אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן יהי רצון ונאמר אמן.
אולי איזה נס חנוכה.אמן.
אולי איזה נס חנוכה.אמן.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
חנוכה זה לא חג המכבים??De Niro כתב:כן יהי רצון ונאמר אמן.
אולי איזה נס חנוכה.אמן.
הייתי בטוח שאתה יותר בעניין של מה נשתנה והקושיות.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אם מישהו רוצה לרכוש את הקבוצה-הוא בא ומברר פרטים מיוזמתו.
אם כותבים ש אחד הבעלים מחפש רוכשים ויש קבוצה שמביעה התעניינות-זה חרטא.
סתם להראות כאילו הם עושים משהו באופן אקטיבי.
אם כותבים ש אחד הבעלים מחפש רוכשים ויש קבוצה שמביעה התעניינות-זה חרטא.
סתם להראות כאילו הם עושים משהו באופן אקטיבי.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני רגיל שהכותרות על רוכש מגיעות רגע לפני מכירת מנויים ואחרי ינואר כושל או סוף מרץ כשרואים ששוב הקבוצה הולכת לשום מקום עם פלייאוף תחתון ובלי גביע.
הניסנובים הקדימו את בוא הספין.
הניסנובים הקדימו את בוא הספין.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אולי באמת יש קבוצת אנשים כזאת ובאמת יש איזשהם דיבורים, אבל הרצון להראות התקדמות וכוונה למכור נראה מלאכותי מאוד בכתבה ומכוון מטרה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הכתבה מנוסחת בצורה ככ גרועה ועמומה שאין מצב שזה לא ספין
הציטוטים של אנשי הפועל זה בדיחה
הכותרת היא בדיחה - קבוצת אנשים שנראת רצינית
מה זה נראה רציני? מה זה השטויות האלו?
אין שום בשר מאחורי הכתבה
קבוצה של רוכשים, נו באמת
מה אנחנו פאקינג ליברפול שצריך קבוצה של אנשים לקנות אותנו? מדובר על מליונים בודדים מה הזיוני שכל קבוצה של אנשים
חלאס עם ה״עמימות״ הזאת, אף אחד לא אוכל את זה
פשוט אין להם איך לחרטט אז לוקחים קצת מילות מפתח כמו רוכשים מאנגליה או נראים רציניים או העבירו מסמכים מנפחים בעוד חזרה על אותם משפטים רק בניסוחים שונים מוסיפים קצת ציטוטים ככ רדודים וחסרי כל משמעות או תוכן ושמים בפרונט של האתר
נערך לאחרונה על ידי Giovanni Giorgio ב 21 אוקטובר 2022, 07:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
long live the zapta
-
- קיבל.ה 320 לייקים
הם עדיין בטוחים שאנחנו תמימים ומאמינים לספינים שלהם
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי באמת יש דיבורים אבל זה עדין רחוק ולא משהו קונקרטי על מכירה עכשיו.Giovanni Giorgio כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 07:28הכתבה מנוסחת בצורה ככ גרועה ועמומה שאין מצב שזה לא ספין
אין שום בשר מאחורי הכתבה
קבוצה של רוכשים, נו באמת
מה אנחנו פאקינג ליברפול שצריך קבוצה של אנשים לקנות אותנו? מדובר על מליונים בודדים מה הזיוני שכל קבוצה של אנשים
פשוט אין להם איך לחרטט אז לוקחים קצת מילות מפתח כמו רוכשים מאנגליה או נראים רציניים או העבירו מסמכים מנפחים בעוד חזרה על אותם משפטים רק בניסוחים שונים מוסיפים קצת ציטוטים ככ רדודים וחסרי כל משמעות או תוכן ושמים בפרונט של האתר
מישהו מהבעלים נלחץ כי אירועי הדרבי כנראה לא היו מתוכננים, כולל התגובות של אודליה שהודלפו מהדיון, המחאה שמתחדשת ועוד.... ולכן הוציאו את זה החוצה, כלומר ספין שלא בהכרח משרת מישהו מלבד את הבעלים, אבל לא אומר שאין בבסיסו גרעין של אמת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מה שמעניין, זה שone וynet שותפים, קלפי וצנציפר חולקים בידיעות כשענייני רוכשים היה בדרך כלל נשמר לצנציפר(לדעתי אלו אותה קבוצה שהוא בעבר צייץ לגביהם)
והפעם קלפי קיבל בכורה מהבעלים.
