לא מקנא בו.
שיהיה בהצלחה

בדיוקMario כתב:לא נראה לי שגם זה יעזור אולי חודש ראשון יהיה וייב סביב מאמן חדש ואחרי זה הכל יחזור לקדמותו.
יכול להיות, צריך לזכור שהקבוצות של דראפיץ מאומנות אבל בקבוצות גדולות רוב המאמנים שמאמנים בקבוצות קטנות נכשלו בגדולות, הלוואי ואני אטעה.El dudernio כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:40שטויות...
הקבוצות של דראפיץ מאומנות ויודעות מה הן רוצות. שזה בדיוק 180 מהפועל הנוכחית.
אין עקרונות משחק ברורים. אין הירכיה. אין שיטה כלום.
אנחנו יכולים לטעות. כולם טועים וכל הזמן.Mario כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:45יכול להיות, צריך לזכור שהקבוצות של דראפיץ מאומנות אבל בקבוצות גדולות רוב המאמנים שמאמנים בקבוצות קטנות נכשלו בגדולות, הלוואי ואני אטעה.El dudernio כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:40שטויות...
הקבוצות של דראפיץ מאומנות ויודעות מה הן רוצות. שזה בדיוק 180 מהפועל הנוכחית.
אין עקרונות משחק ברורים. אין הירכיה. אין שיטה כלום.
בדיוק7even כתב:מצטער, גם פפ גווארדיולה לא מביא תוצאות טובות יותר כששיש לך את גורפינקל, דור אלו, ודוסו, ובעלים שיעדפיו לקנות ארטיק ב-2 שקל במקום ב-3 למרות שיש לו חרא של טעם.
צאו מהסרט שהבעייה היא המאמן.
אז למה להביא מאמן חדש אם הוא דורש חיזוק?Red Or Dead כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:51 לא מעניין אותי מי, תנאי מקדים של כל מועמד צריך להיות עשרה מיליון שקל לחיזוק
אם יקרה אפשר להתכונן לימי שישיCharmander כתב:לדעתי בוקסה ינסה להמשיך לבנות את צוות אימון מהכוורת חברים שלו (אוזן/זנדברג) קשה לי להאמין שהוא יביא עכשיו עוד מאמן עם אישיות וניסיון.
איכשהו למרות כל הכתבות שעולות שדראפיץ המועמד הראשי, אני לא רואה את זה קורה.
לגמריDaniel כתב:דיכאון קשה מאוד.
אבל אישית הייתי מנסה לעשות מהלך על אבוקסיס
הוא לא מוצא את עצמו בביתר העונה בכלל
והוא מאמן טוב יותר מדראפיץ.
בגדול נכון אבל אי אפשר שרפואה ישאר פה כבר, הוא פשוט איבד את הקבוצה וגם אם תנחית לו פה את מסי והאלנד כבר לא יקרה פה כלום7even כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:59אז למה להביא מאמן חדש אם הוא דורש חיזוק?Red Or Dead כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 22:51 לא מעניין אותי מי, תנאי מקדים של כל מועמד צריך להיות עשרה מיליון שקל לחיזוק
אפשר להשאיר את הקיים ולהביא לו חיזוק(לא שיקרה, כי זה לא מעניין אותם).
בספק אם מישהו בהנהלה הכושלת הזאתCharlie כתב:לגמריDaniel כתב:דיכאון קשה מאוד.
אבל אישית הייתי מנסה לעשות מהלך על אבוקסיס
הוא לא מוצא את עצמו בביתר העונה בכלל
והוא מאמן טוב יותר מדראפיץ.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
העניין הוא שרובנו(המציאותיים) לא מצפים שיבוא מאמן שיזניק אותנו למקומות טובים, כי כמו שאתה גם מבין, עם הבעלים האלו לא נגיע לשום מקום. רק הישגים בדמות מכירות בני נוער וצעירים כהיינו ג׳קי בן זקן.כוח עליון כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 07:38 אותו סוג כמו רפואה - הצליח במקומות קטנים נפל במועדון לחוץ (ביתר) .
הבעיה שיש להפועל עם רפואה זה לא היכולות אימון שלו זה הבין אישי הגרוע שלו.
לכן חיכו פשוט בפינה עד שייכשל בשביל להביא מאמן אחר באותו סגנון.
אין כמעט הבדלים בין המאמנים שאמרתם בשרשור.
צאו מהסרט - הבעיה של הפועל היא בעיקר בניהול, גם דראפיץ יועף עוד שנה אחרי שימכרו לו שחקנים שיהיו בסדר העונה ובמקומם יביאו עוד גורפינקל ושאר ירקות