דוידה אושר
-
- קיבל.ה 428 לייקים
עצם העובדה שאתם רבים על איפה עדיף נתניה או הפועל תראו עד לאן המועדון שלנו התרסק
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כמובן שרפואה מאשר את מה שכל מתנשאי הפורום ניסו להכחיש.
אושר, הסוכן והפועל (כשאני אומר הפועל זה ללא עירוב של מאמן הקבוצה) עבדו כל הקיץ (ואני מעריך שגם כל שנה שעברה) כדי למכור את אושר.
שמר על הרגליים? ממש לא.
איפה הראש שלך כשהסוכן שלך מעדכן אותך בשבועית/חודשית מה המצב עם ההעברה? כנראה לא כאן.
המון הצלחה לאושר ואין לי אפילו לא חצי דבר נגדו.
בזמנים אחרים היו נותנים לך להצליח בהפועל בשקט.
אושר, הסוכן והפועל (כשאני אומר הפועל זה ללא עירוב של מאמן הקבוצה) עבדו כל הקיץ (ואני מעריך שגם כל שנה שעברה) כדי למכור את אושר.
שמר על הרגליים? ממש לא.
איפה הראש שלך כשהסוכן שלך מעדכן אותך בשבועית/חודשית מה המצב עם ההעברה? כנראה לא כאן.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
שכחת את הנקודה שהם לא משלמים תמיד.. וגם לנצח דרבי לא קרה יותר מדי בתקופתםלירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 22:20שחקנים טובים לידו יש גם בהפועל ובוא נגיד ככה ניצחון בדרבי לא שווה לשום הרגשה אחרת של ניצחון כלשהו כשחקן נתניה...fidel כתב:דיברת על למה שחקן בוחר הפועל, ועניתי לך שהוא מעדיף נתניה. אחרי שתשלם כמו שצריך אולי נחזור להיות אטרקטיביים כמו נתניה. בסוף שחקן רוצה שקט, שחקנים טובים לידו, להיות מובס בדרבי מגיע בעדיפות נמוכה יותרלירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 19:04 נתניה לא עוקפים אותך בממוצע קהל, לשחק בדרבי לא דומה למשחק במדי נתניה מול מכבי ת"א, הרייטינג והפרסום והלחץ גדול יותר בהפועל.
דרך אגב סלליך כבר ניסה את מזלו בחו"ל ולא הצליח.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
תהיה בטוח שכל שחקן בליגה שמבליח קצת מהבינוניות, אפילו אם רק לתקופה קצרה, הסוכן שלו מתחיל לעבוד על הקופון הבא.האדס כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 06:50 כמובן שרפואה מאשר את מה שכל מתנשאי הפורום ניסו להכחיש.
שמר על הרגליים? ממש לא.
אפשר לחשוב אושר דוידה והסוכן שלו המציאו את הגלגל נו באמת. למה לא כתבת את זה גם על ליידנר ואליאס?
מעניין איך המוח הקטן שלו יתפקד שם.
מקווה שיצליח, אבל הוא טיפש מדי בשביל הרמה שם לדעתי.
מקווה שיצליח, אבל הוא טיפש מדי בשביל הרמה שם לדעתי.
רק לא רך.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
על ידי אדום
21 אוגוסט 2022, 07:41
פורום: מועצת הפועלים
נושא: איינבינדר
תגובות: 716
צפיות: 118669
Re: איינבינדר
על תקן מה השאירו אותו? עציץ?
איכסה.
רק לא רך.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
כן בוא תשווה את מה שכתבתי על הפנסיונר, לרפש שאתה מטיל פה על שחקן בית צעיר שלא עשה רע לאף אחד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
איזה כיף לו שברח בזמן
עכשיו לאיוס חייב לברוח
עכשיו לאיוס חייב לברוח
-
- קיבל.ה 939 לייקים
המחליף שלו, פליט מאשדוד/הפועל חיפה/בני יהודה ב-50 אלף דולר אוטוטו חותם. סבלנות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ברור שזה לוקסוס גדול מדי לשחרר את דוידה בטח שהחדלי אישים לא מתכוונים להביא לו מחליף
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אבל דווידה לא ״הבליח קצת״ הוא בלט. והדיבור על למכור אותו הוא שיח מתמשך במועדון.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 10:18תהיה בטוח שכל שחקן בליגה שמבליח קצת מהבינוניות, אפילו אם רק לתקופה קצרה, הסוכן שלו מתחיל לעבוד על הקופון הבא.האדס כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 06:50 כמובן שרפואה מאשר את מה שכל מתנשאי הפורום ניסו להכחיש.
שמר על הרגליים? ממש לא.
אפשר לחשוב אושר דוידה והסוכן שלו המציאו את הגלגל נו באמת. למה לא כתבת את זה גם על ליידנר ואליאס?
אני באמת לא מאשים את דווידה. אבל מהרגע שהוא הראה פוטנציאל, הניסנובים היו עסוקים בלמכור אותו.
אם אתה חושב שזה עבר לידו - סבבה.
ההשוואה לללינדר נכונה. אני חושב שבמקרה הזה ליינדר שחקן הרבה יותר מאוזן וחד ברמה המנטלית.
אליאס? פחחחח מי רצה בו בכלל? הפועל תפרה עסקה עם ב״ש בסכום נמוך. ממש הסוכן שלו לא ישן כל השנה מרוב טלפונים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
שוב פעם - לנסות לבדוק אם ב״ש רוצה להיפטר משגיב יחזקאל.