טועה, שגרופר כמעט לא עולה ותכלס אין לנו צד שמאל. אין לי כמעט ספק שזו הוראה של קלינגר וזה בעייתי בשביל שחקן כמו לידור כהןאדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2021, 16:03 תובנות שלי מהמשחק אמש:
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
למה משחק אחד?
כשרפואה הגיע (פעמיים)? כשקלינגר הגיע? זה עבד למשחק אחד?
וזה לא שקלינגר תורם כל כך הרבה סדר ושיטתיות ששבועיים של הסתגלות יעשו איזה נזק.
מה שכן, הדיון הזה כנראה לא רלוונטי מסיבות של כסף.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הם צריכים להיות בפלייאף התחתון בשביל זה ספק אם זה יקרה באמת
-
- קיבל.ה 336 לייקים
אז אומנם נטפלתי לשחקן שהיה לו כבר את הוירוס, אבל עדיין, משהו רקוב לגמרי בכל הסיטואציה:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... r1x8o1el00
וחוצמזה הצלחתי לנחס אותו ואני לוקח קרדיט על ההחמצה הנוראית שלו בפתיחה