רז טוויזר והעולם שותק
- Sin Queso
- קיבל.ה 470 לייקים
באמת עזבו את זה שאין לו גולים ובישולים .
אני לא מצליח להגיד על פעולה אחת שלו בכל ההזדמנויות שנתנו לו שאמרתי וואלה כל הכבוד.
שהוא קיבל כדור לבד מול השוער אפילו לא התרגשתי כי ידעתי שלא יקרה עם זה שום דבר.
למה הוא אצלנו.
אני לא מצליח להגיד על פעולה אחת שלו בכל ההזדמנויות שנתנו לו שאמרתי וואלה כל הכבוד.
שהוא קיבל כדור לבד מול השוער אפילו לא התרגשתי כי ידעתי שלא יקרה עם זה שום דבר.
למה הוא אצלנו.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 788 לייקים
כבר קרוב לחצי שנה שאני משחק משחק עם המשפחה וחברים ליציע שנקרא "פעולה אחת חיובית של טוויזר"
אני טוען שהבן אדם לא עשה פעולה אחת טובה מהיום הראשון שלו בהפועל ומזמין כל אחד ברגע שהוא על המגרש לעצור ולהגיד לי - "הנה, פעולה חיובית של טוויזר"
עד עכשיו אף אחד לא ניצח את התיאוריה שלי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
הכי נגר שהיה בהפועל שהזכרון שלי מצליח להעלות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
ועדיין יותר טוב מעידן ורד
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ואוו טוב מעידן ורד. הוא גם טוב ממני.
רז טוויזר הוא בסה״כ עוד סמן שלילי בהפועל ת״א מודל ניסנוב.
רז טוויזר הוא בסה״כ עוד סמן שלילי בהפועל ת״א מודל ניסנוב.
-
- קיבל.ה 957 לייקים
עד לפני עשור וקצת לשחקנים כמוהו לא היה מקום אפילו ביציע של הפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אני בטוח שסלובו לא רוצה להיכשל ולפחות השכל הישר יגיד, שהוא ירצה לשים את השחקנים הכי טובים על המגרש בשביל לנצח, אבל באמת לא מובן מה הוא רואה בו שכל איש שמבין טיפה בכדורגל לא מצליח לראות?!
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
תשאל את איציק. סלובו הוא רק בובהבר לב אדום כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 13:58 אני בטוח שסלובו לא רוצה להיכשל ולפחות השכל הישר יגיד, שהוא ירצה לשים את השחקנים הכי טובים על המגרש בשביל לנצח, אבל באמת לא מובן מה הוא רואה בו שכל איש שמבין טיפה בכדורגל לא מצליח לראות?!
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
סלובו כרגע מאפשר לוL.S כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 14:43תשאל את איציק. סלובו הוא רק בובהבר לב אדום כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 13:58 אני בטוח שסלובו לא רוצה להיכשל ולפחות השכל הישר יגיד, שהוא ירצה לשים את השחקנים הכי טובים על המגרש בשביל לנצח, אבל באמת לא מובן מה הוא רואה בו שכל איש שמבין טיפה בכדורגל לא מצליח לראות?!
-
- קיבל.ה 420 לייקים
הוא גרוע. אבל לא יותר מכל השאר בערך
רואה שחורות המקורי
הוא גרוע מאוד. חסר מושג ברמות הגבוהות ביותר.
הוא בז'אנר של ניר נחום ואופיר טקיאר, ואיכשהו מצליח להיות יותר חלש ממה שהם היו.
כיפאק לניסנוב
הוא בז'אנר של ניר נחום ואופיר טקיאר, ואיכשהו מצליח להיות יותר חלש ממה שהם היו.
כיפאק לניסנוב
26.11
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
די עם הקשקוש הזה שדראפיץ' בובה ואיציק ניסנוב ביקש ממנו להרכיב את טוויזר.
דראפיץ' יצור גדול ועד עכשיו עושה הרבה דברים מוזרים ולא טובים מאז שהגיע.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכון. הוא פשוט חפפן עצלן שלא ראה קלטות ממשחקים לפניו כי הוא עושה את כל הטעויות שקובי עשה.רדפוקס כתב:די עם הקשקוש הזה שדראפיץ' בובה ואיציק ניסנוב ביקש ממנו להרכיב את טוויזר.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
קטע כי גם אני מחזיק בדיוק באותה דעה שהוא לא עשה פעולה חיובית אחת מאז שהוא הגיע וקיבל המון הזדמנויות, איכשהו כול מאמן שמגיע נותן לו לשחק.
