D red imperia כתב: ↑06 ספטמבר 2022, 01:20
משחק לא רע שלו
הגילנות בפורום הזה מבחילה. כל שחקן שהחליף קידומת זוכה לכינויים מזלזלים.
גם על מודריץ', מסי ולבדובסקי אתם מסתלבטים ככה?
הלכת רחוק,
איינבינדר צעיר בשנה מצ׳ארון שרי,
ובגיל של אספרייה.
משחק טוב שלו ביחס למה שראינו ממנו בתקופה האחרונה, לצערנו בתכלס זה עדיין לא מספיק
אבל הערך המוסף כמו שציינו פה בתגובות שמתבטא בכמה אספקטים הוא מאוד חשוב למרקם הקבוצתי
זה עדיין לא גורע מהעבודה שחייב להגיע עוד קשר לרוטציה, רומראטו לא ברמה ואל-ים הולך להתנדנד ביכולת מלא השנה (שנת התגלחות קלאסית)
לא מבין איך הם אדישים למצב הזה....
אחד מארבעת המוסקטרים שיושבים לנו על הרוסטר והיה צריך למצוא להם קבוצה עוד בינואר שעבר.
איינבינדר, בן ביטון, אזולאי ועידן ורד. אני מעריך שכל אחד לוקח בערך 150 נטו. שזה בערך עלות מעביד של כמה מיליוני שקלים לשחקנים שלא תורמים לנו כלום.
האדס כתב: ↑06 ספטמבר 2022, 09:13
אם ממשיכים לשחק 5-3-2
אליאל פרץ לא יכול לתפוס את המשבצת של איינבינדר? או שהוא יותר התקפי?
זה לא "אם ממשיכים",צריך להמשיך כיזה הוכיח את עצמו.נראינו הרבה יותר טוב במשחק הזה יחסית לקודמיו.
אין לקובי כיום בסגל שחקן אחר במקומו, שיעלה כקשר יחד עם אל ים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
למה צריך להמשיך? אתה חושב שזה הרכב נכון לעלות מול נס ציונה בעוד שבועיים?
אפשר להמשיך לנצח לשחק עם גרופינקל בלם שלישי? הוא בנוי לזה לדעתך?
ברור שמול ב״ש נקבל הרכב זהה. אבל לדעתי נצטרך לעשות את ההתאמות במשחקים שנצטרך ליזום.
אינבינדר במשחקים כאלו שיש הרבה לחץ, צריך לשחק כי התפקיד שלו חשוב.
במשחקים בהם אנחנו צריכים ליזום ולתקוף אין לו מה לחפש בהרכב.
סה"כ חסר להפועל מנהיג על הדשא והוא אחד כזה וגם מחוצה לה.
מי שלא מבין את התרומה שלו לקבוצה או לא מבין מהחיים שלו או סתם מונע מאג'נדות ושנאה.
היו אתמול בהרכב הפותח 9 שחקנים שלא היו פה בשנה שעברה.
הוא הדבק של הקבוצה הזאת.
אם הוא לא על המגרש אנחנו מתפרקים.
האדס כתב: ↑06 ספטמבר 2022, 09:50
למה צריך להמשיך? אתה חושב שזה הרכב נכון לעלות מול נס ציונה בעוד שבועיים?
אפשר להמשיך לנצח לשחק עם גרופינקל בלם שלישי? הוא בנוי לזה לדעתך?
ברור שמול ב״ש נקבל הרכב זהה. אבל לדעתי נצטרך לעשות את ההתאמות במשחקים שנצטרך ליזום.
לגמרי.
הרכב מנצח לא מחליפים זה הכי קלינגר, מאמן שגם אם שיחק זוועה והבקיע משער עצמי בדקה 90 ימשיך עם אותו הרכב.
מאמן נורמלי שלא קובע את הטקטיקה שלו על פי חוקי הנאחס בונה מערך, הרכב ושיטת משחק בהתאם למה שהמשחק דורש.
תמיד נותן את התחת גם אם זה לא בהכרח מספיק. היה עדיף אם רומראטו היה בינגו במיקומו אבל בסיטואציה הקיימת, הוא צריך לשחק, במיוחד במשחקים שאנחנו לא האוברדוג
הוא השחקן שמייצר לנו הכי הרבה בעוית. התקפית והגנתית. גם אם תאהבו את זה וגם אם לא. בטח ובטח במערך של 5-2-3.
