מוקדמות יורו 2024 ונבחרת ישראל
-
- קיבל.ה 403 לייקים
ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
פרשיית החדר של זהבי הסתירה למשל את הניפוי של אבו פאני (כי היה יותר מידי חבר של דבור).
כבר ידאגו לסדר את שובו של זהבי.
פרשיית החדר של זהבי הסתירה למשל את הניפוי של אבו פאני (כי היה יותר מידי חבר של דבור).
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
ועדיין זה מגדיל את הסיכוי מאשר להיות מדורג 3 או 4טכנית לארז כתב:מאמין שכן. גם עכשיו היה איתם ידידות וישראל סחטה תיקו.לירון האדום כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 09:46רומניה טובה יותר?טכנית לארז כתב:נו באמת.
גם בדרג ג כולן טובות מישראל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הם גם נבחרת עם יותר מסורת והסטוריה בפער מישראל.
בכל מקרה מדרג 3 אני חושב שישראל תהיה עדיפה רק על ארמניה וגם זה לא ממש בטוח.
גם בדרג 4 יש 3-4 נבחרות טובות מישראל.
קיצר שיפסיקו לקשקש.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 385 לייקים
ממש עד יום המשחק רמזי היה מתוכנן להרכב אבל נפצעהלוטוס הלבן כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 11:47 ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
אוליי יכול לתרום לסטטיסטיקה האישית שלו דרך אגב זה מוכך שהתוצאות איתו פחות טובות בהרבה ובאמת שהוא לא הופך את הנבחרת לטובה יותר , נתוני אמת :אחוזי ההצלחה של נבחרת ישראל ב-3 הקמפיינים בליגת האומות:
עם ערן זהבי - 33% (8/24)
בלי ערן זהבי - 78% (14/18)
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מוכן לשים את הראש שלי שאם המשחק היה בסמי עופר הוא היה מקבל קריאות עידוד
בכל הליגה הזאת יש ערסים שמנהגים כמו חארות, את אצילי תפסו ועשו עליו כתבה, זה ההבדל ,לקהלים אחרים קל לתפוס על זה טרמפ אבל הם ממש לא יבדקו מה קורה אצלם בקבוצה
מוכן גם להתערב שאם זה היה דור מיכה שנכנס, שאשם לא פחות, הוא לא היה מקבל בוז
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1952 לייקים
מה עם המעורב השלישי?
גם יקבל בוז בפעם הבאה שישחק?
גם יקבל בוז בפעם הבאה שישחק?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
מי זה השלישי? גולסה? לא נראה לי שהוא הולך ללבוש את מדי הנבחרת שוב.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
אהבתי איך היינו רחוקים כמה דק מתיקו מאכזב ורק בגלל טעות קשה הצלחנו לכבוש ועכשיו השיח הוא כמה הנבחרת ווינרית ואיזה הצלחה מסחררת זה חזן את בניון
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
עלי עותמאן היה הראשוןהלוטוס הלבן כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 11:47 ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
מי חוץ מאבו פאני וספורי שנפצע רצית שיהיה בהרכב?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני לא יודע מה מצב הפציעות מורחקים וכו...בני12 כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:00עלי עותמאן היה הראשוןהלוטוס הלבן כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 11:47 ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
מי חוץ מאבו פאני וספורי שנפצע רצית שיהיה בהרכב?
אבל אם רז שלמה שיחק אז די בטוח שלאבו עביד ואלחמיד יש מקום.
ביבראס יכל לחזק את הכישור, דיא סבע כחלוץ.
גנטוס כמגן ימין מחליף.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
ביבראס כבר שנים לא יכול לחזק שום דבר.
דיא סבע רק השנה חזר לשחק כדורגל
לא יודע למה רז שלמה (או גרופר) בנבחרת אבל לא חושב שזה בגלל שהוא יהודי
דיא סבע רק השנה חזר לשחק כדורגל
לא יודע למה רז שלמה (או גרופר) בנבחרת אבל לא חושב שזה בגלל שהוא יהודי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אבו אביד ונאתכו היו בסגל, ככה שהצוות המקצועי לא מסכים איתך.
בכח מקרה אני גם לאצחושב שמדובר משהו מכוון. אבל לדעתי לפחות יש ערבים מספיק טובים בשביל להיות בסגל הנבחרת, ואפילו לשחק
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
ביבראס עדיין נותן מספרים ודקות בקבוצה טובה באירופה, ויש לו מה לתרום והיה אמור להכנס אם לא הפציעה של ויטור.
לא יודע למה אבו פאני לא שיחק, אבל ברור שהוא ברמה ושיש לו מקום בהרכב הוא קשר אחורי מעולה ומשחק ברמןת הכי גבוהות כרגע.
לא יודע למה אבו פאני לא שיחק, אבל ברור שהוא ברמה ושיש לו מקום בהרכב הוא קשר אחורי מעולה ומשחק ברמןת הכי גבוהות כרגע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 232 לייקים
בחיאת תפסיקו כבר עם האכלו לי שתו לי גזענות לי עד לפני כמה שנים כל הנבחרת היתה ערבים יש תקופות ויש תקופות תאמין לי שאף אחד לא ישב ואמר יאלה חברה להעיף את כל הערבים על הזין מי טוב מי לאהלוטוס הלבן כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 11:47 ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אין ספק שיש כאן מהלך מכוון לנפות את כל השחקנים הערבים מנבחרת ישראל רק בשל היותם ערבים. בטח אין שום קשר ליכולת המקצועית של אבו פאני לאחרונה אלא רק לכך שהוא חבר של דאבור.הלוטוס הלבן כתב: ↑25 ספטמבר 2022, 11:47 ככה בצורה הדרגתית נבחרת ישראל (לראשונה מאז שימי טורק שהיה האזרח הישראלי הערבי הראשון שנבחרת ישראל) נטולת ערבים.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הנבחרת סוף סוף מנצחת, אולי זה המתכון להצלחה?

- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
במקום מי אתה רוצה שאבו פאני יפתח בהרכב? במקום קניקובסקי שהיה אולי הכי טוב מול אלבניה? במקום נטע לביא? אולי במקום קארצב ואז יהיה לנו את הקישור האחורי הנמוך בעולם?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
לוזון מקבל למכירה את ליידנר, קארצב ועבדה ועדיין מתעקש לפתוח באחד ההרכבים היותר מעצבנים שיצא לי לראות
(לפי איך שאני רואה את זה הוא פותח עם ליידנר בתור קשר התקפי אבל זה בלי קשר)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
הוא פותח עם 3 בלמים שזיו מורגן משחק בלם שמאלי, ליידנר והרמן מגנים תוקפים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:39 לוזון מקבל למכירה את ליידנר, קארצב ועבדה ועדיין מתעקש לפתוח באחד ההרכבים היותר מעצבנים שיצא לי לראות
הרכב חזק מאוד, חסר לו שהוא לא מנצח.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
כן זה נשמע יותר הגיוני אבל עדיין קצת הגנתי לי מידי במיוחד עם קארצב באמצערדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:43הוא פותח עם 3 בלמים שזיו מורגן משחק בלם שמאלי, ליידנר והרמן מגנים תוקפים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:39 לוזון מקבל למכירה את ליידנר, קארצב ועבדה ועדיין מתעקש לפתוח באחד ההרכבים היותר מעצבנים שיצא לי לראות
מה גם שלא הייתי פותח עם הרמן כשזסנו נמצא על הספסל במערך של 3 בלמים וחסר לי כל היצירתיות בהתקפה שדוידה או כנעאן יכלו להוסיף
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
רועי הרמן משחק טוב כמגן ימני ב-3 בלמים בבולגריה, טוקולמוטי כובש/מבשל כמעט כל מחזור בלאומית (הוא בכלל חלוץ לא שחקן אגף, עבדה משחק במקום דוידה) ועידו שחר אחלה שחקן ולא נגר.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:03 מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
הוא מאמן גרוע מאוד, עם זה אני מסכים.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
דוידה כבר שנה לא נתן פס טוב כולל באימונים ובפיפא.. אתה מתלונן שלא משחקים שחקנים מהפועל שניצחה משחק אחד מפתיחת הליגההאדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:03 מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
המערך הוא עם שני חלוצים. טוקולומטי לא שחקן ברמה של דוידה, בין אם באמצע ובין אם בצד.רדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:10רועי הרמן משחק טוב כמגן ימני ב-3 בלמים בבולגריה, טוקולמוטי כובש/מבשל כמעט כל מחזור בלאומית (הוא בכלל חלוץ לא שחקן אגף, עבדה משחק במקום דוידה) ועידו שחר אחלה שחקן ולא נגר.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:03 מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
בינתיים טוקולמטי, הרמן ושחר מהיותר טובים (פחות גרועים).האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:43המערך הוא עם שני חלוצים. טוקולומטי לא שחקן ברמה של דוידה, בין אם באמצע ובין אם בצד.רדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:10רועי הרמן משחק טוב כמגן ימני ב-3 בלמים בבולגריה, טוקולמוטי כובש/מבשל כמעט כל מחזור בלאומית (הוא בכלל חלוץ לא שחקן אגף, עבדה משחק במקום דוידה) ועידו שחר אחלה שחקן ולא נגר.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:03 מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
