בפעם המי יודע כמה- רצח משפחת הרן כדוגמא לתרבות אכזרית.אדום מטלי כתב:Asafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 12:37 על סעיף מס׳ 1 עניתי לך.
לא טוען שכל מה שנכתב הוא שקרי, אבל כמו שרשמו לפניי כשאתה חוקר תרבות+ אתה בא מפוזיציה מאוד מאוד ברורה ממש לא בטוח שהמחקר יהיה 100% אבייקטיבי.
הדוגמא של בני סלע לא שגויה לתפיסתי, ואתה יכול לא להסכים איתה- לתת לקומוניסטית שחברה בחד״ש כזה משקל, שווה מבחינתי כמו לתת לבני סלע להסביר על מקרי אונס. חפש מישהו קצת פחות מוטה.
הפשע המאורגן הוא ממש לא משהו שצמח בשני העשורים האחרונים, כשאני זוכר טוב טוב את חמולת ג׳רושי דם בתחילת שנות ה-90.
שוב, היא ציינה שמאשימים את הערבים בתרבות רצחנית, כשלדעתה זה לא נכון.
בוא נשים לרגע בצד את רצח משפחת הרן, האם רציחות על רקע חילול כבוד המשפחה, או נקמת דם זה מספיק אכזרי?
לגביי לכבד אותי- זה ממש לא מעניין אותי, אלא מראה שוב את התחושה של המתנשא, העליון וזה שיודע הכל שנוטפת ממך.
זה לא שאני לא מסכים עם הדוגמא של בני סלע, אני פשוט לא מתחיל להבין מה היא מדגימה ואיך היא קשורה. הצעתי לך דרך מקובלת להסביר אנלוגיה. לא ניצלת אותה, ולא הסברת בדרך אחרת. כאמור, יש סיכוי שאני טמבל, וכולם חוץ ממני מבינים איך פושע שמאשים את קורבן הפשע בפשע שהוא ביצע, דומה לאיש אקדמיה שהמחקר שלו מראה שאלימות בקהילות מסוימות היא פונקציה של התייחסות המשטר אליהם.
בעניין רצח משפחת הרן, אני לא מעוניין לשים את זה בצד, הייתי רוצה שתענה למה ששאלתי, כי זו דוגמא שאתה הבאת לטענה שלך, וראוי שתעמוד מאחוריה.
חדשות מהזווית הפלסטינית
-
- קיבל.ה 1487 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
ומה גורם לך לשייך את הדוגמה הזאת דווקא למה ל"תרבות האכזרית שלהם" ולא למשהו אחר?Asafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 18:40בפעם המי יודע כמה- רצח משפחת הרן כדוגמא לתרבות אכזרית.אדום מטלי כתב:Asafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 12:37 על סעיף מס׳ 1 עניתי לך.
לא טוען שכל מה שנכתב הוא שקרי, אבל כמו שרשמו לפניי כשאתה חוקר תרבות+ אתה בא מפוזיציה מאוד מאוד ברורה ממש לא בטוח שהמחקר יהיה 100% אבייקטיבי.
הדוגמא של בני סלע לא שגויה לתפיסתי, ואתה יכול לא להסכים איתה- לתת לקומוניסטית שחברה בחד״ש כזה משקל, שווה מבחינתי כמו לתת לבני סלע להסביר על מקרי אונס. חפש מישהו קצת פחות מוטה.
הפשע המאורגן הוא ממש לא משהו שצמח בשני העשורים האחרונים, כשאני זוכר טוב טוב את חמולת ג׳רושי דם בתחילת שנות ה-90.
בוא נשים לרגע בצד את רצח משפחת הרן, האם רציחות על רקע חילול כבוד המשפחה, או נקמת דם זה מספיק אכזרי?
לגביי לכבד אותי- זה ממש לא מעניין אותי, אלא מראה שוב את התחושה של המתנשא, העליון וזה שיודע הכל שנוטפת ממך.
זה לא שאני לא מסכים עם הדוגמא של בני סלע, אני פשוט לא מתחיל להבין מה היא מדגימה ואיך היא קשורה. הצעתי לך דרך מקובלת להסביר אנלוגיה. לא ניצלת אותה, ולא הסברת בדרך אחרת. כאמור, יש סיכוי שאני טמבל, וכולם חוץ ממני מבינים איך פושע שמאשים את קורבן הפשע בפשע שהוא ביצע, דומה לאיש אקדמיה שהמחקר שלו מראה שאלימות בקהילות מסוימות היא פונקציה של התייחסות המשטר אליהם.