צפו לנקמה של צנציפר
והפעם קלפי קיבל בכורה מהבעלים.
צפו לנקמה של צנציפר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אין כמו ספין טוב לפתוח את הבוקר כפרה עליהם יודעים מה אני אוהב בבוקר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 105 לייקים
גם אם יש עץ של אמת בבסיס, הם לא יהיו הבעלים של הקבוצה, אנחנו נשלטים על ידי גורמים שטוב להם שהקבוצה לא תחרותית, עד שיוכח אחרתEl dudernio כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 08:27להבנתי באמת יש דיבורים אבל זה עדין רחוק ולא משהו קונקרטי על מכירה עכשיו.Giovanni Giorgio כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 07:28הכתבה מנוסחת בצורה ככ גרועה ועמומה שאין מצב שזה לא ספין
אין שום בשר מאחורי הכתבה
קבוצה של רוכשים, נו באמת
מישהו מהבעלים נלחץ כי אירועי הדרבי כנראה לא היו מתוכננים, כולל התגובות של אודליה שהודלפו מהדיון, המחאה שמתחדשת ועוד.... ולכן הוציאו את זה החוצה, כלומר ספין שלא בהכרח משרת מישהו מלבד את הבעלים, אבל לא אומר שאין בבסיסו גרעין של אמת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מי שנתקל בדרישות לא מציאותיות מצד הבעלים, מוזמן לשתף את הקהל בכך, אם זה לא יפגע לו במשהו הפרסום
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אתם באמת מאמינים שהאחים הנוכלים ישחררו את הפועל תל אביב (תרנגולת שמטילה ביצי זהב), לאנשי עסקים / רוכש?
זה האמאאמא של הספיינים, ולא סתם אחרי פיטורי אודליה
הם פאקינג קיבלו קבוצה בחינם, הם מקבלים פירסום אדיר שלא יקבלו באף מקום אחר בטח לא באפס השקעה כספית, לא משקיעים שקל ונחשבים בעלים של קבוצת פאר בישראל, אני לא הייתי מוותר, אלא אם כן אקבל סכום חסר פרופורציות לחלוטין (כי הם טמאים ומיצדם הפועל תיקבר יחד עם האוהדים)!
הם פאקינג קיבלו קבוצה בחינם, הם מקבלים פירסום אדיר שלא יקבלו באף מקום אחר בטח לא באפס השקעה כספית, לא משקיעים שקל ונחשבים בעלים של קבוצת פאר בישראל, אני לא הייתי מוותר, אלא אם כן אקבל סכום חסר פרופורציות לחלוטין (כי הם טמאים ומיצדם הפועל תיקבר יחד עם האוהדים)!
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?צ'ימבויקה כתב:אני יכול לומר שלפני כמה חודשים בועז פגש מכר שלי ואמר לו שהוא רוצה שיחברו אותו לאנשי עסקים, כעבור משהו כמו חודש הוא חזר אליו עם כיוון למישהו שרוצה לקבל מידע
ובועז השיב לו שהוא בnon shop עם רוכש פוטנציאלי
לגופו של עניין, לא מאמין שתהיה פה עסקה, הם עוד לא הכירו את וועדת הקישוט
** non shop - המוכר מנוע מקשר ומידע לאחרים עד לסיום תקופת הבירור של הרוכש הפוטנציאלי
חשבתי השלט אשם
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
דיבורים כמו חול...El dudernio כתב:להבנתי באמת יש דיבורים אבל זה עדין רחוק ולא משהו קונקרטי על מכירה עכשיו.Giovanni Giorgio כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 07:28הכתבה מנוסחת בצורה ככ גרועה ועמומה שאין מצב שזה לא ספין
אין שום בשר מאחורי הכתבה
קבוצה של רוכשים, נו באמת
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אין לי כבר כוחות לספינים ולשבירות לב האלה
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?צ'ימבויקה כתב:אני יכול לומר שלפני כמה חודשים בועז פגש מכר שלי ואמר לו שהוא רוצה שיחברו אותו לאנשי עסקים, כעבור משהו כמו חודש הוא חזר אליו עם כיוון למישהו שרוצה לקבל מידע
** non shop - המוכר מנוע מקשר ומידע לאחרים עד לסיום תקופת הבירור של הרוכש הפוטנציאלי
חשבתי השלט אשם
אתה מוזמן להמשיך להתכחש לכל החולאים של הארגון
השלט זה הכי 2006 .
הבעיה היום היא שהארגון יותר דומה למאפיה מאשר ארגון אוהדים.
מלא באנרכיסטים, תאבי כוח ואינטרסים אישיים
הם רוצים אוטונומיה לעשות מה שהם רוצים (השלט, לא אני), ההישארות של ניסנוב מאפשרת להם את זה.
אז כן, אחת הסיבות לקושי למכור את הפועל תא זה אותו גרעין קשה שפוגע בדימוי של יתר האוהדים ובמותג באופן כללי.
כפי שציין fidel, לאחים יש אינטרס להמשיך ולהחזיק את הקבוצה ולשמור עליה ולכן האולטראס מנצלים אותם. הם רוצים לפגוש את הכסף שלהם, לכן הוא בקופה כרגע ולא הולך לרכש. הם מבינים שהדרך היחידה היא להשאיר את הקבוצה עם כסף בקופה ולמכור את הקבוצה בקיזוז אותם סכומים כך שהבעלים הבא יצטרך להשקיע פחות. כל עוד הקבוצה בליגה הראשונה ויש 9000 מנויים הם ימשיכו להתנהל בצורה הזו כדי לנפח את הערך של המועדון.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
מה הקשר לאינטרס של ניסנוב לא למכור לכך שלא יגיע רוכש בגלל האולטראס?צ'ימבויקה כתב:לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?צ'ימבויקה כתב:אני יכול לומר שלפני כמה חודשים בועז פגש מכר שלי ואמר לו שהוא רוצה שיחברו אותו לאנשי עסקים, כעבור משהו כמו חודש הוא חזר אליו עם כיוון למישהו שרוצה לקבל מידע
חשבתי השלט אשם
השלט זה הכי 2006 .
הם רוצים אוטונומיה לעשות מה שהם רוצים (השלט, לא אני), ההישארות של ניסנוב מאפשרת להם את זה.
אז כן, אחת הסיבות לקושי למכור את הפועל תא זה אותו גרעין קשה שפוגע בדימוי של יתר האוהדים ובמותג באופן כללי.
כפי שציין fidel, לאחים יש אינטרס להמשיך ולהחזיק את הקבוצה ולשמור עליה ולכן האולטראס מנצלים אותם. הם רוצים לפגוש את הכסף שלהם, לכן הוא בקופה כרגע ולא הולך לרכש. הם מבינים שהדרך היחידה היא להשאיר את הקבוצה עם כסף בקופה ולמכור את הקבוצה בקיזוז אותם סכומים כך שהבעלים הבא יצטרך להשקיע פחות. כל עוד הקבוצה בליגה הראשונה ויש 9000 מנויים הם ימשיכו להתנהל בצורה הזו כדי לנפח את הערך של המועדון.
תכף תספר שהאולטראס יעשו הכל כדי שהפועל תישאר תחת ניסנוב
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם יופעל עליהם מספיק לחץ אז כן.shaolin232 כתב:אתם באמת מאמינים שהאחים הנוכלים ישחררו את הפועל תל אביב (תרנגולת שמטילה ביצי זהב), לאנשי עסקים / רוכש?
אם יהיה חרם מנויים ההכנסות שלהם ילכו והם יהיו חייבים להביא כסף מהבית.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 12:53מה הקשר לאינטרס של ניסנוב לא למכור לכך שלא יגיע רוכש בגלל האולטראס?צ'ימבויקה כתב:לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16 אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?
חשבתי השלט אשם
השלט זה הכי 2006 .
אתה פעם אחר פעם טומן את ראשך בחול ומתעקש שלא לבצע את ההיקש הפשוט.
אולטראס הפועל מעוניין להיות מעורב בנשעה במועדון, הם מעוניינים בהנהלה חלשה ורופסת, כזו שהם יכולים לשלוט בה. כמו שקורה עכשיו.
ההיסטוריה מוכיחה שרק כאשר ניסו לנגוס להם בעוגה הם יצאו למחאה בתואנה שהם דואגים לעתיד המועדון (טביב, רמון). לעומת זאת במצבים אחרים הם נמנעו מכך כי לא נגעו בהם (כבירי, ניסנוב).
הנהלה חדשה, בטח מחו״ל זה דבר שהם לא רוצים.
אם אולטראס הפועל היה מעוניין ברוכש, הוא ממזמן היה מוחה או מקבל החלטה עקרונית להוריד פרופיל כדי להראות את מה שטוב ולא מה שרע (שואה, אלימות, אנרכיה). קורה בדיוק ההפך.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
בין היתרלירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?צ'ימבויקה כתב:אני יכול לומר שלפני כמה חודשים בועז פגש מכר שלי ואמר לו שהוא רוצה שיחברו אותו לאנשי עסקים, כעבור משהו כמו חודש הוא חזר אליו עם כיוון למישהו שרוצה לקבל מידע
חשבתי השלט אשם
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
ברור.צ'ימבויקה כתב:לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 12:53מה הקשר לאינטרס של ניסנוב לא למכור לכך שלא יגיע רוכש בגלל האולטראס?צ'ימבויקה כתב:
השלט זה הכי 2006 .
אתה פעם אחר פעם טומן את ראשך בחול ומתעקש שלא לבצע את ההיקש הפשוט.
אולטראס הפועל מעוניין להיות מעורב בנשעה במועדון, הם מעוניינים בהנהלה חלשה ורופסת, כזו שהם יכולים לשלוט בה. כמו שקורה עכשיו.
ההיסטוריה מוכיחה שרק כאשר ניסו לנגוס להם בעוגה הם יצאו למחאה בתואנה שהם דואגים לעתיד המועדון (טביב, רמון). לעומת זאת במצבים אחרים הם נמנעו מכך כי לא נגעו בהם (כבירי, ניסנוב).
הנהלה חדשה, בטח מחו״ל זה דבר שהם לא רוצים.
אם אולטראס הפועל היה מעוניין ברוכש, הוא ממזמן היה מוחה או מקבל החלטה עקרונית להוריד פרופיל כדי להראות את מה שטוב ולא מה שרע (שואה, אלימות, אנרכיה). קורה בדיוק ההפך.
האולטראס הם לא אוהדי הפועל שרוצים בהצלחת המועדון.
סתם גיס חמישי
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
לא חסרות סיבות מדוע לא לרכוש מועדון כדורגל.oleg neduda כתב:בין היתרלירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?צ'ימבויקה כתב:אני יכול לומר שלפני כמה חודשים בועז פגש מכר שלי ואמר לו שהוא רוצה שיחברו אותו לאנשי עסקים, כעבור משהו כמו חודש הוא חזר אליו עם כיוון למישהו שרוצה לקבל מידע
חשבתי השלט אשם
אבל מעניין שאת מכבי בש וחיפה רכשו...
אה בעצם שכחתי שם האוהדים לא עשו מעולם בלגן
אני באמת לא מבין את הטיעון המטופש הזה.לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 14:57לא חסרות סיבות מדוע לא לרכוש מועדון כדורגל.oleg neduda כתב:בין היתרלירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16 אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?
חשבתי השלט אשם
אתה כמו מישהו בן 50, מעשן כבד שחולה בכל המחלות הקשורות לזה, שטוען שזה לא קשור לעישון כי יש בני 90 שמעשנים ובריאים לחלוטין.
השאלה היא לא מה קורה אצל אחרים, אלא איך זה משפיע עלייך. וברור מאוד האם זה תורם או מזיק.
זה שלמכבי זה עבר חלק, לא אומר שאצלך זה יעבוד.
השאלה היחידה היא האם האולטראס מזיקים למועדון או לא.
התשובה היא חד משמעית כן, בהמון אספקטים, ואין שום קשר למה שקרה במועדונים אחרים.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
העיניין הוא לא מה אנחנו כאוהדי כדורגל בישראל יודעים. העיניין הוא שהקיצוניות היא זו שמגיעה בסוף לתקשורת ולמי שעוד עלול להתבלבל ולהתעניין בהפועל תל אביב.
יש צי שלם של אוהדי מכבי וביתר, מוכרים יותר ופחות, בעלי כוח וגם כאלה שלא, שבלי לחשוב פעמיים שולחים את כל הרפש שהם אוגרים על הפועל ואוהדיה עשרות שנים אחורה לרוכש כשהוא הופך להיות פוטנציאלי כדי שיחשוב פעמיים. ואני מדבר מידיעה.
הבובה של אובארוב, קשקוש קברי ההורים של חולדאי, קטעי וידאו של המונים שרים שואה זה ושואה כאן, שלטי שואה ויודנראטים, אבא של רגב, ציקלון בי ומה שלא תרצו.
