מצילים את הפועל - טייק 2
-
- קיבל.ה 11 לייקים
אז הנחתי את הידיים שלי על הדומיין של המחאה נגד טביב, savehapoel.com.
אני בעל ידע בהקמת אתרים, אני רק זקוק להכוונה ומישהו שיעזור לי עם ניסוחים.
את האתר הקודם אפשר לראות בwayback machine, בתקווה שלא נגיע למצב הזה, אני גם מתכנן להוציא מרצ' סטייל המחאה הקודמת, אם זה עבד אז, למה לא?
מי שיוכל לעזור אשמח אם יעלה מולי בפרטי
מוזמנים לשתף תובנות, טענות, מענות ורעיונות
אני מקבל הכל, גם ביקורת בונה על הרעיון שלי.
אני בעל ידע בהקמת אתרים, אני רק זקוק להכוונה ומישהו שיעזור לי עם ניסוחים.
את האתר הקודם אפשר לראות בwayback machine, בתקווה שלא נגיע למצב הזה, אני גם מתכנן להוציא מרצ' סטייל המחאה הקודמת, אם זה עבד אז, למה לא?
מי שיוכל לעזור אשמח אם יעלה מולי בפרטי
מוזמנים לשתף תובנות, טענות, מענות ורעיונות
אני מקבל הכל, גם ביקורת בונה על הרעיון שלי.
פאשיסט צעיפים 

- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
עכשיו זה לא הזמן. שמור את הדומיין למקרה שנזדקק לו בעתיד.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 577 לייקים
למה לא הזמן? מתי כן הזמן?
-
- קיבל.ה 1232 לייקים
-
- קיבל.ה 695 לייקים
בוודאי שזה הזמן, כל הכבוד על היוזמה.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
עכשיו הזמן להבין שזה לא בידיים שלנו. אין לנו שליטה על הגורל של הפועל.
כן, אפשר לגרש אותם בכוח, אבל זה יביא לנו פשוט נוכל אחר. בדיוק כמו בפעם הקודמת, בדיוק כמו שקורה כעת בבית"ר.
אין לנו שליטה על זה, והגיע הזמן שנפנים את המצב הזה.
כן, אפשר לגרש אותם בכוח, אבל זה יביא לנו פשוט נוכל אחר. בדיוק כמו בפעם הקודמת, בדיוק כמו שקורה כעת בבית"ר.
אין לנו שליטה על זה, והגיע הזמן שנפנים את המצב הזה.
-
- קיבל.ה 695 לייקים
הם צריכים לדעת שהם לא רצויים פה יותר, ולהרגיש את זה בכל משחק. לא צריך ללכת לבתים שלהם, מחאות במגרש ובאימון יעשו פלאים.
כשהם ירצו ללכת הם ימצאו בעלים חדש, או בעלים חדש ימצא אותם. האם הוא יהיה יותר או פחות טוב? נקווה שיותר, גם זה קרה. ותכלס מה זה כבר משנה, כמה פחות טוב יכול להיות? רק חרא ההפועל הזו נותנת לנו, שחקנים דרג ג וכל מי שקצת טוב ישר נמכר. מה זה חשוב אם נהיה אפילו פחות טובים, להישאר ככה זה בלתי נסבל ועדיף להמר
כשהם ירצו ללכת הם ימצאו בעלים חדש, או בעלים חדש ימצא אותם. האם הוא יהיה יותר או פחות טוב? נקווה שיותר, גם זה קרה. ותכלס מה זה כבר משנה, כמה פחות טוב יכול להיות? רק חרא ההפועל הזו נותנת לנו, שחקנים דרג ג וכל מי שקצת טוב ישר נמכר. מה זה חשוב אם נהיה אפילו פחות טובים, להישאר ככה זה בלתי נסבל ועדיף להמר
- 7even
- קיבל.ה 2729 לייקים
אם זה בסגנון של הרמת שלטי 'ניסנובס הביתה' או משהו דומה עם מסר חזק, על ידי כמה אלפי אוהדים בכל משחק (שלט אחד לכל אוהד כמובן, לא שלט אחד גדול)... אני הכי בעד בעולם ומוכן גם לתרום כספית.
רשמתי פה כבר כמה פעמים - זה win win win.
גם מחאה שקטה ולא אלימה, גם תזכה לסיקור גבוה ואוהד, וגם תפעיל המון לחץ.
בניגוד גמור למחאות אלימות ליד הבתים, שהן בפירוש lose lose
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 28 אוגוסט 2022, 08:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 11 לייקים
כן, זה התכנון7even כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 08:04 אם זה בסגנון של הרמת שלטי 'ניסנובס הביתה' או משהו דומה עם מסר חזק, על ידי כמה אלפי אוהדים בכל משחק (שלט אחד לכל אוהד כמובו, לא שלט אחד גדול)... אני הכי בעד בעולם ומוכן גם לתרום כספית.
פאשיסט צעיפים 

-
- קיבל.ה 2480 לייקים
נכון מאוד7even כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 08:04 אם זה בסגנון של הרמת שלטי 'ניסנובס הביתה' או משהו דומה עם מסר חזק, על ידי כמה אלפי אוהדים בכל משחק (שלט אחד לכל אוהד כמובו, לא שלט אחד גדול)... אני הכי בעד בעולם ומוכן גם לתרום כספית.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
ממליץ לך בחום לצאת מהפורום הזה ולגשת לחברים שלך בשער 5, תשרוק איתם במשרוקיות וזרוק כדורי ים
בפורום הזה יש אנשים שרוצים באמת ובתמים בטובתה של הפועל ת״א
-
- קיבל.ה 577 לייקים
נו אם נמשיך בקו הזה, עדיף לבחור כבר קבוצה אחרת או להשאר רק ביציע בכדורסל. לפי הקו שלך להמשיך לעודד הקבוצה ולקנות כרטיסים וכו זה נטו מזוכיזם בלי שום תכלית. איכשהו בקטמון ובקביליו ובכחולה לא הסכימו ולפחות לראשונים זה עבד. אגב, גם לבאר שבע הקו האקטיבי עבד.
אה כן, ולפי הקו שלך הפועל סל הייתה עדיין של אייזנברג
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אני לא טוען שזה היה המצב לאורך ההיסטוריה, אני טוען שזה המצב עכשיו.תא מרבוטא כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 08:21נו אם נמשיך בקו הזה, עדיף לבחור כבר קבוצה אחרת או להשאר רק ביציע בכדורסל. לפי הקו שלך להמשיך לעודד הקבוצה ולקנות כרטיסים וכו זה נטו מזוכיזם בלי שום תכלית. איכשהו בקטמון ובקביליו ובכחולה לא הסכימו ולפחות לראשונים זה עבד. אגב, גם לבאר שבע הקו האקטיבי עבד.
אה כן, ולפי הקו שלך הפועל סל הייתה עדיין של אייזנברג
כיום, לגרש אותם בכוח יביא לנו ניסנוב אחר, זה הכל.
-
- קיבל.ה 11 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4787 לייקים
הזמן יהיה שהאולטראס יחליטו? שמים עליכם זין.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
כמו שכבר כתבו כאן, אי אפשר להניע את המהלך כאשר אין לנו נקודת סיום ברורה
לדעתי, צריך להקים גוף שייצג את הקהל ויוכל לנהל את המערכה כמו שצריך כי היא תהייה ארוכה
בתור התחלה, הייתי רוצה שהקהל יממן שירותי ראיית חשבון כך שיחפרו חזק בספרים של הפועל, יגידו לנו כמה יש וכמה חייב ויעלו כל נקודה חשודה בהתנהלות הכספית, מכאן יהיה לנו הרבה יותר קל להמשיך
אם צריך לקחת את גורלנו בידנו אז חייבים לעשות את זה בצורה מקצועית
לדעתי, ויהיו פה הרבה שיחלקו עלי, האוהדים צריכים לשאוף לשלוט במועדון, ולא, לא כמו העמותה המצ׳וקמקת שהייתה
שליטה ברורה ושקופה, כמו כל חברה ציבורית
כמובן עד שיבוא הבן אדם שיהיה מוכן לשים את הסכומים
כל עוד לא נעשה את זה נמשיך עם מה שיש וזה נוראי
אני חושב שהוכח שהפועל יכולה להתקיים בליגה הראשונה ואף להיות בפלייאוף העליון מהכנסות טבעיות ללא כסף מהבעלים כי הניסנובס לא שמים שקל
כל מה שצריך זה לדאוג שהכסף ינוצל כראוי
לדעתי, צריך להקים גוף שייצג את הקהל ויוכל לנהל את המערכה כמו שצריך כי היא תהייה ארוכה
בתור התחלה, הייתי רוצה שהקהל יממן שירותי ראיית חשבון כך שיחפרו חזק בספרים של הפועל, יגידו לנו כמה יש וכמה חייב ויעלו כל נקודה חשודה בהתנהלות הכספית, מכאן יהיה לנו הרבה יותר קל להמשיך
אם צריך לקחת את גורלנו בידנו אז חייבים לעשות את זה בצורה מקצועית
לדעתי, ויהיו פה הרבה שיחלקו עלי, האוהדים צריכים לשאוף לשלוט במועדון, ולא, לא כמו העמותה המצ׳וקמקת שהייתה
שליטה ברורה ושקופה, כמו כל חברה ציבורית
כמובן עד שיבוא הבן אדם שיהיה מוכן לשים את הסכומים
כל עוד לא נעשה את זה נמשיך עם מה שיש וזה נוראי
אני חושב שהוכח שהפועל יכולה להתקיים בליגה הראשונה ואף להיות בפלייאוף העליון מהכנסות טבעיות ללא כסף מהבעלים כי הניסנובס לא שמים שקל
כל מה שצריך זה לדאוג שהכסף ינוצל כראוי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 11 לייקים
דרושים מזיני תכנים לאתר ומישהו שיתן חוות דעת על העיצוב
פאשיסט צעיפים 

- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
-
- קיבל.ה 695 לייקים
-
- קיבל.ה 674 לייקים
אין שום קשר בין המשתמש הזה לאולטראס הפועל, תנוח דעתכם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
מה אתם עונים לו בכלל אני בטוח שזה איזה בוט של ההנהלה או משהו .אין סיכוי שזה איזה אוהד הפועל שמדבר ככה משהו שם מוזר במשתמש הזה
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
בואו נגיד שמשתמש שתשעים ומשהו אחוז מההודעות שלו הן פלגניות וסכסכניות, לא צריך לקחת אותו בשיא הרצינות, וזה לא משנה אם הוא משתמש של סויר או סתם אידיוט
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
צריך לקחת ברצינות רק כלומניקים שגרים בפורטוגל
שער 5 זה הלב
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
ואתא טביב והראל והצילו את הפועל מחיימק'ה רמון השובב,
ואתא כבירי והציל את הפועל מטביב והראל החשודים,
ואתא ניסנוב והצילו את הפועל מכבירי המעופף וחובותיו, ומפירוק אכזרי
ואתא האוהדים והצילו את הפועל מהניסנוב הקמצנים
חד גדיא, חד גדיא
ואתא כבירי והציל את הפועל מטביב והראל החשודים,
ואתא ניסנוב והצילו את הפועל מכבירי המעופף וחובותיו, ומפירוק אכזרי
ואתא האוהדים והצילו את הפועל מהניסנוב הקמצנים
חד גדיא, חד גדיא
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
עוד דוגמה להתנהלות הגסה והסכסכנית שלך. מקווה בשבילך שבחיים האמיתיים אתה קצת פחות מריר ומגעיל לסביבה.
לא יודע מי אתה ומה אתה ולמה אתה פה, אבל עושה רושם (וכולם רואים בעיניים שלהם) שזה לא בשביל טובת הפועל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
גם אני לא יודע מי אתה ומה אתה.
אתה חושב שכל הזיוני מוח הפוליטיים שלכם בוולטון הם ביטוי לאהבת הפועל? רמז: לא
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 5944 לייקים
"כמה גרוע יותר כבר יכול להיות?" שאל האוהד שרק לפני כמה שנים הקבוצה שלו הגיעה לפירוק וירידת ליגה, עם חובות שעד היום לא מאפשרים לנו להשתתף באירופה ושמים עננה מתמדת של ירידת ליגה מעל לראשינו.בר קולמוסא כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 07:47 הם צריכים לדעת שהם לא רצויים פה יותר, ולהרגיש את זה בכל משחק. לא צריך ללכת לבתים שלהם, מחאות במגרש ובאימון יעשו פלאים.
לעניין, אני בעד מחאה עניינית שתישאר בגבולות המגרש. אני בעד יציעים שלמים עם שלטים של "איפה הכסף?".
לצערי, הניסיון מלמד שענייניות וטוב טעם אלו שתי תכונות שהקהל שלנו לא מצטיין בהן. לא יודע במה הוא כן מצטיין.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
-
- קיבל.ה 420 לייקים
אני חושב שהדרך הכי ריאלית ונכונה להציל את הפועל, היא לקנות אותה באמצעות עמותת אוהדים.
אנשים חוששים מהרעיון בגלל הדוגמה הגרועה שהם לוקחים מעמותת ״האדומים״, במקום לקחת השראה ממודל לחיקוי כמו עמותת ״הפועל אוסישקין״.
אנשים חוששים מהרעיון בגלל הדוגמה הגרועה שהם לוקחים מעמותת ״האדומים״, במקום לקחת השראה ממודל לחיקוי כמו עמותת ״הפועל אוסישקין״.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 420 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4787 לייקים
אין עם זה בעיה בגבולות הטעם הטוב, המשתמש הספציפי המליץ למשתמש אחר להתאבד לפני כמה שבועות ושם ההנהלה הייתה צריכה לצנן אותו לשבועיים.El dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 15:07הבעיה שהמנהלים כאן תומכים בתרבות הדיון שכח עיקרה זה לקלל לגדף ולהקטין כל מי שחושב אחרת ממך.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
צודק זה פשוט נוראEl dudernio כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 15:07הבעיה שהמנהלים כאן תומכים בתרבות הדיון שכח עיקרה זה לקלל לגדף ולהקטין כל מי שחושב אחרת ממך.
El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 22:16 חתיכת בן זונה פישר קטן אדיוט מי שהוציא אותכםצלעולם ולא השאיק אותך להתפגר בבטן של אמא שלך.

שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 420 לייקים
בקרוב נדע. ולהרבה אנשים יותר קל לשים כסף מלהגיע למחאות.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 695 לייקים
כן, חשבתי על זה, אני לא בטוח שזה יותר גרוע. איזה מזל שאנחנו לא מביאים שחקנים נורמליים וצוברים חובות, שקיימנו והגיענו לראות את חוות גידול השחקנים שנהייתה מאיתנו.הוקיץ' כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 15:07"כמה גרוע יותר כבר יכול להיות?" שאל האוהד שרק לפני כמה שנים הקבוצה שלו הגיעה לפירוק וירידת ליגה, עם חובות שעד היום לא מאפשרים לנו להשתתף באירופה ושמים עננה מתמדת של ירידת ליגה מעל לראשינו.בר קולמוסא כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 07:47 הם צריכים לדעת שהם לא רצויים פה יותר, ולהרגיש את זה בכל משחק. לא צריך ללכת לבתים שלהם, מחאות במגרש ובאימון יעשו פלאים.
לעניין, אני בעד מחאה עניינית שתישאר בגבולות המגרש. אני בעד יציעים שלמים עם שלטים של "איפה הכסף?".
לצערי, הניסיון מלמד שענייניות וטוב טעם אלו שתי תכונות שהקהל שלנו לא מצטיין בהן. לא יודע במה הוא כן מצטיין.
קבוצה בלי מטרות ועם כדורגל מענה כבר שש שנים, שעונת השיא שלה הייתה ההפעלה לפליאוף עליון. מה בדיוק בהפועל הנוכחית עדיף על הפועל של לפני עשור, שלא צוברים חובות? מרגש
-
- קיבל.ה 623 לייקים
קבוצת אוהדים זה יכול להיות פתרון זמני בלבד, תחנת מעבר, זה לא יכול לעבוד בכדורגל.