״איציק ניסנוב הוא האיש הכי חזק בהפועל״
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תודה על זה קובי.
הכתובת הייתה על הקיר עוד בלאומית כשהוא צעק לך באוזן ליד הספסל מי צריך לבעוט פנדלים בגביע מול חיפה.
אחכ הוא מינה את עצמו למנהל מקצועי.
אחכ לקח צעד אחורה שניים קדימה בלה בלה בלה.
הביא את אביטן, הביא את סיני, הביא את קלינגר.
נכשל. פעם אחר פעם אחר פעם. אבל לא ידע שובע.
כשקובי יצב את הקבוצה בשנה שעברה- הגיע בוקסה. תאום סיני. עושה מה שמתבקש.
הכתובת על הקיר, בענק, בבולד.
נראה שמדובר לא רק בניהול כושל- אלא גם ניהול שיורד לרמת ההרכב, ההחתמות. הכל.
הכתובת הייתה על הקיר עוד בלאומית כשהוא צעק לך באוזן ליד הספסל מי צריך לבעוט פנדלים בגביע מול חיפה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מאיפה הציטוט?האדס כתב:תודה על זה קובי.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יש לך את האחים ניסנוב, שרון ואיציק שהם שונים מאוד. עם שרון הסתדרת ועם איציק פחות, בוא ספר מה עברת?
”בהתחלה היחסים שלי עם שניהם היו מצוינים, עם שרון עד היום. בסוף יש אחד שמחליט בהפועל ת”א וזה איציק ניסנוב.”
”בהתחלה היחסים שלי עם שניהם היו מצוינים, עם שרון עד היום. בסוף יש אחד שמחליט בהפועל ת”א וזה איציק ניסנוב.”
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
מה המשמעות של זה שאיציק הוא "האיש החזק" בעצם? ששרון לא יכול להינות מהכיבוד?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אשכרה ניסנוב הפגיש את רפואה עם צנציפר, מה זה החרא הזה
למה זה מגיע לנו
למה זה מגיע לנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
ומשום מה כל ההפגנות שמתארגנות הן רק בבית של שרון.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
שאיציק אוהב לשחק מנג׳ר עם הקבוצה שלנוטכנית לארז כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 11:06 מה המשמעות של זה שאיציק הוא "האיש החזק" בעצם? ששרון לא יכול להינות מהכיבוד?
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 107 לייקים
הוא גם מוסיף שם שלא היה כסף כשהיו שחקנים מצוינים על הכוונת, ובסוף שילמו אותו שכר על שחקנים לא מתאימים
-
- קיבל.ה 951 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא חושב. גם האולטראס לא מארגנים את ההפגנות האחרונות.
אולי המארגנים לא יודעים איפה איציק גר, שמישהו יתן להם טיפ.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
גם במגרש מקללים רק את שרון (לא משנה שיש להם את אותה אמא)
נראה לי שזה פשוט מגלגל יותר טוב על הלשון וזה בגלל שבפעמים הקודמות הוא כםן דיבר עם הקהל והיה איתו איזשהו שיח
נראה לי שזה פשוט מגלגל יותר טוב על הלשון וזה בגלל שבפעמים הקודמות הוא כםן דיבר עם הקהל והיה איתו איזשהו שיח
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
אם זה רק עניין של האולטראס, אולי שרון לא משרת משהו אחר נאמנה
קובי התאמץ מאוד לשמור על ״ממלכתיות״ בראיון הזה,
אבל סימן לנו מטרה ברורה - ״בסוף יש איש אחד שמחליט בהפועל ת״א וזה איציק ניסנוב״.
כשקובי תבע את צנציפר איציק התרגז וניסה לגרום לו לרדת מהתביעה, עד כדי שהפגיש אותם בבית קפה בכפר שמריהו. קובי נטש את הפגישה באמצע.
מעניין מה כל כך אכפת לאיציק מצנציפר?
הבעיה שלנו זה לא מאמן, לא הגנה, לא שוער - רק בעלים, ועכשיו ברור מי מהם.
המחאה צריכה להיות ממוקדת רק בזה.
אבל סימן לנו מטרה ברורה - ״בסוף יש איש אחד שמחליט בהפועל ת״א וזה איציק ניסנוב״.
כשקובי תבע את צנציפר איציק התרגז וניסה לגרום לו לרדת מהתביעה, עד כדי שהפגיש אותם בבית קפה בכפר שמריהו. קובי נטש את הפגישה באמצע.
מעניין מה כל כך אכפת לאיציק מצנציפר?
