אל ים. אשכול מקצועי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הכי בזהירות שאפשר...יש עתיד, לא?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 59 לייקים
חמוד מאוד הילד.
הוא שחקן של קהל, לא היה הכי מדויק עם הכדור, אבל הרבה אנרגיה וקריאה טובה של המגרש.
הוא שחקן של קהל, לא היה הכי מדויק עם הכדור, אבל הרבה אנרגיה וקריאה טובה של המגרש.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
מהכניסה שלו התחלנו להשתלט על האמצע.
נתן בערך חמישה או שישה חילוצים בשלוש דק.
נתן בערך חמישה או שישה חילוצים בשלוש דק.
יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
וואו,משהו חיובי בפורום השדים האדומים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
בהחלט יש עם מה לעבוד. עם זאת, בגיל הזה צריך להיזהר מלפתח ציפיות גבוהות מדי, ע"ע דוידה שבזמן שתהו סביבו אם יתאים לו יותר לשחק באינטר או במילאן, הוא הלך אחורה. חשוב שהחבר'ה הצעירים יעבדו קשה בצניעות וביסודיות. רק כך יוכלו להתקדם ולהגיע להישגים.
נערך לאחרונה על ידי D red imperia ב 31 יולי 2022, 00:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 437 לייקים
חילץ איזה 5 כדורים בחמש דקות משנכנס, היה מעולה.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בחמש דקות מהרגע שנכנס כבר חילץ יותר כדורים מרומראטו בשישים דקות.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לדעתי שיחק טוב מאוד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
קשר אחורי מצויין לא פחות. הוא יהיה מהמובילים בעמדה שלו בארץ בעשור הקרוב אני בטוח.
In Hisham We Trust
יש פוטניצאל,רק הזמן יעיד בכמה ימכרו אותו.
כרגע המדד זה:
עיסקה כושלת עם אשדוד
-
נתניה
-
ב"ש
-
מחלה/חיפה
-
אולימפיאקוס
כרגע המדד זה:
עיסקה כושלת עם אשדוד
-
נתניה
-
ב"ש
-
מחלה/חיפה
-
אולימפיאקוס
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/article/sjfrswxac
המעבר מהחול לדשא ("כשכל המשפחה הייתה בים, אני הייתי בכדורגל"), המסע עם הנוער שהפך אותו לכוכב ("הטירוף סביבי לא משפיע עליי") ותסביך הדרבי ("מבחינתי זו מלחמת עולם, מוכן להפסיד כל העונה ורק לנצח את מכבי"). גולש גלים, מביא כדורים, אולטראס בשער 5, התקווה הגדולה של הפועל ת"א – אל־ים קנצפולסקי מגשים חלום
אחלה ים שבעולם
המעבר מהחול לדשא ("כשכל המשפחה הייתה בים, אני הייתי בכדורגל"), המסע עם הנוער שהפך אותו לכוכב ("הטירוף סביבי לא משפיע עליי") ותסביך הדרבי ("מבחינתי זו מלחמת עולם, מוכן להפסיד כל העונה ורק לנצח את מכבי"). גולש גלים, מביא כדורים, אולטראס בשער 5, התקווה הגדולה של הפועל ת"א – אל־ים קנצפולסקי מגשים חלום
אחלה ים שבעולם
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אמרתי על למקין בצעדיו הראשונים ואומר גם על אל ים,
מדובר בעילוי.
מדובר בעילוי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה שם אותו ב-11? אם כן מה האמצע שלך?BRUNO CONTI כתב: ↑31 יולי 2022, 23:34 אמרתי על למקין בצעדיו הראשונים ואומר גם על אל ים,
מדובר בעילוי.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
שחקן מעולה, ורסטילי ועם כושר גופני מעולה
long live the zapta
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
מה שבלט אצלו באליפות אירופה זה השקט הנפשי, וההשתחררות מלחץ באמצעות זמינות לכדור ומסירות טובות.
גם נגד הפועל ירושלים הזמינות לכדור הייתה משהו שדי בלט, אבל למרות זאת לא מסרו לו הרבה. אבל כן ראינו שהוא גם יודע להיות פיזי ולחלץ כדורים.
שני האספקטים האלה הם מה שהכי חשוב לשחקן בתפקיד שלו, נקווה שנראה עוד הרבה מזה.
גם נגד הפועל ירושלים הזמינות לכדור הייתה משהו שדי בלט, אבל למרות זאת לא מסרו לו הרבה. אבל כן ראינו שהוא גם יודע להיות פיזי ולחלץ כדורים.
שני האספקטים האלה הם מה שהכי חשוב לשחקן בתפקיד שלו, נקווה שנראה עוד הרבה מזה.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
מקווה מאוד שיש מישהו במועדון שיידע לפקס אותו מכל הרעש שמסביב. לדוידה זה לא עשה טוב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כן כן ברור, ילד בן 18 שיש לו איזה 100 דקות בוגרים עד כה צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור, חד משמעית.Giovanni Giorgio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 07:26 כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הקישור שלנו מורכב מ 3 שחקנים.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 16:26כן כן ברור, ילד בן 18 שיש לו איזה 100 דקות בוגרים עד כה צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור, חד משמעית.Giovanni Giorgio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 07:26 כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
אחורי : רומראטו / אל ים
אמצעי : אינבינדר / אל ים
התקפי: אזולאי / גונזאלס
נכון שיש משחקים שאפשר יהיה לשחק עם שני ההתקפיים, אבל נראה לי שאל ים כרגע הוא מחליף ראשון לשתי העמדות האחוריות בקישור, ובגדול אני לא אתפלא אם לאט לאט הןא יתפוס את המקום של אינבינדר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אין עם זה שום בעיה, גם ידוע כמה אני לא מחזיק מאיינבינדר. הבעיה היא שלא הגיע קשר 50/50 להרכב.El dudernio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 16:33הקישור שלנו מורכב מ 3 שחקנים.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 16:26כן כן ברור, ילד בן 18 שיש לו איזה 100 דקות בוגרים עד כה צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור, חד משמעית.Giovanni Giorgio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 07:26 כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
אחורי : רומראטו / אל ים
אמצעי : אינבינדר / אל ים
התקפי: אזולאי / גונזאלס
נכון שיש משחקים שאפשר יהיה לשחק עם שני ההתקפיים, אבל נראה לי שאל ים כרגע הוא מחליף ראשון לשתי העמדות האחוריות בקישור, ובגדול אני לא אתפלא אם לאט לאט הןא יתפוס את המקום של אינבינדר.
בעיניי אגב אל-ים לא יכול לשחק 50/50 אלא רק 6 אבל אסייג שלא ראיתי אותו יותר מדי ואולי יש לו איכויות הנעת כדור ומסירה שאני לא מכיר מספיק.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לקנצפולסקי יש טכניקה מצוינת ויכולת מסירה נהדרת, בשתי רגליים אגב. בגלל זה פעם ראשונה שראיתי אותו בכלל חשבתי על נאתכו, עד שראיתי את האגרסיביות שלו והבנתי שאולי אבוקסיס זו השוואה יותר מתאימה (הלוואי ויהיה חצי ממי מהם).
מה שלדעתי מונע ממנו להיות 50/50, קשר מרכזי או איך שלא תקראו לזה, זה שהוא מאוד איטי ולא נייד. הוא יכול לשחק בתפקיד הזה, אבל להערכתי הוא יהיה שם פחות יעיל.
דבר שני, אני חוזר ואומר שלדעתי הקשר אמצע בכלל יהיה גונזלס, התפקיד בו שיחק את רוב משחקיו בעונה האחרונה. זה כמובן גם התפקיד ששיחק במחנה האימון.
הוא ביי פאר השחקן הכי נייד בקישור שלנו.
מה שלדעתי מונע ממנו להיות 50/50, קשר מרכזי או איך שלא תקראו לזה, זה שהוא מאוד איטי ולא נייד. הוא יכול לשחק בתפקיד הזה, אבל להערכתי הוא יהיה שם פחות יעיל.
דבר שני, אני חוזר ואומר שלדעתי הקשר אמצע בכלל יהיה גונזלס, התפקיד בו שיחק את רוב משחקיו בעונה האחרונה. זה כמובן גם התפקיד ששיחק במחנה האימון.
הוא ביי פאר השחקן הכי נייד בקישור שלנו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אני גם חושב שזה מה שיקרה בסופו של דבר אבל חוץ מבעונה האחרונה, שהוא באמת שיחק בה גם כקשר אמצע, לאורך הקריירה הוא שיחק תמיד בתפקידים התקפיים יותר, ככה שאני חושש.
מצד שני, ליד שחקן מוגבל שחושב רק הגנה כמו רומארטו זה דווקא יכול להיות מצוין שיהיה לידו מישהו שחושב בעיקר התקפה.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לי נראה שנשחק בשני מערכים בקישור -
רומארטו מאחור ולפניו אזולאי וגונזלס.
או, רומארטו ואל ים מאחור ומלפניהם גונזלס / אזולאי.
רומארטו מאחור ולפניו אזולאי וגונזלס.
או, רומארטו ואל ים מאחור ומלפניהם גונזלס / אזולאי.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני גם חושש, אבל זה מה שיהיה להערכתי.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 17:26אני גם חושב שזה מה שיקרה בסופו של דבר אבל חוץ מבעונה האחרונה, שהוא באמת שיחק בה גם כקשר אמצע, לאורך הקריירה הוא שיחק תמיד בתפקידים התקפיים יותר, ככה שאני חושש.
מצד שני, ליד שחקן מוגבל שחושב רק הגנה כמו רומארטו זה דווקא יכול להיות מצוין שיהיה לידו מישהו שחושב בעיקר התקפה.
אגב, אני בספק אם רפואה בא עם רעיון לעשות לגונזאלס הסבת תפקיד. סביר להניח שהוא ראה אותו משחק ככה בעונה החולפת ואהב את מה שראה.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אני לא שם שום דבר.האדס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 06:24אתה שם אותו ב-11? אם כן מה האמצע שלך?BRUNO CONTI כתב: ↑31 יולי 2022, 23:34 אמרתי על למקין בצעדיו הראשונים ואומר גם על אל ים,
מדובר בעילוי.
הוא שחקן צעיר שיעשה העונה את צעדיו הראשונים בבוגרים.
ברור שהוא צריך לשחק והרבה זה לא אומר באנקר הרכב זה כן אומר שיהיו משחקים שייכנס כמחליף ויהיו כאלה שיפתח.
לאט לאט כמו שאומרים,אבל לגמרי יש על מי לסמוך ולמה לצפות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
צ'וקוומקה, קשר האמצע של אסטון וילה ונבחרת אנגליה הצעירה שכידוע הודחה על ידי ישראל בחצי גמר היורו עד גיל 21, נמכר לצ'לסי ב-18 מיליון יורו.
פראיירים, יכלו לקנות את אל-ים ב-750 אלף יורו.
פראיירים, יכלו לקנות את אל-ים ב-750 אלף יורו.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
נבחרת אנגליה לא הודחה על ידי ישראל בחצי הגמר, היא ניצחה את ישראל בגמר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
עוד זין שמילאן אכלה השבוע.
כוסאמק.
כוסאמק.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 472 לייקים
ניתוח מרשים שלך, כרגיל.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 16:26כן כן ברור, ילד בן 18 שיש לו איזה 100 דקות בוגרים עד כה צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור, חד משמעית.Giovanni Giorgio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 07:26 כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
עם מה אתם לא מסכים ולמה?chimpfive כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 00:13ניתוח מרשים שלך, כרגיל.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 16:26כן כן ברור, ילד בן 18 שיש לו איזה 100 דקות בוגרים עד כה צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור, חד משמעית.Giovanni Giorgio כתב: ↑01 אוגוסט 2022, 07:26 כתבתי בדיון אחר פעם, אל ים צריך להיות הבורג הכי משמעותי שלנו בקישור
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
הוא לא עשה הכנה רצינית לעונה הזו. צריך לתת לו זמן.
הוא גם לא שיחק בתפקיד הטבעי והמוכר לו אתמול.
הוא גם לא שיחק בתפקיד הטבעי והמוכר לו אתמול.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד פעם אותם משתמשים יורדים על שחקן נוער שלנו. לאן הקהל הזה עוד יגיע? כואב הלב.
זה בדיוק אבל בדיוק כפי שהיה עם נאתכו ומשה סיני.
ממליץ לכם לקחת דברים יותר בקלות, אולי מדיטציה בבוקר תעזור לחלק מהאנשים פה.
זה בדיוק אבל בדיוק כפי שהיה עם נאתכו ומשה סיני.
ממליץ לכם לקחת דברים יותר בקלות, אולי מדיטציה בבוקר תעזור לחלק מהאנשים פה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
היה טוב היום.
מפריע לי קצת שנראה שהוא חושש לקחת כדור קדימה גם כשיש לו אפשרות לעשות את זה.
גם בגול של ביטר לדעתי יש לו חלק (כיסוי לא נכון פשוט, היה צריך להיצמד לתנועה של שועה).
סה"כ נראה אחלה עד כה.
מפריע לי קצת שנראה שהוא חושש לקחת כדור קדימה גם כשיש לו אפשרות לעשות את זה.
גם בגול של ביטר לדעתי יש לו חלק (כיסוי לא נכון פשוט, היה צריך להיצמד לתנועה של שועה).
סה"כ נראה אחלה עד כה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
בעיניי הוא היה טוב מאוד היום.
שחקן עם אינטיליגנציית משחק מאוד גבוהה, מלא בבטחון, קורא מהלכים ומרגיש כמו בעל הבית באמצע.
הוא מאוד צעיר וברור שהוא עוד יעשה טעויות ויחווה משחקים לא טובים. אבל אם תהיה לנו סבלנות אמיתית לגביו אז אנחנו מרוויחים שחקן מצוין.
שחקן עם אינטיליגנציית משחק מאוד גבוהה, מלא בבטחון, קורא מהלכים ומרגיש כמו בעל הבית באמצע.
הוא מאוד צעיר וברור שהוא עוד יעשה טעויות ויחווה משחקים לא טובים. אבל אם תהיה לנו סבלנות אמיתית לגביו אז אנחנו מרוויחים שחקן מצוין.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
היה אחלה, ובהרבה מקרים גם כשהמסירה או הניסיון הטעייה לא עבדו לו, הפעולה שניסה הייתה נכונה וזה מעודד לשחקן בגיל הזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אני דווקא לא עפתי ממנו היום וניכר שגם שלומי אזולאי לא ממש "נהנה" לשחק איתו, לא הפסיק להעיר לו בעיקר במחצית הראשונה שעוד היה לו כוח גם לשחק וגם להעיר.
אבל בסדר הוא ילד ויקח לו זמן להתבשל ולצבור ביטחון, מקווה שבסופו של דבר הוא ילמד לשחק יותר קדימה עם כדור ובלי כדור.
אבל בסדר הוא ילד ויקח לו זמן להתבשל ולצבור ביטחון, מקווה שבסופו של דבר הוא ילמד לשחק יותר קדימה עם כדור ובלי כדור.