ליידנר מאוד פעיל אבל הולך ראש בקיר.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
לוזון עדיין משחק עם המערך המפורסם שלו יאללה-יאללה-2?האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:43המערך הוא עם שני חלוצים. טוקולומטי לא שחקן ברמה של דוידה, בין אם באמצע ובין אם בצד.רדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:10רועי הרמן משחק טוב כמגן ימני ב-3 בלמים בבולגריה, טוקולמוטי כובש/מבשל כמעט כל מחזור בלאומית (הוא בכלל חלוץ לא שחקן אגף, עבדה משחק במקום דוידה) ועידו שחר אחלה שחקן ולא נגר.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:03 מה חזק מאוד בהרכב הזה? הוא מעדיף את עידו שחר הנגר מארץ הנגרים על אל ים, את טוקולומטי הכלומניק על דוידה, ופותח עם רועי הרמן הגרוע מאוד ועם 3 בלמים מול נבחרת פחות טובה מישראל. יכול להיות שהוא ינצח בעזרת ליידנר ועבדה אבל הוא מאמן גרוע.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
תראה את המיקום של ליידנר ומורגן במשחק הזה.. ליידנר קשר לכל דבר ומורגן לא רק מגן הוא מגן שלא מקבל אישור לעבור את ה30 של האיריםרדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:43הוא פותח עם 3 בלמים שזיו מורגן משחק בלם שמאלי, ליידנר והרמן מגנים תוקפים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:39 לוזון מקבל למכירה את ליידנר, קארצב ועבדה ועדיין מתעקש לפתוח באחד ההרכבים היותר מעצבנים שיצא לי לראות
מערך שלא תורם לליידנר בכלל לדעתי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
משחק מגן ב-3 בלמים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 20:59תראה את המיקום של ליידנר ומורגן במשחק הזה.. ליידנר קשר לכל דבר ומורגן לא רק מגן הוא מגן שלא מקבל אישור לעבור את ה30 של האיריםרדפוקס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:43הוא פותח עם 3 בלמים שזיו מורגן משחק בלם שמאלי, ליידנר והרמן מגנים תוקפים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 19:39 לוזון מקבל למכירה את ליידנר, קארצב ועבדה ועדיין מתעקש לפתוח באחד ההרכבים היותר מעצבנים שיצא לי לראות
מערך שלא תורם לליידנר בכלל לדעתי
מה שכן האירים אוויר ויש להם רק חלוץ אחד, אין שום סיבה לשחק עם 3 בלמים.
צריך במחצית להכניס את מודי כנאען או לאיוס במקום מורגן.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כאמור, עידו שחר נגר, משחק לא רע אבל מוגבל מאוד. רואה שאל ים לא בסגל, אם זה מקצועי ולא פציעה מדובר במאמן הגרוע בעולם. בכל מקרה גם לאיוס שחקן יותר טוב מטוקולומטי וכנעאן היה גם יכול להוסיף הרבה במקום אוסקר העילוי שמשחק גרוע. יש לו כל כך הרבה אופציות לעשות את המשחק הזה קל יותר אבל הוא באמת אידיוט (אם לא גרוע יותר).
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
מה הקשר לאיוס או דוידה וטוקולמוטי? הם שחקני קו, הוא חלוץ שנותן דברים אחרים שהם לא נותנים והוא חשוב והיה טוב במחצית.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 21:07 כאמור, עידו שחר נגר, משחק לא רע אבל מוגבל מאוד. רואה שאל ים לא בסגל, אם זה מקצועי ולא פציעה מדובר במאמן הגרוע בעולם. בכל מקרה גם לאיוס שחקן יותר טוב מטוקולומטי וכנעאן היה גם יכול להוסיף הרבה במקום אוסקר העילוי שמשחק גרוע. יש לו כל כך הרבה אופציות לעשות את המשחק הזה קל יותר אבל הוא באמת אידיוט (אם לא גרוע יותר).
עידו שחר לא נגר והוא משחק יותר למעלה מאל-ים, קארצב משחק על המשבצת של אל-ים.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
קארצב ועידו שחר מתחלפים במקומות, אחד ימין אחד שמאל. גם דוידה וגם לאיוס היו נותנים יותר במחצית הזאת כחלוצים מטוקולומטי בעיניי. אבל בסדר, ממילא בקרוב אחד מהם ייכנס, אני מניח.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
קארצב משחק מאחורה ולפניו אמצע שמאל גלוך ואמצע ימין עידו שחר.האדום הצורר כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 21:19 קארצב ועידו שחר מתחלפים במקומות, אחד ימין אחד שמאל. גם דוידה וגם לאיוס היו נותנים יותר במחצית הזאת כחלוצים מטוקולומטי בעיניי. אבל בסדר, ממילא בקרוב אחד מהם ייכנס, אני מניח.
מניח שהחילוף הבא יהיה מודי כנאען במקום עידו שחר.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
וואו איזו החמצה
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר