מה זה גל נוסף שימכרו מנויים מעכשיו לעונה הבאהסומך כתב:זה מהלך שהיה אמור להביא לגל נוסף של רכישת מנויים, אם רק הייתה לנו הקיבולת...
אונוואקו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אני חייב להוציא את זה
יייייייייייששששששש
רמי אני אוהב אותך!
יייייייייייששששששש
רמי אני אוהב אותך!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 533 לייקים
דרך אגב, עכשיו ברצינות, מה החסרונות אצלו שאף קבוצת יורוליג או אפילו הפועל ירושלים לא שמו עליו את היד ?
עם כל הכבוד, חוץ מזה שאנחנו מתחרים העונה על תארים, אין לנו משהו מיוחד להציע לו
-
- קיבל.ה 132 לייקים
-
- קיבל.ה 802 לייקים
חחחחח
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אני לא חושב שבמקרה שלו צריך לבקש סקירה מיובל או הוקיץ׳...... 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
חסרון בולט אצלו שהוא שחקן מאוד "רגיש" אם הוא לא נכנס טוב למשחק או יוצא מאיזון הוא יהיה קר עד הסוף. אבל זה לא קורה אצלו הרבה.redead כתב:דרך אגב, עכשיו ברצינות, מה החסרונות אצלו שאף קבוצת יורוליג או אפילו הפועל ירושלים לא שמו עליו את היד ?
חוץ מזה מסכים, הוא שחקן יורוליג.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
יכול רק לנחש שהוא חש קשיי קליטה באיטליה ורצה לחזור למקום שבו הרגיש טוב - ישראל.
אם זה היה מהלך הדברים אז אין כרגע קבוצות יותר אטרקטיביות מאיתנו בארץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
טוב יש הרבה מה להגיד, אבל נתחיל מהאובייס - אונוואקו שחקן ענק וזאת החתמה מטורפת.
אני חייב להודות שאני לא יודע מה אני חושב על ההחתמה הזאת. מצד אחד מדובר בשחקן ענק ואחד הסנטרים הטובים שהיו בישראל בעשרים השנים האחרונות. מצד שני, מדובר בסקורר דומיננטי שדורש הרבה כדורים וזה שינוי די רציני לעומת הורטון ואופי הקבוצה בכלל עד כה. מצד שלישי, זאת הצהרת כוונות מטורפת של הפועל ששמה אותנו ברמת כישרון אחרת לגמרי. מצד רביעי זאת גם החתמה לא אופיינית להפועל (ולרוב הקבוצות למען האמת, לא מכיר הרבה קבוצות שילכו לשינוי כזה דרסטי כשהקבוצה נראית מצוין), כזו שמשאירה קצת טעם חמוץ כלפי הורטון, שהוא באמת שחקן טוב.
בקיצור, סרט.
אני חייב להודות שאני לא יודע מה אני חושב על ההחתמה הזאת. מצד אחד מדובר בשחקן ענק ואחד הסנטרים הטובים שהיו בישראל בעשרים השנים האחרונות. מצד שני, מדובר בסקורר דומיננטי שדורש הרבה כדורים וזה שינוי די רציני לעומת הורטון ואופי הקבוצה בכלל עד כה. מצד שלישי, זאת הצהרת כוונות מטורפת של הפועל ששמה אותנו ברמת כישרון אחרת לגמרי. מצד רביעי זאת גם החתמה לא אופיינית להפועל (ולרוב הקבוצות למען האמת, לא מכיר הרבה קבוצות שילכו לשינוי כזה דרסטי כשהקבוצה נראית מצוין), כזו שמשאירה קצת טעם חמוץ כלפי הורטון, שהוא באמת שחקן טוב.
בקיצור, סרט.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מישהו יודע מתי נוחת? ישחק בדרבי?
אין אלוהים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מה קורה פה לא הבנתי, זה אחד באפריל, מה אנוואקו, ברצינות אני שואל זה פורום מקביל או משהו? על מה לעזאזל אתם מדברים?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני בשוק , הייתי מנותק כל היום ופתאום נכנסתי לפה וחשבתי שאני הוזה.
וואו.