הבעיה שלנו זה לא מאמן, לא הגנה, לא שוער - רק בעלים, ועכשיו ברור מי מהם.
המחאה צריכה להיות ממוקדת רק בזה.
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
אם אני לא טועה הייתה גם כתבה בספורט חמש על כך שעופר צ'יבוטרו היה אמור להיכנס כשותף בהפועל והוא חבר קרוב של שרון ניסנוב, אבל ירד מזה בגלל שהוא לא מסתדר עם איציק.
כל הדינמיקה הזו היא כל כך שכונה.
כל הדינמיקה הזו היא כל כך שכונה.
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
מי היה האיש החזק בהפועל ירושלים? סאסי או יונה?
לפחות שנדע מי זה איציק ומי זה שרון, עד שנעשה קבוצת אוהדים עם שי אהרון.
לפחות שנדע מי זה איציק ומי זה שרון, עד שנעשה קבוצת אוהדים עם שי אהרון.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לאורך כל המשחק מיכאל זנדברג היה עם אוזניות,
ניחושים מי היה על הקו השני? או שהוא שמע נאום מוטיבציה של טד?
ניחושים מי היה על הקו השני? או שהוא שמע נאום מוטיבציה של טד?
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
מסך שהם רואים בו את המשחק כולל הילוכים חוזרים, לרוב הקבוצות הרציניות יש כזה.
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
-
- קיבל.ה 347 לייקים
מעריך את קובי על ראיון כנה מאוד, כמובן שזה היה בטיפטופים.
איציק או שרון מבחינתי הם הבעלים הם אשמים, בואו נתחיל להזיז כולם ביחד עניינים ונביא בעלים ראוי שייתן שקט לקבוצה, לא חייב להיות מליונר גדול למרות שהייתי שמח מאוד, קודם כל שייתן שקט מקצועי, שיביא מנג'ר ראוי שיבנה דרך.
בעלים טוב זה בעלים שלא מרגישים אותו.
איציק או שרון מבחינתי הם הבעלים הם אשמים, בואו נתחיל להזיז כולם ביחד עניינים ונביא בעלים ראוי שייתן שקט לקבוצה, לא חייב להיות מליונר גדול למרות שהייתי שמח מאוד, קודם כל שייתן שקט מקצועי, שיביא מנג'ר ראוי שיבנה דרך.
בעלים טוב זה בעלים שלא מרגישים אותו.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
-
- קיבל.ה 695 לייקים
תודה, חשבתי שאיציק ניסנוב התראיין
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
פרץ נפגש עם עומר בוקסנבוים, המנהל המקצועי של האדומים. הפגישה התקיימה מחוץ למתחם האימונים, כשהצדדים לא דיברו על שכר ותנאי חוזה וממתינים לחזרתו של הבעלים איציק ניסנוב לארץ כדי לנהל משא ומתן
ספורט 5
כנראה עוד הוכחה לדבריו של רפואה
איזה כיף לנו
אגב, מחכים לאותו איציק ניסנוב שחושב שהסגל להיט ושמעוניין לקדם את הצעירים(לטובתו האישית)
ספורט 5
כנראה עוד הוכחה לדבריו של רפואה
איזה כיף לנו
אגב, מחכים לאותו איציק ניסנוב שחושב שהסגל להיט ושמעוניין לקדם את הצעירים(לטובתו האישית)
-
- קיבל.ה 508 לייקים
כזה ראיון כנראה יהיה רק עם צנציפרבר קולמוסא כתב: ↑03 אוקטובר 2022, 20:07תודה, חשבתי שאיציק ניסנוב התראיין
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
כאילו זה היה ברור בעונת הירידה שהם עושים מה שבזין שלהם בלי שום ידע בכדורגל וכבר אז הייתי בהלם מאיך זה קורה
מרגיש שהם באו להפועל *רק* כי הם ראו שנוער 2002-2004 הוא מוכשר בטירוף ויש הזדמנות להרוויח כמה גובות עליהם
נשבר הזין הם גורמים לי להגעל מהפועל כדורגל בטירוף
מרגיש שהם באו להפועל *רק* כי הם ראו שנוער 2002-2004 הוא מוכשר בטירוף ויש הזדמנות להרוויח כמה גובות עליהם
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הסיפור המלא ארוך. אבל בגדול הם באו להפועל כי רצו לאסוף אקזיט נדל"ן על המגרש בבת ים שכבירי רצה להקים עם הסינים.עמית כתב:כאילו זה היה ברור בעונת הירידה שהם עושים מה שבזין שלהם בלי שום ידיעה בכדורגל וכבר אז הייתי בהלם מזה איך זה קורה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
הפח אשפה, איציק הגדול, גמר את המועדון, ביחד עם האח הכושל והסתום שלו, והתושב יכול ללכת לאלף עזאזל. ששי ויונה גרסת הפועל ת"א. מחפשים לעשות סיבוב ולמצוץ את הדם כמה שיותר.
