כמה כסף עד כה הם משכו?
אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שאלה רצינית, יש איזשהו תיעוד למישהו שעשה פליפינג מוצלח למועדון כדורגל? זה משהו שקרה?
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בינתיים בטוויטר, הדר יעקובי נכנסת בצנציפר
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
טביב הרוויח יפה.Niro כתב:שאלה רצינית, יש איזשהו תיעוד למישהו שעשה פליפינג מוצלח למועדון כדורגל? זה משהו שקרה?
ובלי קשר אם הם לוקחים את המועדון בחינם, הם לא צריכים להשקיע יותר מידי כדי להרים את הפועל חזרה לצמרת, עם שיווק נכון והצלחה גם בדמות של העפלה לאירופה לדוג ואפשר יהיה למכור הלאה.
שניידר עשה דבר דומה במכבי
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יכולות להיות כמה סיבות
למשל מישהו אחר מטעה אותו, או למשל התעוררות בעיה רפואית אצלו, או נפשית.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אוהדי הפועל לא ישלימו עם עוד כישלון במאמץ למכירת המועדון. כישלון טרגי נוסף בשרשרת הכישלונות ההיסטוריים בהעברת המועדון למשקיע רציני - יגדיש את הסאה באופן מרחיק לכת וחסר פשרות. יהיה זה הקזוס-בלי לסילוקם של המחזיקים במועדון, תהיינה ההשלכות אשר תהיינה.
זו ההזדמנות האחרונה של הבעלים הנוכחיים לעזוב בכבוד, ראוי שיבינו זאת במוקדם ולא במאוחר.
זו ההזדמנות האחרונה של הבעלים הנוכחיים לעזוב בכבוד, ראוי שיבינו זאת במוקדם ולא במאוחר.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אלי טביב בטור בוואן אומר שהוא לא מעוניין בהפועל
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אם הנוכל הזה קונה את הפועל באמת שאבדה לי התקווה שיהיה יום אחד משהו עם המועדון הזה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 573 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא קראתי את הטורים השונים.
מה ברור לי -
ניסנוב לא רוצים למכור את הפועל.
מה עוד ברור לי -
אפשר לגרום להם לצאת מהפועל אם זורקי הכדורים יתחילו לצאתם נגדם במשך 90 דק׳.
מה ברור לי -
ניסנוב לא רוצים למכור את הפועל.
מה עוד ברור לי -
אפשר לגרום להם לצאת מהפועל אם זורקי הכדורים יתחילו לצאתם נגדם במשך 90 דק׳.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
עד שאין חתימה אין מה להתייחס יותר מדי
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני לא אתפלא אם ימשיכו לחפור על זה ואז אחרי הרבה זמן של שקט שיבוא פתאום תצא הודעת מועדון ולא דיווחים בתקשורת שהמו"מ נפל. זה פשוט רשום על זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מצחיק שעיתונאים מנסים להישמע אינטיליגנטים עם מונחים לא קשורים
הסכם מסגרת זה לא, אלא כנראה מזכר הבנות לא מחייב או נייר מחייב עם נתיב יציאה אם הבדיקת נאותות לא תיראה להם
או שבכלל אין פה כלום והכל זה בלבולי מוח כמו שהתרגלנו
הסכם מסגרת זה לא, אלא כנראה מזכר הבנות לא מחייב או נייר מחייב עם נתיב יציאה אם הבדיקת נאותות לא תיראה להם
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
כנראה סעיף ראשונים כך שאם על הבדיקות יצאו תקינות, תהיה להם זכות ראשונים על רכישת הקבוצה.oleg neduda כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:20 מצחיק שעיתונאים מנסים להישמע אינטיליגנטים עם מונחים לא קשורים
סה"כ זה משהו הגיוני.
האמריקאים זה לא בולשיט ויש התעניינות, עד כמה זה יבשיל לעסקה? נחזיק אצבעות
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כן, מזכר הבנות עם no shop לאיזו תקופה.. בכל מקרה הסכם מסגרת זה משהו אחר
לגבי הבולשיט, אין לי מושג.. אני לא מזלזל חלילה בעומק הבידקות שרוכש סביר צריך לבצע, אבל אני אישית לא מבין למה תהליך כזה לוקח כל כך הרבה זמן. מועדון כדורגל זו פעילות סופר פשוטה ואין שום סיבה שבדיקת נאותות תיקח פה יותר משבועות ספורים (בלשון המעטה). עסקאות הרבה הרבה יותר מורכבות מסתיימות (לכאן או לכאן) בהרבה הרבה פחות זמן.
לגבי הבולשיט, אין לי מושג.. אני לא מזלזל חלילה בעומק הבידקות שרוכש סביר צריך לבצע, אבל אני אישית לא מבין למה תהליך כזה לוקח כל כך הרבה זמן. מועדון כדורגל זו פעילות סופר פשוטה ואין שום סיבה שבדיקת נאותות תיקח פה יותר משבועות ספורים (בלשון המעטה). עסקאות הרבה הרבה יותר מורכבות מסתיימות (לכאן או לכאן) בהרבה הרבה פחות זמן.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
יש התעניינות ויש מגעים, עד כמה זה רציני זה אני לא יודע.oleg neduda כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:41 כן, מזכר הבנות עם no shop לאיזו תקופה.. בכל מקרה הסכם מסגרת זה משהו אחר
אני מתאר לעצמי שמאחר והכוונה שלהם זה להשביח ולמכור הלאה, הם כבר מבצעים בדיקות גם לגבי העתיד.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
כנראה שיש מזכר הבנות, שאפשר לנגב עם זה את ה#חת. אין פה שום התקדמות, רק מחזק לי את התחושה שמדובר בפייק ניוז של המוצצים ניסנובס. אין להם שום כוונה למכור, הכל זה מסך עשן להרדים את האוהדים.adom4 כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:03 התקדמות עם הרוכשים האמריקאים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420025
שום מילה מי הם אותם רוכשים מסתוריים, אף מילה על יכולות כלכליות. מזכיר לי את הסינים שכבירי הביא לחופשה בארץ. גם עליהם היו כתבות של בדיקות של מודלים כלכליים, ובילבולי ביצים על המגזר, מפעלות נוער וכו'.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
1. מאיפה לך שיש מגעים?לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2022, 16:15יש התעניינות ויש מגעים, עד כמה זה רציני זה אני לא יודע.oleg neduda כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:41 כן, מזכר הבנות עם no shop לאיזו תקופה.. בכל מקרה הסכם מסגרת זה משהו אחר
אני מתאר לעצמי שמאחר והכוונה שלהם זה להשביח ולמכור הלאה, הם כבר מבצעים בדיקות גם לגבי העתיד.
2. מאיפה לך שהכוונה היא להשביח ולמכור?
אם ידוע לך ככה מאתרי הספורט, זה לא שווה הרבה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 856 לייקים
2 נקודות חשובות:
1. השאלה אם העסקה הזו מדברת על רכישה מלאה או שותפות (זה מה ששמעתי באיזה דיווח). אם זו שותפות, אפשר צעכשיו לזרוק את זה לפח.
2. הכי חשוב, השבחה, מגזר, הכל יופי. האם יעמידו תקציב שיוכל לאפשר לקבוצה להתמודד על האליפות? (ריאלית, גם אם יהיה תקציב כזה אני מניח שרק שנתיים שלוש קדימה זה גם יוכל לקרות)
1. השאלה אם העסקה הזו מדברת על רכישה מלאה או שותפות (זה מה ששמעתי באיזה דיווח). אם זו שותפות, אפשר צעכשיו לזרוק את זה לפח.
2. הכי חשוב, השבחה, מגזר, הכל יופי. האם יעמידו תקציב שיוכל לאפשר לקבוצה להתמודד על האליפות? (ריאלית, גם אם יהיה תקציב כזה אני מניח שרק שנתיים שלוש קדימה זה גם יוכל לקרות)
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
1. סמוך עלייר.ש כתב:1. מאיפה לך שיש מגעים?לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2022, 16:15יש התעניינות ויש מגעים, עד כמה זה רציני זה אני לא יודע.oleg neduda כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:41 כן, מזכר הבנות עם no shop לאיזו תקופה.. בכל מקרה הסכם מסגרת זה משהו אחר
2. מאיפה לך שהכוונה היא להשביח ולמכור?
אם ידוע לך ככה מאתרי הספורט, זה לא שווה הרבה.
2. לפי הפרסומים בתקשורת
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הרוכשים המיועדים לוקחים את המועדון או חלק ממנו בכל מצב מקצועי?
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
רק שיעזבו כבר.
קברו אותנו
קברו אותנו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לפי הדר יעקובי (שמוכיחה את אמינותה בנתיים) כל השותפים מוכנים למכור מלבד ניסנוב שרוצים מתווה שבמקסימום יכלול דילולם באחוזים לאורך 5 שנים.De Niro כתב:הרוכשים המיועדים לוקחים את המועדון או חלק ממנו בכל מצב מקצועי?
משמע - ניסנוב מפילים כרגע את העסקה.
