ראשון 20:15 מול ק"ש. אל תגיעו.

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

לירון האדום כתב: 29 אוקטובר 2022, 12:03
אדום ותיק כתב:מי שבאמת מעוניין במה אסור ומה מותר לספורטאי לאכול, איך תזונה נכונה שומרת על הספורטאי ומאפשרת לו להגיע לשיאים, שיחפש כתבות על רונלדו.
אחד הדברים הראשונים שהוא העיר לשחקני יוניטד כשחזר זה על מינהגי האוכל והשתייה.
יש הרבה מאד ללמוד מהאופן שבו תיחזק את הגוף שלו שהוביל לקריירה אדירה!
קצת פרופורציות, שלומי אזולאי כמו רבים אחרים הם לא מופת של ספורטאים אבל להסיק מסרטון של כמה שניות בודדות על אורח חייו, כושרו הגופני ושאר ירקות מגוחך

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
סליחה כן, אבל לאור כושרו, כשירותו, ותרומתו לקבוצה אני חושב שחובת ההוכחה עליו ולא עלינו.
ועד שלא יוכח אחרת, הסרטון הזה לגמרי מייצג את אורח חייו, המקצוענות שלו וזריקת הזין שלו על המועדון ועל האוהדים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

ברייקינג: שלומי אזולאי פחות מקצועי מרונאלדו
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

סומך כתב:
לירון האדום כתב: 29 אוקטובר 2022, 12:03
אדום ותיק כתב:מי שבאמת מעוניין במה אסור ומה מותר לספורטאי לאכול, איך תזונה נכונה שומרת על הספורטאי ומאפשרת לו להגיע לשיאים, שיחפש כתבות על רונלדו.
אחד הדברים הראשונים שהוא העיר לשחקני יוניטד כשחזר זה על מינהגי האוכל והשתייה.
יש הרבה מאד ללמוד מהאופן שבו תיחזק את הגוף שלו שהוביל לקריירה אדירה!
קצת פרופורציות, שלומי אזולאי כמו רבים אחרים הם לא מופת של ספורטאים אבל להסיק מסרטון של כמה שניות בודדות על אורח חייו, כושרו הגופני ושאר ירקות מגוחך

סליחה כן, אבל לאור כושרו, כשירותו, ותרומתו לקבוצה אני חושב שחובת ההוכחה עליו ולא עלינו.
ועד שלא יוכח אחרת, הסרטון הזה לגמרי מייצג את אורח חייו, המקצוענות שלו וזריקת הזין שלו על המועדון ועל האוהדים.
אני חושב שמקצועית הוא יתרום הרבה להפועל, בטח שאין לו שום תחליף בסגל הנוכחי.
מילא אם היה מישהו אחר אבל אין !
אז תן לבן אדם לשחק, הוא לא ילד וכנראה שהוא לא ישתנה בגיל 32

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

לירון האדום כתב: 29 אוקטובר 2022, 17:38
סומך כתב:
לירון האדום כתב: 29 אוקטובר 2022, 12:03 קצת פרופורציות, שלומי אזולאי כמו רבים אחרים הם לא מופת של ספורטאים אבל להסיק מסרטון של כמה שניות בודדות על אורח חייו, כושרו הגופני ושאר ירקות מגוחך

לא הבנתי
Why not both?
אפשר שהוא ישחק (במידה וכשיר פחחחחח)
ואני אטען בפורום שהוא מבייש את המקצוע בהתנהלות שלו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

סומך כתב:
לירון האדום כתב: 29 אוקטובר 2022, 17:38
סומך כתב: סליחה כן, אבל לאור כושרו, כשירותו, ותרומתו לקבוצה אני חושב שחובת ההוכחה עליו ולא עלינו.

לא הבנתי
Why not both?
אפשר שהוא ישחק (במידה וכשיר פחחחחח)
ואני אטען בפורום שהוא מבייש את המקצוע בהתנהלות שלו.
אין בעיה, אבל בינתיים הוא לא רואה דשא

oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

יש לי טונה של ביקורת על אזולאי וההתנהלות שלו אבל לצערי אין לנו את הלוקסוס לא להלביש אותו
במצב הסגל הנוכחי שלנו הוא חייב להיות חלק מהסגל
הטעות הייתה שלא הביאו את אליאל פרץ במקומו בקיץ
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

oleg neduda כתב: 29 אוקטובר 2022, 18:56 יש לי טונה של ביקורת על אזולאי וההתנהלות שלו אבל לצערי אין לנו את הלוקסוס לא להלביש אותו
במצב הסגל הנוכחי שלנו הוא חייב להיות חלק מהסגל
הטעות הייתה שלא הביאו את אליאל פרץ במקומו בקיץ
וואי וואי, כמה טעויות היו עוד הרבה לפני הקיץ הזה...
יחד, רק יחד! :heart:
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

