כוס אמא שלהם
גביע השוקו מח' 2 - נגד אשדוד בבלומפילד
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
גוטליב שבר את הנבדל.adom4 כתב:היה נבדל ברור
הגנה מזעזעת.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא הגענו לשחק, אשדוד היו יותר טובים מאיתנו, הגיע לנו להפסיד את המשחק הזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
הטענות לניסנוב שבגללם שוב עלינו למשחק הכנה בלי 4 שחקנים חשובים.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
הפכנו להיות קבוצת פיתוח של קבוצת פיתוח. מ.ס. אשדוד של גוש דן - בעצם למה להעליב אותם? לפחות הם מסוגלים להריץ את הסגל המלא שלהם מתחילת המשחקים התחרותיים.
איזה בושה של מועדון.
איזה בושה של מועדון.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אפשר לבלבל את המוח עד מחר, אבל הרשלנות של ההנהלה הובילה לכך שהמשחק הפך להיות פשוט מיותר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
-
- קיבל.ה 220 לייקים
המועדון היחיד שמשווה בתוך תוספת הזמן והמומנטום עובר לצד השני.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אפשר לחשוב ששטקוס לא הפסיד לנו את אירופה בטעות נגד נתניהdino כתב:שטקוס
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
מעניין לדעת כמה מה11 שפתחו תורגלו בכלל לפני זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 516 לייקים
נתן גול שחקן נוער שלא יצא אפילו למחנה…
די מסכם את האילתורים והנסיונות היום
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הגנה הרגה אותנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
דרך אגב כולם אומרים פה סגל חסר מישהו מבטיח בכלל שלהפועל יהיה סגל מלא בתחילת הליגה? הריי הניסנובס אלופי בלצבור חובות ולא להצליח לעבור בבקרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מישהו יודע להסביר טכנית איך הקבוצה עברה בבקרה אבל לא יכולה לרשום שחקנים בגלל חוב?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
עוד נאמין לך ונחשוב שהמשחק הזה מתקיים בכלל בשוויץ ואנחנו לא ערב מחזור הפתיחה.
יש עוד קבוצות אתה יודע, הן בינתיים מתחברות. משום מה נראה להן יותר הגיוני לתרגל את ההרכב העתידי שלהן בליגה. אבל סבבה, בינתיים נתאמן בלי הרכב.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 08 אוגוסט 2022, 22:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
באמת משנה לך מה יגידו?אל באנדי כתב:לצחוק? לבכות?
הרי אתה בכול מקרה בכיין מקצועי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
ארז נעמן תגיד לי אתה מטומטם? מה אתה שולח את דוידה להתראיין אחרי המשחק הזה ועוד שישאלו אותו על הבוז? אתה מבין בכלל בעבודה שלך?
סיקול ממוקד מבית לילד המסכן, יש לי המון ביקורת מקצועית עליו אבל זה ממש לא מגיע לו.
סיקול ממוקד מבית לילד המסכן, יש לי המון ביקורת מקצועית עליו אבל זה ממש לא מגיע לו.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
רחמים על דוידה עונה עכשיו לשאלות על הבוז. מותק של ילד. קהל דוחה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
יכול להיות שהבוז היה על העברת סרט הקפטן לגוטליב.oleg neduda כתב: ↑08 אוגוסט 2022, 22:42 רחמים על דוידה עונה עכשיו לשאלות על הבוז. מותק של ילד. קהל דוחה
בכל אופן, דובר אידיוט ששלח אותו להתראיין ולא מישהו אחר.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
פשוט משחק מזעזע, אסופה של מבולבלים
אני חושב שאומנם זה גביע השוקו, אבל קשה לי לצפות בחוסר מוטיבציה ומנת משכל כל כך נמוכה
דוידה מזעזע פשוט לא יודע לשחק לץבנגיעה ולהשתחרר לשטחים.
מרינוביץ עם טעות נוראית, אבל היי גם שטקוס טעה ככה...נקווה שבליגה הוא לא יטעה כך ושיתחיל ךהעיף כדורים
שלומי אזולאי היה תייר על המגרש, פשוט לא תרם התקפית, לא הגנתית וליווה שחקנים ואיבד המון, אולי המשחק הכי גרוע שלו בהפועל
רומרטו מאוד פרווה
אל ים עם טעויות רציניותבקבלת החלטות, לפחות משחק עם אטרף
אני חושב שאומנם זה גביע השוקו, אבל קשה לי לצפות בחוסר מוטיבציה ומנת משכל כל כך נמוכה
דוידה מזעזע פשוט לא יודע לשחק לץבנגיעה ולהשתחרר לשטחים.
