מעללי הניסנובס
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
יש כאן עו״ד בקהל?
זה קורה שתובעים בנאדם (ועוד בסכום כזה הזוי) כי הוא קילל?
לא צריך קודם להגיש תלונה במשטרה?
זה חד משמעית התנהגות של בני זונות, למשוך עכשיו את פואד במשפטים ולבזבז לו את הכסף כי הרי זה יגמר ב״פשרה״ שבה כל צד עדיין משלם לעורכי דין שלו
זה קורה שתובעים בנאדם (ועוד בסכום כזה הזוי) כי הוא קילל?
לא צריך קודם להגיש תלונה במשטרה?
זה חד משמעית התנהגות של בני זונות, למשוך עכשיו את פואד במשפטים ולבזבז לו את הכסף כי הרי זה יגמר ב״פשרה״ שבה כל צד עדיין משלם לעורכי דין שלו
מה השטויות האלה חחחח
למה הוא צילם אותו אומר את הדברים האלה?
יכול לבקש גם 3 מיליון
למה הוא צילם אותו אומר את הדברים האלה?
יכול לבקש גם 3 מיליון
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
שיתבעו אותו אלה שהוא כינה אותם "קוקסינלים". אני מניח שמדובר בטענה שקרית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אותי יותר מעניין האם שרון ניסנוב שילם באופן אישי למשה בן דת שכר טרחה על הגשת התביעה הזאת או שזה על הריטיינר של המועדון?
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לפי הטקסט נראה שזו התראה לפני הגשת תביעה. בכל מקרה, נשמע מופרךרדפוקס כתב:אותי יותר מעניין האם שרון ניסנוב שילם באופן אישי למשה בן דת שכר טרחה על הגשת התביעה הזאת או שזה על הריטיינר של המועדון?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא משנה, הכוונה שלי עדיין במקומה.
האם התשלום למשה בן דת עבור ההליך המשפטי הזה הוא על חשבון הריטיינר של המועדון?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש אימוניםגרזן אדום כתב:מעניין אם השחקנים בחל"ת
- פיטר אורלנדיץ'
- קיבל.ה 10 לייקים
אוהדי הפועל ת"א תובעים פיצוי של 2 מיליון ש"ח
https://m.one.co.il/Mobile/Article/375305.html
מוצדק ?או נקמה אישית?
לדעתי גם אם זה מוצדק וגם אם נקמה או כל דבר אחר,אם זה אוהד הפועל היה אפשר לחכות עד סוף ינואר שלא יפגע באיזה שהוא חיזוק שהיה עלול להגיע.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/375305.html
מוצדק ?או נקמה אישית?
לדעתי גם אם זה מוצדק וגם אם נקמה או כל דבר אחר,אם זה אוהד הפועל היה אפשר לחכות עד סוף ינואר שלא יפגע באיזה שהוא חיזוק שהיה עלול להגיע.
חשבו שאשתנה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כל דבר שיגרום להם לרצות ללכת הוא מוצדק.
ממש "שלא יפגע בחיזוק". בסדר.
במה זה יפגע? בהבאת בן שהר או בהבאת אופק ביטון ב350 אלף שקל?
שיילכו להזדיין.
שיילכו להזדיין.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מראה עד כמה מדובר בנקמה אישית וניתוק.טכנית לארז כתב: ↑11 ינואר 2021, 11:23 כל דבר שיגרום להם לרצות ללכת הוא מוצדק.
שיילכו להזדיין.
עד כמה אין לכם בעיה לפגוע במועדון כדי להראות "גברים".
פשוט בזיון
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אתה צודק.
עדיף לשבת, לשלב ידיים ולשתוק כי אוטוטו גרינברג מחתים את בן שהר.
מי שמנותק זה אתה שחושב שאוטוטו בא המשיח ולא מוכן להכיר במציאות.
אבל העיקר שיצאת גבר וחילקת ציונים לאוהדים אחרים בפורום ויצאת האוהד הנאמן מכולם. כל הכבוד.
