מעניין
-
- קיבל.ה 1802 לייקים
מעניין מה היו התגובות פה אם החמצה הכפולה לפני הגול השלישי של ב״ש היה נכנס???
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
שעדיין צריך להתחזק ב-2-3 שחקנים (מינימום) ולשקול להחליף שוער.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מה מעניין פה? ברדה היה משנה מערך שוב והם מנצחים.
מסוף המחצית לא היה לי ספק שהם ינצחו.
מה גורם לך לחשוב שיכולת לצאת עם משהו מהמשחק הזה? הגנה חמאה, קישור לא קיים, התקפה לא מתפקדת.
היה להם מספיק זמן להפוך אל תדאג.
מסוף המחצית לא היה לי ספק שהם ינצחו.
מה גורם לך לחשוב שיכולת לצאת עם משהו מהמשחק הזה? הגנה חמאה, קישור לא קיים, התקפה לא מתפקדת.
היה להם מספיק זמן להפוך אל תדאג.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 59 לייקים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ואם ואם ואם
עובדה - הפועל הפסידה
עובדה - לא הכנסת את השלישי
עובדה - קיבלת מאנסה הסוס עיוור גול לקליפ
עובדה - יש לך בעלים שלא משקיעים שקל
עובדה - יש לך בחירת שחקנים מזעזעת והזרים לא תורמים לך בשום דבר
עובדה - הפועל הפסידה
עובדה - לא הכנסת את השלישי
עובדה - קיבלת מאנסה הסוס עיוור גול לקליפ
עובדה - יש לך בעלים שלא משקיעים שקל
עובדה - יש לך בחירת שחקנים מזעזעת והזרים לא תורמים לך בשום דבר
-
- קיבל.ה 528 לייקים
רגע המפנה במשחק היה השער של אל ים, זה היה יתרון מהיר אחרי שיוויון, מומנטום חשוב.
היה אסור פשוט אסור לספוג שוב שיוויון, ברגע שב״ש שוב השוו במהירות זה היה ברור שהמשחק הלך.
חבל.
היה אסור פשוט אסור לספוג שוב שיוויון, ברגע שב״ש שוב השוו במהירות זה היה ברור שהמשחק הלך.
חבל.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אתה יודע מה מעניין? מעניין איך בניית סגל כל כך לא מאוזן עוברת בשקט תחת המנהל המקצועי המהולל והמאמן ובמיוחד תחת הקהל.
מה שקרה העונה בהפועל לא פחות מגניבה!
מכירות חיסול לעומת הבאת פנסיונרים בשקל וחצי.
מה שקרה העונה בהפועל לא פחות מגניבה!
מכירות חיסול לעומת הבאת פנסיונרים בשקל וחצי.
-
- קיבל.ה 1802 לייקים
עם זה אני מסכיםרדפוקס כתב:שעדיין צריך להתחזק ב-2-3 שחקנים (מינימום) ולשקול להחליף שוער.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
לצערי חלק מהתגובות היו אחרות אבל זה רק מראה על כמה חלק מהקהל מסנתוור מנצחונות במזל ולא שום דבר אחר, מאחר שחרם מנויים כבר לא רלוונטי מה שצריך להיות מעכשיו והלאה זה - בוז צורם לכל שחקן בשקל שהאחים הנחיתו פה במיוחד לשוער + 100% מהזמן שירים נגד ההנהלה. הקבוצה מנצחת 5-0 - בוז , הקבוצה מפסידה - בוז , לא משנה מה קורה - בוז וקללות, אתם לא תהפכו אותנו להפועל פתח תקווה
-
- קיבל.ה 954 לייקים
אני לא חושב שהיינו ככ רעים בהתחשב בחומר השחקנים ועדיין להפסיד זה יותר כואב
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1802 לייקים
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
אם הייתה פה הנהלה נורמלית ה"אם" הזה לא היה רלוונטי בכלל (גם אם היינו מפסידים )
- Charmander
- קיבל.ה 433 לייקים
עדיין הייתי שואל איך במחזור 4 של העונה אנחנו מסיימים כל משחק עם 4 שחקנים שעונה שעברה שיחקו בנוער.
כמה טובים שהם יהיו זה רק מצביע על איזה סגל קצר ורע נבנה פה.
כמה טובים שהם יהיו זה רק מצביע על איזה סגל קצר ורע נבנה פה.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 957 לייקים
ואם לסבתא היו גלגלים?