מישהו שגר פה ומכיר את הקהלים וסיפורי הזוועות אולי פחות יתרגש מזה, בטח כשהוא יודע שבחלק מהמקרים זה קומץ קטן, מה גם שקיימות לא מעט דוגמאות חיוביות וטובות שקשורות בקהל הפועל.
אבל מישהו שמגיע מחו"ל ובא לשים פה כסף בשביל סמל הסטטוס של בעלי קבוצת כדורגל, יכול לחשוב פעמיים.
יש צי שלם של אוהדי מכבי וביתר, מוכרים יותר ופחות, בעלי כוח וגם כאלה שלא, שבלי לחשוב פעמיים שולחים את כל הרפש שהם אוגרים על הפועל ואוהדיה עשרות שנים אחורה לרוכש כשהוא הופך להיות פוטנציאלי כדי שיחשוב פעמיים. ואני מדבר מידיעה.
הבובה של אובארוב, קשקוש קברי ההורים של חולדאי, קטעי וידאו של המונים שרים שואה זה ושואה כאן, שלטי שואה ויודנראטים, אבא של רגב, ציקלון בי ומה שלא תרצו.
מישהו שגר פה ומכיר את הקהלים וסיפורי הזוועות אולי פחות יתרגש מזה, בטח כשהוא יודע שבחלק מהמקרים זה קומץ קטן, מה גם שקיימות לא מעט דוגמאות חיוביות וטובות שקשורות בקהל הפועל.
אבל מישהו שמגיע מחו"ל ובא לשים פה כסף בשביל סמל הסטטוס של בעלי קבוצת כדורגל, יכול לחשוב פעמיים.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נכון, ובלי עין הרע אנחנו מייצרים רפש כל שבת שנייה
מי שלא מבין כמה נזק תדמיתי זה עושה הבעיה אצלו
מי שלא מבין כמה נזק תדמיתי זה עושה הבעיה אצלו
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
תכיר במציאות:Belos כתב:אני באמת לא מבין את הטיעון המטופש הזה.לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 14:57לא חסרות סיבות מדוע לא לרכוש מועדון כדורגל.oleg neduda כתב: בין היתר
אתה כמו מישהו בן 50, מעשן כבד שחולה בכל המחלות הקשורות לזה, שטוען שזה לא קשור לעישון כי יש בני 90 שמעשנים ובריאים לחלוטין.
השאלה היא לא מה קורה אצל אחרים, אלא איך זה משפיע עלייך. וברור מאוד האם זה תורם או מזיק.
זה שלמכבי זה עבר חלק, לא אומר שאצלך זה יעבוד.
השאלה היחידה היא האם האולטראס מזיקים למועדון או לא.
התשובה היא חד משמעית כן, בהמון אספקטים, ואין שום קשר למה שקרה במועדונים אחרים.
ארגון אוהדים גדול (אולטראס/קופים/פנטיקס/גמלים וכל שם אחר)
יש בכל מועדון גדול (גם באירופה).
לרוב אותו ארגון בהצלחות מחבק ומרים ובכשלונות מזיק ומוריד.
זה חלק מהמשחק לטוב ולרע, לפעמים זה מאוזן ולפעמים זה יוצא מאיזון.
מי שירצה לרכוש מועדון כמו הפועל יעשה את זה בין היתר גם בזכות הקהל.
בלי הקהל הזה וגם בלי אולטראס הפועל זאת לא אותה הפועל, לטוב ולרע.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
ומצד שני אפשר גם להראות קטעים חיובים נכון?Redical כתב:העיניין הוא לא מה אנחנו כאוהדי כדורגל בישראל יודעים. העיניין הוא שהקיצוניות היא זו שמגיעה בסוף לתקשורת ולמי שעוד עלול להתבלבל ולהתעניין בהפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני מסכים עם האמירה שלך לגבי הטוב ולרע באופן כללי
רק שבשנה האחרונה, בדגש על החודשים האחרונים, זה בעיקר הרע
וחבל מאוד שכך. בן אדם שמסתכל מהצד רואה כל כך הרבה זבל מהקהל. למה שיקנה? בתקופה של הפירוק זה היה אחרת לגמרי וגם אז מצאנו את עצמנו עם ניסנוב. לצערי היום אנחנו במקום הרבה יותר גרוע מבחינה תדמיתית
וחבל מאוד שכך. בן אדם שמסתכל מהצד רואה כל כך הרבה זבל מהקהל. למה שיקנה? בתקופה של הפירוק זה היה אחרת לגמרי וגם אז מצאנו את עצמנו עם ניסנוב. לצערי היום אנחנו במקום הרבה יותר גרוע מבחינה תדמיתית
-
- קיבל.ה 110 לייקים
כמובן! וכמו שאמרתי יש לא מעט. אבל מטבע האדם כשמראים לך משהו חיובי ומשהו מזעזע, לא מעטים אלו שיתקעו על המזעזע.לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 15:32ומצד שני אפשר גם להראות קטעים חיובים נכון?Redical כתב:העיניין הוא לא מה אנחנו כאוהדי כדורגל בישראל יודעים. העיניין הוא שהקיצוניות היא זו שמגיעה בסוף לתקשורת ולמי שעוד עלול להתבלבל ולהתעניין בהפועל תל אביב.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אולטראס הפועל, האווירה שהוא מייצר, ובעיקר הזהות הקולקטיבית שהוא מייצר, הוא הסיבה העיקרית לכך שהיום לקבוצה אחרי פירוק עם ניהול גרוע ועתיד לא ברור יש יותר מנויים מאשר בדאבל. הוא הסיבה העיקרית שיש המוני צעירים ביציע, שזה מגניב להיות הפועל, שהקהל עם הקבוצה גם כשהיא מפסידה. הוא הסיבה העיקרית שעבור מתבגר בתל אביב או ביפו להיות חלק מהקהל הזה זה משהו חיובי מבחינת איך שהוא תופס את עצמו. תלכו לראות מה היה ממוצע הקהל של הפועל בשנות ה90 כשהקבוצה הייתה זבל בדיוק כמו היום ותשאלו את עצמכם מה ההבדל.
בקיצור, די להצגה החד צדדית של הדברים.
בקיצור, די להצגה החד צדדית של הדברים.
אינתי עומרי, הפועל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בשנה האחרונה?oleg neduda כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 15:35 אני מסכים עם האמירה שלך לגבי הטוב ולרע באופן כללי
תעלה תעלה, מדרבי פואד בערך. אנשים פה חיים ב-2008, הקהל שלנו הפך את עורו.
השפעה של אוהדים לא מתחילה ונגמרת בכמה אבוקות או בכמה כדורים.
לכו תסתובבו במתחם, איך אוהדים מסתובבים שם כמו מלכים. רבים עם שחקנים, לוקחים חולצות, מערבבים.
אז לא , הם לא הסיבה שאין רוכש אבל זה חלק מהעניין.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 14:57לא חסרות סיבות מדוע לא לרכוש מועדון כדורגל.oleg neduda כתב:בין היתרלירון האדום כתב: ↑21 אוקטובר 2022, 10:16 אה בגלל האולטראס לא תהיה עסקה?
חשבתי השלט אשם
את חיפה רכשו, יפה. אתה יודע מתי רכשו את חיפה? אתה ממש כותב על אוטומט זה נחמד.
ראשית, יש כל מיני סוגי ״בלאגן״ , אין לי ולך ספק שאצלנו יש יותר מכולם. רק ביתר מקדימים אותך רק שלהם יש פקטור של עיר בירה מה שלך אין.
אף אחד לא אמר שרק בגלל הקהל לא רוכשים אותנו,
בעידן המודרני, הסיבה העיקרית נוגעת לניסנובים וחובות חו״ל.
אם נלך אחורה הסיבות היו אוהדים (מוריס כהאן ןהשבת) או עניינים פנימיים אחרים שנגעו לאינטרסים חברי הנהלה (רפי יגיב ואברמוביץ׳ ועשרות גופים נוספים שפנו וקיבלו דרישה למחיר מופקע)
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
הכל עניין של איך אתה מייצר את התדמית.oleg neduda כתב:אני מסכים עם האמירה שלך לגבי הטוב ולרע באופן כללי
גם היום אתה יכול להראות שגם במצב של אי הצלחה יש רכישה מסיבית של מנויים.
הקהל יחסית מאופק (לא פוצצו אימון ונציג אולטראס לא היה על הדשא לדבר עם השחקנים כמו בבית"ר לדוגמה).
ושוב שיש כשלונות אז הקיצון מרגיש נח יותר