מתוך הכרות מעמיקה עם בעלים לשעבר בליגת על, עם אדם שהיה לו הרבה יותר ממון מלזוג אחי הפח ניסנוב, הוא היה תמיד אומר לי אותו דבר "אני רוצה למכור, אין מי שיקנה". הם תמיד יודעים לשקר לכולם, כולל לסביבה הכי קרובה. רק מה? הוא מצץ למועדון את הדם עד השקל האחרון, עד המקסימום של הפרסום חינם, עד מיצוי כל קשר עסקי שנתן לו עוד קשר עסקי, עד הפתיחת דלתות בעירייה שעשו לו כבוד. לפני שהיה בעלים, מי בכלל הכיר אותו? עשה סיבוב, וקיבל היתרים כמו ראש ממשלה, ולא הכניס שקל.
כל יום לעשות בלגן עד שיעופו לקיבינמט.
מתוך הכרות מעמיקה עם בעלים לשעבר בליגת על, עם אדם שהיה לו הרבה יותר ממון מלזוג אחי הפח ניסנוב, הוא היה תמיד אומר לי אותו דבר "אני רוצה למכור, אין מי שיקנה". הם תמיד יודעים לשקר לכולם, כולל לסביבה הכי קרובה. רק מה? הוא מצץ למועדון את הדם עד השקל האחרון, עד המקסימום של הפרסום חינם, עד מיצוי כל קשר עסקי שנתן לו עוד קשר עסקי, עד הפתיחת דלתות בעירייה שעשו לו כבוד. לפני שהיה בעלים, מי בכלל הכיר אותו? עשה סיבוב, וקיבל היתרים כמו ראש ממשלה, ולא הכניס שקל.
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
מחזקchimpfive כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 01:04 הפח אשפה, איציק הגדול, גמר את המועדון, ביחד עם האח הכושל והסתום שלו, והתושב יכול ללכת לאלף עזאזל. ששי ויונה גרסת הפועל ת"א. מחפשים לעשות סיבוב ולמצוץ את הדם כמה שיותר.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
הוא רוצה אולי לרכוש את הפועל?chimpfive כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 01:04 הפח אשפה, איציק הגדול, גמר את המועדון, ביחד עם האח הכושל והסתום שלו, והתושב יכול ללכת לאלף עזאזל. ששי ויונה גרסת הפועל ת"א. מחפשים לעשות סיבוב ולמצוץ את הדם כמה שיותר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה זה משנה אם הוא רוצה?
הפועל למכירה?
הפועל למכירה?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
היום הוא סוג של טייקון, הוא לא צריך קבוצת כדורגל בשביל קשרים עסקיים עם פקידי ממשל מקומי. הוא גם לא צריך למחזר כספים מתקציב הקבוצה לחברות יח"צ, קטן עליו.El dudernio כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 10:31הוא רוצה אולי לרכוש את הפועל?chimpfive כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 01:04 הפח אשפה, איציק הגדול, גמר את המועדון, ביחד עם האח הכושל והסתום שלו, והתושב יכול ללכת לאלף עזאזל. ששי ויונה גרסת הפועל ת"א. מחפשים לעשות סיבוב ולמצוץ את הדם כמה שיותר.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
נו... אז הוא רוצה לרכוש את הפועל?chimpfive כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 16:24היום הוא סוג של טייקון, הוא לא צריך קבוצת כדורגל בשביל קשרים עסקיים עם פקידי ממשל מקומי. הוא גם לא צריך למחזר כספים מתקציב הקבוצה לחברות יח"צ, קטן עליו.El dudernio כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 10:31הוא רוצה אולי לרכוש את הפועל?chimpfive כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 01:04 הפח אשפה, איציק הגדול, גמר את המועדון, ביחד עם האח הכושל והסתום שלו, והתושב יכול ללכת לאלף עזאזל. ששי ויונה גרסת הפועל ת"א. מחפשים לעשות סיבוב ולמצוץ את הדם כמה שיותר.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
לאEl dudernio כתב: ↑07 אוקטובר 2022, 19:46נו... אז הוא רוצה לרכוש את הפועל?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להשקיע? להיות שותף של האוהדים?chimpfive כתב:לא