קובי רפואה
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
למי שעוד לא הבין, זה לא ייראה טוב יותר בשבועות הבאים.
מדובר במאמן שמתאים לקבוצות קטנות. אמנם הצליח בהפועל בעונת הלאומית, אבל בליגת העל זה לא מספיק. יש כאלה שאולי זוכרים לו את הסצנה שבה עמד על שלו מול הניסנוב, אבל גם זה חלף עם הרוח. אחרי סדרת החינוך שעבר אצל שרצקי בצפון, הוא ויתר על עצמאותו והבין שמאמן בליגת העל של ימינו צריך להתיישר לפי גחמות הבעלים. ואצל ניסנוב הוא לפחות לא נאלץ ליסוע 3 שעות לכל כיוון. רוצה לומר - הוא כבר לא יעמוד על שלו שוב, לכל המפנטזים.
אפשר להביא את בלבול או דראפיץ'. שניהם בכירים יותר, וגם אם לא יצליחו להביא הישגים, לפחות ניהנה ממאמן עם מראה שמכבד את המעמד. יפה שעה אחת קודם.
מדובר במאמן שמתאים לקבוצות קטנות. אמנם הצליח בהפועל בעונת הלאומית, אבל בליגת העל זה לא מספיק. יש כאלה שאולי זוכרים לו את הסצנה שבה עמד על שלו מול הניסנוב, אבל גם זה חלף עם הרוח. אחרי סדרת החינוך שעבר אצל שרצקי בצפון, הוא ויתר על עצמאותו והבין שמאמן בליגת העל של ימינו צריך להתיישר לפי גחמות הבעלים. ואצל ניסנוב הוא לפחות לא נאלץ ליסוע 3 שעות לכל כיוון. רוצה לומר - הוא כבר לא יעמוד על שלו שוב, לכל המפנטזים.
אפשר להביא את בלבול או דראפיץ'. שניהם בכירים יותר, וגם אם לא יצליחו להביא הישגים, לפחות ניהנה ממאמן עם מראה שמכבד את המעמד. יפה שעה אחת קודם.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לא משונאיו, אבל גם לא מחסידיו הגדולים.. ועדיין - איך אפשר להצליח בסביבה כמו שלנו? התקלות כל יום, פתאום לא עוברים ואלה לא יכולים לשחק, פתאום שחקנים נעלמים מהסגל עקב ריבים הזויים, עולים על מטוס והופ הם אינם יותר. מכתיבים לך מה הצורך המקצועי של הקבוצה לפי מי זול יותר להביא ולפי זה תתאים את סגנון המשחק. הכל רקוב מהשורש אצלנו. רפואה כרגע הוא לא יותר מבובה שאפשר להפיל עליו כל כשלון מקצועי. רק בכדורגל הישראלי הסטנדרט זה להיות בובה של הבעלים או למצוא את עצמך נזרק מכל המדרגות והליגות.
גם פפ ומוריניו לא היו מוציאים משהו מהפועל.
גם פפ ומוריניו לא היו מוציאים משהו מהפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
D red imperia כתב: ↑22 אוגוסט 2022, 01:02 אפשר להביא את בלבול או דראפיץ'. שניהם בכירים יותר, וגם אם לא יצליחו להביא הישגים, לפחות ניהנה ממאמן עם מראה שמכבד את המעמד. יפה שעה אחת קודם.

מדהים, זה משתמש שלא אוהב את רפואה בגלל המראה החיצוני שלו אבל ממש סבבה לו עם עבריין אלים שנותן אלות לראש של אנשים שמתערבים לו בעניינים זה כמובן מכבד את המעמד.
אין יצורים כמוך, בטח אמא גאה.
אגב, על איזה מעמד מדובר?
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
".Look the part, be the part. Motherfucker"
שער 5 זה הלב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
עכשיו רק חסר שיבוא המרלו (האדמין) ויטאטא אותך מפה.
אין זבל כמוך בכל הפורום הזה ואני אהיה פה להזכיר לך את זה מדי פעם.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
תתפטר תעשה טובה, תגיד שאתה לא מאמין בקבוצה ושאתה מוותר על תפקידך.
שחרר אותנו ואותך מעונשו של זה.
שחרר אותנו ואותך מעונשו של זה.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אולי הפעם סוף סוף האוהדים משבט "רפואה" יבינו שהאיש לא מתאים וחוץ מפוזות אין לו "מה למכור".
מספיק עם החלטורה הזו.
מספיק עם החלטורה הזו.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
נתניה חוץ ואז ב"ש בית...
יש מצב שמול נס ציונה כבר יהיה מאמן אחר?
אוזן מתחמם על הקווים?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
יש מצב שמול נס ציונה כבר יהיה מאמן אחר?
אוזן מתחמם על הקווים?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אצלי הוא גמור מניהול המשחק בדרבי אלפקה.
אבל קשה לי לבוא אליו בטענות.
הכל מסריח מעליו. למה אפשר לצפות?
הטענה היחידה זה שהוא לא קשוח מולם לגבי שחקנים
אבל קשה לי לבוא אליו בטענות.
הכל מסריח מעליו. למה אפשר לצפות?
הטענה היחידה זה שהוא לא קשוח מולם לגבי שחקנים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תביאו את פפ עם קלופ בשיתוף אנצ'לוטי בלי שינויים מהותיים בסגל , ועדיין נלחם על השארות בליגה.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
כלב בן כלב
חייב לעוף מפה עוד היום
חייב לעוף מפה עוד היום
שער 5 זה הלב
מאמן כעוס,זועף ופשוט לא מבין בתפקיד האימון.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אני מחסידיו אבל יש לו חלק גדול בתחילת העונה הזאת.
ועדיין להתמקד בו ולא בהנהלה ובסגל שנבנה זה להתעלם מהעיקר. זה סגל שבתסריט אופטימי שווה מקום 7-8, לא משנה אם על הקווים יעמדו רפואה או דראפיץ' או אוזן. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו זה שיחליפו את רפואה כדי לעשות משהו, והסגל יישאר כמו שהוא.
ועדיין להתמקד בו ולא בהנהלה ובסגל שנבנה זה להתעלם מהעיקר. זה סגל שבתסריט אופטימי שווה מקום 7-8, לא משנה אם על הקווים יעמדו רפואה או דראפיץ' או אוזן. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו זה שיחליפו את רפואה כדי לעשות משהו, והסגל יישאר כמו שהוא.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
מסכימה אבל הבעיה הכי גדולה שנראה שכולם מחכים שיתפטר או שיפוטר, ככה זה מרגישShacham כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 22:26 אני מחסידיו אבל יש לו חלק גדול בתחילת העונה הזאת.
כאילו החרב על הצוואר שלו עוד מלפני שהתחילה העונה, וואלה מדכא
ורפואה עד עכשיו גם מאכזב מאוד
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בדיוק.יביאו מאמן פחות טוב.אין מה לחיות באשליות.Shacham כתב:אני מחסידיו אבל יש לו חלק גדול בתחילת העונה הזאת.
ללא שינויים בסגל לא נתקדם.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
תרחיש אופטימי פליאוף עליון בכלל בלי למצמץ.Shacham כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 22:26 אני מחסידיו אבל יש לו חלק גדול בתחילת העונה הזאת.
אבל זה לא באמת משנה
כרגע הניסנובים אלה הבעלים וזה התקציב. הלוואי שיעופו קבינימאט. הם הבעיה הא האמיתית.
אבל אי אפשר שלא להתרחפן מאיך שהקבוצה נראית.
זה מתחת לכל ביקורת וזה פחות או יותר הגרסא הכי גרועה של אוסף הבינוניים שמרכיב את הקבוצה.
זה על קובי ואי אפשר להשלים עם זה. הוא לא חדש פה. זה הרבה עליו ומעבר לשאלת האשמה, אני חושב שככל שהעובר הזמן הוא הפוך למאמן פחות ופחות רלוונטי בתי תשובות מקצועיות ובלי יצרתיות ורעיונות. זה הרבה מעבר לשחקן זה או אחר.
הוא חייב ללכת (כבר מהדרבי בואו נודה).
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ניהול משחק רע. לא הגיב טוב ולא בזמן.
אני מוסיף לזה את העמידה הנוראית בקרן של ה-2-0. מה זה היה!?!?!?
אני מוסיף לזה את העמידה הנוראית בקרן של ה-2-0. מה זה היה!?!?!?
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אם כל השחקנים גרועים => המאמן אשם
1) בבחירת השחקנים
2) ברמת האימונים.
3) בהכנה למשחק
4) בהתאמות בזמן אמת
הביתה יובטפאיומאט
1) בבחירת השחקנים
2) ברמת האימונים.
3) בהכנה למשחק
4) בהתאמות בזמן אמת
הביתה יובטפאיומאט
שער 5 זה הלב
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מצד אחד קיבלנו איתו 5 בדרבי ויש משחקים שבהם הקבוצה נראית בלי מאמן
מצד שני זה מאמן שמצליח לחבר שחקנים אפורים כ"כ ולהיות במרחק שפיץ בנעל של איינבינדר לנצח דרבי
מצד שני זה מאמן שמצליח לחבר שחקנים אפורים כ"כ ולהיות במרחק שפיץ בנעל של איינבינדר לנצח דרבי
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
אין לי טענה אחת עליו.
אנשים שוכחים שהעבירו אותו בבקרה במחזור האחרון של השוקו ולא היה לו זמן לתרגל הרכב
אנשים שוכחים שמכרו לו את כל השחקנים הבכירים ולא הביאו שחקן ראוי אחד מלבד אוזבולט.
כשהכל רקוב מלמעלה זה מחלחל ללמטה.
אנשים שוכחים שהעבירו אותו בבקרה במחזור האחרון של השוקו ולא היה לו זמן לתרגל הרכב
אנשים שוכחים שמכרו לו את כל השחקנים הבכירים ולא הביאו שחקן ראוי אחד מלבד אוזבולט.
כשהכל רקוב מלמעלה זה מחלחל ללמטה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
ביזיון שבאים פה בטענות על כל השחקנים אבל בסוף המאמם אשם.
מי אתם אנשים שלא מבינים בכדורגל?
נראה אתכם מתפקדים במקום העבודה שלכם כשכולם עם לפטופ מ 2022 ולכם אומרים להסתדר עם IBM שנת 95.
אח"כ גם יבואו אליכם בטענות שאתם לא מדביקים את קצב העבודה.
מי אתם אנשים שלא מבינים בכדורגל?
נראה אתכם מתפקדים במקום העבודה שלכם כשכולם עם לפטופ מ 2022 ולכם אומרים להסתדר עם IBM שנת 95.
אח"כ גם יבואו אליכם בטענות שאתם לא מדביקים את קצב העבודה.
יחד, רק יחד! 

- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
מאמן טוב, שנמצא כרגע בתנאים בלתי אפשריים, ומציג יכולת מאכזבת.
כרגע זה השלב שכולם, כולל הוא, מחכים שיפוטר, חבל למשוך את זה.
כרגע זה השלב שכולם, כולל הוא, מחכים שיפוטר, חבל למשוך את זה.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
באמת שחוץ מדראפיץ (וגם הוא, בתנאים האלו, כנראה לא יעשה יותר מרפואה), לא נראה שיש איזה קוסם שמחכה/ראוי להגיע למשרת החלומות בתנאים האלה בהפועל.
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
אתם אופרה שחוזרת על עצמה. כמה זמן יחזיק המאמן הבא שתזרקו הבייתה?D red imperia כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 23:12 אם כל השחקנים גרועים => המאמן אשם
1) בבחירת השחקנים
2) ברמת האימונים.
3) בהכנה למשחק
4) בהתאמות בזמן אמת
הביתה יובטפאיומאט
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מיישהו באמת חושב שזה מה שאפשר לעשות עם הסגל הזה? באמת?
עם כל הבלאגן הבאמת בלתי נסבל, לא יעלה על הדעת שאנחנו לא מסכנים םעם את את השער מול הפועל חיפה וסכנין. זה נטו אימון. נטו
עם כל הבלאגן הבאמת בלתי נסבל, לא יעלה על הדעת שאנחנו לא מסכנים םעם את את השער מול הפועל חיפה וסכנין. זה נטו אימון. נטו
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הסגל הזה ישאר ברובו. אולי ניתן לשנות פה ושם.Shacham כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 22:26 אני מחסידיו אבל יש לו חלק גדול בתחילת העונה הזאת.
יש כאן אחראי מרכזי לצורת המשחק ולעמידה על המגרש. הכי חשוב : לשילוב בעייתי של שחקנים צעירים במערך של הקבוצה.
מה שניתן לעשות זה להחליף מאמן . מאמן שלא הוכיח שום דבר משמעותי בכל הקדנציות שלו אצלנו. פרט לעליה ליגת העל. הפעם קיבל את המושכות כדי לגבש סגל מהתחלה. נכשל.
מה המעמד של בוקסה? לא חשוב כעת.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
הבעיות המקצועיות לפעמים לא קשורות למאמן.. לפעמיםאוגוסטוס היל כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 09:38 מיישהו באמת חושב שזה מה שאפשר לעשות עם הסגל הזה? באמת?
זה לא 1+1=2
יש עוד נתונים שמשפיעים וחבל ש5-6 שנים של הניסנובים, אנחנו מחליפים מאמנים כמו גרביים ולא רואים באמת שינויים משמעותיים באיכות
יש מאמנים שזה זועק להחליפם, שהנזק מאוד ברור, פה לא המקרה
חבל שכל פעם הולכים ונתקעים עם הראש בקיר באספקט הזה בלי לבדוק את שאר המערכת
אז נחליף, ניתן 4-5 משחקי כדורגל ואז שוב נקלע לקשיים ויגידו שצריך מאמן
אם היינו עם תקציב גדול משנים עברו וסגל בהתאם, הייתי יותר נוטה להסכים איתך, אבל לא שינו תקציבים, לא שינו משמעותית את האיכות
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אה ברור שעל הנייר הסגל הזה שווה יותר מההופעות שהיו עד עכשיו.אוגוסטוס היל כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 09:38 מיישהו באמת חושב שזה מה שאפשר לעשות עם הסגל הזה? באמת?
אבל כשמוכרים את הכוכב של הקבוצה יום לפני המחזור הראשון,
כשעוברים תקופת הכנה שלמה בלי סגל מלא כי שחקנים לא עוברים בבקרה,
כשהביאו שוער שנמצא בביף עם הקהל אז הוא מקבל שריקות בוז בכל נגיעה - לסגל אין סיכוי להוציא מעצמו את המיטב.
ועזוב את כל אלה - אתה חושב ששחקנים כמו גוטליב, אייבינדר, ביטון, למקין וכל השאר שנשארו משנה שעברה, לא מתבאסים שמכרו את כל השחקנים המרכזיים ובנו סגל לא מושקע? שזה לא מחלחל אליהם? כמו שאני ואתה מתבאסים מזה אותם זה כנראה מבאס עוד יותר.
וכן יש גם אשמה על רפואה ולא כזה מפריע לי שיפטרו אותו כי נראה שהוא איבד את הסגל וחדר ההלבשה, אבל עדיין האשמה על רפואה היא אפילו לא 20% לעומת האשמה של הניסנובים.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
נכון מאד.אוגוסטוס היל כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 09:38 מיישהו באמת חושב שזה מה שאפשר לעשות עם הסגל הזה? באמת?
לא מנקה את ההנהלה והשחקנים, אבל אתמול היה גם נטו המערך שאיתו הוא עלה.
כאילו אנחנו אימפריה ומשחקים נגד ליגה ד.
ראו את ההבדלים בין ההרכב שעלה בחצי השני והראשון.
בחצי השני כבר היתה יותר מחויבות ויותר לחימה וסגירות טובות יותר. אבל אז הינו כבר בפיגור ורדפנו אחריהם.
מעבר לכל בולט שמערך שהו יש קשר אחורי אחד (רומארטו) ויש את אזולאי הנרפה לא יכול להצליח. גביע הטוטו בילב אותו.
כדי לא להיות עם אפס נקודות אחרי 4 מחזורים, הוא חייב לשחק הרבה יותר הגנתי ולבחור מערך בהתאם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 271 לייקים
ניכר שרפואה איבד את החשק והרצון להיות בקבוצה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אם כן מתעקשים להחליף מאמן ולא בעלים, אז רק דראפיץ׳
לא בלבול ולא בולבול ולא מאמן שאימן רק נוער נערים וילדים
לא בלבול ולא בולבול ולא מאמן שאימן רק נוער נערים וילדים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
הולך להיות הקורבן הראשון של הניסנובים העונה. בוקסה כנראה הבא בתור.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אני במקומו כבר אחרי המשחק נגד אשדוד הייתי חותך ממקום העבודה הרעיל הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
צנציפר מנפיץ שרוצים לפטר אבל יחכו עוד כמה משחקים "בשל ענייני תדמית".
לא נעים מהאח הצעיר לבית ניסנוב, עושה רושם שיש לו בעיה קשה של תפיסת המציאות.
לא נעים מהאח הצעיר לבית ניסנוב, עושה רושם שיש לו בעיה קשה של תפיסת המציאות.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
יש לרפואה סכסוך עם צנציפר
אם כי איך אפשר להסתכסך עם בוט? לא ברור
אם כי איך אפשר להסתכסך עם בוט? לא ברור
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
את כל הרע שבעולם אני מאחל לאדון צנציפר. טיפוס רעיל ודוחה שכבר שנים מחרחר רעל למועדון שלנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
צנצי והחדרתי הלא מפותח כבר שבועיים מדברים על זה שדראפיץ יקבל בקרוב קבוצה גדולה