היית מקבל יכולת כזאת גם ביונייטד?
היית מקבל יכולת כזאת גם ביונייטד?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
4 משחקים 7 ספיגות.
אין כאן שום מקריות.
אין כאן שום מקריות.
-
- קיבל.ה 1802 לייקים
הבעלים שלנו זה שני מטומטמים ברמות.
אבל באמת מישהו פה יכול להגיד שנפלנו מב״ש?
הכי גרועים אלו שמקללים את רפואה אחרי המשחק הזה.
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
הבעלים שלנו בשורה תחתונה עם תקציב של פלייאוף עליון עלול לגרום לכך שנרד ליגה , יש יותר גרוע מזה? המשחק הספציפי הזה לא מעניין בכלל אלא התמונה הגדולה
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
חותם על כל מילה של נתי !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 59 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בטח שנפלנו מבש.Nati כתב:הבעלים שלנו זה שני מטומטמים ברמות.
זה היה עניין של זמן שהם ינצחו.
62%-38% החזקת כדור להם.
66-50 התקפות להם.
33-26 בהתקפות מסוכנות להם.
לא באמת איימנו על השער שלהם חוץ מהגול הראשון והבעיטה מחוץ לרחבה של אל-ים.
הם ישבו לנו על השער עם ההגנת מרגרינה והשוער בלרינה שלנו. אני לא מבין איך מישהו חושב שיכל לצאת אחרת מהמשחק הזה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1177 לייקים
ממש לא מעניין. קבוצה בינונית מינוס
זה שהפורום נהיה גנון כיתה י4 זה נכון אבל לא צריך להתרגש. מותר לאנשים לפרוק פה
זה שהפורום נהיה גנון כיתה י4 זה נכון אבל לא צריך להתרגש. מותר לאנשים לפרוק פה
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
-
- קיבל.ה 971 לייקים
אז כתבתם אתה ונתי, בשורה התחתונה רוב מה שנכתב כאן נכתב במשך שבועות לפני והוא מדבר על כך שחסר רכש
יאללה הביתה!!!
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
שמע, מצטער מראש על ההתייחסות האישית, אבל איך עוד יש לך בכלל אומץ לבוא פה בטענות לאנשים אחרי שסנגרת על הניסנובים קיץ שלם. חוסר מודעות ברמות הכי גבוהות שראיתי.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:08מה מעניין? הייתה כאן דממה ואחרי יום ממשמכים לקלל ולגדף כי איך הם לא השקיעו יכולנו לרוץ צמוד למכבי...
ואז היינו מםסידים לאשדוד והם שוב היו מקללים.
הרי זה כל מה שהפורום פה יודע לעשות.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אין אם בכדורגל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
מי סינגר עליהם?Gili כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:18שמע, מצטער מראש על ההתייחסות האישית, אבל איך עוד יש לך בכלל אומץ לבוא פה בטענות לאנשים אחרי שסנגרת על הניסנובים קיץ שלם. חוסר מודעות ברמות הכי גבוהות שראיתי.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:08מה מעניין? הייתה כאן דממה ואחרי יום ממשמכים לקלל ולגדף כי איך הם לא השקיעו יכולנו לרוץ צמוד למכבי...
זה שאצלך הכל בינארי (1 או 0, שחור או לבן, כן או לא) ושהעולם לא כזה לא הופך את ההסתכלות שלך והקביעה שלך לנכונה.
אתה מוזמן למצוא הודעה 1 שבה כתבתי שהם בעלים טובים. אם אתה לא מוצא אני מבקש ממך התנצלות כאן בפורום ואמירה של שטויות קשקשתי.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אתה פרקטיקלי דף מסרים של האחים ניסנוב, כולל הלהיט האחרון "הכסף נכנס בתשלומים". זה נחמד לנסות לקחת את פוזיציית "המפוקח שרואה דברים קצת אחרת", אבל עמוק בפנים גם אתה יודע שאלה שטויות. לפחות תהיה ישר עם עצמך.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:24מי סינגר עליהם?Gili כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:18שמע, מצטער מראש על ההתייחסות האישית, אבל איך עוד יש לך בכלל אומץ לבוא פה בטענות לאנשים אחרי שסנגרת על הניסנובים קיץ שלם. חוסר מודעות ברמות הכי גבוהות שראיתי.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:08
מה מעניין? הייתה כאן דממה ואחרי יום ממשמכים לקלל ולגדף כי איך הם לא השקיעו יכולנו לרוץ צמוד למכבי...
