1. בתור התחלה הציטוט הזה לא שלי.AstroMan כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 21:56teknoboy כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 20:141. לא פסים אישיים. אתה שואל שאלות וטוען טענות שמעידות שאין לך מושג בכמה מהתחומים שצריך להיות לך מושג בהם כדי לקיים דיון משמעותי בנושאים שאתה רוצה לדבר עליהם.AstroMan כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 18:54
1. כשהטיעונים הלוגיים נכשלים אז עוברים לפסים אישייםזה מחמיא לי נסיך.
2. אני לא מבין גם למה אתה כועס, מסתבר שאנחנו מסכימים על המון דברים. הנה, שנינו חושבים שצריך לבדוק את נושא התמותה העודפת. וולקאם למתנגדי החיסונים your one of us now .
3. עריכה: אתה אוהב טכנו אז חוזלשת
2. נראה לי (שוב) שאתה לא ממש מבין את העמדה של "הצד שלי".
3.![]()
. אתה אמרת "מה אתה רציני? הראיתי לך שחוקרים את תופעות הלוואי של החיסון כבר הרבה מאוד זמן ועל כמות גדולה מאוד של אנשים, ומצאו שאנשים לא מתים מהתופעות לוואי האלה, אז על איזה תמותה עודפת כתוצאה מהחיסון אתה מדבר לעזאזל?"
כלומר אתה מבטל את הטענה שיכולה להיות תמותה עודפת בגלל החיסון ולכן לא צריך לבצע מחקר בנושא.
2. הראתי לך שאתה טועה ועכשיו פתאום אני לא מבין את העמדה שלך?
עזוב, תן לאנשים אחרים להגיב על מה שאני שולח, תן תקווה לדיון אמיתי בנושא
וכן, לשלוח מישהו לעשות קורסים, במקום לדבר לגופו של עניין ולענות על השאלות, זה לא רק פסים אישיים, זה גם מעיד על בורות ויהירות.
עצה לחיים אם אין לך מה להגיד תשתוק
דבר שני, אין שום סתירה בין "צריך לחקור את תופעה X" לבין "חקרו את תופעה X הרבה מאוד". אדרבא, חקרו הרבה כי צריך לחקור. לא רק שזה לא סתירה, האחד הוא פועל יוצא של השני.
2. כאמור, לא הראית שום דבר, ועצם המחשבה שלך שהראית או הוכחת משהו למישהו רק מחזקת את התחושה שלי שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.