הפועל חייבת מחר נצחון כמו אוויר לנשימה.
לצערי לא רואה את זה קורה…
משלמים במזומן על הפשעים של ניסנוב וקיץ מביש כרגיל.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

למישהו יש מושג מה ההרכב המשוער?
מי בסגל? מי פצוע? רק גנאם?

Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

בחיים לא קרה לי סיטואציה כזאת שאני ככה אדיש למשחק של הפועל
ניסנוב פשוט גמרו את המותג
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

Hapoel_manga כתב:בחיים לא קרה לי סיטואציה כזאת שאני ככה אדיש למשחק של הפועל
איך אדיש? זה משחק על החיים.
הפסד קובר אותנו מקום אחרון, ניצחון ואנחנו מעל הקו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

Hapoel_manga כתב: 29 אוקטובר 2022, 22:41 בחיים לא קרה לי סיטואציה כזאת שאני ככה אדיש למשחק של הפועל
כמוני כמוך
לא מסוגל איתם כבר
נותן את כולי לכדורסל
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

Chegi כתב: 29 אוקטובר 2022, 22:51
גם אני הפכתי להיות אדיש.אולי בעצם זה פחות אדישות ויותר חוסר ציפיות.גם בעבר היו לנו קבוצות חלשות.אבל היו לפחות שחקנים שהתאבדו על המגרש וזה חיפה על חוסר יכולת.
היו לנו בעבר הנהלות שרצו להרוס את הקבוצה- אבל לפחות היו כמה שחקנים מוכשרים על הדשא.
השילוב הזה,של שחקנים גרועים,שלא באמת אכפת להם מהקבוצה+ מאמן בובה וליצן+ הנהלה שלא ממש משנה לה אם הפועל תישאר בליגה או לא- יוצר את המצב הזה.
והשנה,אם נישאר בליגה זה באמת יהיה מזל.אבל לא נורא.תוך שנה שנתיים נרד ואז האחים יהיו מבסוטים
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

בז'רנו כתב:
Chegi כתב: 29 אוקטובר 2022, 22:51
גם אני הפכתי להיות אדיש.אולי בעצם זה פחות אדישות ויותר חוסר ציפיות.גם בעבר היו לנו קבוצות חלשות.אבל היו לפחות שחקנים שהתאבדו על המגרש וזה חיפה על חוסר יכולת.
היו לנו בעבר הנהלות שרצו להרוס את הקבוצה- אבל לפחות היו כמה שחקנים מוכשרים על הדשא.
השילוב הזה,של שחקנים גרועים,שלא באמת אכפת להם מהקבוצה+ מאמן בובה וליצן+ הנהלה שלא ממש משנה לה אם הפועל תישאר בליגה או לא- יוצר את המצב הזה.
והשנה,אם נישאר בליגה זה באמת יהיה מזל.אבל לא נורא.תוך שנה שנתיים נרד ואז האחים יהיו מבסוטים
אתה כבר מגזים.
ניסנוב עם כל השנאה אליהם לא ירצו שהפועל תרד ליגה, זה לא טוב להם.
סגל השחקנים שלנו לא שווה ירידת ליגה.

סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

לירון האדום כתב: 30 אוקטובר 2022, 08:20
בז'רנו כתב:
Chegi כתב: 29 אוקטובר 2022, 22:51 איך אדיש? זה משחק על החיים.
אתה כבר מגזים.

לא כתבתי שהם רוצים- כתבתי שלא אכפת להם.
תראה לי פעולה אחת שהם עשו העונה שמראה רצון שהקבוצה הזו לא תאבק נגד הירידה.
סגל השחקנים שלך בנוי בצורה כל כך עקומה,שמקום 10 יהיה הישג.
בליגה כל כך שיוויונית שכמעט כל קבוצה יכולה לנצח את השנייה- אנחנו לא יכולים לבנות על אף אחת שתהיה יורדת בטוחה.לכן מצבינו על כך מסובך
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הכשלון הוא יותר כשלון מקצועי מניהולי.
אי אפשר להפיל את בחירת השחקנים רק על ההנהלה.
נראה לכאורה שאין מחלקת סקאוטינג בעלת השפעה , וזה דבר מאד משמעותי שעשוי לפגוע בנו גם בינואר.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

