אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בשידור אמרו שמהפועל סקפטים לגבי האפשרות שהם יצטרפו לבעלות או בכלל באיזשהי הצטרפןת
לתחושתי, הניסנובים מחפשים פראייר שישים כסף בעוד הם כרגיל שמים אגורה ורבע
לתחושתי, הניסנובים מחפשים פראייר שישים כסף בעוד הם כרגיל שמים אגורה ורבע
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בטח זה הריטואל של השקיעו רוצים את הכסף חזרה אין כסף מוכרים את כולם אוף בואו לדחוף את הפועל בשנת ה-200 של המועדון.
למעשה, הבעלים מתחלקים כרגע לשתי קבוצות. זאת של מאיר ובועז תושב כבר העבירה את זכויות החתימה ללירן מוכתר ולקחה צעד אחורה במטרה להביא רוכש (גם אם לא תקבל בחזרה את ההשקעה), כשגם זאב גרינברג חושב בצורה דומה בנוגע להעברת הבעלות. מנגד, יש את האחים ניסנוב שיותר קשה להם לשחרר את הקבוצה והם עומדים על הדרישות שלהם לנסות לצרף משקיע אם לא יגיע רוכש שישלם את הסכומים הראויים מבחינתם עבור ההשקעה והנכס
-
- קיבל.ה 2293 לייקים
בינתיים בספורט 5 מדברים שהעסקה יכולה להיחתם תוך חודש.
בוואן כתוב שהפועל סקפטיים.
בנוסף דראפיץ ביקש מחנה אימונים בחו"ל בהפועל אמרו שאין כסף לזה והקבוצה תצא למלון במרכז הארץ ותתאמן בבת ים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
בוואן כתוב שהפועל סקפטיים.
בנוסף דראפיץ ביקש מחנה אימונים בחו"ל בהפועל אמרו שאין כסף לזה והקבוצה תצא למלון במרכז הארץ ותתאמן בבת ים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בעניין אחר, ביציע הכבוד באצטדיון בלומפילד אפשר היה לצפות אמש במנכ"ל הנכנס לירן מוכתר ואחיינו של מאיר תושב, בועז תושב, עם שני אנשי עסקים בריטים שהביעו התעניינות להשקיע במועדון. השניים, שהגיעו לישראל להתרשמות לפני מספר ימים, לוו על ידי מוכתר ותושב, אבל במועדון מתרשמים שלא מדובר במשהו רציני והדרך לשלב אותם כחלק מקבוצת משקיעים ארוכה מאוד. כמו כן, אמרו שאם ישנם אנשים רוצים לרכוש את המועדון - יעשו זאת בצורה שקטה ודיסקרטית.
צריך לזכור שבשלב הזה אין אף הצעה כספית על השולחן או אנשים שמוכנים לקנות את הקבוצה. עדיין, כל עוד אין אדם או קבוצה שמתכוונים לרכוש את המועדון, נבחנת אפשרות לצרף משקיעים. כמו שבועז תושב מנסה לצרף כאלה, גם האחים ניסנוב בצד שלהם בודקים אפשרויות מטעמם. שני הצדדים לא נמצאים בהתקשרות ישירה אלא דרך גורם צד שלישי, מה שיסרבל בכל מקרה מהלכים מן הסוג הזה.
one
צריך לזכור שבשלב הזה אין אף הצעה כספית על השולחן או אנשים שמוכנים לקנות את הקבוצה. עדיין, כל עוד אין אדם או קבוצה שמתכוונים לרכוש את המועדון, נבחנת אפשרות לצרף משקיעים. כמו שבועז תושב מנסה לצרף כאלה, גם האחים ניסנוב בצד שלהם בודקים אפשרויות מטעמם. שני הצדדים לא נמצאים בהתקשרות ישירה אלא דרך גורם צד שלישי, מה שיסרבל בכל מקרה מהלכים מן הסוג הזה.
one
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
sport5
הפועל מתקרבת לעידן חדש? אולי לא כל כך מהר, אבל כפי שפורסם, במשחק אתמול (רביעי), אליו לא התאפשרה כניסת אוהדים, צפו שני רוכשים פוטנציאליים במועדון. מקורבים משתפים כי הם נמצאים בארץ זה מספר ימים והגיעו לביקור מיוחד כדי להתרשם מהמועדון. שלשום השניים ביקרו במתחם האימון ואמש כאמור צפו בקבוצה מנצחת את בית"ר ירושלים מתאי הכבוד שבאיצטדיון יחד עם בועז תושב ולירן מוכתר שעומלים על המשא ומתן.