אחרי שחשבתי על זה קצת, נראה לי יש לו חרדת ביצוע - טוב באימונים חלש במשחקים.
אחרי שחשבתי על זה קצת, נראה לי יש לו חרדת ביצוע - טוב באימונים חלש במשחקים.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
הוא שאולי רק אולי דקאליץ מנסה קודם לייצב את הקבוצה.
אזולאי / סולליך / זריהן למרות שמוכשרים ממנו פי 4 ו 5 רצים פחות ומגבים פחות את המגנים, וכרגע יותר חשוב מלהבקיע זה לא לספוג.
לכן גם סניור משחק עכשיו יותר
אזולאי / סולליך / זריהן למרות שמוכשרים ממנו פי 4 ו 5 רצים פחות ומגבים פחות את המגנים, וכרגע יותר חשוב מלהבקיע זה לא לספוג.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
אם הם היו בספסל הייתי הולך איתך אבל בגלל ששולחים אותם ליציע אתה מבין שזה מלמעלה לנסות או להחזיר אותם בינואר אחרי קיצוץ של 25 אחוז ולהגיד התחזקנו או פשוט לגרום להם ללכת. זה ההתנהלות של המועדון שלנו עם הניסנוב אנחנו נמשיך לראות שנה אחרי שנה טוויזרים ושחקנים שעולים ליציע. כל מחשבה של מה נכון למועדון לא מעניין אותם מעניין רק דבר אחד ואתם יודעים מה הוא.El dudernio כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 18:53 הוא שאולי רק אולי דקאליץ מנסה קודם לייצב את הקבוצה.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
כמה הגנה כבר עשה טוויזר?El dudernio כתב:הוא שאולי רק אולי דקאליץ מנסה קודם לייצב את הקבוצה.
אתה זוכר איזשהי חטיפת כדור שלו?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 508 לייקים
זה שעידן ורד בסגל שלנו יותר מדכא אותי
-
- קיבל.ה 635 לייקים
שחקן שלא מתאים להפועל
לדעתי חייב להיות מושאל לקבוצה מליגה לאומית מינוס, לצבור דקות משחק.
הוא מאוד עצבני, מאוד חלש פיזית, טכניקה חלשה, בעיטה חלשה, לצערי חושב לאט...ולקינוח גם מעט חסר הבנת כדורגל...האם תקופת חישול בהשאלה תעזור לו? אולי...אבל היום למרות שהסגל שלנו ביזיוני, אין לו מקום בהפועל. נקודה .
לדעתי חייב להיות מושאל לקבוצה מליגה לאומית מינוס, לצבור דקות משחק.
הוא מאוד עצבני, מאוד חלש פיזית, טכניקה חלשה, בעיטה חלשה, לצערי חושב לאט...ולקינוח גם מעט חסר הבנת כדורגל...האם תקופת חישול בהשאלה תעזור לו? אולי...אבל היום למרות שהסגל שלנו ביזיוני, אין לו מקום בהפועל. נקודה .
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
כשהוא רץ לבד מול 3 שחקני חדרה התפלאתי שהוא לא עבר את שלושתם ובעט לחיבורים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 528 לייקים
דראפיץ׳ עושה כאן תרגיל שקוף כאילו בתור מאמן שהוא ״שועל ותיק״. קיבל קבוצה במשבר חסרת אנרגיות ועם נתונים חלשים שהוא חייב לשפר, אז הוא לקח 2 בכירים עם נתונים גרועים וגישה לא טובה - סלליך ואזולאי, שלח ליציע. לקח 2 שחקנים מושמצים, מהסוג של לא בתוכניות, טוויזר ומזל והכניס לרוטציה / הרכב.
כאילו בכדי לזעזע את הסגל ולייצר תחרות.
תרגיל מיושן שאני פחות מאמין בו, אבל אולי זה יעבוד לו.
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
אזולאי הוא לא אזולאי פלוס מינוס מהשניה שנחת בהפועל למעט כמה הבלחות פה ושם.Red Ghost כתב: ↑25 אוקטובר 2022, 06:56 דראפיץ׳ עושה כאן תרגיל שקוף כאילו בתור מאמן שהוא ״שועל ותיק״. קיבל קבוצה במשבר חסרת אנרגיות ועם נתונים חלשים שהוא חייב לשפר, אז הוא לקח 2 בכירים עם נתונים גרועים וגישה לא טובה - סלליך ואזולאי, שלח ליציע. לקח 2 שחקנים מושמצים, מהסוג של לא בתוכניות, טוויזר ומזל והכניס לרוטציה / הרכב.
למה הוא לא בתכניות בכלל בכלל, אומרים שיש סיבות מעבר שלך תוכיח עכשיו...
