אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

ר.ש כתב: 08 נובמבר 2022, 18:01
אייבר דה-בונלס כתב: 08 נובמבר 2022, 17:45 חידה: CAS הודיעו שהחובות הם לא של המועדון ובאחריות הבעלים הקודמים טרם הפירוק, אז מה קורה ברגע שהבעלים הקודמים קונה את המועדון? מי אחראי לחובות האלה? ההוא שיצר אותם? המועדון שהוא מחזיק בו חזרה?

ביום שCAS מודיעים שהחובות של הפועל הם על אחריות הבעלים הקודמים ולא המועדון מגיע טביב שגרם לחובות האלה(דוס סנטוס ואבדג'י היו בתקופה שהוא רק "משך בחוטים" אני יודע בלה בלה) ומציף ברשת שהוא רוצה לקנות את המועדון

הבדיחה על חשבוננו
הבעלים הקודם היא ״הראל אחזקות״. אין קשר לטביב (לכאורה), אף שהיה הבעלים של הראל כל עוד היה הבעלים של הפועל.

למען הסר ספק - אם טביב מחר קונה את הפועל (חס וחלילה), לא הוא ולא הפועל נקשרים שוב להראל אחזקות.
כן כן זה ברור אני מכיר את כל המסלול פירוק

יותר הצחיק אותי הציניות של הסיפור וכמה נמוך ומושחת כל הדבר הזה יכול להיות
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

לא אמרו שבהפועל לא יכול להיות בעלים ממוצא תימני? שינו את החוק?
שער 5 זה הלב
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

דוגיס כתב:לדעתי כולם פה חיים בסרט שיש איזה סיכוי לקונה עשיר, דיי כבר עשור מחפשים כזה ולא בא.
שורה תחתונה לא יודע איך אתם מעדיפים את הניסנוב האפסים האלה שגמרו לנו את הנשמה מאשר בעלים שעשה את הפועל הגדולה ביותר שהייתה פה. את החובות והפירוק עשה חבר שלכם מוני ואז הליצן עם הציורים לא טביב. הם קיבלו את הקבוצה בלי חובות. טביב השקיע הרבה כסף עד שהוא התחיל להכניס הביא לפה שחקנים ברמה זה גם מה שהוא יעשה היום הבנאדם מבין שכדי להכניס בעתיד צריך להוציא בהתחלה מה שהניסנוב לא מבינים. כל מי שאומר שלא טביב זה כי הוא חולם על בעלים עשיר צאו מהחלום אם יש הזדמנות להעיף את הבעלים הזבל האלה שיש לנו הכל עדיף בדגש להכלללל
"עם שאינו יודע את עברו ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

מעדיף שאם יגיע מישהו נוכל כמו טביב שלפחות זה יהיה בלי שאנחנו יודעים על זה, כלומר שחקן חדש.
להחליף שחקן גרוע בשחקן שאנחנו יודעים שהוא גם גרוע זה גזר דין מוות על כך שאולי בטעות יגיע לפה מישהו סביר ואנחנו צריכים להבהיר להם שאנחנו לא נסכים לזה בשום מחיר.
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

אז טביב הוא הרוכש מלונדון?
זה אמיתי זה?
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

אל באנדי כתב: 08 נובמבר 2022, 19:03 אז טביב הוא הרוכש מלונדון?
זה אמיתי זה?
ממיאמי. מלונדון יבוא מישהו שהיה שותף שלו בעגלות לנהל את הקבוצה כשהוא בחול, עד שיפוטר ויקבל פיצויים של 5 מיליון שח.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

קומוניסים כתב: 08 נובמבר 2022, 15:48 יום אחד ראיתי את טביב בבית קפה בפגישת עסקים יושב עם אנשים. ניגשתי לשולחן, אמרתי להם "תעשו מה שאתם מבינים, רק אני מזהיר אתכם, האיש שקרן ונוכל והוא ישקר גם עליכם. חבל" טביב התחיל לחייך במבוכה. "מי אתה? מי שלח אותך" ואני כזה "אף אחד לא שלח אותי, אני יושב פה במקרה ופשוט כואב לי שהם יפגעו ממך" טביב: "איזה קבוצה אתה אוהד? תספר גם שנדע. אתה הפועל". אמרתי: "זה לא קשור לכדורגל, אלא להגינות. אתה שקרן" והלכתי .היה משעשע :rofl:
אח יקר
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

עובדיה כתב: 08 נובמבר 2022, 14:21 טביב מגשש

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=419595
קודם מרצ ועכשיו זה? מה יהיה?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Ron.T כתב:
אל באנדי כתב: 08 נובמבר 2022, 19:03 אז טביב הוא הרוכש מלונדון?
זה אמיתי זה?
ממיאמי. מלונדון יבוא מישהו שהיה שותף שלו בעגלות לנהל את הקבוצה כשהוא בחול, עד שיפוטר ויקבל פיצויים של 5 מיליון שח.
גבי קצרה גר היום בלונדון?......

Sent from my HD1903 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

איפה מרכז החיים של מני ויצמן?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

אם אחרי הסרת החובות מי שרוצה לקנות את המועדון הוא טביב, כנראה שהניסנובים צדקו.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לרוכש עם כיסים עמוקים ממילא החובות לשעבר לא היו משנים דבר.
לרוכש עם כיסים קטנים עד בינוניים ברור שזה היה משמעותי.
רוכש ישראלי עם כיסים עמוקים ונכונות להשקיע עשרות מיליונים לא יגיע כנראה.
מה נשאר? רוכש זר ועשיר או רוכש ישראלי שלא ישקיע.
ארמנדו
קיבל.ה  44 לייקים

אני מסכים שמדובר בכסף קטן לטייקונים שאנחנו חולמים עליהם אבל גם הם שונאים תביעות והליכים משפטיים (ללא קשר לסכומים) ובעיניי זה לא פחות חשוב שכל החרא הזה מאחורינו, נקווה לימים טובים אמן
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1008 לייקים

סומך כתב: 08 נובמבר 2022, 20:50 איפה מרכז החיים של מני ויצמן?
בהפועל תל אביב
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

דוגיס כתב:לדעתי כולם פה חיים בסרט שיש איזה סיכוי לקונה עשיר, דיי כבר עשור מחפשים כזה ולא בא.
שורה תחתונה לא יודע איך אתם מעדיפים את הניסנוב האפסים האלה שגמרו לנו את הנשמה מאשר בעלים שעשה את הפועל הגדולה ביותר שהייתה פה. את החובות והפירוק עשה חבר שלכם מוני ואז הליצן עם הציורים לא טביב. הם קיבלו את הקבוצה בלי חובות. טביב השקיע הרבה כסף עד שהוא התחיל להכניס הביא לפה שחקנים ברמה זה גם מה שהוא יעשה היום הבנאדם מבין שכדי להכניס בעתיד צריך להוציא בהתחלה מה שהניסנוב לא מבינים. כל מי שאומר שלא טביב זה כי הוא חולם על בעלים עשיר צאו מהחלום אם יש הזדמנות להעיף את הבעלים הזבל האלה שיש לנו הכל עדיף בדגש להכלללל
מספיק עם השקר הזה.את הקבוצה ההיא בנה מוני עם תוספות יקרות(מאוד יקרות)שהנוכל הביא.
ברגע שמוני עזב,הקבוצה התחילה להתמוטט.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

Nati כתב: 09 נובמבר 2022, 02:03
מספיק עם השקר הזה.את הקבוצה ההיא בנה מוני עם תוספות יקרות(מאוד יקרות)שהנוכל הביא.
כאשר חיים רמון קיבל את הקבוצה מהידיים של טביב, נציגי האוהדים ישבו בהנהלת המועדון. הושקעו משאבים רבים כדי לחשוף את האחריות של טביב לאי סדרים כספיים. לא הצליחו לגלות שום מירמה או אחריות להתנהלות כספית לא תקינה. היו טענות על שימוש בכספים של המועדון כדי לכסות הוצאות אישיות או העסקה לא תקינה של הבת שלו במועדון. לא הוכח שטביב לקח כסף לכיס שלו או הכניס את המועדון לבור תקציבי.
המפרק גם בחן אותה סוגיה. נגד טביב לא נפתחו שום הליך מעשי על ידי המפרק, עד עכשיו. בראשית תהליך הפירוק, בטביב נדרש להסברים על התקופה שהיה הבעלים, לא מעבר לזה.
חיים רמון קיבל את הקבוצה נקיה מחובות. הוא עצמו טען בתקשורת שטביב משך סכומים גדולים מהמועדון אבל בפועל הוא לא נקט שום צעד משפטי נגד טביב.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הלוטוס הלבן כתב:
כאשר חיים רמון קיבל את הקבוצה מהידיים של טביב, נציגי האוהדים ישבו בהנהלת המועדון. הושקעו משאבים רבים כדי לחשוף את האחריות של טביב לאי סדרים כספיים. לא הצליחו לגלות שום מירמה או אחריות להתנהלות כספית לא תקינה. היו טענות על שימוש בכספים של המועדון כדי לכסות הוצאות אישיות או העסקה לא תקינה של הבת שלו במועדון. לא הוכח שטביב לקח כסף לכיס שלו או הכניס את המועדון לבור תקציבי.
המפרק גם בחן אותה סוגיה. נגד טביב לא נפתחו שום הליך מעשי על ידי המפרק, עד עכשיו. בראשית תהליך הפירוק, בטביב נדרש להסברים על התקופה שהיה הבעלים, לא מעבר לזה.
חיים רמון קיבל את הקבוצה נקיה מחובות. הוא עצמו טען בתקשורת שטביב משך סכומים גדולים מהמועדון אבל בפועל הוא לא נקט שום צעד משפטי נגד טביב.
מה???
המפרק תובע את טביב על מיליונים.אם זכור לי על 12 מיליון.
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

זה פשוט לא יאומן שיש אנשים שמוכנים לקבל את טביב בחזרה.
שכחתם איך נראתה מחלקת הנוער בתקופתו?
שכחתם איך נראה מתחם האימונים בתקופתו?
לקרוא תגובות של אנשים בפיסבוק שאשכרה מתפללים שהוא יחזור זה הזיה.
פשוט לא יאומן איזה זכרון קצר יש לאנשים

הזיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 09 נובמבר 2022, 05:57
מה אכפת לי נקייה מחובות? איפה כל עשרות המיליונים שנכנסו מליגת האלופות שנה קודם? איפה כל הכסף שעשית על שכטר, ורמוט, זהבי, דה סילבה(ואולי היו עוד שאני לא זוכר)?
תוך שנה אחת, בה טביב ניהל לבד, מצאת את עצמך בלי יתרה בקופה ובלי כל השחקנים שהביאו אותך לאליפות, גביעים והצלחות באירופה.
שלא יעז להתקרב לפה.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הוא יכול להיות גם מיליארדר אבל שקל הוא לא יביא מהבית
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

אני בטוח שלא נביך את עצמנו היום במשחק
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 09 נובמבר 2022, 20:27 אני בטוח שלא נביך את עצמנו היום במשחק
:sh-grin:
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

איפה ההם מלונדון?
אז עכשיו יש גם אמירקאים?
נהיה לי בלאגן בראש
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

אל באנדי כתב: 09 נובמבר 2022, 20:34 איפה ההם מלונדון?
אז עכשיו יש גם אמירקאים?
נהיה לי בלאגן בראש
הייתי אומר תפס כמה תיירים מתגלית שאל אותם אם הם רוצים לראות משחק כדורגל ולהרוויח כמה שקלים אבל גם זה הם לא ישלמו
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

אם יש כל כך הרבה רוכשים, כנראה שאין אף אחד רציני
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

אני עדיין לא מאמין לכלום. מה הבעיה להביא 2 חברים מחו"ל עם כובע קסקט שחור?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

אין סיכוי שאלו 2 אוהדים שרצו לראות את המשחק באצטדיון ופשוט מקושרים מספיק?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

אהבתי את הבקבוקי בירה שלהם ביציע

Niro
קיבל.ה  950 לייקים

שנתיים ראשונות שותפות עם הניסנוב עלק.
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

עזבו נו זה סתם סיפורים הזבלים מבית ניסנוב לא רוצים למכור וגם לא ימכרו
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

מדובר על חמישים אחוזים רכישה לפי מה שנאמר בשידור.הם ישימו כסף והאחרים לא? או שזו רכישה בשלבים?
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

הניסנובים לא מוכנים לשחרר? שוקינג.
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

De Niro כתב:מדובר על חמישים אחוזים רכישה לפי מה שנאמר בשידור.הם ישימו כסף והאחרים לא? או שזו רכישה בשלבים?
אמרו שתחילה 50% כדי לראות איך זה עובד

סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

De Niro כתב:מדובר על חמישים אחוזים רכישה לפי מה שנאמר בשידור.הם ישימו כסף והאחרים לא? או שזו רכישה בשלבים?
איפשהו נאמר שהם יכנסו כשותפים בהתחלה וככל שישקיעו ידללו את האחוזים של הניסנוב ובסוף יהיו מחויבים לשלם להם את הלוואת הבעלים ש"שמו עם השנים".
ככה או ככה לא יקרה כלום. במקסימום זה בובות של תושב שרוצה שיפסיקו את ההפגנות כי הוא הבא בתור.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

גם אם ויקנו. אז יקנו 50% ואז במקום 4 בעלים שלא מוכנים לשחרר ורוצים לקבל כסף על הקבוצה נקבל 6 בעלים שלא מוכנים לשחרר ורוצים לקבל כסף על הקבוצה. גם אם ישימו 3 מיליון בשנה זה לא מה שיעשה לנו את ההבדל כנראה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

לדעתי זה שני בני דודים של מוכתר
הם באו לעשות פה תגלית
אנשי צווארון כחול מפנסילבניה
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

למה להאמין לאגדות ניסנובס?
אדום בבית
קיבל.ה  93 לייקים

ואני חשבתי לרגע שראיתי שם את רומן אברמוביץ עם הכובע בצד שמאל..
:ass: :ass: :ass: :ass:
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

יש להם שם? הם כבר חשפו את עצמם במשחק… אף עיתונאי לא השכיל להשיג את השמות שנבין רגע במי מדובר?
שליחת תגובה