קלטינס
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
הודעת המועדון:
הקשר דוד קלטינס (27) חתם לשנתיים במועדון ויצטרף לסגל.
קלטינס שיחק במחלקת הנוער של בית"ר י-ם ובעונת 2015/2016 עלה לקבוצה הבוגרת שם שיחק עד שעבר בעונת 2019/2020 להפועל ב"ש.
העונה שיחק שבעה משחקים בכל המסגרות במדי ב"ש. הקשר ערך 21 הופעות במדי נבחרות ישראל הצעירות.
בהצלחה!
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הקשר דוד קלטינס (27) חתם לשנתיים במועדון ויצטרף לסגל.
קלטינס שיחק במחלקת הנוער של בית"ר י-ם ובעונת 2015/2016 עלה לקבוצה הבוגרת שם שיחק עד שעבר בעונת 2019/2020 להפועל ב"ש.
העונה שיחק שבעה משחקים בכל המסגרות במדי ב"ש. הקשר ערך 21 הופעות במדי נבחרות ישראל הצעירות.
בהצלחה!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
שיהיה בהצלחה, נקווה שיפתח בהרכב במקום הגופיינבינדר.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
אם זה מה שהם חושבים שישדרג אותנו אז שיהיה לכולנו בהצלחה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
החתמה רעה
מקווה לאכול את הכובע
שיהיה בהצלחה
מקווה לאכול את הכובע
שיהיה בהצלחה
long live the zapta
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
ממתי מחתימים אצלנו שחקנים שמשדרגים? ניסנוב מחתימים 3 סוגי שחקנים - סותמי חורים, צעירים שאולי ישחק קלף איתם או פנסיונרים שמפנטזים שיחזרו ליכולת של לפני 10 שנים.
אוז'בולט היחיד בכל התקופה שלהם פה שעל הנייר היה אמור לשדרג אותנו, בינתיים הוא יותר משנמך מכל דבר אחר.
קלטינס הוא מהסוג של סותמי החורים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
לא בטוח.קלנטינס,הרבה לפני שבכלל היה אופציה,נחשב בעיני כשחקן מאוד אנדרייטד.הירידה ביכולת שלו התחילה שהתחילו להעביר אותו להיות בלם,מגן וכו.בתור קשר אחורי הוא שדרוג מצויין לכל קבוצה בליגה מלבד מכבי וחיפה.רדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 17:30ממתי מחתימים אצלנו שחקנים שמשדרגים? ניסנוב מחתימים 3 סוגי שחקנים - סותמי חורים, צעירים שאולי ישחק קלף איתם או פנסיונרים שמפנטזים שיחזרו ליכולת של לפני 10 שנים.
אוז'בולט היחיד בכל התקופה שלהם פה שעל הנייר היה אמור לשדרג אותנו, בינתיים הוא יותר משנמך מכל דבר אחר.
קלטינס הוא מהסוג של סותמי החורים.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
שיהיה בהצלחה.
עדיף הרבה יותר מהחתמות של כאלו מעבר לשיא או לתת את המפתחות הבלעדיות לצעירים שצריכים לצבור ניסיון כדי לאחוז בהם.
פוטנציאל בתור קשר אחורי יש ורעב להצליח לאחר ייבוש של כמה שנים בב"ש יש והרבה.
עדיף הרבה יותר מהחתמות של כאלו מעבר לשיא או לתת את המפתחות הבלעדיות לצעירים שצריכים לצבור ניסיון כדי לאחוז בהם.
פוטנציאל בתור קשר אחורי יש ורעב להצליח לאחר ייבוש של כמה שנים בב"ש יש והרבה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ידוע(לא צנציפר) בכמה הוא הוריד בשכרו?
גם לזה יש איזשהי משמעות פסיכולוגית(הניסנובים פחות מבינים בזה)
גם לזה יש איזשהי משמעות פסיכולוגית(הניסנובים פחות מבינים בזה)
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הכי טוב בפער היום.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היה מעולה.....
חיזוק ענק לקבוצה.
קשר אמצע
מגן שמאל
בלם שמאל ב3 בלמים.
אחלה אחלה של שחקן
חיזוק ענק לקבוצה.
קשר אמצע
מגן שמאל
בלם שמאל ב3 בלמים.
אחלה אחלה של שחקן
-
- קיבל.ה 635 לייקים
משחק טוב שלו, נגמר לו האוויר יחד עם כל הקבוצה
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
כל זמן שעוד היה לו אוויר היה אחלה.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
הפתיע אותי , עמד בצורה מצוינת מול דור פרץ .
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הכי טוב במגרש יחד עם רומראטו
שניהם צריכים הרכב בקבוע
צריך לפגום בו, לא יודע, אולי שיהיה בלי תעודת כשרות בתוקף, כדי שהניסנובס לא ינסו למכור
שניהם צריכים הרכב בקבוע
צריך לפגום בו, לא יודע, אולי שיהיה בלי תעודת כשרות בתוקף, כדי שהניסנובס לא ינסו למכור
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
שחקן
-
- קיבל.ה 635 לייקים
עוד משחק טוב
ציוות טוב עם רומארטו
למרות ששניהם בעלי אורנטציה הגנתית
עדיין אני מתרשם ממנו מאוד רכש טוב עד כה
ציוות טוב עם רומארטו
למרות ששניהם בעלי אורנטציה הגנתית
עדיין אני מתרשם ממנו מאוד רכש טוב עד כה
-
- קיבל.ה 220 לייקים
מהשחקנים שאתה חייב בעונות מהסוג הזה. חבל שלא הגיע כבר התחילת הקיץ.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה חייבים אותו. לא בטוח שאני מבין. כי הוא סוגר את החורים של איינבינדר ורומראטו?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כי הוא עושה עבודה טובה, חכם ובמציאות שלנו, הוא נחשב נכס. נכס במובן החיובי ולא במובן של הניסנובים כפוטנציאל מכירה.
בגילו אפשר לבנות עליו כמה שנים לבסיס(בלי לפחד שימכרו או שיחפוץ בבלגיה)
בגילו אפשר לבנות עליו כמה שנים לבסיס(בלי לפחד שימכרו או שיחפוץ בבלגיה)
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
משתפר ממשחק למשחק. רק שיראה מגמת שיפור.
בעצם - אם הוא מראה מגמת שיפור הניסנובס מוכרים תמורת שחקן ליגה א' לא ?
בעצם - אם הוא מראה מגמת שיפור הניסנובס מוכרים תמורת שחקן ליגה א' לא ?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
התפקיד של קשר אחורי זה לסגור חורים של שני הקשרים ההקדמיים מעליו שאחד מהם אמור לשחק 6 והשני לא זז כבר שנה וחצי? וואלה לא ידעתי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם רומראטו היה הקשר האחורי אז זה היה התפקיד שלו.
מאחר ורומראטו שיחק 50/50 שעושה תנועה קדימה ולאגף מן הסתם מישהו יצטרך לחפות על העליה שלו כשמאבדים כדור.
הקשר האחורי בטח כזה שנשאר ליד הבלמים רואה את המשחק מאחורה ואז יודע לצמצם פערים ולסגור את החורים האלו. זה משחק הכדורגל.
מאחר ורומראטו שיחק 50/50 שעושה תנועה קדימה ולאגף מן הסתם מישהו יצטרך לחפות על העליה שלו כשמאבדים כדור.
הקשר האחורי בטח כזה שנשאר ליד הבלמים רואה את המשחק מאחורה ואז יודע לצמצם פערים ולסגור את החורים האלו. זה משחק הכדורגל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא כרגע בלם שלישי ולא קשר אחורי. הוא לא מסוגל לנהל את המשחק (כי הוא באמת לא שחקן שמנהל משחק).
פלסטר לסגל גרוע. אבל כמובן שבמצב הנוכחי, פלסטרים זה מבורך.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
יש שחקן אחד בהפועל שאתה יכול להגיד עליו דבר חיובי?האדס כתב:הוא כרגע בלם שלישי ולא קשר אחורי. הוא לא מסוגל לנהל את המשחק (כי הוא באמת לא שחקן שמנהל משחק).
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא משחקני החיזוק המשמעותיים שהגיעו.
וזה שהוא יכול לשחק בכמה עמדות זה בונוס ענק.
וזה שהוא יכול לשחק בכמה עמדות זה בונוס ענק.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אחלה שחקן
ממה שזכור לי יש לו גם בעיטה טובה מרחוק שטרם באה לידי ביטוי
ממה שזכור לי יש לו גם בעיטה טובה מרחוק שטרם באה לידי ביטוי
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן משתדל. בשנים האחרונות אני מודה שזה מאוד קשה, אבל תמיד יש נקודות אור.לירון האדום כתב: ↑16 אוקטובר 2022, 12:14יש שחקן אחד בהפועל שאתה יכול להגיד עליו דבר חיובי?האדס כתב:הוא כרגע בלם שלישי ולא קשר אחורי. הוא לא מסוגל לנהל את המשחק (כי הוא באמת לא שחקן שמנהל משחק).
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
מי?האדס כתב:כן משתדל. בשנים האחרונות אני מודה שזה מאוד קשה, אבל תמיד יש נקודות אור.לירון האדום כתב: ↑16 אוקטובר 2022, 12:14יש שחקן אחד בהפועל שאתה יכול להגיד עליו דבר חיובי?האדס כתב:הוא כרגע בלם שלישי ולא קשר אחורי. הוא לא מסוגל לנהל את המשחק (כי הוא באמת לא שחקן שמנהל משחק).
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה רוצה עם ציטוטים מנושאים שבהם אמרתי עליהם מילים טובות או רק רשימה מסודרת?
עזוב, אני לא שם. לא מחפש אף אחד. מקצועית נטו יש המון שחקנים גרועים שעוברים בהפועל בשנים האחרונות ואני מניח שהסגנון הלא נחמד שלי קצת בולט משל אחרים.
עזוב, אני לא שם. לא מחפש אף אחד. מקצועית נטו יש המון שחקנים גרועים שעוברים בהפועל בשנים האחרונות ואני מניח שהסגנון הלא נחמד שלי קצת בולט משל אחרים.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
חתיכת אנדרסטייטמנט, בנאדם! לפעמים נדמה שאתה סתם מנסה בכוח לעמוד במוניטין של שם המשתמש שלך...
לגבי רמת השחקנים: באופן אובייקטיבי, הליגה הישראלית הרבה פחות מושכת עבור שחקנים זרים ביחס לליגות אחרות מאשר לפני 20 ו-30 שנים וכמובן, הפועל שלנו הרבה פחות מושכת (עבור זרים ומקומיים כאחד) ביחס לקבוצות אחרות בישראל. Beggars can't be choosers וכו'. במקביל למאבק הצודק נגד ההנהלה, הקהל חייב לגלות יותר סבלנות כלפי השחקנים.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
התכוונתי לרשימה..האדס כתב:אתה רוצה עם ציטוטים מנושאים שבהם אמרתי עליהם מילים טובות או רק רשימה מסודרת?
מקצועית צריך לשפוט את השחקנים באופן יחסי לאלטרנטיבות שיש.
יש כאלו שבאמת אין להם מקום בהפועל ויש כאלו שיש להם מקום, אצלך זה נראה שלאף אחד אין מקום
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה הסגנון, לרוב זה פוגש את מה שהרבה אנשים חושבים, גם אם זה לא נעים.רועי גווארה כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 17:31חתיכת אנדרסטייטמנט, בנאדם! לפעמים נדמה שאתה סתם מנסה בכוח לעמוד במוניטין של שם המשתמש שלך...
לגבי רמת השחקנים: באופן אובייקטיבי, הליגה הישראלית הרבה פחות מושכת עבור שחקנים זרים ביחס לליגות אחרות מאשר לפני 20 ו-30 שנים וכמובן, הפועל שלנו הרבה פחות מושכת (עבור זרים ומקומיים כאחד) ביחס לקבוצות אחרות בישראל. Beggars can't be choosers וכו'. במקביל למאבק הצודק נגד ההנהלה, הקהל חייב לגלות יותר סבלנות כלפי השחקנים.
ממש לא איכפת לי משם המשתמש הדבילי מצידי שיקראו לי ״הפועל82״. רוצה שאשנה?
אני אוהד הפועל ת״א ואני רוצה שהפועל ת״א תהיה קבוצה טובה. על הדרך גם יש לי ״אג׳נדה״ לגבי איך צריך לנהל מועדון (כלכלית ומקצועית).
לא חייבים להסכים, אבל להגיד שאני מחפש שחקנים? בסדר. אני אחיה עם זה. בהפועל זה לא מאוד קשה למצוא פגמים.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
האדס כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 21:28 זה הסגנון, לרוב זה פוגש את מה שהרבה אנשים חושבים, גם אם זה לא נעים.
אני אוהד הפועל ת״א ואני רוצה שהפועל ת״א תהיה קבוצה טובה. על הדרך גם יש לי ״אג׳נדה״ לגבי איך צריך לנהל מועדון (כלכלית ומקצועית).
לא חייבים להסכים, אבל להגיד שאני מחפש שחקנים? בסדר. אני אחיה עם זה. בהפועל זה לא מאוד קשה למצוא פגמים.
אחלה שם משתמש, לא רוצה שתשנה ואפילו מתגעגע לתמונה מהסרט "הרקולס". בכל מקרה - 82

כולם פה רוצים שהפועל תצליח ולכולם יש דעה וזה מבורך. כש"האג'נדה" ניכרת כמעט בכל משפט בכל הודעה, זה עלול לגרום למי שקורא לפטור את הדעה על בסיס אישי וחבל. זה גם די מתיש.
קח את האשכול הספציפי הזה, לדוגמה: "הוא לא מסוגל לנהל את המשחק (כי הוא באמת לא שחקן שמנהל משחק)".
בדיקה זריזה באתר המנהלת - 381 דקות, 237 מסירות, 236 (!!!) מסירות מקדמות, 192 מסירות מדויקות (81%)...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אנחנו מאוד חלוקים בתפיסה אבלהאדס כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 21:28זה הסגנון, לרוב זה פוגש את מה שהרבה אנשים חושבים, גם אם זה לא נעים.רועי גווארה כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 17:31חתיכת אנדרסטייטמנט, בנאדם! לפעמים נדמה שאתה סתם מנסה בכוח לעמוד במוניטין של שם המשתמש שלך...

- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
זה בסדר יש אנשים שלא אוהבים/מסוגלים/יכולים לשמוע ביקורת נוקבת וחולים בתסמנות הילד המוזהב.האדס כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 21:28זה הסגנון, לרוב זה פוגש את מה שהרבה אנשים חושבים, גם אם זה לא נעים.רועי גווארה כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 17:31חתיכת אנדרסטייטמנט, בנאדם! לפעמים נדמה שאתה סתם מנסה בכוח לעמוד במוניטין של שם המשתמש שלך...
במקום להבין שיש משתמשים שמבקרים ממקום של כאב ושל שאיפה למצוינות הם יבטלו את דעתך ויגידו שאתה מטנף - הקיצוניים גם יתחילו לספר מעשיות על איך התגובות שלך פה גורמות אחר כך לשחקנים לחוסר ביטחון/לקהל לשרוק בוז/לרפטיליאנים להשתלט על העולם על ידי הנדסת תודעה ושאר קשקושים שאין להם שום קשר למציאות.
אתה לא צריך לתת להם דין וחשבון, תתעלם ועדיף גם שהם יתעלמו ממך אם זה כל כך מפריע להם לשמוע ביקורת על שחקנים/הנהלה/מועדון - אנחנו לא נפסיק לדרוש יותר כל עוד אנחנו מקבלים את החרא הזה, מי שרוצה להתבוסס בבינוניות מוזמן לעשות את זה בלי לנג׳ס לאלו שלא.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תודה, אם יורשה לי להיות ביקורתי, אתה בניגוד אלי כן נטפל לשחקנים ומחפש אותם. סתם סתם.רדפוקס כתב: ↑18 אוקטובר 2022, 02:35זה בסדר יש אנשים שלא אוהבים/מסוגלים/יכולים לשמוע ביקורת נוקבת וחולים בתסמנות הילד המוזהב.האדס כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 21:28זה הסגנון, לרוב זה פוגש את מה שהרבה אנשים חושבים, גם אם זה לא נעים.רועי גווארה כתב: ↑17 אוקטובר 2022, 17:31
חתיכת אנדרסטייטמנט, בנאדם! לפעמים נדמה שאתה סתם מנסה בכוח לעמוד במוניטין של שם המשתמש שלך...
במקום להבין שיש משתמשים שמבקרים ממקום של כאב ושל שאיפה למצוינות הם יבטלו את דעתך ויגידו שאתה מטנף - הקיצוניים גם יתחילו לספר מעשיות על איך התגובות שלך פה גורמות אחר כך לשחקנים לחוסר ביטחון/לקהל לשרוק בוז/לרפטיליאנים להשתלט על העולם על ידי הנדסת תודעה ושאר קשקושים שאין להם שום קשר למציאות.
אתה לא צריך לתת להם דין וחשבון, תתעלם ועדיף גם שהם יתעלמו ממך אם זה כל כך מפריע להם לשמוע ביקורת על שחקנים/הנהלה/מועדון - אנחנו לא נפסיק לדרוש יותר כל עוד אנחנו מקבלים את החרא הזה, מי שרוצה להתבוסס בבינוניות מוזמן לעשות את זה בלי לנג׳ס לאלו שלא.
יאללה בואו נדבר על קלטינס, שאריות של ב״ש שגורמות לקהל פה צמרמורות.