בONE רשום שסולליך אולי פותח בהרכב. הזייה..
וחלאס כבר עם השחור, עשו מלא טעויות בקיץ, אבל זו לא קבוצה שתרד ליגה. קרו מלא דברים רעים, מומנטום וכו'..אבל יש לפחות 4, 5 קבוצות שאנחנו טובים מהם וראו את זה במשחקים מולן, גם אם התוצאות לא היו טובות.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

De Niro כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:16 הכשלון הוא יותר כשלון מקצועי מניהולי.
נראה לכאורה שאין מחלקת סקאוטינג בעלת השפעה , וזה דבר מאד משמעותי שעשוי לפגוע בנו גם בינואר.
מי בדיוק אשם בזה שאין מחלקת סקאוטינג ו\או בזה שאין לה השפעה? שנה אחרי שנה, מאמן אחרי מאמן?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

teknoboy כתב:
מי בדיוק אשם בזה שאין מחלקת סקאוטינג ו\או בזה שאין לה השפעה? שנה אחרי שנה, מאמן אחרי מאמן?
אני מתייחס רק לעונה הנוכחית.
יש ניהול מקצועי , לא?
כנראה לפי השמועות יש מחלקה כזו.
אם היא לא מספיק מצליחה של מי האחריות?
ההחלטה על הפיטורין של המאמן העונה להבנתי לא הייתה של ההנהלה.
לא בטוח שהיוזמה לא באה מצידו של המאמן שגם בעצמו לקח אחריות על הכשלון למרות שברור שהוא לא רק שלו.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

De Niro כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:42
teknoboy כתב:
ובגלל זה אתה לא רואה את מה שכולם רואים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

סלליך עשוי לחזור ישירות ל-11
שביט מזל מתורגל בהרכב לסירוגין

המועדון הזה הוא חוג כדורגל
לא ייתכן שאין היררכיה ברורה בסגל
החל משחקן - שניים בקישור, דרך צמד המגנים ועד שחקן ההתקפה הנוסף..
הוא בטוח שהוא מאמן את מכבי, חלאס עם זה…
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 30 אוקטובר 2022, 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
Xavi
קיבל.ה  1076 לייקים

מאמן בדיחה
לא סתם סצינת המאמנים פה זה כיסאות מסתובבים
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

teknoboy כתב:
De Niro כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:42
teknoboy כתב:
ובגלל זה אתה לא רואה את מה שכולם רואים.
אני רואה מצויין תאמין לי.בטח כדורגל.וגם מבין לא מעט.
העונה הכשלון הוא מקצועי בעיקרו.
ברור שהתקציב הנמוך לא עוזר.
אבל אם אפשר היה להאשים בעיקר את ההנהלה כמו בעונות הקודמות.העונה פחות.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 30 אוקטובר 2022, 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

שחר כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:34 בONE רשום שסולליך אולי פותח בהרכב. הזייה..
וחלאס כבר עם השחור, עשו מלא טעויות בקיץ, אבל זו לא קבוצה שתרד ליגה. קרו מלא דברים רעים, מומנטום וכו'..אבל יש לפחות 4, 5 קבוצות שאנחנו טובים מהם וראו את זה במשחקים מולן, גם אם התוצאות לא היו טובות.
כל עוד סלובו ימשיך לשחק ולעשות ניסויים סטייל רן בנימין טוויזר ושביט מזל, אנחנו לא נצליח לצבור נקודות
כרגע מצבנו רע, זה ששחקנים כמו גאנם, גונזלס או שלומי אזולאי יושבים בחוץ לא מביא לנו נקודות.

מה זה עוזר שיש לנו שחקנים קצת יותר איכותיים מהיריבות לתחתית אם לא משתמשים בהם ואם לא מחברים ביניהם מבחינה מקצועית
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

שחר כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:34 בONE רשום שסולליך אולי פותח בהרכב. הזייה..
מולך בדרך כלל יבואו לשחק בגישה אחרת אל מול משחק נגד נס ציונה.
גם יש להם הרבה פחות לחץ מהשגעת בהפועל
מועדון גדול ללא כסף שמסתבך בתחתית הוא בצרות.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

בספורט 5 רשום:
בקישור, פבלו גונזאלס שב גם הוא מפציעה וקיימת התלבטות בינו לבין רומראטו. בהתקפה טוויזר צפוי לפנות את מקומו בהרכב לניב זריהן או שביט מזל.

גם בספסל צפויים שינויים כשסנטיהו סולליך ישוב לסגל אחרי שלושה מחזורים בהם לא התלבש מסיבות מקצועיות. בשונה מסולליך, שלומי אזולאי ישלים מחר מחזור שלישי מחוץ לסגל, זאת למרות המחמאות הרבות שהרעיפו על היכולת אותה הוא מציג באימונים.

הרכב משוער: סטפן מרינוביץ, בן ביטון, אדי גוטליב, אנטואן קונטה, יהב גורפינקל, דן אייבינדר, דוד קלטינס, רומראטו (גונזאלס), הישאם לאיוס, אלן אוז'בולט, שביט מזל (ניב זריהן).

אני לא מבין איך שביט מזל או זריהן צפוים לפתוח בהרכב? מה זה השכונה הזאת?
מעדיף אלף מונים את סניור על חשבונם וגם גונסלס יכול לשחק בתפקיד הזה.

ושוב אין לנו את הפריבילגיה הזאת שאזולאי לא יהיה בסגל.
עד כה דראפיץ אכזבה.

דרך אגב מול חדרה - בספורט 5 רשמו שאזולאי וסלליך לא יהיו בסגל, בוואן רשמו שיהיו ובסוף הם לא היו.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

בז'רנו כתב: 30 אוקטובר 2022, 11:09
לירון האדום כתב: 30 אוקטובר 2022, 08:20
בז'רנו כתב:
אתה כבר מגזים.

לא כתבתי שהם רוצים- כתבתי שלא אכפת להם.
תראה לי פעולה אחת שהם עשו העונה שמראה רצון שהקבוצה הזו לא תאבק נגד הירידה.
סגל השחקנים שלך בנוי בצורה כל כך עקומה,שמקום 10 יהיה הישג.
בליגה כל כך שיוויונית שכמעט כל קבוצה יכולה לנצח את השנייה- אנחנו לא יכולים לבנות על אף אחת שתהיה יורדת בטוחה.לכן מצבינו על כך מסובך
אכפת להם מאד כי ידפוק אותם חזק והם יפסידו הרבה מאד כסף מירידה.
ראה בעונת קלינגר שהם הביאו חיזוק בינואר כי הבינו שאם לא יגיע חיזוק הם ירדו ליגה.
הם לא יהיו מבסוטים, הם כנראה פשוט חשבו כמו אז אחרי עונת הקורונה, שאפשר להצליח בליגה גם אם שחקנים כמו שביט מזל במקום דוידה...
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

לירון האדום כתב: 30 אוקטובר 2022, 12:06 בספורט 5 רשום:
בקישור, פבלו גונזאלס שב גם הוא מפציעה וקיימת התלבטות בינו לבין רומראטו. בהתקפה טוויזר צפוי לפנות את מקומו בהרכב לניב זריהן או שביט מזל.

גם בספסל צפויים שינויים כשסנטיהו סולליך ישוב לסגל אחרי שלושה מחזורים בהם לא התלבש מסיבות מקצועיות. בשונה מסולליך, שלומי אזולאי ישלים מחר מחזור שלישי מחוץ לסגל, זאת למרות המחמאות הרבות שהרעיפו על היכולת אותה הוא מציג באימונים.

הרכב משוער: סטפן מרינוביץ, בן ביטון, אדי גוטליב, אנטואן קונטה, יהב גורפינקל, דן אייבינדר, דוד קלטינס, רומראטו (גונזאלס), הישאם לאיוס, אלן אוז'בולט, שביט מזל (ניב זריהן).

עד כה דראפיץ אכזבה.

דרך אגב מול חדרה - בספורט 5 רשמו שאזולאי וסלליך לא יהיו בסגל, בוואן רשמו שיהיו ובסוף הם לא היו.
אני גם לא מבין את השטות הזו עם שביט מזל או זריהן. בסוף בסוף אחרי כל הניסויים הוא יבין.
אני מקווה שהוא לא יעלה שוב עם שלושה קשרים אחוריים מאחורה, זה מתאים נגד ב"ש מכבי וחיפה, לא מול קבוצות ברמה שלנו.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

שחר כתב: 30 אוקטובר 2022, 12:18
לירון האדום כתב: 30 אוקטובר 2022, 12:06 בספורט 5 רשום:

עד כה דראפיץ אכזבה.