"זה עשוי ליפול בכל שלב", שיתף מקורב לעסקה הנ"ל, "אבל זה הכי רחוק שהגענו אי פעם עם מתעניינים. אם הכל יסתדר, הם יוכלו לחתום על החוזה תוך חודש פלוס מינוס, אבל יכנסו לתפקיד רק בתום העונה, כבעלים הבלעדיים כשכל הנוכחיים יזזו הצידה".
לא נראה לי שהניסנובס יזוזו הצידה אי פעם
הפועל מתקרבת לעידן חדש? אולי לא כל כך מהר, אבל כפי שפורסם, במשחק אתמול (רביעי), אליו לא התאפשרה כניסת אוהדים, צפו שני רוכשים פוטנציאליים במועדון. מקורבים משתפים כי הם נמצאים בארץ זה מספר ימים והגיעו לביקור מיוחד כדי להתרשם מהמועדון. שלשום השניים ביקרו במתחם האימון ואמש כאמור צפו בקבוצה מנצחת את בית"ר ירושלים מתאי הכבוד שבאיצטדיון יחד עם בועז תושב ולירן מוכתר שעומלים על המשא ומתן.
"זה עשוי ליפול בכל שלב", שיתף מקורב לעסקה הנ"ל, "אבל זה הכי רחוק שהגענו אי פעם עם מתעניינים. אם הכל יסתדר, הם יוכלו לחתום על החוזה תוך חודש פלוס מינוס, אבל יכנסו לתפקיד רק בתום העונה, כבעלים הבלעדיים כשכל הנוכחיים יזזו הצידה".
לא נראה לי שהניסנובס יזוזו הצידה אי פעם
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אנשי העסקים ששהו אתמול בבלומפילד ביקרו במהלך השבוע במתחם וולפסון, אך בשלב הזה אין מו"מ או החלפת טיוטות אלא מדובר בהתרשמות בלבד, כשבעיקר נבדקת האפשרות להשקעה. במקביל, האחים ניסנוב בודקים אפשרות להכניס משקיע נוסף שיוכל להשקיע מספר מיליוני שקלים בכל שנה.
בשיחות שערך שרון ניסנוב בימים האחרונים הוא דיבר על כך שלאחר החלטת פיפ"א והעובדה כי החובות לשחקנים כבר לא שייכים למועדון, הדרישות מבעלים פוטנציאלי עשויות להשתנות, הן לגבי הסכום אותו יידרש לשלם והן בנוגע לרמת ההשקעה השנתית. גורם בכיר במועדון אמר אתמול: "עד עכשיו אין שום מסמך של מישהו שמציע לרכוש את הקבוצה ולשלם עבורה או להתחייב להשקעה שנתית קבועה. יש רק מתעניינים".
למעשה, הבעלים מתחלקים כרגע לשתי קבוצות. זאת של מאיר ובועז תושב כבר העבירה את זכויות החתימה ללירן מוכתר ולקחה צעד אחורה במטרה להביא רוכש (גם אם לא תקבל בחזרה את ההשקעה), כשגם זאב גרינברג חושב בצורה דומה בנוגע להעברת הבעלות. מנגד, יש את האחים ניסנוב שיותר קשה להם לשחרר את הקבוצה והם עומדים על הדרישות שלהם לנסות לצרף משקיע אם לא יגיע רוכש שישלם את הסכומים הראויים מבחינתם עבור ההשקעה והנכס.
ספורט1
הנה עוד רמז מבית האחים
כיף איתם
בשיחות שערך שרון ניסנוב בימים האחרונים הוא דיבר על כך שלאחר החלטת פיפ"א והעובדה כי החובות לשחקנים כבר לא שייכים למועדון, הדרישות מבעלים פוטנציאלי עשויות להשתנות, הן לגבי הסכום אותו יידרש לשלם והן בנוגע לרמת ההשקעה השנתית. גורם בכיר במועדון אמר אתמול: "עד עכשיו אין שום מסמך של מישהו שמציע לרכוש את הקבוצה ולשלם עבורה או להתחייב להשקעה שנתית קבועה. יש רק מתעניינים".