זה שאצלך הכל בינארי (1 או 0, שחור או לבן, כן או לא) ושהעולם לא כזה לא הופך את ההסתכלות שלך והקביעה שלך לנכונה.
אתה מוזמן למצוא הודעה 1 שבה כתבתי שהם בעלים טובים. אם אתה לא מוצא אני מבקש ממך התנצלות כאן בפורום ואמירה של שטויות קשקשתי.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
טענת שסנגרתי עליהם קיץ שלהם. ביקשתי ממך לכתוב כאן פעם 1 שציינתי שהם בעלים טובים ובחרת לברוח לטענה אחרת.Gili כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:36אתה פרקטיקלי דף מסרים של האחים ניסנוב, כולל הלהיט האחרון "הכסף נכנס בתשלומים". זה נחמד לנסות לקחת את פוזיציית "המפוקח שרואה דברים קצת אחרת", אבל עמוק בפנים גם אתה יודע שאלה שטויות. לפחות תהיה ישר עם עצמך.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:24מי סינגר עליהם?
לא אני טענתי את זה אלא התקשורת טענה את זה
1. במקרה של לידנר
2. במקרה של אליאס
3 במקרה של אושר
בניגוד אליך אני לא חושב שכולם משקרים לי כל הזמן, ונראה לי די עלוב לחיות ככה. אבל מנגד אין לך בעיה להשמיץ ולשקר כדי לצאת גבר גבר בפורום..... שזה בכלל פתאטי... אז שוב תן לי פעם אחת שכתבתי שהם בעלים טוב? פעם 1? כי אחרת אתה רק מקשקש שטויות ומשקר. וכדאי שכולם כאן יבינו שזה מה שאתה עושה
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אתה קורא לנו אנשי הלטאה, אבל אני חושב שכשמנהלים מועדון/עסק טובת המועדון/עסק צריכה להיות מעל לכל, כאן זה לא המקרה וזה מובהק. אני לא חושב שהמוכר בסופר דופק אותי, או המנהל בעבודה, אבל לגבי הניסנובס אין לי ספק, הם לא רוצים את טובת המועדון בעדיפות עליונה.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:44טענת שסנגרתי עליהם קיץ שלהם. ביקשתי ממך לכתוב כאן פעם 1 שציינתי שהם בעלים טובים ובחרת לברוח לטענה אחרת.Gili כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:36אתה פרקטיקלי דף מסרים של האחים ניסנוב, כולל הלהיט האחרון "הכסף נכנס בתשלומים". זה נחמד לנסות לקחת את פוזיציית "המפוקח שרואה דברים קצת אחרת", אבל עמוק בפנים גם אתה יודע שאלה שטויות. לפחות תהיה ישר עם עצמך.El dudernio כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 00:24
מי סינגר עליהם?
לא אני טענתי את זה אלא התקשורת טענה את זה
1. במקרה של לידנר
2. במקרה של אליאס
3 במקרה של אושר
בניגוד אליך אני לא חושב שכולם משקרים לי כל הזמן, ונראה לי די עלוב לחיות ככה. אבל מנגד אין לך בעיה להשמיץ ולשקר כדי לצאת גבר גבר בפורום..... שזה בכלל פתאטי... אז שוב תן לי פעם אחת שכתבתי שהם בעלים טוב? פעם 1? כי אחרת אתה רק מקשקש שטויות ומשקר. וכדאי שכולם כאן יבינו שזה מה שאתה עושה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
התגובות היו שהיה משחק מצוין ובאנו מוכנים לבאר שבע.
בין לבין מישהו היה רושם (ובצדק) שהגול השני על מרינוביץ והגול הראשון על גרופינקל ואתה (נתי) היית זועק ש״מה חדש אוהדי הפועל עושים אמבוש לשחקנים חדשים״.
אולי הדבר היחידי שמעניין הוא שלא משנה מה אתה תמיד באותה פוזיציה מאוסה.
בין לבין מישהו היה רושם (ובצדק) שהגול השני על מרינוביץ והגול הראשון על גרופינקל ואתה (נתי) היית זועק ש״מה חדש אוהדי הפועל עושים אמבוש לשחקנים חדשים״.
אולי הדבר היחידי שמעניין הוא שלא משנה מה אתה תמיד באותה פוזיציה מאוסה.