בראון וטוקוטו כבר יותר מ5 שנים בארץ.
לפי החוקים החדשים של אוהדת הפועל(שלובשת חולצה של חיפה)במשרד הפנים,לא מגיע להם אזרחות?
אזרחות
אולי מגיע, השאלה אם הם רוצים בכלל.
In Hisham We Trust
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אם אלו החוקים עדיף לאזרח את ג'ייקובן, יש לו חוזה לשנתיים, ועד שיסתיים התהליך תהיה לו עונה פלוס שבה הוא יוכל לשחק כישראלי.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
כמובן שהשאלה הראשונה היא האם אחד מהם מעוניין.
במידה וכן, זה בדיוק הזמן לפעול בעניין.
שקד מחלקת עכשיו אזרחות לכל מי שמעוניין וזה יכול לפתור לנו יופי של בעיה עם ה 5 זרים.
הלוואי שיקרה.
שקד מחלקת עכשיו אזרחות לכל מי שמעוניין וזה יכול לפתור לנו יופי של בעיה עם ה 5 זרים.
הלוואי שיקרה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ג׳ייקובן בראון, גארד הפועל תל אביב, רוצה לקבל אזרחות ישראלית: "אני כבר לא אמריקאי". בינתיים הוא מדקלם את מילות ההמנון: "זה שיר מאוד יהודי, צריך מילים שיכללו את כולם".1923 כתב:כמובן שהשאלה הראשונה היא האם אחד מהם מעוניין.
הלוואי שיקרה.
לטיפול כב' השרה לפני ה-1.11 אודה.
https://sports.walla.co.il/item/3477694
Sent from my HD1903 using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אמנם איילת שקד אוהדת הפועל, אבל מי שצוטט אומר שההמנון של ישראל הוא גזעני, גברת שקד בחיים לא תיתן לו כלום, בטח רגע לפני הבחירות. גם זהבה גלאון לו יכלה לא הייתה עושה את זה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
תמיד אפשר לטעון שדברים הוצאו מהקשרם.הלך המומנטום כתב:אמנם איילת שקד אוהדת הפועל, אבל מי שצוטט אומר שההמנון של ישראל הוא גזעני, גברת שקד בחיים לא תיתן לו כלום, בטח רגע לפני הבחירות. גם זהבה גלאון לו יכלה לא הייתה עושה את זה.
אבל האמת שגם אם היה קורא להצביע ל"רוח הציונית" ומתפקד שם ומשלם דמי חבר - היא לא היתה נוקפת אצבע לתת לו יותר מאישור עבודה זמני. על מי אנחנו עובדים?!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
איך אתה יכול לטעון שדבריו הוצאו מהקשרם אם הוא בזמן הימנונים הולך בהפגנתיות על המגרש ( זכור לי במהומם שהוא גם פעם אחת הלך לשירותים באמצע הימנון, אבל אולי אני לא זוכר נכון).Charlie כתב: ↑05 ספטמבר 2022, 10:08תמיד אפשר לטעון שדברים הוצאו מהקשרם.הלך המומנטום כתב:אמנם איילת שקד אוהדת הפועל, אבל מי שצוטט אומר שההמנון של ישראל הוא גזעני, גברת שקד בחיים לא תיתן לו כלום, בטח רגע לפני הבחירות. גם זהבה גלאון לו יכלה לא הייתה עושה את זה.
אבל האמת שגם אם היה קורא להצביע ל"רוח הציונית" ומתפקד שם ומשלם דמי חבר - היא לא היתה נוקפת אצבע לתת לו יותר מאישור עבודה זמני. על מי אנחנו עובדים?!