ועדת קישוט? דממה וחסינות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
לפי מאור בוזגלו, אם האחים משחררים וזה אכן יוצא לפועל הוא הבטיח לרוץ בחוטיני.Chegi כתב: ↑13 נובמבר 2022, 23:19לפי הדר יעקובי (שמוכיחה את אמינותה בנתיים) כל השותפים מוכנים למכור מלבד ניסנוב שרוצים מתווה שבמקסימום יכלול דילולם באחוזים לאורך 5 שנים.De Niro כתב:הרוכשים המיועדים לוקחים את המועדון או חלק ממנו בכל מצב מקצועי?
לפי הנחישות שבה הוא דיבר (בוזגלו) וכשאני מניח שהוא מכיר את הנפשות הפועלות טוב יותר מאיתנו. אין לי שום ציפיה לשום דבר.
רשמתי את זה באשכול אחר. קשה לי להאמין שהם ניהלו מלחמות לשחרר את הקבוצה מסנקציות באירופה רק כדיי להעביר אותה לידיים אחרות
אל תפתחו ציפיות. הם כאן כדיי להשאר.
הדרך היחידה להעיף אותם זה להבין מה הם מרוויחים בהחזקת הקבוצה ולהזיק לזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
קישור? כי בכתבה אין אזכור של זהChegi כתב:לפי הדר יעקובי (שמוכיחה את אמינותה בנתיים) כל השותפים מוכנים למכור מלבד ניסנוב שרוצים מתווה שבמקסימום יכלול דילולם באחוזים לאורך 5 שנים.De Niro כתב:הרוכשים המיועדים לוקחים את המועדון או חלק ממנו בכל מצב מקצועי?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש לאוהדים נציג שם , לא?
אם יש רוכש ויש מי שלא רוצה למכור אז בהחלט צריך לשקף את זה לציבור האוהדים , וליצור אם וכאשר חרם מנויים.
שוב רק אם זה נכון.
אם יש רוכש ויש מי שלא רוצה למכור אז בהחלט צריך לשקף את זה לציבור האוהדים , וליצור אם וכאשר חרם מנויים.
שוב רק אם זה נכון.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש חבר בוועדת קישוט.De Niro כתב:יש לאוהדים נציג שם , לא?
שוב רק אם זה נכון.
והם יודעים שאם יהיה רוכש הם לא יקבלו מה שמקבלים מהאחים. אז לא אכפת להם שהעסקה תיפול.
לדעתי כמובן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הם הבטיחו לעקוב ולעדכן בפוסט שפירסמו בזמנו.Chegi כתב:יש חבר בוועדת קישוט.De Niro כתב:יש לאוהדים נציג שם , לא?
שוב רק אם זה נכון.
והם יודעים שאם יהיה רוכש הם לא יקבלו מה שמקבלים מהאחים. אז לא אכפת להם שהעסקה תיפול.
לדעתי כמובן.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אני חושב שאם כבר אז כבר ובואו נאשים את האולטראס גם בבניית הסגלChegi כתב: ↑13 נובמבר 2022, 23:30יש חבר בוועדת קישוט.De Niro כתב:יש לאוהדים נציג שם , לא?
שוב רק אם זה נכון.
לדעתי כמובן.
מעניין כמה מהמקליקים על "ועדת הקישוט" הצטרפו למחאות מחוץ לבית של ניסנוב בסביון
אני מהמר על 0
אבל ביקורת בפורומים בשם בדוי זה קל וכיף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
איפה זה נכתב?Chegi כתב:לפי הדר יעקובי (שמוכיחה את אמינותה בנתיים) כל השותפים מוכנים למכור מלבד ניסנוב שרוצים מתווה שבמקסימום יכלול דילולם באחוזים לאורך 5 שנים.De Niro כתב:הרוכשים המיועדים לוקחים את המועדון או חלק ממנו בכל מצב מקצועי?
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
קודם כל לא להכניס להם שקל,
הבעיה שיש הזויים בקהל שלנו שחושבים שהם הצילו את הפועל ובזכותם ביטלו את החובות.
למעשה החובות האלה היוו את כרטיס הכניסה שלהם ובהמשך את הלגיטימציה להחזיק בקבוצה.
אין לי ספק שהרגע שהודיעו להם שאין חובות בעקבות גזר הדין של הקאס זה רגע מקולל עבורם. משקיעים את הסכומים הכי נמוכים בליגה בשביל להחזיק בהפועל. הקהל משלם להם את החובות המיותרים שהם מייצרים.
אם הם מכשילים עסקת רכישה צריך לפתוח מלחמה נגד האנשים האלה, לרמה של חרם על עסקים שלהם וגיוס כספים על מנת לשלם ללקוחות גדולים שלהם בתמורה לכך שלא יעשו איתם עסקים.
לא אסלח להם בחיים על מה שהם עשו מאיתנו בשנים האלה
רדיוס לבית"ר!