אני גם לא מבין את השטות הזו עם שביט מזל או זריהן. בסוף בסוף אחרי כל הניסויים הוא יבין.
אני מקווה שהוא לא יעלה שוב עם שלושה קשרים אחוריים מאחורה, זה מתאים נגד ב"ש מכבי וחיפה, לא מול קבוצות ברמה שלנו.
הוא כבר היה צריך להבין עד עכשיו
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4730 לייקים

סליחה מראש שאני מביא פה כתבה מגליצ'ים בוואן אבל רק כדי להזכיר לכולם איזה שכונה שלומי אזולאי וניב זריהן.
כישרון וכדורגל יש לשניהם ברגליים, חיים ספורטיבים ושכל? לא בנמצא.
כשקבוצות עוברות תקופה לא טובה זה גורר אין סוף ביקורות מצד האוהדים, אבל גם עיסוקיהם של השחקנים בחיים האישיים יכולים לעורר תגובות בהתאם…

כך בדיוק קרה לשני שחקני הפועל תל אביב, ניב זריהן ושלומי אזולאי, כשבילו להם בארוחת צהריים עם חברים. בזמן שהקבוצה נראית פחות טוב מבדרך כלל במגרש, השניים ישבו במסעדה בזמנם הפנוי ונהנו מארוחה מפנקת יחד עם חברים. כשהגיע שלב הקינוחים הסטייליסטית ובתו של עמוס לוזון שהיא גם חברה טובה של השחקנים, אור לוזון, שלפה את הטלפון וצילמה את כל הקינוחים שהגיעו לשולחן, והיו לא מעט כאלה.

בווידאו שצולם נראית המלצרית מביאה קינוחים ואור אומרת ״מאה קינוחים יש פה. אה והנה מגיע עוד אחד״. ניב זריהן נשמע אומר ללוזון: ״אור אל תעלי את זה״ ומיד אחריו גם שלומי אזולאי: ״כן אור אל תעלי את זה״ והיא בתגובה: ״ברור שאני מעלה את זה״.

הסרטון הצליח להרגיז את אוהדי הפועל ת״א שבין כל התגובות אמרו: ״אולי מהסטורי הייתם מסתירים אבל את זה שאתם לא זזים במגרש כולם רואים יא אפסים״ או ״על מה משלמים להם? לאכול יש להם כוח אבל במגרש מתעייפים אחרי חמש דקות״, וגם ״הייתי נותן להם לאכול נסורת עד שיהיו שווים את הצרבת שהם עושים לי כל שבוע״.

רוב התגובות היו כמובן נגד השחקנים שאיחלו להם ״להירקב ביציע״ אך מנגד הייתה גם תגובה אחת של אוהד שדווקא אמר: ״אתם כנראה מדמיינים אם אתם חושבים שמקצוענים לא אוכלים דברים כאלה. לבנדובסקי אוכל קינוח בכל ארוחה, סיפר על זה אלף פעמים. שחקני כדורגל שורפים קלוריות בכמויות אדירות״.
https://www.one.co.il/Glitch/69851/%d7% ... %aa-%d7%90
L.S
קיבל.ה  1039 לייקים

רדפוקס כתב: 30 אוקטובר 2022, 12:41 סליחה מראש שאני מביא פה כתבה מגליצ'ים בוואן אבל רק כדי להזכיר לכולם איזה שכונה שלומי אזולאי וניב זריהן.
כשקבוצות עוברות תקופה לא טובה זה גורר אין סוף ביקורות מצד האוהדים, אבל גם עיסוקיהם של השחקנים בחיים האישיים יכולים לעורר תגובות בהתאם…

כך בדיוק קרה לשני שחקני הפועל תל אביב, ניב זריהן ושלומי אזולאי, כשבילו להם בארוחת צהריים עם חברים. בזמן שהקבוצה נראית פחות טוב מבדרך כלל במגרש, השניים ישבו במסעדה בזמנם הפנוי ונהנו מארוחה מפנקת יחד עם חברים. כשהגיע שלב הקינוחים הסטייליסטית ובתו של עמוס לוזון שהיא גם חברה טובה של השחקנים, אור לוזון, שלפה את הטלפון וצילמה את כל הקינוחים שהגיעו לשולחן, והיו לא מעט כאלה.