לא מבין איזה שקט הוא מייצר ומתי הוא מלמד. סורי. זה מרגיש כמו קלישאות להצדיק את שהות שלו על הדשא.
מה הוא כן תורם? הוא כן יודע לתת פס נכון, לא אקח את זה ממנו והוא סה״כ שחקן שיודע לשחק קדימה. כל השאר? כבר ממש לא זה.
האדס כתב: ↑07 ספטמבר 2022, 13:24
הוא השחקן שמייצר לנו הכי הרבה בעוית. התקפית והגנתית. גם אם תאהבו את זה וגם אם לא. בטח ובטח במערך של 5-2-3.
לא מבין איזה שקט הוא מייצר ומתי הוא מלמד. סורי. זה מרגיש כמו קלישאות להצדיק את שהות שלו על הדשא.
מה הוא כן תורם? הוא כן יודע לתת פס נכון, לא אקח את זה ממנו והוא סה״כ שחקן שיודע לשחק קדימה. כל השאר? כבר ממש לא זה.
לאן קדימה? איזה קדימה?
הוא יודע לתת גליצ'ים, לפעמים על אוויר, לא אקח את זה ממנו וגם לא תודה.
אני מסכים עם הדס ורד פוקס, אני שומע המון אוהדים שרק רוצים שימשיך לפתוח בהרכב, אני גםשומע את זה גם בשני פאודקסטים שונים של הפועל, האם אני באמת לא מבין במשחק ורואה שאין לו שום תרומה (הגנתית והתקפית), מה זה השטות הזאת של הוא "דבק" ומנהיג?
גנב דעת
אין לי נגדו משהו אישי הוא פשוט לא טוב
בניגוד לשחקנים לא טובים אחרים הוא כביכול ״נלחם״ שזה לעשות גליצ׳ים לא תכליתיים או כפיים או לצעוק יאללה יאללה
shaolin232 כתב:אני מסכים עם הדס ורד פוקס, אני שומע המון אוהדים שרק רוצים שימשיך לפתוח בהרכב, אני גםשומע את זה גם בשני פאודקסטים שונים של הפועל, האם אני באמת לא מבין במשחק ורואה שאין לו שום תרומה (הגנתית והתקפית), מה זה השטות הזאת של הוא "דבק" ומנהיג?
בוא נגיד ככה הוא גורם לאחרים להיות טובים יותר, נותן להם ביטחון, שקט.
בעיקר צד מנטלי ויש לזה משמעות
"מנהיג, נלחם, מארגן את השחקנים, קפטן, וכו וכו"
איפה כל החכמים שרשמו את זה
הוא פשוט אוויר באמצע!
לא תורם הגנתית, ולא התקפית, והפס שנתן לאל ים ממש לא בישול.
עם כל המגרעות שלו, כשהוא לא על המגרש, אין אף אחד שיילך להאיץ בשופט כשאדליי מבזבז זמן, לדרוש ששחקני היריב הפצועים יצאו מהקו הקרוב אליהם או שילחץ במקרים של פנדלים גבוליים.
אין כרגע אף שחקן בסגל עם מינמום של אלמנטים מנהיגותיים חוץ ממנו, הוא חייב להיות על המגרש כל עוד הוא בריא וכשיר.
שחר כתב:עם כל המגרעות שלו, כשהוא לא על המגרש, אין אף אחד שיילך להאיץ בשופט כשאדליי מבזבז זמן, לדרוש ששחקני היריב הפצועים יצאו מהקו הקרוב אליהם או שילחץ במקרים של פנדלים גבוליים.
אין כרגע אף שחקן בסגל עם מינמום של אלמנטים מנהיגותיים חוץ ממנו, הוא חייב להיות על המגרש כל עוד הוא בריא וכשיר.
אין גם מי שיסדר אותם במגרש, יתקן לביטון את קו הנבדל ויגיד לסלליך איפה הוא משחק או ל קלטינס שהגיע הזמן לעלות למעלה כי לא צריך בלם שלישי ב3-1.
עם כל החסרונות הוא הקשר אמצע הבכיר שלנו חסרונו מורגש שהוא לא משחק
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.