וואו.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אני מקווה באמת שתהיה סוג של רוטציה בינו לבין הורטון, לא מגיע לו להחתך לדעתי גם אם יש אפשרויות טובות יותר כי הוא היה סביר פלוס ברוב המשחקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
ואני חשבתי שאחרי ההחתמה של תומר לא אצליח להתרגש מהחתמות.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
זה בדיוק מה שקרה וקורה לי עד עכשיומילפורד כתב:אני בשוק , הייתי מנותק כל היום ופתאום נכנסתי לפה וחשבתי שאני הוזה.
וואו.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 13 נובמבר 2022, 18:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
-
- קיבל.ה 802 לייקים
זה לא ריאלי. אתה לא מביא שחקן כמו אונואקו לרוטציה. כמו כן שחקן כמו הורטון לא יישאר רק כדי לשבת על הספסל ביורוקאפ. במקרה כזה אתה צריך לחתוך את וורד שהוא גם שחקן מוכשר וגם אחד שכן יכול לשחק רק כמחליף ביורוקאפ ולא להתמרמר. "צרות של עשירים". (לא מאמין שאני כותב את זה בהקשר של הפועל, קבוצה שרק לפני שנה הביאה סוס מת כמו אוואנס במקום הרננדז הליצן, לעמדת הסנטר)רק הפועל כתב:אני מקווה באמת שתהיה סוג של רוטציה בינו לבין הורטון, לא מגיע לו להחתך לדעתי גם אם יש אפשרויות טובות יותר כי הוא היה סביר פלוס ברוב המשחקים
-
- קיבל.ה 890 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
-
- קיבל.ה 114 לייקים
מסכים. הלוואי ואני אתבדה אבל יש פה כמה סימני שאלה, גם כמו שרשמת על התאמה לתפקיד השולי יחסית בהפועל, וגם מקצועית - ססארי לא מרשימה בינתיים עם 0-3 בליגת האלופות ו- 2-4 בליגה האיטלקית (ניצחון אחד על הקבוצה במקום האחרון ועוד אחד ב-5 על טרנטו, שאגב נמצאת במאזן 4-2). אנשים מפנטזים על אונוואקו של הרצליה, אבל מי אמר שזה מה שנקבל? חוצמזה שהדיעה הרווחת זה שסנטר זו עמדה סופר מבוקשת, יכול להיות שהשנה היחידה שלו בישראל גרמה לו להגיד לסוכן שלו שהוא רוצה רק לפה, או שאולי אף קבוצה רצינית לא התעניינה?הוקיץ' כתב: ↑13 נובמבר 2022, 17:47 טוב יש הרבה מה להגיד, אבל נתחיל מהאובייס - אונוואקו שחקן ענק וזאת החתמה מטורפת.
בקיצור, סרט.
אגב, לפי ויקיפדיה הוא עם ים מדר בפרטיזן...
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
דעה לא פופולארית, שלא נובעת מהיבטים מקצועיים
לפעמים שאתה מתאמץ יותר מדי, והולך רחוק מדי, אתה מאבד את מה שאפת להיות מלכתחילה
אני חושש שזה לא יעבוד, ברמה הקארמתית, שבאופן אירוני זה דווקא יזיק לנו
לפעמים שאתה מתאמץ יותר מדי, והולך רחוק מדי, אתה מאבד את מה שאפת להיות מלכתחילה
אני חושש שזה לא יעבוד, ברמה הקארמתית, שבאופן אירוני זה דווקא יזיק לנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
מצויין, לא החזקתי מהורטון וחשבתי שהוא החולייה החלשה שלנו העונה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
מה לעזאזל קורה פה??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
קודם כל וואו, בעיקר על השושו לפני מה שלא היה בעבר.
מבחינה מקצועית והשפעה על המשחק הוא כמובן עולה על הורטון, ועם כל הצער גם אני הייתי משחרר את הורטון ולא את הורד.
החיסרון הוא להכניס שחקן כזה לשיטה ולקבוצה שרצה כבר כמה חודשים, עם לו"ז משחקים עמוס.
לדמיין את שיתוף הפעולה של גייקובן איתו זה לדעתי אורגזמה מלאה.
ואם היה לנו אולם של 7 אלף מקומות, מאמין שהוא גם היה סולד אאוט העונה
מבחינה מקצועית והשפעה על המשחק הוא כמובן עולה על הורטון, ועם כל הצער גם אני הייתי משחרר את הורטון ולא את הורד.