מרינוביץ עם טעות נוראית, אבל היי גם שטקוס טעה ככה...נקווה שבליגה הוא לא יטעה כך ושיתחיל ךהעיף כדורים
שלומי אזולאי היה תייר על המגרש, פשוט לא תרם התקפית, לא הגנתית וליווה שחקנים ואיבד המון, אולי המשחק הכי גרוע שלו בהפועל
רומרטו מאוד פרווה
אל ים עם טעויות רציניותבקבלת החלטות, לפחות משחק עם אטרף
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
רומרטו היה הכי טוב בהפועל, לא מבין מה אתם רוצים
באופן כללי אין מה להסיק יותר מידי ממשחק עם חצי סגל. רוב ההרכב במחצית השנייה לא ייראה דקות השנה בכלל
באופן כללי אין מה להסיק יותר מידי ממשחק עם חצי סגל. רוב ההרכב במחצית השנייה לא ייראה דקות השנה בכלל
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
משחק נוראי. קנצופולסקי ולמקין הוכיחו שצריך שחקן עם ניסיון לעמדה שלהם. ההתקפה בעיקר הייתה לא מתואמת אחרי שכל השבוע תורגל הרכב אחר. מסכים שרומראטו נתן מעצמו הרבה ואני ממשיך לקוות שכשרודריגז ישחק המרכז שדה שלנו ייראה יותר טוב. מארינוביץ׳ מלחיץ אותי הוא נראה חדש למקצוע. מת כבר לראות את אוז׳בולט מבקיע. היה רגע במחצית הראשונה שהוא עשה הטעיה מבריקה על המגן ודוסו לא הבין אותו ומסר קצר במקום לעומק. אוסיף שוב שדרושים בלם וקשר אמצע. גם חלוץ מחליף אבל אין סיכוי. סניור כנראה ממשיך לגבוה כי נדמה שהוא לא יודע איפה הרגליים שלו נמצאות מתחיל להסכים עם אלה שקוראים להשאלתו. שורה תחתונה כאמור, הרשלנות של הניסנובים בעיקר דפקה פה את המשחק.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
מה שבלט היום זה שבלי אזולאי ובלי גונסלס אין לנו מה למכור.
מחצית שניה לא היה אף אחד בהפועל שבא לבנות התקפות.
חיביים עוד שחקן לאמצע ובלם ולהעמיק את הסגל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מחצית שניה לא היה אף אחד בהפועל שבא לבנות התקפות.
חיביים עוד שחקן לאמצע ובלם ולהעמיק את הסגל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
קבוצה שבתחילת העונה יש לה כבר יותר פצועים משחקנים כשירים.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
אתה רואה אותם ואתה רואה איך חיפה, ב״ש והמחלה חזרו מפגרה וקשה להבין איך מגיעים למצב כזה?
מה שכן, אני מאוד נהנתי מכל הילדים במחצית השניה, גם אם היה בלאגן, היו איבודים, וחוסר סדר, זה מחיר שאני מוכן לשלם ומהנה הרבה יותר מאשר לראות שוב את עידן (תנועות ידיים) ורד, טוויזר וכו׳..
אתה רואה אותם ואתה רואה איך חיפה, ב״ש והמחלה חזרו מפגרה וקשה להבין איך מגיעים למצב כזה?
מה שכן, אני מאוד נהנתי מכל הילדים במחצית השניה, גם אם היה בלאגן, היו איבודים, וחוסר סדר, זה מחיר שאני מוכן לשלם ומהנה הרבה יותר מאשר לראות שוב את עידן (תנועות ידיים) ורד, טוויזר וכו׳..
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
התשובה נמצאת בגוף השאלה. עצם זה שאתה רואה אותם, ולא שחקנים בוגרים על חוזה, נובע מניהול חובבני ברמות קיצוניות. בוודאי לא כזה שידאג ללמערכת שמבינה מה צריך לעשות בשביל כושר ראוי בפתיחת עונה.שחר כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:25 הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אל תשכח שהקבוצות שמשחקות באירופה התחילו להתאמן כמה שבועות לפני שאר הקבוצות.שחר כתב:הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הם שיחקו כבר שלושה משחקים רשמיים שהסתיימו לפני שבוע באינטנסיביות ואנרגיות הרבה יותר משמעותיות מגביע הטוטו, שלא לדבר על רוב היריבות.Nati כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:54אל תשכח שהקבוצות שמשחקות באירופה התחילו להתאמן כמה שבועות לפני שאר הקבוצות.שחר כתב:הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
זו השוואה עצובה ללא שום תירוץ.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
שחר כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:58הם שיחקו כבר שלושה משחקים רשמיים שהסתיימו לפני שבוע באינטנסיביות ואנרגיות הרבה יותר משמעותיות מגביע הטוטו, שלא לדבר על איכות היריבות.Nati כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:54אל תשכח שהקבוצות שמשחקות באירופה התחילו להתאמן כמה שבועות לפני שאר הקבוצות.שחר כתב:הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
זו השוואה עצובה ללא שום תירוץ.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אחלה הכנה לליגה (לקבוצת הנוער)
רדיוס לבית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
אולי כי בסוף שנה שעברה זרקו את מאמן הכושר הראשי (שבעצמו היה לא מרשים בעליל) ונשארנו עם מאמן הכושר המשני כמאמן כושר יחיד ובגלל שזה זול אז גם השנה המשיכו איתו?שחר כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:25 הכושר של הקבוצה פשוט נורא ואיום, מדקה 30 בערף כולם מתנשפים, ידיים על הברכיים, צולעים.
לא יודע, אבל שווה לתהות לגבי זה.