בווידאו שצולם נראית המלצרית מביאה קינוחים ואור אומרת ״מאה קינוחים יש פה. אה והנה מגיע עוד אחד״. ניב זריהן נשמע אומר ללוזון: ״אור אל תעלי את זה״ ומיד אחריו גם שלומי אזולאי: ״כן אור אל תעלי את זה״ והיא בתגובה: ״ברור שאני מעלה את זה״.

הסרטון הצליח להרגיז את אוהדי הפועל ת״א שבין כל התגובות אמרו: ״אולי מהסטורי הייתם מסתירים אבל את זה שאתם לא זזים במגרש כולם רואים יא אפסים״ או ״על מה משלמים להם? לאכול יש להם כוח אבל במגרש מתעייפים אחרי חמש דקות״, וגם ״הייתי נותן להם לאכול נסורת עד שיהיו שווים את הצרבת שהם עושים לי כל שבוע״.

רוב התגובות היו כמובן נגד השחקנים שאיחלו להם ״להירקב ביציע״ אך מנגד הייתה גם תגובה אחת של אוהד שדווקא אמר: ״אתם כנראה מדמיינים אם אתם חושבים שמקצוענים לא אוכלים דברים כאלה. לבנדובסקי אוכל קינוח בכל ארוחה, סיפר על זה אלף פעמים. שחקני כדורגל שורפים קלוריות בכמויות אדירות״.
הקינוח הוא לא הבעיה העיקרית. שיאכלו מדיי פעם מתוק זה לא יהרוג אותם. השאלה מאיפה המאנצ' הזה ככה באמצע היום...
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

L.S כתב: 30 אוקטובר 2022, 13:11
רדפוקס כתב: 30 אוקטובר 2022, 12:41 סליחה מראש שאני מביא פה כתבה מגליצ'ים בוואן אבל רק כדי להזכיר לכולם איזה שכונה שלומי אזולאי וניב זריהן.

הקינוח הוא לא הבעיה העיקרית. שיאכלו מדיי פעם מתוק זה לא יהרוג אותם. השאלה מאיפה המאנצ' הזה ככה באמצע היום...
נו בוא נשמע את התאוריה, מאיפה?
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

בטח היו אחרי חתונת צהריים
L.S
קיבל.ה  1039 לייקים

InFlames כתב: 30 אוקטובר 2022, 13:33

תאוריה? אוקיי.

אני לא ארחיב ורק אגיד שהם לא שומרים על חיים ספורטיביים. יותר בכיוון של חיים של בליין תל אביבי ממוצע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

InFlames כתב:
מקוק (רק שקוק גורם לשובע...)

נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

למה אל ים שוב לא משחק?

דראפיץ' אשכרה רואה את עצמו מנצח עם ההרכב הזה?

ולגבי מזל, אולי הכוונה לשים אותו באמצע ואת אוז'בולט כחלוץ שני או באגף. אם הוא מרכיב את מזל כשחקן אגף זו באמת הזיה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4730 לייקים

נועם שחם כתב: 30 אוקטובר 2022, 14:51 למה אל ים שוב לא משחק?

ולגבי מזל, אולי הכוונה לשים אותו באמצע ואת אוז'בולט כחלוץ שני או באגף. אם הוא מרכיב את מזל כשחקן אגף זו באמת הזיה.
הוא רץ כבר הרבה זמן עם קישור אפור והזיות בהתקפה, זה לא משהו חדש.
לירון האדום
קיבל.ה  2304 לייקים

נועם שחם כתב:למה אל ים שוב לא משחק?

במקום מי אל ים ישחק?
אינבינדר מולחם להרכב וקלטינס בצדק גם.

מה יעזור אם מזל ישחק באמצע חלוץ או מאחורי החלוץ או בצד?
איך בכלל הגענו לזה ששביט מזל הוא שחקן סגל לגיטימי?

מה הוא עשה בשנים קודמות?

נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אתה שואל אותי כאילו אני זה שבחר להעלות את מזל בהרכב..

ולגבי אל ים, תלוי בהרכב. אם רומראטו בהרכב אז אל ים בספסל (למרות שאייבינד נראה מאד עייף וכבד מול חדרה). אם רומראטו בחוץ אז אל ים צריך לשחק.

ואם לא בהרכב, אז דקה 60, כשאייבינדר כבר מחזיק את הצד ובקושי זז, אל ים חייב להיות על המגרש.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

זה UNDERSTATEMENT.
לא בטוח שיש בכלל סקאוטינג מיקצועי בהפועל. זה עולה כסף =הוצאה וזה לא באגנדה של הבעלים.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 30 אוקטובר 2022, 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה