רדפוקס כתב: ↑23 יולי 2022, 16:40
benaim כתב: ↑23 יולי 2022, 16:26
רדפוקס כתב: ↑23 יולי 2022, 16:07
להחתים שחקן מליגה א' בגיל 25 שאתה מתכנן גם להשאיל אותו ללאומית לעונה - במקרה הטוב גילית פה שחקן שבגיל 26 יוכל להיות מגן מחליף בהפועל.
בעיניי זה בזבוז כסף ובעיקר התעסקות בשטויות במקום להביא כבר בלם וקשר אמצע להרכב.
עם מהראן לאלה זה היה אחלה
ואיך זה עבד עם אריאל לזמי, אביב דדו, עומר פרץ (לא המקורי), גיא גומברג, עמרי עטיה, אברהם צ'וקול?
אני יכול להמשיך אגב וכן זה שמות של אנשים אמיתיים.
יובל אשכנזי פרץ בבני יהודה בגיל 25, הגיע למבחנים מליגה א׳, הרשים, והשאר הסטוריה.
זה מקרה חריג, זה לא מייצג, אבל מקרים כמו לאלא ואשכנזי מראים שיש שחקני כדורגל בליגה א׳.
העניין הוא שצריך לבחון אותם. מעדיף החתמות כאלה על להביא שחקן בן 23-24 על סמך סוכנים (עיין ערך רז טוויזר וזיקרי). אני בדעה שכל השחקנים מהליגות הנמוכות (תחתית לאומית ומטה) חייבים לבוא להבחן קודם, וגם לשחק במשחקי אימון ובטוטו.
וזה נחמד לפנטז על קשר אמצע להרכב. מסכים איתך שצריך, אבל אין לזה כסף. אז בכסף הקטן הזה של שחקן מצ׳וקמק בליגה א׳ אפשר לנסות לקחת סיכון, בטח אם הוא נבחן קודם. כל עוד זו לא תופעה רוחבית סטייל עידן ברקוביץ (דדו, לזמי ושות׳), אין בזה שום בעיה.
המשוואה שלך לפיה שחקן מהסוג הזה בא על חשבון בלם וקשר אמצע משעשעת אותי. גם כלכלית זה לא מסתדר וגם אין שום התעסקות. מחתימים משאילים, ומחפשים בלם במקביל.