עדיף לשבת, לשלב ידיים ולשתוק כי אוטוטו גרינברג מחתים את בן שהר.
מי שמנותק זה אתה שחושב שאוטוטו בא המשיח ולא מוכן להכיר במציאות.
אבל העיקר שיצאת גבר וחילקת ציונים לאוהדים אחרים בפורום ויצאת האוהד הנאמן מכולם. כל הכבוד.
- פיטר אורלנדיץ'
- קיבל.ה 10 לייקים
בוא נסכים על זה שכולם היו רוצים שהם ילכו לא רק אתם.
שנית לעניין התזמון יש חשיבות גדולה,זה היה הכרחי עכשיו?
אני יכול להגיד לך שאם משהו אוהב את הקבוצה הוא צריך לקום בבוקר ולהתפלל שיגיע חלוץ ושנשאר בליגה ורק אחרי זה שהניסנובים ילכו.
אף משיח לא יבוא אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות שבניגוד להרבה חלונות בחלון הזה משהו זז .
אם זה יפגע בסיכוי שזה יקרה ובקבוצה היה אפשר לחכות עם זה לפחות לדעתי.
הסיכוי שמשיח יבוא שאתה בליגה שנייה אפילו אם הם פשוט יעזבו יהיה קטן בהרבה
שנית לעניין התזמון יש חשיבות גדולה,זה היה הכרחי עכשיו?
אני יכול להגיד לך שאם משהו אוהב את הקבוצה הוא צריך לקום בבוקר ולהתפלל שיגיע חלוץ ושנשאר בליגה ורק אחרי זה שהניסנובים ילכו.
אף משיח לא יבוא אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות שבניגוד להרבה חלונות בחלון הזה משהו זז .
אם זה יפגע בסיכוי שזה יקרה ובקבוצה היה אפשר לחכות עם זה לפחות לדעתי.
הסיכוי שמשיח יבוא שאתה בליגה שנייה אפילו אם הם פשוט יעזבו יהיה קטן בהרבה
חשבו שאשתנה
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
עוד ממעללי האחים, לגבי בואנו, האיש היקר הזה יושב בבית כבר 4 ימים מחכה לגזר דין על משהו שגם ככה בקושי עשה. לא קיבל רבע טלפון מההנהלה ולא מהשחקנים מידיעה, ומצבו הבריאותי גם ככה לא משהו.
אני חושב שלא משנה מה עשה זה לא צורה, הוא עובד של המועדון שנים רבות, עובד מסור ולויאלי ולא מגיע לו לסיים ככה את התקופה שלו במועדון. עוד ביזיון ועוד בושה מבית היוצר...
אני חושב שלא משנה מה עשה זה לא צורה, הוא עובד של המועדון שנים רבות, עובד מסור ולויאלי ולא מגיע לו לסיים ככה את התקופה שלו במועדון. עוד ביזיון ועוד בושה מבית היוצר...
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מה זה בקושי עשה? הרים יד על שחקן? שיעוף הביתה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא מילה טובה מבחינתי, בדיוק ההיפך.
רק מוכיח כמה שזה קל לההביא שחקנים חופשיים סבבה במחירים זולים והם העדיפו להמציא את הכדורגל עם החתמות הזויות ויותר יקרות בדיעבד בטענה שאין כסף
כל הכבוד להם !!!!
מניעים או לא מניעים יש שורה תחתונה !!
אין ספק שמרגישים תביעת אצבע של אודליה
מניעים או לא מניעים יש שורה תחתונה !!
אין ספק שמרגישים תביעת אצבע של אודליה

- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
בדיוק מה שחשבתי
איפה הייתם בקיץ?? למה לא לעשות את זה מההתחלה?
הזוי שצריך לחלק להם מילים טובות על זה שהם עושים את העבודה בצורה הכי בסיסית שאפשר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
צריך לחלק מילים טובות לכל בן אדם שעושה את העבודה שלו כמו שצריך ובשעה טובה אחרי יותר מדי חלונות כושלים לפחות יש שיפור בחלון הזה שיכול להשאיר אותנו בליגהRed Wolf כתב: ↑13 ינואר 2021, 13:57
בדיוק מה שחשבתי
איפה הייתם בקיץ?? למה לא לעשות את זה מההתחלה?
הזוי שצריך לחלק להם מילים טובות על זה שהם עושים את העבודה בצורה הכי בסיסית שאפשר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
אני מקווה שאתה ציני.. מילה טובה? ינעאל החיים שלכם הייתם שמים תכסף שהשקעתם על אופק ביטון או עלי כנאנה או קמרה או קיימרה או אולריש מלקה האגדי או עומאר בראון על שחקנים נורמליים מוכחים ולא היינו מגיעים למצה הזה בכלל! לא יכל לנחות פה קאניוק? הרבעיית הגנה לא יכלה להיות עם דגני ופירסמן? חנן ממן לא היה יכול להיות פה מזמן?
מחרבי הפועל זה מה שהם
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא, צריך להבין שהאדם הזה, במחזיק במשהו שחשוב לכל כך הרבה אנשים, מנצל אותו באופן ציני לפי צרכיו ושהוא מבין שהוא הולך לאבד אותו, הוא מנשים אותו הנשמה מלאכותית, בזמן שאם היה משקיע בו כמו שצריך הוא לא היה מגיע בכלל לבית חולים.ההוא שאמרו לו כתב: ↑13 ינואר 2021, 13:59צריך לחלק מילים טובות לכל בן אדם שעושה את העבודה שלו כמו שצריך ובשעה טובה אחרי יותר מדי חלונות כושלים לפחות יש שיפור בחלון הזה שיכול להשאיר אותנו בליגה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
redrony כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:17לא, צריך להבין שהאדם הזה, שמחזיק במשהו שחשוב לכל כך הרבה אנשים, מנצל אותו באופן ציני לפי צרכיו ושהוא מבין שהוא הולך לאבד אותו, הוא מנשים אותו הנשמה מלאכותית, בזמן שאם היה משקיע בו כמו שצריך הוא לא היה מגיע בכלל לבית חולים.ההוא שאמרו לו כתב: ↑13 ינואר 2021, 13:59צריך לחלק מילים טובות לכל בן אדם שעושה את העבודה שלו כמו שצריך ובשעה טובה אחרי יותר מדי חלונות כושלים לפחות יש שיפור בחלון הזה שיכול להשאיר אותנו בליגה
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
כן ברור לי, אבל לא היינו צריכים להגיע למקום הזה מלכתחילה..נייט כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:17מה שכתבתי מתייחס להתנהלות שלהם בחלון ההעברות בינואר ולא למחדלי העבר.Hapoelian כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:12אני מקווה שאתה ציני.. מילה טובה? ינעאל החיים שלכם הייתם שמים תכסף שהשקעתם על אופק ביטון או עלי כנאנה או קמרה או קיימרה או אולריש מלקה האגדי או עומאר בראון על שחקנים נורמליים מוכחים ולא היינו מגיעים למצה הזה בכלל! לא יכל לנחות פה קאניוק? הרבעיית הגנה לא יכלה להיות עם דגני ופירסמן? חנן ממן לא היה יכול להיות פה מזמן?
מחרבי הפועל זה מה שהם
כמה קשה להעמיד קבוצה נורמלית במחיר שפוי שלא תרד בליגה הזאת בחייאת?!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הייתי ממתין עם הברכות לבעלים. חכו קצת.
החלון עוד ארוך ואני צופה לא מעט שחרורי שחקנים.
זה הגיוני לשחרר ולדלל, אבל השאלה הגדולה(וכאן ההולד בברכות), היא את מי הם ישחררו
אם זה אלטמן, דוידה, או אחרים משפיעים, אז באמת שלא עשינו כלום, אולי ההפך.
אז בואו נמתין.
החלון עוד ארוך ואני צופה לא מעט שחרורי שחקנים.
זה הגיוני לשחרר ולדלל, אבל השאלה הגדולה(וכאן ההולד בברכות), היא את מי הם ישחררו
אם זה אלטמן, דוידה, או אחרים משפיעים, אז באמת שלא עשינו כלום, אולי ההפך.
אז בואו נמתין.
נכון כי לפני המשחק הראשון כבר צעקת פה בפורום שנרד ליגה נכון ??Hapoelian כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:26כן ברור לי, אבל לא היינו צריכים להגיע למקום הזה מלכתחילה..נייט כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:17מה שכתבתי מתייחס להתנהלות שלהם בחלון ההעברות בינואר ולא למחדלי העבר.Hapoelian כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:12
אני מקווה שאתה ציני.. מילה טובה? ינעאל החיים שלכם הייתם שמים תכסף שהשקעתם על אופק ביטון או עלי כנאנה או קמרה או קיימרה או אולריש מלקה האגדי או עומאר בראון על שחקנים נורמליים מוכחים ולא היינו מגיעים למצה הזה בכלל! לא יכל לנחות פה קאניוק? הרבעיית הגנה לא יכלה להיות עם דגני ופירסמן? חנן ממן לא היה יכול להיות פה מזמן?
מחרבי הפועל זה מה שהם
כמה קשה להעמיד קבוצה נורמלית במחיר שפוי שלא תרד בליגה הזאת בחייאת?!
דיי כבר כולנו טועים ומשתפרים כמה תלונות איףףףף
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
אין לנו מושג הרי מה קרה
אבל בוא
אלי בואנו. הבן אדם בן 70, מדדה. עובד כבר (כמה זמן?) במועדון. פתאום המריבה עם הילד הזה. בחייאת דינק, לתחושתך, זו הדרך להתנהל מול העובדים שלך?
אני מתקשה להאמין שהאירוע, גדול ככל שהיה, לא יכול היה להיפתר ב"אלי, לך הביתה תירגע" ולחיצת יד יום למחרת.
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא מתלונן, מבקר אותם! אני חושב שהם מנהלים את הפועל כמו שוק ועכשיו נבהלים ממצב של ירידה אז מביאים רכש!
לא רוצים למכור? או שאין קונה? זוזו הצידה ותנו למנהל מקצועי לנהל! מבטיח לך שנראה יותר טוב על המגרש והם גם יחסכו כסף!!!
שיעופו מהפועל כבר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילה לגבי מנהל מקצועי
או אפילו איש ניהול מעולה (לאוו דווקא מתחום הכדורגל)
נקווה שיש כבר כזה , ואלו אולי סימנים ראשונים שמאפשרים למנכ"ל לפעול.
או אפילו איש ניהול מעולה (לאוו דווקא מתחום הכדורגל)
נקווה שיש כבר כזה , ואלו אולי סימנים ראשונים שמאפשרים למנכ"ל לפעול.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
ההוא שאמרו לו כתב: ↑13 ינואר 2021, 13:59קבוצה בונים בקייץ. במיוחד אחרי הניסוי (נוער מחוזק בשחקני בוגרים) של הפלאוף העליון שהראה שזה עדיין לא זה.
בחלון העברות עושים תיקונים או קונים מציאות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 341 לייקים
לגמריי !!!!Hapoelian כתב: ↑13 ינואר 2021, 14:12אני מקווה שאתה ציני.. מילה טובה? ינעאל החיים שלכם הייתם שמים תכסף שהשקעתם על אופק ביטון או עלי כנאנה או קמרה או קיימרה או אולריש מלקה האגדי או עומאר בראון על שחקנים נורמליים מוכחים ולא היינו מגיעים למצה הזה בכלל! לא יכל לנחות פה קאניוק? הרבעיית הגנה לא יכלה להיות עם דגני ופירסמן? חנן ממן לא היה יכול להיות פה מזמן?
מחרבי הפועל זה מה שהם
כל שנה במקום להביא 12 זבלים שיביאו 2-3 שחקנים טובים וישמרו על השלד אבל כל שנה מהפכה.