כי הם מעניינים את פיפ"א\אופ"אטכנית לארז כתב: ↑17 יולי 2022, 16:03אז מי אמור לשלם למנדיונדו ואבדג'י?arik89 כתב: ↑17 יולי 2022, 16:02אי אפשר לכסות על חובות של הראל החזקות, מדובר בהעדפת נושים שאסורה בחוק הישראלי. גם אם תרצה, אתה פשוט לא יכול.טכנית לארז כתב: ↑17 יולי 2022, 15:59
בתסריט אידיאלי אני אשמח שימכרו את ליידנר והשכסף יכסה את הרוב המוחלט של החובות שמחכים לנו בקאס, אבל אני יודע שגם אם הוא יימכר, הכסף לא באמת יישמר "בצד" בשביל זה. אז אולי כבר עדיף שיישאר.
ואם הפועל לא יכולה לשלם את זה גם אם היא רוצה, אז למה החובות האלה בכלל מעניינים אותנו?
ליידנר
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 44 לייקים
אני בהלם שזה מה שאנשים חושבים על ליידנרarik89 כתב: ↑17 יולי 2022, 15:56בחו"ל, ברמה אחרת, סביר שיתפתח להיות מגן נהדר כמו אלי דסה. אולי אפילו מעבר. אבל זה ליידנר של העתיד. ליידנר של ההווה הוא שחקן עם בעיות הגנתיות ברורות, ברגע זה ממש, הוא לא מה שמכונה כאן בפורום "שובר שוויון".
תביא לכאן זר בסכום סביר, ולא תרגיש ירידה גדולה ברמה, אם בכלל. אבל עם ה-2 מיליון שתקבל, תיאורטית - אתה יכול להביא לכאן שני שחקנים ב-300K עונתי, אולי אפילו שלושה, ולסגור את כל החובות שיצרו הניסנובים ע"ש בוזגלו ואחמד עאבד.
לפני שמתחיל כל הנהי של "אבל לאו דווקא ישתמשו בכסף לחיזוק הקבוצה, יגיע רק דולי מנגה" וכו', אני מסכים. אבל שוב, ב-2 מיליון אירו אתה יכול להביא כמה זרים חופשיים ברמה גבוהה (ביחס לליגה) בשכר מכובד (שיגרום להם לרצות לבוא לכאן), להפוך את הקבוצה לתחרותית יותר ולסגור חובות טיפשיים שנוצרו בשנים האחרונות.
תשאיר אותו עוד עונה - וסביר שהערך שלו ירד. פציעה, ירידה ברמה (ע"ש אושר דוידה) בעקבות העצירה במקום, ישנן מספיק סיבות. נגיד והוא המשיך להתקדם? כנראה שלא תצליח למכור מגן מליגת העל הישראלית ביותר מ-2 מיליון אירו, ככה או ככה.
מי שרוצה קצת יותר מרק תקצירים יודע שהבעיות ההגנתיות שלו נובעות מכך שמבקשים ממנו לעלות גבוה
כשהוא כן עושה הגנה הוא בסדר גמור ורק ישתפר -
https://www.football.co.il/player/505440/?season=21/22
ב34 משחקים שפתח
- 53 מאבקי אוויר מוצלחים (שני רק לאדי)
- 206 מאבקי קרקע מוצלחים (מקום ראשון בקבוצה)
- 80 תיקולים מוצלחים (שלישי אחרי בן ביטון ואיינבינדר)
- 122 חילוצים בחצי ההגנתי (שלישי אחרי אדי ובן)
מה שכן, 45 איבודי כדור (מקום ראשון בקבוצה) אבל גם כי מבקשים ממנו לעלות גבוה ולקחת סיכונים
וזה בלי להביא שום סטטיסטיקה התקפית
יש לו כמה נטיות רעות לאבד שחקן בשמירה אישית ולהסתכל על הכדור במקום על התנועה, אבל זה מסוג הדברים שיגיעו אליו גם עם הנסיון
-
- קיבל.ה 44 לייקים
מבין כל שחקני ההגנה בליגה עונה שעברה היה מקום 1 בדריבלים מוצלחים (בפער! 71 מול 44 של אלחמיד הבא אחריו) מקום 4 בתיקולים מוצלחים ובמאבקי קרקע מוצלחים ומלך הבישולים של שחקני ההגנה (4)SeniorLover כתב: ↑17 יולי 2022, 16:10אני בהלם שזה מה שאנשים חושבים על ליידנרarik89 כתב: ↑17 יולי 2022, 15:56בחו"ל, ברמה אחרת, סביר שיתפתח להיות מגן נהדר כמו אלי דסה. אולי אפילו מעבר. אבל זה ליידנר של העתיד. ליידנר של ההווה הוא שחקן עם בעיות הגנתיות ברורות, ברגע זה ממש, הוא לא מה שמכונה כאן בפורום "שובר שוויון".
תביא לכאן זר בסכום סביר, ולא תרגיש ירידה גדולה ברמה, אם בכלל. אבל עם ה-2 מיליון שתקבל, תיאורטית - אתה יכול להביא לכאן שני שחקנים ב-300K עונתי, אולי אפילו שלושה, ולסגור את כל החובות שיצרו הניסנובים ע"ש בוזגלו ואחמד עאבד.
לפני שמתחיל כל הנהי של "אבל לאו דווקא ישתמשו בכסף לחיזוק הקבוצה, יגיע רק דולי מנגה" וכו', אני מסכים. אבל שוב, ב-2 מיליון אירו אתה יכול להביא כמה זרים חופשיים ברמה גבוהה (ביחס לליגה) בשכר מכובד (שיגרום להם לרצות לבוא לכאן), להפוך את הקבוצה לתחרותית יותר ולסגור חובות טיפשיים שנוצרו בשנים האחרונות.
תשאיר אותו עוד עונה - וסביר שהערך שלו ירד. פציעה, ירידה ברמה (ע"ש אושר דוידה) בעקבות העצירה במקום, ישנן מספיק סיבות. נגיד והוא המשיך להתקדם? כנראה שלא תצליח למכור מגן מליגת העל הישראלית ביותר מ-2 מיליון אירו, ככה או ככה.
מי שרוצה קצת יותר מרק תקצירים יודע שהבעיות ההגנתיות שלו נובעות מכך שמבקשים ממנו לעלות גבוה
ב34 משחקים שפתח
מה שכן, 45 איבודי כדור (מקום ראשון בקבוצה) אבל גם כי מבקשים ממנו לעלות גבוה ולקחת סיכונים
יש לו כמה נטיות רעות לאבד שחקן בשמירה אישית ולהסתכל על הכדור במקום על התנועה, אבל זה מסוג הדברים שיגיעו אליו גם עם הנסיון
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
ליידנר שחקן צעיר שמציעים עליו יחסית הרבה כסף בחו"ל, לכאורה לפחות... אם הוא ימשיך איתנו לעוד עונה או שתיים, יש סיכוי טוב שנהנה ממנו, הוא ישתבח ובעתיד נמכור אותו בסכום גדול יותר -
אבל יש גם סיכוי שיקרה ההפך, כלומר שהוא ייתן עונה בינונית ומטה (או חלילה ייפצע פציעה מורכבת וארוכה), יעוף מהנבחרת, ואז הערך שלו יירד מאד, ואף אחד בחו"ל לא ירצה לקנות אותו.
הפועל צריכה את הכסף, זה לא שיש כרגע מיליונים עודפים בקופה ואז קל יותר לקחת את ההימור הזה.
לכן לדעתי - יותר נכון למכור אותו עכשיו אם מגיע הצעה של 2 מיליון אירו ומעלה.
וסליחה על הגישה המציאותית/ תבוסתנית - אבל זה גם לא שאנחנו במצב שליידנר יעשה את ההבדל בין עונה עם תואר לבין עונה בלי תואר. עם או בלי ליידנר, ההבדל יהיה מקסימום בין פלייאוף עליון ופלייאוף תחתון.
כלומר - עדיף כסף ביד ומיד. עם כל הצער על שחקן בית וכו' שיעזוב, וההבנה שהמחליף יהיה פחות איכותי. .. הכסף חשוב יותר (בהנחה שהניסנוב לא יבזבזו אותו על תביעות נוספות וכו'). זה יאפשר להתחזק בינואר עם איזה בן שהר, או להחזיר את הבן האובד דני גרופר !
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
עדיף כסף ביד ומיד? למה מה נראה לך שיעשו עם הכסף הזה בעידן ניסנוב?
שחקן טוב (לרמתנו) > כסף, המשוואה הזאת נכונה כל עוד ניסנוב פה.
שחקן טוב (לרמתנו) > כסף, המשוואה הזאת נכונה כל עוד ניסנוב פה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
המשוואה הזו נכונה תמיד.
אינתי עומרי, הפועל.
מצד שני, הדרך היחידה שלנו להיות מועדון תחרותי הוא להשקיע בנוער ולמכור את השחקנים הצעירים לחו"ל, כל עוד אין רוכש. אנחנו חיים בין ידיעה רעה כזו או אחרת, אבל כשמסתכלים במאקרו - כל שנה רואים התקדמות בהתנהלות. ההשקעה במחלקת הנוער, שיתוף הצעירים, והשנה - רכש שעל הנייר, נראה קצת יותר טוב מבעבר. האם יכלו להתנהל טוב יותר עם הקלפים שיש להם ביד? סביר שרוב אנשי העסקים שהיו לוקחים על עצמם את הקבוצה היו עושים פחות טעויות. אבל סוף סוף רואים קצת התקדמות. ובחזרה לנושא - שוב. בלי למכור את השחקנים הצעירים שלך לחו"ל כשהתג מחיר שלהם בשיא - לא תוכל להיות תחרותי. זו המציאות.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
נתונים יבשים זה נחמד, אבל בכדורגל צריך גם אשכרה לראות את המשחק. לליידנר יש בעיה קשה מאוד במיקום ההגנתי, והוא כמעט כל משחק עושה לפחות טעות של גול בגלל זה. נכנסים בינו לבין הבלם באופן קבוע, הוא לא מחפה נכון בהגנה, הוא נוגח כדור ליריב למצב מסוכן באופן קבוע (במשחק מול בית"ר בטדי זה קרה איזה שלוש פעמים במחצית הראשונה) וזה לא כאילו הוא נתן פה מספרים התקפיים משוגעים. אני מקווה שהוא ימשיך להתקדם העונה, אבל להגיד שהבעיות שלו הן זניחות או יתוקנו בוודאות זה פשוט לא נכון.SeniorLover כתב: ↑17 יולי 2022, 16:10אני בהלם שזה מה שאנשים חושבים על ליידנרarik89 כתב: ↑17 יולי 2022, 15:56בחו"ל, ברמה אחרת, סביר שיתפתח להיות מגן נהדר כמו אלי דסה. אולי אפילו מעבר. אבל זה ליידנר של העתיד. ליידנר של ההווה הוא שחקן עם בעיות הגנתיות ברורות, ברגע זה ממש, הוא לא מה שמכונה כאן בפורום "שובר שוויון".
ב34 משחקים שפתח
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אני חושב שכדאי למכור אותו בשני מליון יורו.
מנגד, אני גם חושב שלא ראוי כל קיץ להיפטר מכל הנכסים שלנו, ושכדאי לתת לשחקנים לתרום להפועל ולקדם אותה, ולהיקשר לקהל, לפני שהם עוזבים.
לצורך העניין, עדיף למכור את דוידה העונה ואת ליידנר בעונה הבאה. ממילא מכרנו מספיק שחקנים הקיץ, וגם מבחינה חוזית, לדעתי לליידנר נותרו יותר שנים בחוזה.
מנגד, אני גם חושב שלא ראוי כל קיץ להיפטר מכל הנכסים שלנו, ושכדאי לתת לשחקנים לתרום להפועל ולקדם אותה, ולהיקשר לקהל, לפני שהם עוזבים.
לצורך העניין, עדיף למכור את דוידה העונה ואת ליידנר בעונה הבאה. ממילא מכרנו מספיק שחקנים הקיץ, וגם מבחינה חוזית, לדעתי לליידנר נותרו יותר שנים בחוזה.
רואה שחורות המקורי
לדוידה היה ביקוש בינואר. הוחלט לבקש יותר, דרישה שלא נענתה. מאז אושר כבר לא מציג את אותן תצוגות והביקוש ירד.ר.ש כתב: ↑17 יולי 2022, 17:06 אני חושב שכדאי למכור אותו בשני מליון יורו.
לליידנר יש ביקוש עכשיו, לדוידה אין. יותר מזה - לליידנר יש ביקוש למרות תג מחיר העומד על סכום שככל הנראה לא תקבל יותר ממנו - גם אם ליידנר ישתפר בכמה רמות.
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
מקווה שההחלטה שישאר אמיתית והוא אכן ישאר, בטח כשאף אחד לא דאג לאלטרנטיבה ראויה, רק צריך לדאוג שיהיה לו גם איזה מחליף
-
- קיבל.ה 44 לייקים
נראה טוב בהרבה כבלם מאשר כמגן, לפחות ממה שאני ראיתי ממנוSeniorLover כתב: ↑17 יולי 2022, 18:35אני חושב שישראלוב מיועד להיות המחליף שלו
מעדיף אותו על עוד בני טרידובסקי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
one
ליידנר יעבור בקרוב ליריבת מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות, כאשר האדומים יקבלו 1.5 מיליון אירו ועוד 250 אלף אירו בבונוסים בהתאם להישגי השחקן וכמות ההופעות שלו. מנגד, ביוון טוענים שהפועל ת”א תקבל יותר, ותכניס לקופתה את הסכום שדרשה מלכתחילה (שני מיליון אירו) בנוסף ל-750 אלף אירו שתוכל לקבל במשתנים.
בנוסף כתוב שסולומון, גרצ׳קין או גרפונקל מועמדים להחליפו
ספורט1
האם דורון ליידנר יימכר בסופו של דבר? אחרי שכבר נראה היה שהמגן השמאלי של נבחרת ישראל יישאר בהפועל תל אביב, בימים האחרונים חלה תפנית בעלילה. אולימפיאקוס, אלופת יוון ויריבת מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות, הציעה לאדומים 1.5 מיליון יורו עבור השחקן והשיחות נכנסו להילוך גבוה.
נכון לעכשיו מסתמנים פערים גדולים בין הצדדים משום שהפועל תל אביב מעוניינת למכור את ליידנר בכ-2 מיליון יורו, אבל שני הצדדים מראים נכונות לגשר על הפערים ולהוציא את העסקה לפועל.
ליידנר יעבור בקרוב ליריבת מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות, כאשר האדומים יקבלו 1.5 מיליון אירו ועוד 250 אלף אירו בבונוסים בהתאם להישגי השחקן וכמות ההופעות שלו. מנגד, ביוון טוענים שהפועל ת”א תקבל יותר, ותכניס לקופתה את הסכום שדרשה מלכתחילה (שני מיליון אירו) בנוסף ל-750 אלף אירו שתוכל לקבל במשתנים.
ספורט1
האם דורון ליידנר יימכר בסופו של דבר? אחרי שכבר נראה היה שהמגן השמאלי של נבחרת ישראל יישאר בהפועל תל אביב, בימים האחרונים חלה תפנית בעלילה. אולימפיאקוס, אלופת יוון ויריבת מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות, הציעה לאדומים 1.5 מיליון יורו עבור השחקן והשיחות נכנסו להילוך גבוה.
נכון לעכשיו מסתמנים פערים גדולים בין הצדדים משום שהפועל תל אביב מעוניינת למכור את ליידנר בכ-2 מיליון יורו, אבל שני הצדדים מראים נכונות לגשר על הפערים ולהוציא את העסקה לפועל.
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
פשוט בור של חרא כל אתרי הספורט האלה
הכותרת מספרת על כך שהוא סיכם והכל סגור, נכנס לכתבה וקורא שקיימים פערים גדולים.
"אנשים עסקים מהאמירויות סיכמו על רכישת הפועל ת"א" - נכנס לכתבה וקורא שרק התעניינו וזה לא יקרה כנראה
תשרפו כבר
הכותרת מספרת על כך שהוא סיכם והכל סגור, נכנס לכתבה וקורא שקיימים פערים גדולים.
"אנשים עסקים מהאמירויות סיכמו על רכישת הפועל ת"א" - נכנס לכתבה וקורא שרק התעניינו וזה לא יקרה כנראה
תשרפו כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
צנצי פרסם בטוויטר שסגרו על 2 מיליון יורו ועוד 750 אלף מבונוסים כמו העפלה לבתים בצ'מפיונס.dino כתב: ↑25 יולי 2022, 14:56 one
ספורט1
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ככה זה נראה כשמנהלים את הפועל אוסף של חרא שכל מה שהם מחפשים זה לקטוף דולרים מהעץ.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בואו אני אפרש לכם מאתרי הספורט למציאות: ההצעה של אולימפיאקוס היא ההצעה הממשית הראשונה שנכנסה. היא עומדת על 1.5 מיליון עם 250 אלף בונוסים. הפועל דורשת 2 מיליון עם 750 בונוסים. עכשיו הן צריכות לסגור על סכום ביניים... זה הכל. מכיוון שיש מי שישלם ויש מי שרוצה לקבל את הכסף תמורת העברה, זה אכן יקרה, אבל לא נשמע שזה נסגר עדיין (כל זה נכתב מהכרת השיח התקשורתי ולא מידיעה).
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
זה דיל טוב להפועל אבל להבנתי יש להם מגן רציני מאוד באותה עמדה אז התחרות היא קשה.
מקסימום יחזור להפועל עוד שנתיים שלוש.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צריך לבדוק אם זה בתשלומים כמו הנוהל לאחרונה שהולך
כי זה יתן לניסנובים את כל התירוצים בעולם למה זה לא באמת מאפשר רכש
כי זה יתן לניסנובים את כל התירוצים בעולם למה זה לא באמת מאפשר רכש
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
התכוונת להגיד שהוא יחזור למכבי/ב״ש/חיפה עוד שנתיים-שלוש...DarkCowMoo כתב: ↑25 יולי 2022, 16:30 זה דיל טוב להפועל אבל להבנתי יש להם מגן רציני מאוד באותה עמדה אז התחרות היא קשה.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ברורNivik כתב: ↑25 יולי 2022, 16:43התכוונת להגיד שהוא יחזור למכבי/ב״ש/חיפה עוד שנתיים-שלוש...DarkCowMoo כתב: ↑25 יולי 2022, 16:30 זה דיל טוב להפועל אבל להבנתי יש להם מגן רציני מאוד באותה עמדה אז התחרות היא קשה.
אלא אם כבירי יהיה הבעלים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הלוואי, אבל זה כדי לדעת לגבי תירוצי הניסנוב האפשריים לא להשתדרג בסגל אחרי עסקה כזו
-
- קיבל.ה 864 לייקים
ואם הם יתרצו, אתה יכול לעשות משהו?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אם העיסקה יוצאת לפועל וכמו שנראה זה כבר דיי חתום ולא באים שלושה שחקנים בשבועיים האלה ולא שלושה שחקנים לפי משקל אז זה לא פחות מבזיון. 8500 מנויים מכירת שחקנים ב15 מיליון וזה הסגל שלנו ש16 שחקנים יצאו למחנה אימון תסלחו לי זה כבר לא שניסנוב לא שמים כסף מהבית זה יותר מזה
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
גם כעת, אחרי שהם עשו הכנסות מאליאס, יאנקוביץ, רוסה, "פליאוף עליון" וכמובן מנויים - לא ראיתי איך הכסף הזה משרת את הפועל יותר מדי.
גם כעת, אחרי שהם עשו הכנסות מאליאס, יאנקוביץ, רוסה, "פליאוף עליון" וכמובן מנויים - לא ראיתי איך הכסף הזה משרת את הפועל יותר מדי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
לפחות שיכניסו בחוזה זכות ראשונים לרכוש אותו חזרהDarkCowMoo כתב:זה דיל טוב להפועל אבל להבנתי יש להם מגן רציני מאוד באותה עמדה אז התחרות היא קשה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
הם רכשו הקיץ שחקנים (לאיוס ואוז'בולט) בבערך 400 אלף יורו. מנגד, הם קיבלו/אמורים לקבל על מכירת יאנקוביץ', אליאס ושלמה בערך 1.1 מיליון יורו (אני לא מחשיב עוד כ-250 אלף יורו שהם צריכים לקבל על אייזן). כלומר שורת הרווח 700 אלף יורו.טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:19 אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
ויש חוב של כ-2 מיליון שקל לבוזגלו ועאבד (נניח שזה בערך 550 אלף יורו) ויש עוד חוב של 1.5 מיליון לצ'יבוטרו לפי הפרסומים (נניח 425 אלף יורו), אולי יש עוד חובות שפחות דוברו בתקשורת לך תדע.
אז תכלס לפני המכירה של ליידנר עם עדיין במינוס חובות (שהם יצרו, ללא קשר לחובות חו"ל).
לא שאני מגן עליהם חלילה אבל הגיוני שלפחות רבע מהכסף שהם יקבלו על ליידנר ילך לכיסוי החובות האלו.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
רוסה ופלייאוף עליון זה עונה שעברה, מה קשור?טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:19 אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
הכסף הזה הלך לתקציב של עונה קודמת.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
כל הכסף שנכנס במרץ-מאי של עונת 21/22 צריך להתבזבז על עונת 21/22? אוקיי.555 כתב: ↑25 יולי 2022, 17:31רוסה ופלייאוף עליון זה עונה שעברה, מה קשור?טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:19 אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 25 יולי 2022, 17:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
חחחחחח אני חותם עכשיו שיעשו רכש אחרי המכירה במיליון וחצי יורו אין לי בעיה בכלל שיקחו רבע מהסכום לחובות שהם עשו. בפועל יחתימו את הבלם הזה שנבחן בן 21 בחינם ויביאו לנו איזה מגן שמאלי ישראלי בחינם. ואם זה יעבור להם בשלום המהלך הזה אז אנחנו נתנו את החותמת שהם ישארו פה עוד שנים כי הצעצוע הזה במתכונת הזאת עוד יכניס להם כסףרדפוקס כתב: ↑25 יולי 2022, 17:28הם רכשו הקיץ שחקנים (לאיוס ואוז'בולט) בבערך 400 אלף יורו. מנגד, הם קיבלו/אמורים לקבל על מכירת יאנקוביץ', אליאס ושלמה בערך 1.1 מיליון יורו (אני לא מחשיב עוד כ-250 אלף יורו שהם צריכים לקבל על אייזן). כלומר שורת הרווח 700 אלף יורו.טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:19 אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
ויש חוב של כ-2 מיליון שקל לבוזגלו ועאבד (נניח שזה בערך 550 אלף יורו) ויש עוד חוב של 1.5 מיליון לצ'יבוטרו לפי הפרסומים (נניח 425 אלף יורו), אולי יש עוד חובות שפחות דוברו בתקשורת לך תדע.
אז תכלס לפני המכירה של ליידנר עם עדיין במינוס חובות (שהם יצרו, ללא קשר לחובות חו"ל).
לא שאני מגן עליהם חלילה אבל הגיוני שלפחות רבע מהכסף שהם יקבלו על ליידנר ילך לכיסוי החובות האלו.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
כן.טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:35כל הכסף שנכנס במרץ-מאי של עונת 21/22 צריך להתבזבז על עונת 21/22? אוקיי.555 כתב: ↑25 יולי 2022, 17:31רוסה ופלייאוף עליון זה עונה שעברה, מה קשור?טכנית לארז כתב: ↑25 יולי 2022, 17:19 אם לא הולכים לבוא לפה שחקנים בכסף ו/או שהם יצהירו שהכסף הזה הולך לשבת בצד בשביל הקאס (באמת שאין בעיה שיגידו שהכסף של ליידנר ישמש ליום שבו נצטרך לשלם לאבדג'י) וכאלה - לדעתי ניתן יהיה להסיק שהפאחים לוקחים כסף הביתה.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
בכל מקרה ישנה הצדקה לחזק את הסגל באופן משמעותי.
משהו באמת לא נראה לי תקין. איך קבוצה עם כל כך הרבה הכנסות, מוציאה רק 8-10 מליון שח על שכר שחקנים? זה פאקין החוזה של זהבי ועוד קצת.
משהו באמת לא נראה לי תקין. איך קבוצה עם כל כך הרבה הכנסות, מוציאה רק 8-10 מליון שח על שכר שחקנים? זה פאקין החוזה של זהבי ועוד קצת.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 506 לייקים
איך אני שמח בשבילו שהוא ברח מהשכונה שנקראת הפועל ניסנוב תל אביב
-
- קיבל.ה 472 לייקים
ספורט 5 אמרו שבלם ספרדי בדרך, וכן הכסף ילך בעיקר להחזר הלוואת בעלים, ומשכורות למקורבים ספקים ועורכי דין. אנחנו רק בבור עכשיו עם עמדה בעייתית שאני לא רואה מי יכול למלא אותה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
גם בשיקטאש (עונה שעברה בצ'מפיונס) נכנסה הלילה לתמונה (לינק למטה).
תקציב הרכש של אולימפיאקוס אמור להיות גבוה יותר
תקציב הרכש של אולימפיאקוס אמור להיות גבוה יותר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ברור שיהיה גריעון. אתה יודע מה יפה? שאתה אפילו לא יודע שאתה משקר פה.
כי אתה לא באמת יושב על הספרים, אתה ניזון מאותו מקור בהנהלה, שמאכיל אותך בדיוק במה שהוא יודע שאתה תלך ותספר.
אין שום סיכוי שאחרי עונה שבה שחררנו שלושה זרים בכירים בינואר (לוסיו, רוסה, קולו) ועשינו הכנסות מעל למצופה בזכות הפלייאוף העליון, סיימנו בגירעון.
הרי ברור לכל אחד שעשה כיתה א׳ בחשבון שהנרטיב של מי שמאכיל אותך הוא שקר אחד גדול כדי להחזיק כסף בקופה, שלימים יאפשר המשך החזקה בקבוצה.
תהנו עם מי השפכים שהצינור מזרים לכם.