לפי הפרסומים בתקשורת בקירוב:
1 מיליון שקל בוזגלו.
1 מיליון שקל עאבד.
1.5 מיליון שקל צ׳יבוטרו.
350 אלף שקל רודריגז.
לאיוס 700 אלף שקל.
אוז׳בולט 750 אלף שקל.
לפי הפרסומים בתקשורת בקירוב:
נכון אבל גם אם אני מקזז הוצאות אבטחה וקנסות בצורה ממש מחמירה אני לא רואה איך נשאר פחות מהסכום שרדפוקס ציין.
נו אז תפרט, ביקשתי פעמיים כבר.
יש לו דף מסרים שהוא מדקלם אותם.אונישנקו כתב:אני לא נוהג לעשות את זה, אבל אני ממליץ פשוט להפסיק לתת במה ולהאמין למשתמש הזה.
התסכול מהתנהלות המועדון שלנו הוא במילא גדול והרדיפה אחרי תשובות ממשתמש אנונימי שזורק פעם ב- כמה מספרים משוערים ונוהג שלא לענות לשאלות שמופנות אליו, לא ברורה לי.
גם נגיד שזה נכון, אף אחד לא הכריח אותם למכור את כל השחקנים הטובים בקבוצה בקיץ אחד.Chegi כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 20:43 בוא ננפץ רגע את ה"אין כסף כי הוא מגיע בתשלומים" אפשר לקנות גם שחקנים בתשלומים, חוזי שכר לשחקנים משולמים בתשלומים של 12 חודשים.
די עם השקר תשלומים האלו, אנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שקונה או מוכרת בתשלומים.
ועל אליאס לא היה צריך להיות תשלומים כי הופעל סעיף השחרור שלו.
מה לדעתך התקציב בהפועל?Shacham כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 20:37נו אז תפרט, ביקשתי פעמיים כבר.
אתה אומר שכל הכסף שנכנס מהעברות הלך על הדברים שרדפוקס ציין למעלה. נגיד.
עדיין אמור להיות לנו פור תקציבי של כמה מיליוני שקלים טובים על נתניה למשל, ממנויים כרטיסים וספונסרים. בפועל תקציב שכר השחקנים שלנו ושלהם כמעט זהה(כשלדעתי אצלנו מכלילים בשכר שחקנים שכר של בוזגלו וכאלה, אבל אני לא בטוח).
מה ההסבר לפער הזה?
למה אתה משחק במשחק השאלות ולא פשוט מפרט את מה שאתה יודע? זה מידע חסוי? האינטרס שלך הוא טובת הפועל או משהו אחר?555 כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 20:55מה לדעתך התקציב בהפועל?Shacham כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 20:37נו אז תפרט, ביקשתי פעמיים כבר.
עדיין אמור להיות לנו פור תקציבי של כמה מיליוני שקלים טובים על נתניה למשל, ממנויים כרטיסים וספונסרים. בפועל תקציב שכר השחקנים שלנו ושלהם כמעט זהה(כשלדעתי אצלנו מכלילים בשכר שחקנים שכר של בוזגלו וכאלה, אבל אני לא בטוח).
מה ההסבר לפער הזה?
יש להם בעלים שמכניס כסף ,לא גדול אבל מכניסShacham כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 20:37נו אז תפרט, ביקשתי פעמיים כבר.
מה ההסבר לפער הזה?
תפרט איך מתחלקים ה16 מיליון שקל של "הוצאות כלליות", נראה אם זה גזירת גורל או ניהול גרוע.
טוב לסקרנים, השוויתי קצת עם דוח כלכלי של מכבי נתניה מ20/21.555 כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:29 בעונת 19/20:
הוצאות הנהלה וכלליות: 7,578,610 ש"ח, פירוט:
ביטוחים: 101,426 ש"ח.
שירותים מקצועיים: 48,800 ש"ח.
אחזקה ותיקונים: 156,494 ש"ח.
נסיעות ושליחויות: 55,858 ש"ח.
אחזקת רכב: 894,828 ש"ח.
אגרות: 424,388 ש"ח.
פחת מחשבים וריהוט: 52,422 ש"ח.
פחת שחקנים: 2,752,354 ש"ח.
מיסים עירוניים חשמל ומים: 393,353 ש"ח.
פרסום ויחסי ציבור: 515,639 ש"ח.
חובות מסופקים ואבודים: 13,500 ש"ח.
כיבודים מתנות אירוח וימי גיבוש: 183,156 ש"ח.
דואר ותקשורת: 5,283 ש"ח.
משפטיות והוצאות מפרק: 955,200 ש"ח.
משרדיות ואחזקת מחשב: 114,675 ש"ח.
בגדי עבודה: 0 ש"ח.
נסיעות לחו"ל: 50,153 ש"ח.
הוצאות שחקנים זרים: 861,081 ש"ח.
מדבר על הוצאות מפרק.האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:47 הסעיף המהולל פחת שחקנים מתייחס להפרשות של המועדון למפרק? ואתה אומר שלפי ההסכם הניסנובים אמורים להפריש לו כסף?
ממה שאני מכיר מכמה קורסים בחשבונאות שהיו לי באקדמיה פחת שחקנים אמור להיות משהו כזה:האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:47 הסעיף המהולל פחת שחקנים מתייחס להפרשות של המועדון למפרק? ואתה אומר שלפי ההסכם הניסנובים אמורים להפריש לו כסף?
הכל מדהים,
גם לדעתי.
נשמע כמו משהו גמיש מאוד שקל לנפח\לצמצם בהתאם לצרכים של רואי החשבון\מי שמשלם להם.רדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 01:10ממה שאני מכיר מכמה קורסים בחשבונאות שהיו לי באקדמיה פחת שחקנים אמור להיות משהו כזה:האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:47 הסעיף המהולל פחת שחקנים מתייחס להפרשות של המועדון למפרק? ואתה אומר שלפי ההסכם הניסנובים אמורים להפריש לו כסף?
נניח קנו שחקן ב-1 מיליון ש"ח והחתימו אותו על חוזה ל-4 שנים אז מחלקים את סכום הרכישה ל-4 שנים ואז יש כל מיני שיטות פחת של איך מחשבים את הסכום פר שנה.
זה פשוט סוג של פריסת סכום הרכישה באופן חשבונאי ככה שהוא ישקף את אורך הזמן שאנחנו "נהנים" מהשחקן.
מדויקרדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 01:10ממה שאני מכיר מכמה קורסים בחשבונאות שהיו לי באקדמיה פחת שחקנים אמור להיות משהו כזה:האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:47 הסעיף המהולל פחת שחקנים מתייחס להפרשות של המועדון למפרק? ואתה אומר שלפי ההסכם הניסנובים אמורים להפריש לו כסף?
נניח קנו שחקן ב-1 מיליון ש"ח והחתימו אותו על חוזה ל-4 שנים אז מחלקים את סכום הרכישה ל-4 שנים ואז יש כל מיני שיטות פחת של איך מחשבים את הסכום פר שנה.
זה פשוט סוג של פריסת סכום הרכישה באופן חשבונאי ככה שהוא ישקף את אורך הזמן שאנחנו "נהנים" מהשחקן.