בעניין רצח משפחת הרן, אני לא מעוניין לשים את זה בצד, הייתי רוצה שתענה למה ששאלתי, כי זו דוגמא שאתה הבאת לטענה שלך, וראוי שתעמוד מאחוריה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1723 לייקים
באותה מידה טבח כפר קאסם (כדוגמא אחת) יכול לשמש דוגמא לתרבות אכזרית יהודיתAsafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 18:40בפעם המי יודע כמה- רצח משפחת הרן כדוגמא לתרבות אכזרית.אדום מטלי כתב:Asafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 12:37 על סעיף מס׳ 1 עניתי לך.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
או הפיגוע בדומא, רצח מוחמד אבו ח'דיר, טבח מערת המכפלה, "פעולות התגמול" ועוד ועוד ועוד...
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 1487 לייקים
לא טוען לרגע שאין אצלנו אנשים שרוצחים באכזריות, השאלה היא האם לדעתך התרבות היהודית מעודדת רציחות אכזריות כדרך חיים?pelegs כתב:או הפיגוע בדומא, רצח מוחמד אבו ח'דיר, טבח מערת המכפלה, "פעולות התגמול" ועוד ועוד ועוד...
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
השאלה פה היא האם חוץ מזה שזאת דעתך, יש לנו עוד סיבה לחשוב ש"התרבות הערבית מעודדת רציחות אכזריות"?
מבקשים ממך כל הזמן שתסביר למה אנחנו צריכים לחשוב ככה חוץ מזה שאתה חושב ככה, ואתה לא עונה.
תסביר לנו **למה** אתה חושב ככה. את זה שאתה חושב ככה כבר הבנו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1487 לייקים
חד וחלק.בני12 כתב:באותה מידה טבח כפר קאסם (כדוגמא אחת) יכול לשמש דוגמא לתרבות אכזרית יהודיתAsafasraf כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 18:40בפעם המי יודע כמה- רצח משפחת הרן כדוגמא לתרבות אכזרית.אדום מטלי כתב:
מדינת ישראל בתחילת דרכה היתה אכזרית הן כלפי הערבים, והן כלפי העולים החדשים בני עדות המזרח.
אי אפשר לטעון שהיום המצב דומה.
לעומת זאת, אצל האויבים שלנו, תרבות הרצח והאכזריות לא נעלמה לה, אלא מקצינה בחלק לא קטן מהמקרים.
-
- קיבל.ה 627 לייקים
מה הכוונה אי אפשר לטעון שהמצב דומה היום? אתה מדבר מבחינת פגיעה בבלתי מעורבים? כי בכמויות אנחנו בהחלט פוגעים בבלתי מעורבים והרבה (בדוק בעלות השחר, עופרת יצוקה, עמוד ענן וכיוב) מבחינת מוטיבציות לפגוע בערבים מעצם ערביותם? ראית כמה הציונות הדתית בסקרים? מה בכירים בליכוד אומרים לגבי הפלסתינים?
-
- קיבל.ה 557 לייקים
למה אתה הולך למקרי קיצון של טבח בעזה?
רק השנה רצחנו כבר 29 קטינים בגדה, והשנה עוד לא נגמרה. לא מדבר על רצח מבוגרים. לא מדבר על אלימות מטורפת שהיא לא רצח.
התרבות היהודית-ציונית אלימה לאין שיעור מהתרבות הפלסטינית?
משהו עמוק בתרבות?
רק השנה רצחנו כבר 29 קטינים בגדה, והשנה עוד לא נגמרה. לא מדבר על רצח מבוגרים. לא מדבר על אלימות מטורפת שהיא לא רצח.
התרבות היהודית-ציונית אלימה לאין שיעור מהתרבות הפלסטינית?
משהו עמוק בתרבות?
-
- קיבל.ה 1487 לייקים
צודק. ירי בבלתי מעורבים של צה״ל זהה בדיוק לירי שבוצע בפיגוע אתמול בלילה.
המנוול ירה ופגע גם בחובש שבא לפנות את הפצועים (אפרופו אכזריות)
המנוול ירה ופגע גם בחובש שבא לפנות את הפצועים (אפרופו אכזריות)
-
- קיבל.ה 339 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
מעניין אם אחרי שאוחנה נפגע, הוא חשב שעוד 11 דקות מישהו צריך לבוא ולחסל אותו על הרצפה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 331 לייקים
האכזריות הכי גדולה היא הכיבוש. אנחנו רוצחים להם את הנפש יום יום שעה שעה. והצלחנו לשכלל את האכזריות שלנו לכזו שבסך הכל גובה מעט מתים. אבל אל תשלו את עצמכם. אין אכזרי יותר ממה שאנחנו עושים להם.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
תכירו את מחמד כאמל אלג'עברי, חולה סרטן סופני, אשר נולד לכיבוש וחי בו כל ימיו.
כל חטאו היה רצון לרצוח יהודים רגע לפני שעובר לעולם הבא.
רצון זה תורגם בהצלחה בפעולה בה ירה למוות אזרח ישראלי, ופצע באורח קשה אזרח נוסף.
נהרג אמש בדריסה וירי על ידי בחורינו הטובים.
אלו פני הכיבוש.
כל חטאו היה רצון לרצוח יהודים רגע לפני שעובר לעולם הבא.
רצון זה תורגם בהצלחה בפעולה בה ירה למוות אזרח ישראלי, ופצע באורח קשה אזרח נוסף.
נהרג אמש בדריסה וירי על ידי בחורינו הטובים.
אלו פני הכיבוש.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אין איזה קורס בציניות שאפשר להעביר אנשי ימין? זה קשה לצפייה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1509 לייקים
סרקזם
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
ציניות דווקא לא חסר להם
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1397 לייקים
הכיבוש מבוסס על תפיסה צינית של העולם. כולם רעים, כל אחד דואג לעצמו.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
דווקא הכיבוש בעשורים האחרונים מנסה לתרץ את עצמו כחובה מוסרית של הגנה (שלגמרי במקרה באה יחד עם גזל אדמות וטיהור אתני מוצדק כי זו הארץ שלנו ורק שלנו). כל הזמן שומעים על המוסריות הענקית של צה"ל וכל הקשקוש הזה. אפילו בשמאל הציוני מתנגדים לסרבנות כי זה איכשהו פחות מוסרי מהשתתפות בכיבוש.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 1487 לייקים
צודק, ואתה יודע שהוא זיהה אותו לפי...
עזוב שהוא ירה ללא אבחנה.
ד״א, קרב יריות עם מחבלים שמסתתרים מאחריי ילדים?
האם הילדים הופכים למטרה לגיטימית מבחינתך?
ברור לכולם שלא. אז גם אנשי כוחות הצלה צריכים להיות מחוץ לירי.
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
שמרתי צילומסך
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1487 לייקים
מעולה.
ההזיה היא שאותו חובש יצטרך לטפל במחבל החלאה.
תראה לי מקרה שצה״ל תקף אנשי כוחות הצלה מבלי שירו עליו משם?
ההזיה היא שאותו חובש יצטרך לטפל במחבל החלאה.
תראה לי מקרה שצה״ל תקף אנשי כוחות הצלה מבלי שירו עליו משם?
-
- קיבל.ה 339 לייקים
חובש חמוש בנשק שעובד בהתנחלויות זה נקרא פושע מלחמה לא איש כוחות הצלה. לא חושב שהיה לו קשה לזהות את זה.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
אחת מ-234 זוועות, רק בהפגנות השיבה. אחת -234 בני אדם שנרצחו שם. (אף אדם לא צריך להירצח, פארמדיק, עתונאית, חלבן או זגג, אלא אם זו הדרך היחידה לעצור אותו מלהרוג אחרים).
צעדות השיבה: 234 הרוגים, 17 חקירות, כתב אישום אחד
צעדות השיבה: 234 הרוגים, 17 חקירות, כתב אישום אחד
נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי ב 31 אוקטובר 2022, 08:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
מטלי - הקישור שהבאת מוביל לדף שאינו קיים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
הו, הזדמנות להשתמש בגיף האהוב עלי בכל הזמנים:

חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
לכבוד Halloween החל היום:
הילל כהן:
הסיפור הזה עדיין לא מאומת במיליון אחוז, אבל כמה אנשים שמעידים עליו אז הנהו לפניכם. לפני כמה שבועות הרמטכ"ל ביקר בחטיבת יהודה (חברון), ובין היתר דובר בדיון על בעיית ידוי אבנים לעבר רכבים של ישראלים, ובמיוחד מתחת לבתרונות סעיר על כביש עוקף חלחול. כבר הרבה זמן שצה"ל לא מצליח להתמודד עם הבעייה הזו, למרות כל ההשקעה בכוח אדם ומארבים ואמצעים מיוחדים, והרמטכ"ל החליט לראות את המקום במו עיניו.
הרמטכ"ל הגיע לשטח עם פמליה לא גדולה: אלוף הפיקוד והרמ"ט, ראש המרחב של השב"כ וכמה רכזים, מפקד דובדבן היוצא והנכנס, מח"ט יהודה הנכנס והיוצא, כוח אבטחה, כמה אנשי מודיעין ויחידות מיוחדות, איש חיל הנדסה, נציג של הישוב היהודי, בכיר בדו"צ וקצין הגששים של הפיקוד (הגיע כדי לוודא עם החולייה שלו שהשטח נקי והפלסטינים לא הכינו במקום זירת מטענים). המבקרים שמעו דיווח מפורט מהקמב"צית של החטיבה והתחילו דיון באפשרויות (גם של מיגון וגם של ניטרול הסיכון באמצעים צבאיים). ברגע מסויים הרמטכ"ל העלה הצעה ואחד הנוכחים אמר לו: הרמטכ"ל אתה טועה; בדיוק מהנקודה הזו בכלל אי אפשר להגיע עם אבן לכביש. הרמטכ"ל הגיב מיד; הוא הרים אבן, בגודל אגרוף בערך, הסתובב לעבר הכביש ויידה את האבן לעבר רכב טויוטה עם מספר פלסטיני שעבר למטה. על פי עדי ראייה האבן אכן הגיעה למכונית – היא פגעה בחלון האחורי השמאלי של הטויוטה אבל זו המשיכה לנסוע. הרמטכ"ל הסתובב בסיפוק, כך מספרים, ואמר: אדם חזק שמיידה אבן מכאן – יכול להגיע לכביש בקלות.
לקח לנוכחים כמה שניות לתפוס מה קרה. קצין ההנדסה תפס את הראש עם הידיים שלו. הרמטכ"ל שמר על פוקר פייס. דו"צ השביע את כולם לא להוציא את הסיפור וגם אמר בהומור אופייני: מזל של הרמטכ"ל שהנפגע הוא פלסטיני ולא מתנחל, סליחה מתיישב. הרמטכ"ל המשיך לשמור על פוקר פייס ונציג ההתיישבות מחק את הגיחוך שלו.
עד שחזרה החבורה לחטיבה בהר מנוח רכז השב"כ ידע כבר לדווח שאישה ממשפחת אלנתשה נפגעה מרסיסי זכוכית והגיעה לבית החולים אלאהאלי. היא נזקקה לחבישות קלות ושוחררה. התינוק שהיה איתה לא נפגע.
מדו"צ נמסר שאחרי בירור הסתבר שהרמטכ"ל לא ידה אבנים לעבר הרכב אלא לעבר קצין שעמד בסמוך והיה עסוק בנייד שלו במקום להשתתף בדיון, ולא ברור מקור הפגיעה באישה.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0368197416
הילל כהן:
הסיפור הזה עדיין לא מאומת במיליון אחוז, אבל כמה אנשים שמעידים עליו אז הנהו לפניכם. לפני כמה שבועות הרמטכ"ל ביקר בחטיבת יהודה (חברון), ובין היתר דובר בדיון על בעיית ידוי אבנים לעבר רכבים של ישראלים, ובמיוחד מתחת לבתרונות סעיר על כביש עוקף חלחול. כבר הרבה זמן שצה"ל לא מצליח להתמודד עם הבעייה הזו, למרות כל ההשקעה בכוח אדם ומארבים ואמצעים מיוחדים, והרמטכ"ל החליט לראות את המקום במו עיניו.
הרמטכ"ל הגיע לשטח עם פמליה לא גדולה: אלוף הפיקוד והרמ"ט, ראש המרחב של השב"כ וכמה רכזים, מפקד דובדבן היוצא והנכנס, מח"ט יהודה הנכנס והיוצא, כוח אבטחה, כמה אנשי מודיעין ויחידות מיוחדות, איש חיל הנדסה, נציג של הישוב היהודי, בכיר בדו"צ וקצין הגששים של הפיקוד (הגיע כדי לוודא עם החולייה שלו שהשטח נקי והפלסטינים לא הכינו במקום זירת מטענים). המבקרים שמעו דיווח מפורט מהקמב"צית של החטיבה והתחילו דיון באפשרויות (גם של מיגון וגם של ניטרול הסיכון באמצעים צבאיים). ברגע מסויים הרמטכ"ל העלה הצעה ואחד הנוכחים אמר לו: הרמטכ"ל אתה טועה; בדיוק מהנקודה הזו בכלל אי אפשר להגיע עם אבן לכביש. הרמטכ"ל הגיב מיד; הוא הרים אבן, בגודל אגרוף בערך, הסתובב לעבר הכביש ויידה את האבן לעבר רכב טויוטה עם מספר פלסטיני שעבר למטה. על פי עדי ראייה האבן אכן הגיעה למכונית – היא פגעה בחלון האחורי השמאלי של הטויוטה אבל זו המשיכה לנסוע. הרמטכ"ל הסתובב בסיפוק, כך מספרים, ואמר: אדם חזק שמיידה אבן מכאן – יכול להגיע לכביש בקלות.
לקח לנוכחים כמה שניות לתפוס מה קרה. קצין ההנדסה תפס את הראש עם הידיים שלו. הרמטכ"ל שמר על פוקר פייס. דו"צ השביע את כולם לא להוציא את הסיפור וגם אמר בהומור אופייני: מזל של הרמטכ"ל שהנפגע הוא פלסטיני ולא מתנחל, סליחה מתיישב. הרמטכ"ל המשיך לשמור על פוקר פייס ונציג ההתיישבות מחק את הגיחוך שלו.
עד שחזרה החבורה לחטיבה בהר מנוח רכז השב"כ ידע כבר לדווח שאישה ממשפחת אלנתשה נפגעה מרסיסי זכוכית והגיעה לבית החולים אלאהאלי. היא נזקקה לחבישות קלות ושוחררה. התינוק שהיה איתה לא נפגע.
מדו"צ נמסר שאחרי בירור הסתבר שהרמטכ"ל לא ידה אבנים לעבר הרכב אלא לעבר קצין שעמד בסמוך והיה עסוק בנייד שלו במקום להשתתף בדיון, ולא ברור מקור הפגיעה באישה.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0368197416
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
מי שמסתכל מהצד עוד יכול לחשוב שטיפשות תהומית זה תנאי סף כדי להיות מועמד לרמטכ"ל
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1859 לייקים
אין דבר יותר שפוי ונורמלי ממועמד לפרלמנט שמתגאה בעינויים והפגנת גזענות כלפי אזרחים בעודו בתפקיד מטעם המדינה, נכון?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 331 לייקים
תפוחים רקובים
לא רואים מה היה קודם
הקם להורגך השכם להורגו
הם התחילוווו
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
לא רואים מה היה קודם
הקם להורגך השכם להורגו
הם התחילוווו
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
עוכר ישראל
אם לא טוב לך לך לעזה או סוריה
בעזה היו עורפים לו תראש
לערבים הכי טוב אצלנו
אין כזה דבר עם פלסטיני
צה"ל הצבא הכי מוסרי בעולם
אם לא טוב לך לך לעזה או סוריה
בעזה היו עורפים לו תראש
לערבים הכי טוב אצלנו
אין כזה דבר עם פלסטיני
צה"ל הצבא הכי מוסרי בעולם
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 557 לייקים
זה מיום הזכרון לטבח כפר קאסם שהיה לפני כמה ימים, אבל יש כאן תיאור של כמה מקרי טבח אחרים פחות מוכרים ששווה לעיין בהם. בעיקר מזוויע התיאור של הטבח בכפר אלדווימה, ועדות החייל הישראלי משם.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
אדם רז הוא היסטוריון שמגדיר עצמו כציוני.
תשמעו מה יש לו להגיד על איך ישראל משפיעה באופן ממוסד ומסודר על "סיפור" ההיסטוריה שלה.
(אני לא יכולתי להימנע מלחשוב על 1984 כשהקשבתי לו).
תשמעו מה יש לו להגיד על איך ישראל משפיעה באופן ממוסד ומסודר על "סיפור" ההיסטוריה שלה.
(אני לא יכולתי להימנע מלחשוב על 1984 כשהקשבתי לו).
-
- קיבל.ה 557 לייקים
ובנתיים - בשטחי הדיקטטורה הצבאית, שגרה. חוטפי הגופות ממשיכים.
להם לא משנה ביבי, גנץ, לפיד, בן גביר (בן גוריון) . ממשיכים.
אם מעניינים אתכם מיהם, כנסו לרשימה. יש 116 במקררים של ישראל.
להם לא משנה ביבי, גנץ, לפיד, בן גביר (בן גוריון) . ממשיכים.
אם מעניינים אתכם מיהם, כנסו לרשימה. יש 116 במקררים של ישראל.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
אוי, לקחו לך את גופות המחבלים?
עצובי
עצובי

-
- קיבל.ה 331 לייקים
תגיד, אתה דביל?