למעשה, הבעלים מתחלקים כרגע לשתי קבוצות. זאת של מאיר ובועז תושב כבר העבירה את זכויות החתימה ללירן מוכתר ולקחה צעד אחורה במטרה להביא רוכש (גם אם לא תקבל בחזרה את ההשקעה), כשגם זאב גרינברג חושב בצורה דומה בנוגע להעברת הבעלות. מנגד, יש את האחים ניסנוב שיותר קשה להם לשחרר את הקבוצה והם עומדים על הדרישות שלהם לנסות לצרף משקיע אם לא יגיע רוכש שישלם את הסכומים הראויים מבחינתם עבור ההשקעה והנכס.
ספורט1
הנה עוד רמז מבית האחים
כיף איתם
-
- קיבל.ה 419 לייקים
מאיפה הבושה לדרוש השקעה עתידית כשאתם בעצמכם לא משקיעים כסף
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אופיר סער לא אוהב את הפאחים. מקווה שימשיך להשתמש במילים כמו "יש את האחים ניסנוב שיותר קשה להם לשחרר את הקבוצה".
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 472 לייקים
זה היה ברור שיש את תושב מצד אחד, היחיד ששם כסף, ומצד שני את הניסנובס שמוצצים את הדם של המועדון ולא ירפו. כמו שחשבתי תאומים עגיב אול אובר אגיין. כלומר שום סיכוי למכירה כל עוד זה תלוי במוצצים.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
למי שלא היה בטוח, קיבלנו את החותמת.
הם לא רוצים לשחרר את הקבוצה.
הם חיים באיזה עולם מדומיין שיגיע בן אדם שיזרים כסף ויתן להם להמשיך להנות מהחזקת הקבוצה.
בדיוק כמו שקרה עם צ'יבוטרו. הם רוצים שותף שקט, שרק יזרים כספים.
הם באמת אנשים הזויים. מאיפה באים עלינו היצורים האלה
הם לא רוצים לשחרר את הקבוצה.
הם חיים באיזה עולם מדומיין שיגיע בן אדם שיזרים כסף ויתן להם להמשיך להנות מהחזקת הקבוצה.
בדיוק כמו שקרה עם צ'יבוטרו. הם רוצים שותף שקט, שרק יזרים כספים.
הם באמת אנשים הזויים. מאיפה באים עלינו היצורים האלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שותף לתחושות פה
נראה שתושב באמת רוצה לעזוב והניסנובס לא
ועדיין, לא חושב שאם יבוא משקיע רציני הם לא יפנו
מה שכן הם בטוח לא יחפשו אחד כזה
קיצור מקווה שלירן מוכתר הזה יעשה מה שצריך כדי למכור את הקבוצה
נראה שתושב באמת רוצה לעזוב והניסנובס לא
ועדיין, לא חושב שאם יבוא משקיע רציני הם לא יפנו
מה שכן הם בטוח לא יחפשו אחד כזה
קיצור מקווה שלירן מוכתר הזה יעשה מה שצריך כדי למכור את הקבוצה
long live the zapta
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
אלו שמגיעים בטח משתעממים נורא מהר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אתם באמת חושבים שהם עבדו כל כך קשה למחוק חובות פיפא רק כדי להעביר את הקבוצה לידיים של מישהו אחר?
הם פה במטרה להשאר פה.
הם פה במטרה להשאר פה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
במשך תקופה ארוכה מנהלים נציגי הבעלים בהפועל תל אביב מגעים מול קבוצת רכישה אמריקאית, שחלק מחבריה נכחו אמש (רביעי) במשחק בבלומפילד, כפי שנחשף בערוץ הספורט. הקשר בין הצדדים נוצר לאחר בדיקת עומק שערכו האמריקאים, ובמהלכה הבינו את הפוטנציאל הגלום במועדון הפאר, שעובר עשור קשה.
בשבועות האחרונים, לצד גיבוש המבנה המסחרי של העסקה, למדו האמריקאים את המערכת, והביקור השבוע הוגדר כביקור עבודה. הרוכשים המיועדים השקיעו זמן רב בלהבין את המועדון ולהכין את תכנית העבודה לקיץ, אז הם כבר אמורים לקחת את המושכות ולהוביל את המועדון לימים חדשים.