החיסרון הוא להכניס שחקן כזה לשיטה ולקבוצה שרצה כבר כמה חודשים, עם לו"ז משחקים עמוס.
לדמיין את שיתוף הפעולה של גייקובן איתו זה לדעתי אורגזמה מלאה.
ואם היה לנו אולם של 7 אלף מקומות, מאמין שהוא גם היה סולד אאוט העונה
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 191 לייקים
כל-כך לא נעים מהורטון. סהכ עשה את העבודה שלו (בטח מבחינה סטטיסטית)
מקווה שזה לא יתהפך עלינו קארמתית ולא ישבש את הקבוצה וחדר ההלבשה..
ו.. בואו.. זה קצת מכביסטי זה… אבל יש מצב שזה יתן צעד אחד קדימה מעונה שעברה
מקווה שזה לא יתהפך עלינו קארמתית ולא ישבש את הקבוצה וחדר ההלבשה..
ו.. בואו.. זה קצת מכביסטי זה… אבל יש מצב שזה יתן צעד אחד קדימה מעונה שעברה
-
החתמה מדהימה!
אני חושב שאיך שהעונה הזאת נראת עד עכשיו זה מטורף אבל יש לזכור שאנחנו קבוצה ששלושה זרים נשארו פלוס שלד של ישראלים זלמנסון,ברטי,גיל בני וזה תחילת עונה של קבוצה מחוברת(ראה לדוגמה את מכבי שכל הסגל חדש ולוקח לה זמן להתחבר) אנחנו בתור אוהדים צריכים להבין שההנהלה רוצה יציבות מבחינת השחקנים ומבחינת המאמן ובשביל יציבות אנחנו צריכים להעלות לאט לאט שהציפיות שלנו צריכות להיות מקום 3-6 ביורוקאפ ובין 1-4 בליגה.
ברור לי ש״עם הצלחה בא התאבון״ אבל כמו שהקבוצה מתקדמת ככה גם המחשבה שלנו. שנה שעברה לא היינו מאמינים ששלושת רבעי ממשחקים יסתיימו בהפרש דו ספרתי גבוה וככה אנחנו צריכים לתת להנהלה ולשחקנים ביטחון גם ברגעים שלא יילך טוב העונה אני בטוח שאם הזמן זה יבוא.
צריך להגיד שוב פעם מברוק ענק להנהלה שמלבד למחלקת מדיה המטורפת ,הנהלה מצליחה להפתיע מחדש ולתת סיפוק ענק לאוהדים והצורה הטובה ביותר שראינו את זה(שכאשר האוהדים רוצים ומוכנים לתרום בכל זאת זאת קבוצת אוהדים הבעלים גם ישקיע).
וחושב שקצת שכחו את עידן פלדה המנהל המקצועי שלנו שעוד פעם מביא שחקן ענק אם זה היה בהתחלה אדם אריאל במקום ווריק במהירות הבזק עכשיו זה היה אוונואקו במקום הורטון(שלא היה רע גם הוא אבל אוונואקו זה משהו אחר) כולל שחקנים זרים טובים מונפורד,הורטון,הורד ושליחת ישראלים לצבירת ניסיון בליגה שלנו(רז אדם,לוטן אמסלם) וגם בליגה השניה(אופק גול,מתן חכמו,אבנר דרור), שאפו ענק על יציבות בקבוצה .
וכמובן לעוד בשורות משמחות שאני אישית כבר לא יכול לראות איך יפתיעו אותנו הפעם
אני חושב שאיך שהעונה הזאת נראת עד עכשיו זה מטורף אבל יש לזכור שאנחנו קבוצה ששלושה זרים נשארו פלוס שלד של ישראלים זלמנסון,ברטי,גיל בני וזה תחילת עונה של קבוצה מחוברת(ראה לדוגמה את מכבי שכל הסגל חדש ולוקח לה זמן להתחבר) אנחנו בתור אוהדים צריכים להבין שההנהלה רוצה יציבות מבחינת השחקנים ומבחינת המאמן ובשביל יציבות אנחנו צריכים להעלות לאט לאט שהציפיות שלנו צריכות להיות מקום 3-6 ביורוקאפ ובין 1-4 בליגה.
ברור לי ש״עם הצלחה בא התאבון״ אבל כמו שהקבוצה מתקדמת ככה גם המחשבה שלנו. שנה שעברה לא היינו מאמינים ששלושת רבעי ממשחקים יסתיימו בהפרש דו ספרתי גבוה וככה אנחנו צריכים לתת להנהלה ולשחקנים ביטחון גם ברגעים שלא יילך טוב העונה אני בטוח שאם הזמן זה יבוא.
צריך להגיד שוב פעם מברוק ענק להנהלה שמלבד למחלקת מדיה המטורפת ,הנהלה מצליחה להפתיע מחדש ולתת סיפוק ענק לאוהדים והצורה הטובה ביותר שראינו את זה(שכאשר האוהדים רוצים ומוכנים לתרום בכל זאת זאת קבוצת אוהדים הבעלים גם ישקיע).
וחושב שקצת שכחו את עידן פלדה המנהל המקצועי שלנו שעוד פעם מביא שחקן ענק אם זה היה בהתחלה אדם אריאל במקום ווריק במהירות הבזק עכשיו זה היה אוונואקו במקום הורטון(שלא היה רע גם הוא אבל אוונואקו זה משהו אחר) כולל שחקנים זרים טובים מונפורד,הורטון,הורד ושליחת ישראלים לצבירת ניסיון בליגה שלנו(רז אדם,לוטן אמסלם) וגם בליגה השניה(אופק גול,מתן חכמו,אבנר דרור), שאפו ענק על יציבות בקבוצה .
וכמובן לעוד בשורות משמחות שאני אישית כבר לא יכול לראות איך יפתיעו אותנו הפעם
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אני ברעידות כל הגוף. נקודה. עוד יותר הזוי וכיף ומאושר זה שזה קרה ככה משום מקום בלי שום התראה. אמאלההה
אינשאללה עוד כמה ימים יהיה אותו דבר רק עם הפועל תל אביב כדורגל נרכשה על ידי שיח סעודי ככה בשקט מופתי בלי דיבורים וזיוני שכל
אינשאללה עוד כמה ימים יהיה אותו דבר רק עם הפועל תל אביב כדורגל נרכשה על ידי שיח סעודי ככה בשקט מופתי בלי דיבורים וזיוני שכל
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
זה כבר יהיה יותר מדי להיום, אסתפק במתנה צנועה יותר בדמות ניצחון בחיפה
-
- קיבל.ה 321 לייקים
נוחת בארץ ב3:10 בלילה
בואו נקבל אותו באהבה
בואו נקבל אותו באהבה
-
- קיבל.ה 511 לייקים
הצ'יף!
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אגב, גם אם ההחתמה תהיה הצלחה גדולה, בהחלט יכול להיות שזה מהלך שיחליש אותנו לקראת הדרבי הקרוב (לא שזה צריך להוות שיקול). קשה לדעת איך אונוואקו יראה כבר במשחקו הראשון, על אחת כמה וכמה כשמדובר בדרבי, והורטון הוא בסך הכל שחקן טוב שמחובר כבר לקבוצה.
אגב 2, לפי רמי חיפשנו סנטר פיזי ללא קשר לאונוואקו והעזיבה שלו את ססארי סגרה לנו את הפינה בקטע הזה. לא יודע כמה אמת יש בזה, אבל במידה וזה נכון זה כן צובע את המהלך הזה בגוונים אחרים.
אגב 2, לפי רמי חיפשנו סנטר פיזי ללא קשר לאונוואקו והעזיבה שלו את ססארי סגרה לנו את הפינה בקטע הזה. לא יודע כמה אמת יש בזה, אבל במידה וזה נכון זה כן צובע את המהלך הזה בגוונים אחרים.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אני כל כך לא מבין מה קורה
ובגדול מרגיש בטירוף
חבל שהכדורגל עוד שנייה יהרוס את כל האןשר הזה
ובגדול מרגיש בטירוף
חבל שהכדורגל עוד שנייה יהרוס את כל האןשר הזה
-
- קיבל.ה 22 לייקים
האמת, הייתי משלם הרבה לראות את הפרצוף של מזרחי בשנייה שהוא מקבל את הידיעה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים