להעיף אותם לטובת אחד ש"יודע לנהל" ?
מה התכלית כאן ? אנחנו בלום אינסופיים השיט הזה
אם לא מגיע מישהו עם כיסים עמוקים זה כבר ממש לא משנה מי מנהל, הכול אותו החרא.
אתה באמת חושב שהדלת פתוחה בפני מישהו שירצה להתעניין כל עוד הם פה?
גם בוואלהלירון האדום כתב:ספורט 5, הדר יעקבי מפרסמת
שאליאל פרץ צפוי להגיע היום לוולפסון
ל"פגישה מקצועית"
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
סוף סוף הבני זונות האלה בפאניקה ואולי יגיע לפה אשכרה שחקן כדורגל טוב ולא איזה קלטינס או ניב זריהן.
את הדברים הנכונים הם תמיד עושים באיחור עצום.
גם דראפיץ אמר אתמול שהסגל טוב.dino כתב:הם כבר דיברו איתו לפני שבועיים ושכרו היה גבוה עבורם
כנראה זאת הצעה להיות עוזר מאמן
איך הוא סירב להרוויח חצי מדרישותיו אבל להיות חלק מעונת ה100 המושקעת
לא לשכוח שליאב נחמני סיפר לפני המשחק אתמול, שבכירים בהפועל(איציק נ.) טענו שהסגל הזה ניפלא ושווה אפילו יותר מפלייאוף עליון
אולי הוא החמיא להם. צריך להיות אמיד בשביל לרכב על סוס.
בקיצור - בקרוב שחקן חדש בהפועל חיפה.Mr.china כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 13:13 הדר יעקובי מעדכנת בסטורי באינסטגרם:
אליאל פרץ נפגש אתמול בצהריים עם הצוות בלי הסוכן כדי לדון על מקומו בקבוצה אם הוא יחתום,
חיכו לנחיתה בערב של הדוצ׳ה,איציק ניסנוב והגישו לו החוזה ל3 שנים של 130 אלף יורו בעונה הראשונה והסכומים יעלו כמובן, היא מדגישה שהוא לא התאמן עם קבוצה ממאי לכן הציעו לו חוזה נמוך יחסית.
ואמרה שיש לו הצעה מהפועל חיפה עם חוזה קצת יותר גבוה.
אני לא מבין מי מינה את מר איציק ניסנוב להיות אחראי על כסף שהוא לא שלו?Mr.china כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 13:13 הדר יעקובי מעדכנת בסטורי באינסטגרם:
אליאל פרץ נפגש אתמול בצהריים עם הצוות בלי הסוכן כדי לדון על מקומו בקבוצה אם הוא יחתום,
חיכו לנחיתה בערב של הדוצ׳ה,איציק ניסנוב והגישו לו החוזה ל3 שנים של 130 אלף יורו בעונה הראשונה והסכומים יעלו כמובן, היא מדגישה שהוא לא התאמן עם קבוצה ממאי לכן הציעו לו חוזה נמוך יחסית.
ואמרה שיש לו הצעה מהפועל חיפה עם חוזה קצת יותר גבוה.
אני מקווה שיחליטו שמי שמביא כסף הוא בעל הדעה ובעל ההחלטהEl dudernio כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:56 אני מאוד מקווה שתושב שבלופ... יכניב שוב את היד לכיס וידאג שאליאל יהיה בהפועל. סה נשמע שההבדלים לא באמת גדולים
יש להם משהו נגד שחקני כדורגל אמיתיים ....בר קולמוסא כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:22 אז הם החתימו את זריהן שלא יראה דקה ועכשיו לא מסוגלים להחתים את אליאל פרץ כי הם לא מצליחים למצוא 50 אלף יורו להוסיף?
בחיי זה לא אמיתי
אנשים פה שוכחים שלטביב היה עשרות מיליונים בקופה של המועדון וגם לא היה צריך לשים שקל
כול מילההוקיץ' כתב: ↑06 אוקטובר 2022, 15:22 רק נזכיר למי ששכח:
אנחנו מתלוננים (ובצדק) שהניסנובים הכניסו 16 מיליון שקל וזה לא הגיע לסגל? טביב קיבל 120 מיליון על פני שנתיים ועונה אחר כך קיבלנו קבוצה של מירקו אורמוש (בהשאלה אם אני זוכר נכון), חוטבא, איגיבור ואלרואי כהן.
אנחנו מתלוננים שהניסנובים חותמים על חוזים ואז לא עומדים בהם? אותו סיפור בדיוק היה עם טביב.
טביב זה הבן אדם שדו"ח המפרק קבע שגנב 12 מיליון שקל מהפועל הישר לכיסו הפרטי באמצעות חברת קייטרינג שבבעלותו, מינוי הבת שלו למנכ"ל המועדון ועוד ועוד.
טביב זה עבריין מורשע. פעמיים.
לא ברור לי למה כדי להראות כמה הניסנובים הם פח צריך לנקות את טביב. הסיפור הזה כל הזמן חוזר על עצמו משום מה.