מה שכן, לא נראה שהמעבר הקבוע שלו לספסל הוא זעזוע. הוא שם מתקופת קובי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1571 לייקים
א. כן.לירון האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 20:58כמה הגנה כבר עשה טוויזר?El dudernio כתב:הוא שאולי רק אולי דקאליץ מנסה קודם לייצב את הקבוצה.
ב. הגנה זה לא רק חטיפת כדור אלא בעיקר מיקום שימנע מהשחקן לקבל אותו, יגרום לו למסור אחורה ועוד
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
מדהים, 0:0 עם חדרה עבודה טובה של טוויזר שחקן התקפה בהגנה.El dudernio כתב:א. כן.לירון האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 20:58כמה הגנה כבר עשה טוויזר?El dudernio כתב:הוא שאולי רק אולי דקאליץ מנסה קודם לייצב את הקבוצה.
ב. הגנה זה לא רק חטיפת כדור אלא בעיקר מיקום שימנע מהשחקן לקבל אותו, יגרום לו למסור אחורה ועוד
הפוך גוטה הפוך, משחקן התקפה אני מצפה להתקיף ולשחק טוב בהתקפה.
בשביל הגנה אפשר לשים עוד מגן
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מה שנקרא 4D chessלירון האדום כתב: ↑25 אוקטובר 2022, 20:08מדהים, 0:0 עם חדרה עבודה טובה של טוויזר שחקן התקפה בהגנה.El dudernio כתב:א. כן.לירון האדום כתב: ↑24 אוקטובר 2022, 20:58 כמה הגנה כבר עשה טוויזר?
הפוך גוטה הפוך, משחקן התקפה אני מצפה להתקיף ולשחק טוב בהתקפה.
בשביל הגנה אפשר לשים עוד מגן
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אפשר לבעוט את המטומטם הזה לכל הרוחות?
חוגג אחרי משחק שקיבלנו 5. אחרי זה יבכה ששורקים לו בוז.
חוגג אחרי משחק שקיבלנו 5. אחרי זה יבכה ששורקים לו בוז.

"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1180 לייקים
לא שחקן כדורגל, אם יעשו לו סרטון ביצועים מהתקופה שלו אצלנו (שהלוואי שתיגמר במהרה) זה יהיה הדבר היחיד שם. עוד שכיר חרב שתקוע לנו כמו עצם בגרון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1013 לייקים
נראה לי שבחיים לא הייתה פה קבוצה כזו מנותקת, זה דיי מדהים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ממש דביל
אבל שישמח על ההישג האישי הזה, בזמן שהקבוצה הושפלה בחמישה גולים אומללים, לא מבין שחקנים כאלה
אבל שישמח על ההישג האישי הזה, בזמן שהקבוצה הושפלה בחמישה גולים אומללים, לא מבין שחקנים כאלה
- סומך
- קיבל.ה 1349 לייקים
תרבות של מועדון קטן שמשביח 'פרוספקטים'
אז הפרוספקט שמח שהבקיע בפריים טיים...
אז הפרוספקט שמח שהבקיע בפריים טיים...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
הוא היה בדרך הבטוחה לליגה א' ועכשיו יש לו סיכוי למצוא קבוצה בלאומית כי הוא הבקיע נגד מכבי חיפה, למה שלא ישמח?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כי הוא צריך לכבד את המועדון שהוא משחק בו.
והמועדון שהוא משחק בו צריך לבקש ממנו לכבד את הקהל שמגיע ולהוריד את הפוסט ההזוי הזה.
ככה מתנהלים דברים נכון, וכשהם לא מתנהלים נכון - טוב שיש מי שמעלה את הנושא לדיון.
והמועדון שהוא משחק בו צריך לבקש ממנו לכבד את הקהל שמגיע ולהוריד את הפוסט ההזוי הזה.
ככה מתנהלים דברים נכון, וכשהם לא מתנהלים נכון - טוב שיש מי שמעלה את הנושא לדיון.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
אם אבוא למגרשים השנה, אעשה את זה רק כדי למרר לו את החיים בזמן שהוא מתחמם
בושה וחרפה של שחקן, תת אדם
עוד אחד שחושב שהוא כוכב, עם רמת משכל של ציפור שיילך לשים ג׳ל ולעשות פרצופי ברווז באינסטגרם
מושתן קטן
בושה וחרפה של שחקן, תת אדם
עוד אחד שחושב שהוא כוכב, עם רמת משכל של ציפור שיילך לשים ג׳ל ולעשות פרצופי ברווז באינסטגרם
מושתן קטן