הוא לא יגיד כלום.הוא לא הטיפוס.לא עשה זאת אחרי מכ' פ"ת ולא אחרי הפועל ולא אחרי ק"ש ועשה בחוכמה.
הוא אמיץ ולא מחשבן לתקשורת.
הוא לא יגיד כלום.הוא לא הטיפוס.לא עשה זאת אחרי מכ' פ"ת ולא אחרי הפועל ולא אחרי ק"ש ועשה בחוכמה.
בעתיד הוא עוד יחזור לעוד קדנציה בטח.
גם בפעם הקודמת הוא לא אמר כלום ואז זה נגמר מכוער יותר
הוא לא יחזור כי בפעמיים הקודמות הסכסוך שלו היה רק מול ההנהלה. הפעם הקהל שלח אותו הביתה + זוכרים לו את התבוסה בדרבי.
לא ברור. רפואה גם המליץ לניסנובס בקיץ שעבר על לוסיו ובסוף זרק אותו קצת אחרי שמונה להיות המאמן.Carajo כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 17:56 בכתבה בספורט 5 בהקשר של ההתעניינות של חדרה ברומראטו מצויין שרפואה נמצא ביחסים חבריים עם אורן גולן ושהוא זה שהמליץ לו על רומראטו.
נשאלת השאלה - אם רומראטו מוערך כביכול על ידי רפואה שהוא המליץ עליו לחדרה, למה הוא נחתך מהסגל של הפועל? למה היא לא קיבל הזדמנויות מספקות תחת אותו רפואה?
או שיש מידע שגוי בכתבה, או שיש פה התנהלות מזעזעת (נוספת) של התערבות למאמן בסגל ובחירת השחקנים.
לא הבנתי, למה הביאו אותו אם לא בשביל לשחק?Shacham כתב:מה לא ברור?
מישהו פה כאילו חשב שרומראטו לא היה אפילו בסגל בגלל שרפואה חשב שהוא לא ראוי לספסל?
הוא הזר עם החוזה הכי יקר אחרי אוז'בולט, 160 אלף יורו לפי דיווחים, אז רצו להיפטר ממנו ובגלל זה הוא לא ראה ספסל.
הביאו אותו בתקווה שהוא יותר טוב ממה שהיה בפועל, אבל גם כשגילו שלא ברור שהיה לו מקום בסגל. הסיבה שלא היה על הספסל נגד נתניה וב"ש הייתה כדי להראות לו את הדרך החוצה, לא מקצועית.לירון האדום כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 20:40לא הבנתי, למה הביאו אותו אם לא בשביל לשחק?Shacham כתב:מה לא ברור?
מישהו פה כאילו חשב שרומראטו לא היה אפילו בסגל בגלל שרפואה חשב שהוא לא ראוי לספסל?
הוא הזר עם החוזה הכי יקר אחרי אוז'בולט, 160 אלף יורו לפי דיווחים, אז רצו להיפטר ממנו ובגלל זה הוא לא ראה ספסל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
והסיבה שלמרות שהוא היה בסגל ומרכז המגרש שלך היה מוצק פחות מ100 גר' מרגרינה אחרי דקה במיקרו והוא עדין לא שותף היא?Shacham כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 20:43הביאו אותו בתקווה שהוא יותר טוב ממה שהיה בפועל, אבל גם כשגילו שלא ברור שהיה לו מקום בסגל. הסיבה שלא היה על הספסל נגד נתניה וב"ש הייתה כדי להראות לו את הדרך החוצה, לא מקצועית.לירון האדום כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 20:40לא הבנתי, למה הביאו אותו אם לא בשביל לשחק?Shacham כתב:מה לא ברור?
מלחמות אגו?El dudernio כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 23:37והסיבה שלמרות שהוא היה בסגל ומרכז המגרש שלך היה מוצק פחות מ100 גר' מרגרינה אחרי דקה במיקרו והוא עדין לא שותף היא?Shacham כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 20:43הביאו אותו בתקווה שהוא יותר טוב ממה שהיה בפועל, אבל גם כשגילו שלא ברור שהיה לו מקום בסגל. הסיבה שלא היה על הספסל נגד נתניה וב"ש הייתה כדי להראות לו את הדרך החוצה, לא מקצועית.לירון האדום כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 20:40 לא הבנתי, למה הביאו אותו אם לא בשביל לשחק?
ההוא שאמרו לו כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:05 די נו באמת היה מישהו פה שחשב שהבעיה היא קובי רפואה ולא חס וחלילה כמות השחקנים הטובים שמכרנו לעומת כמות השחקנים הטובים שהבאנו?
אני מקווה שנתקן בקיץ ונישאר במזל סטייל 20/21
כן יתקנו בבן שהר יגידו הבאנו את אחד החלוצים הטובים בליגה ב70 אלףההוא שאמרו לו כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:05 די נו באמת היה מישהו פה שחשב שהבעיה היא קובי רפואה ולא חס וחלילה כמות השחקנים הטובים שמכרנו לעומת כמות השחקנים הטובים שהבאנו?
וואי הראש שלי לא במקום בינואר כמובן תודה על התיקוןאל באנדי כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:07ההוא שאמרו לו כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:05 די נו באמת היה מישהו פה שחשב שהבעיה היא קובי רפואה ולא חס וחלילה כמות השחקנים הטובים שמכרנו לעומת כמות השחקנים הטובים שהבאנו?
*פרצוף של ניסנוב צוחק ואומר שאין כסף*ההוא שאמרו לו כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:10וואי הראש שלי לא במקום בינואר כמובן תודה על התיקוןאל באנדי כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:07ההוא שאמרו לו כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 22:05 די נו באמת היה מישהו פה שחשב שהבעיה היא קובי רפואה ולא חס וחלילה כמות השחקנים הטובים שמכרנו לעומת כמות השחקנים הטובים שהבאנו?
רחוק מהמציאות, הוא מאוד אוהב את הפועל ולא היה עושה דברים כאלה כדי ״להכניס״ לניסנוב.
אני לא מאמין שהוא עשה בכוונה, אין יותר מתוק מלנצח ואז לעזוב.
טייק 4?Daniel כתב:אפשר להחזיר אותו כבר?