המתווה המתגבש קובע כי מניות וזכויות המועדון ינתנו בכפוף להשקעת הון בפעילות המועדון, במטרה להשביחו. הרוכשים, שמגיעים ממניעים עסקיים, ורואים במועדון פוטנציאל משמעותי להשבחה. אם המועדון יימכר מידיהם לגורם אחר, התמורה בגין הרכישה העתידית תתחלק בין כלל מחזיקי המניות, בכפוף לגובה ההשקעה של כל אחד מהצדדים. מבנה עסקה שכזה יוכל בעתיד להחזיר לבעלות הנוכחית את ההשקעה שלהם.
לקבוצת הרוכשים ניסיון עשיר בניהול מועדוני ספורט בכלל וכדורגל בפרט והיכרות עמוקה עם שוק הכדורגל האירופאי. הם רואים במועדון פוטנציאל בשל מיקומו במרכז הארץ והחשיפה הגבוהה לה הוא זוכה ואם יצליח, פוטנציאל הרווח גדול. להפועל ת״א זו בשורה חשובה, בשל היכולת של הרוכשים לייצר ערך מקצועי משמעותי, כפי שקרה אצל היריבה העירונית, ולא רק יכולת להגדיל את מסגרות התקציב וההשקעה.
ניכר כי ישנו רצון הדדי ונכונות רבה לסיים את החתימות על השלב הראשון בטווח הימים הקרובים. יש לציין כי בדיקת הנאותות תושלם לאחר החתימה על הסכם המסגרת. עם זאת, לאור הקיץ האחרון, מצבה הפיננסי המשופר וההחלטה בקאס לא צופים הצדדים בעיה בשלב זה. יש לציין כי זו לא קבוצת הרכישה היחידה שהפועל ת"א מתנהלת מולה. ישנה גם קבוצה בריטית, אבל כרגע המגעים מול הקבוצה האמריקאית מתקדמים יותר ונראים רציניים יותר.
האוהדים, מצידם, מצפים בכיליון עיניים ומציפים את השותפים בהודעות על מנת לוודא כי ההבטחה של הבעלות הנוכחית להעביר את הקבוצה לידיים בטוחות וטובות יותר תתממש.
ספורט5
בשבועות האחרונים, לצד גיבוש המבנה המסחרי של העסקה, למדו האמריקאים את המערכת, והביקור השבוע הוגדר כביקור עבודה. הרוכשים המיועדים השקיעו זמן רב בלהבין את המועדון ולהכין את תכנית העבודה לקיץ, אז הם כבר אמורים לקחת את המושכות ולהוביל את המועדון לימים חדשים.
המתווה המתגבש קובע כי מניות וזכויות המועדון ינתנו בכפוף להשקעת הון בפעילות המועדון, במטרה להשביחו. הרוכשים, שמגיעים ממניעים עסקיים, ורואים במועדון פוטנציאל משמעותי להשבחה. אם המועדון יימכר מידיהם לגורם אחר, התמורה בגין הרכישה העתידית תתחלק בין כלל מחזיקי המניות, בכפוף לגובה ההשקעה של כל אחד מהצדדים. מבנה עסקה שכזה יוכל בעתיד להחזיר לבעלות הנוכחית את ההשקעה שלהם.
לקבוצת הרוכשים ניסיון עשיר בניהול מועדוני ספורט בכלל וכדורגל בפרט והיכרות עמוקה עם שוק הכדורגל האירופאי. הם רואים במועדון פוטנציאל בשל מיקומו במרכז הארץ והחשיפה הגבוהה לה הוא זוכה ואם יצליח, פוטנציאל הרווח גדול. להפועל ת״א זו בשורה חשובה, בשל היכולת של הרוכשים לייצר ערך מקצועי משמעותי, כפי שקרה אצל היריבה העירונית, ולא רק יכולת להגדיל את מסגרות התקציב וההשקעה.
ניכר כי ישנו רצון הדדי ונכונות רבה לסיים את החתימות על השלב הראשון בטווח הימים הקרובים. יש לציין כי בדיקת הנאותות תושלם לאחר החתימה על הסכם המסגרת. עם זאת, לאור הקיץ האחרון, מצבה הפיננסי המשופר וההחלטה בקאס לא צופים הצדדים בעיה בשלב זה. יש לציין כי זו לא קבוצת הרכישה היחידה שהפועל ת"א מתנהלת מולה. ישנה גם קבוצה בריטית, אבל כרגע המגעים מול הקבוצה האמריקאית מתקדמים יותר ונראים רציניים יותר.
האוהדים, מצידם, מצפים בכיליון עיניים ומציפים את השותפים בהודעות על מנת לוודא כי ההבטחה של הבעלות הנוכחית להעביר את הקבוצה לידיים בטוחות וטובות יותר תתממש.
ספורט5
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בשולי הדברים וככל ואותם נציגים אמיתיים
סביר להניח שהביקור הזה תואם מראש, שמישהו רצה שהם יגיעו דווקא למשחק הזה… הם פינו מזמנם וביקשו לעלות על מטוס ולהגיע לארץ על מנת להתרשם מהעסק שהם רוצים לקנות…
אבל בגלל הנבלות, הזבלים האנרכיסטים של שער 5 הם לא יכלו לעשות את זה כי היה חשוב לזרוק כדורים למגרש ולעשות 2 מופעי פירו במקום אחד…
אז לכל הסמרטוטים שמגנים עליהם, לתשומת ליבכם…
ולא, ההתאחדות לא אשמה, הארגון הבין שזה מה שייקרה, וזה לא הפריע לו לפגוע במועדון, בקהל הרחב וכעת מסתבר שגם ביכולת להשפיע על הרוכשים…
במקום 25 אלף צופים ונצחון הם הגיעו למשחק רדיוס
איך אומרת הדר מוכתר: ביזיון, מסכימים?
סביר להניח שהביקור הזה תואם מראש, שמישהו רצה שהם יגיעו דווקא למשחק הזה… הם פינו מזמנם וביקשו לעלות על מטוס ולהגיע לארץ על מנת להתרשם מהעסק שהם רוצים לקנות…
אבל בגלל הנבלות, הזבלים האנרכיסטים של שער 5 הם לא יכלו לעשות את זה כי היה חשוב לזרוק כדורים למגרש ולעשות 2 מופעי פירו במקום אחד…
ולא, ההתאחדות לא אשמה, הארגון הבין שזה מה שייקרה, וזה לא הפריע לו לפגוע במועדון, בקהל הרחב וכעת מסתבר שגם ביכולת להשפיע על הרוכשים…
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 10 נובמבר 2022, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
לפי ספורט 5 הקבוצה באה במטרה עסקית בלבד, כלומר לעשות כסף
לא הבנתי אם ע״י השבחת המועדון ומכירה בסכום גבוה יותר או פשוט כמו הניסנובס - משיכת כספים מהמועדון
לא הבנתי אם ע״י השבחת המועדון ומכירה בסכום גבוה יותר או פשוט כמו הניסנובס - משיכת כספים מהמועדון
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
שום בעיה, המודל הזה הוא בסדר גמור ואנחנו יכולים להנות ממנו.. אני מסכים שהוא פחות טוב מהמודל של פראייר ששופך כסף כמו שחר או מיץ׳ אבל הוא יכול לסייע לו
המשמעות של מודל כזה הוא שהקבוצה עשויה לשמש פלטפורמה להשבחת שחקנים מליגות עדיפות.. יש לזה יתרונות וחסרונות אבל מה שבטוח זה שהמועדון ינוהל בסטנדרט מקצועי גבוה ובעיקר יציב יותר… אני לגמרי מוכן לקבל את זה.. אני לא צריך תקציב של 100 מיליון שקל כדי להנות מהקבוצה שלי אפשר להיות תחורתיים ולנצח דרבי עם ניהול מקצועי טוב ותקציב של 45-55 מיליון שקל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל רוכש רציני וישר , שישקיע כל עונה 5 מיליון שקלים ומעלה , צריך לחתום איתו אתמול.כל רוכש.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
אני חושב שאתה טועה.כבר היום אתה קבוצה כזו.רק שאם יגיעו אנשי עסקים מחול- גם מכירת שחקנית לבאר שבע/ חיפה/מכבי ,גם באה בחשבון.צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:03שום בעיה, המודל הזה הוא בסדר גמור ואנחנו יכולים להנות ממנו.. אני מסכים שהוא פחות טוב מהמודל של פראייר ששופך כסף כמו שחר או מיץ׳ אבל הוא יכול לסייע לו
המשמעות של מודל כזה הוא שהקבוצה עשויה לשמש פלטפורמה להשבחת שחקנים מליגות עדיפות.. יש לזה יתרונות וחסרונות אבל מה שבטוח זה שהמועדון ינוהל בסטנדרט מקצועי גבוה ובעיקר יציב יותר… אני לגמרי מוכן לקבל את זה.. אני לא צריך תקציב של 100 מיליון שקל כדי להנות מהקבוצה שלי אפשר להיות תחורתיים ולנצח דרבי עם ניהול מקצועי טוב ותקציב של 45-55 מיליון שקל
-
- קיבל.ה 2293 לייקים
ונאמן אמן כן יהי רצוןdino כתב: ↑10 נובמבר 2022, 12:59 במשך תקופה ארוכה מנהלים נציגי הבעלים בהפועל תל אביב מגעים מול קבוצת רכישה אמריקאית, שחלק מחבריה נכחו אמש (רביעי) במשחק בבלומפילד, כפי שנחשף בערוץ הספורט. הקשר בין הצדדים נוצר לאחר בדיקת עומק שערכו האמריקאים, ובמהלכה הבינו את הפוטנציאל הגלום במועדון הפאר, שעובר עשור קשה.
ספורט5
-
- קיבל.ה 2293 לייקים
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
אז אתה בסדר עם זה שכל מי שווה משהו כמו דוידה, אל ים, גרופר, ליידנר ימכרו למרבה במחיר ובמקום נמשיך להביא שחקנים בשקל כמו סולליך, גורפינקל, דוסו?צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:03שום בעיה, המודל הזה הוא בסדר גמור ואנחנו יכולים להנות ממנו.. אני מסכים שהוא פחות טוב מהמודל של פראייר ששופך כסף כמו שחר או מיץ׳ אבל הוא יכול לסייע לו
כי ככה הופכים לקריית שמונה
-
- קיבל.ה 2293 לייקים
שטויות, אם הם יעשו את זה הם לא ישביחו את המועדוןבז'רנו כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:12אני חושב שאתה טועה.כבר היום אתה קבוצה כזו.רק שאם יגיעו אנשי עסקים מחול- גם מכירת שחקנית לבאר שבע/ חיפה/מכבי ,גם באה בחשבון.צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:03שום בעיה, המודל הזה הוא בסדר גמור ואנחנו יכולים להנות ממנו.. אני מסכים שהוא פחות טוב מהמודל של פראייר ששופך כסף כמו שחר או מיץ׳ אבל הוא יכול לסייע לו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בדיוק. כדי ששחקנים יבלטו ויישלחו לחו״ל, הם זקוקים לשחקנים טובים לידם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:16שטויות, אם הם יעשו את זה הם לא ישביחו את המועדוןבז'רנו כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:12אני חושב שאתה טועה.כבר היום אתה קבוצה כזו.רק שאם יגיעו אנשי עסקים מחול- גם מכירת שחקנית לבאר שבע/ חיפה/מכבי ,גם באה בחשבון.צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:03
שום בעיה, המודל הזה הוא בסדר גמור ואנחנו יכולים להנות ממנו.. אני מסכים שהוא פחות טוב מהמודל של פראייר ששופך כסף כמו שחר או מיץ׳ אבל הוא יכול לסייע לו
זה לא דיכוטומי, בית שימוש ומקום 12 או מעמד על אליפות
ורכישת שחקן סטייל מוחמד כנען במיליון יורו
אין לי שום בעיה להיות קבוצה סטייל ויטסה בהולנד, לרוב בצמרת, ומשביחה שחקנים (בעיקר לחו״ל)
או שאתם מעדיפים להמשיך לחכות לאברמוביץ׳ ?
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
בחיאת דיי. מספיק. לאן מוביל אותך הרעל הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 12:59 בשולי הדברים וככל ואותם נציגים אמיתיים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אותי? זה לא מוביל לכלום.L.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:59בחיאת דיי. מספיק. לאן מוביל אותך הרעל הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 12:59 בשולי הדברים וככל ואותם נציגים אמיתיים
והרעל לא בא ממני, ומההודעות שלי בפורום אוהדים.
הרעל בא מהם.
שתבוא כבר ההנהלה שתיישר אותם או שתפרק אותם ותטיס אותם מכאן במידה והם ימשיכו לפגוע במועדון ולהרחיק אוהדים מהמגרשים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
הטעות הבסיסית היא האמונה שהם ישביחו את במועדון.אם לא מגיע בעלים שמטרתו היא הצלחת המועדון- מי שיגיע ירצו רק להרוויח כסף ומהר.אנחנו לא צ'לסי,אין משקיע שיבוא להשביח את המועדון וישקיע 15 מיליון שקל בשנה.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:16שטויות, אם הם יעשו את זה הם לא ישביחו את המועדוןבז'רנו כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:12אני חושב שאתה טועה.כבר היום אתה קבוצה כזו.רק שאם יגיעו אנשי עסקים מחול- גם מכירת שחקנית לבאר שבע/ חיפה/מכבי ,גם באה בחשבון.צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 13:03
אתה רואה מישהו שקונה את הפועל לאחר כמה שנות השבחה ב 70 מיליון שקל?
-
- קיבל.ה 338 לייקים
סביר שהאנשים יעשו מחקר בכמה נמכרות קבוצות כדורגל בישראל וכמה אפשר להרוויח מהן ולאחר מכן ירדו מהעניין.בז'רנו כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:44הטעות הבסיסית היא האמונה שהם ישביחו את במועדון.אם לא מגיע בעלים שמטרתו היא הצלחת המועדון- מי שיגיע ירצו רק להרוויח כסף ומהר.אנחנו לא צ'לסי,אין משקיע שיבוא להשביח את המועדון וישקיע 15 מיליון שקל בשנה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
עדיף שיתרשמו מהקהל דרך היוטיוב. עדיף מלבוא למשחק ולראות את כל הקהל עם שלטי ״הנהלה זונה״ וכדורים ופירו עפים למגרש.צ'ימבויקה כתב: ↑10 נובמבר 2022, 12:59 בשולי הדברים וככל ואותם נציגים אמיתיים
-
- קיבל.ה 2293 לייקים
בשביל להשביח את הפועל, לא צריך להשקיע הרבה מאד כסף.בז'רנו כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:44הטעות הבסיסית היא האמונה שהם ישביחו את במועדון.אם לא מגיע בעלים שמטרתו היא הצלחת המועדון- מי שיגיע ירצו רק להרוויח כסף ומהר.אנחנו לא צ'לסי,אין משקיע שיבוא להשביח את המועדון וישקיע 15 מיליון שקל בשנה.
יש להפועל בסיס טוב מבחינת קבוצת הנוער.
יש קהל נאמן שמכניס הרבה כסף למועדון, בשביל להיות בצמרת לא חייב תקציב עתק.
המטרה היא כנראה לגרום לכך שהפועל תחזור להיות אטרקטיבית
-
- קיבל.ה 472 לייקים
נראה ידיעה קלאסית של זיבולי מוח. חבל לכם על האנרגיות.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לעשות רווח מהפועל תל אביב זה נשמע כמו בלבולי ביצים
long live the zapta
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
המצב הנוכחי ללא השקעת בעלים סבירה וקבועה
הופך אותנו למועדון לא יציב עד כדי קבוצת מעלית.
השקעה של כמה מיליונים כל עונה תשנה את המצב בטווח הארוך.כנראה לא נזכה באליפות אבל נוכל לשאוף לצמרת באופן קבוע.
המצב הנוכחי בלתי אפשרי מבחינה מקצועית.
לחכות למיליארדר זה כמו לחכות למשיח.
השקעה של כמה מיליונים כל עונה תשנה את המצב בטווח הארוך.כנראה לא נזכה באליפות אבל נוכל לשאוף לצמרת באופן קבוע.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אם זה נכון.זה הדבר הכי טוב שיכול להיות לנו.Xavi כתב:לפי ספורט 5 הקבוצה באה במטרה עסקית בלבד, כלומר לעשות כסף
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מעניין אותי מה אתה רואה כל בוקר במראהDe Niro כתב:המצב הנוכחי ללא השקעת בעלים סבירה וקבועה
הסיבה היחידה שיכולה להמריץ אותם למכור זה הבנה שיהיה חרם מנויים בעונה הבאה , ואז הם חייבים למכור העונה כי עונה הבאה הערך יורד.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אני היחיד שהייתה לו תקווה שפריג לא חרטטן?
אוף
אוף
-
- קיבל.ה 232 לייקים