הבריטים מרמנטיני והגלשן
אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אם יש עדיין מכשול גדול אז זה לא באמת "סוכם" או "נסגר".
זה בשלב של "התעניינות" אולי.
זה בשלב של "התעניינות" אולי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
באמת יש שיחות כבר כמה חודשים, והעיניינים הבינלאומי, מדובר בכל הבלאגן עם אל אקצה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בעלי הון מקורב לממשל האמירתי - city football group?
ישנו את השם להפועל תל אביב סיטי?
ישנו את השם להפועל תל אביב סיטי?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לא חושב שזה קשור לבחירות. אך במידה והידיעה נכונה, אני כן חושב שיש פה היבט פוליטי. פשוט לא ברמה הבינלאומית.L.S כתב: ↑24 יולי 2022, 10:12קוראים לחששות האלה כסף.
וכן, זה אירוני שהBDS מסנדל אותנו.
מעבר לכך, אני לא מאמין למילה. תכף יש בחירות וזה חלק מקמפיין
זה ברור שהכניסה של האמירתים לעסקים בישראל בדגש על ספורט היא בלתי נמנעת. זו ה-דרך לייצר מודעות ולבנות יחסים. והפועל תא היא קבוצה מושלמת לדבר הזה. בעלות אמירתית על מועדון ירושלמי זה משהו שאין לו התכנות בעיניי. סכנין זה קיצון שני כי היא ערבית בלבד. הפועל תא משקפת בדיוק את מה שההסכם הזה מבקש לבצע. סולידריות שת״פ ודו קיום בין ערבים ליהודים.
מטבע הדברים, הם רוצים לוודא שהאקלים הפוליטי בישראל לא צפוי להשתנות בצורה שמנוגדת לעקרונות שנסגרו בהסכמים.
אני סקפטי בנוגע לרכישה הזו מהרבה סיבות, אבל אני חושב שאם יש סיכוי לבעלים עשיר הוא נמצא באזורים האלה.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
לדעתי זה סתם ספין שאין שום טעם לנתח את ההיתכנות שלו.צ'ימבויקה כתב: ↑24 יולי 2022, 12:17לא חושב שזה קשור לבחירות. אך במידה והידיעה נכונה, אני כן חושב שיש פה היבט פוליטי. פשוט לא ברמה הבינלאומית.
זה ברור שהכניסה של האמירתים לעסקים בישראל בדגש על ספורט היא בלתי נמנעת. זו ה-דרך לייצר מודעות ולבנות יחסים. והפועל תא היא קבוצה מושלמת לדבר הזה. בעלות אמירתית על מועדון ירושלמי זה משהו שאין לו התכנות בעיניי. סכנין זה קיצון שני כי היא ערבית בלבד. הפועל תא משקפת בדיוק את מה שההסכם הזה מבקש לבצע. סולידריות שת״פ ודו קיום בין ערבים ליהודים.
מטבע הדברים, הם רוצים לוודא שהאקלים הפוליטי בישראל לא צפוי להשתנות בצורה שמנוגדת לעקרונות שנסגרו בהסכמים.
אני סקפטי בנוגע לרכישה הזו מהרבה סיבות, אבל אני חושב שאם יש סיכוי לבעלים עשיר הוא נמצא באזורים האלה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לא יודע איך אתה עם המשתמש 555 אבל הכללים הבלתי רשמיים בפורום הזה הם שברגע ש-555 מאשר קיומו של דבר מה, הוא נהיה אמת ואפשר לגמרי לדון עליו (:L.S כתב: ↑24 יולי 2022, 12:20לדעתי זה סתם ספין שאין שום טעם לנתח את ההיתכנות שלו.צ'ימבויקה כתב: ↑24 יולי 2022, 12:17לא חושב שזה קשור לבחירות. אך במידה והידיעה נכונה, אני כן חושב שיש פה היבט פוליטי. פשוט לא ברמה הבינלאומית.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
bds זה בוגימן ברמה גלובלית, ארגון חסר השפעה וחסר נראות בינלאומית, אין לו שום כוח לצערי לחרב אף דיל. בישראל נוח להפוך אותו לאשם בכל, כמו מה ש"אנטיפה" הפך באמריקה. סתם ביטוי כדי להפחיד זקנים.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
עד שאין גלביות וכאפיות בתא כבוד אני לא מתייחס לזה בכללצ'ימבויקה כתב: ↑24 יולי 2022, 12:22לא יודע איך אתה עם המשתמש 555 אבל הכללים הבלתי רשמיים בפורום הזה הם שברגע ש-555 מאשר קיומו של דבר מה, הוא נהיה אמת ואפשר לגמרי לדון עליו (:L.S כתב: ↑24 יולי 2022, 12:20לדעתי זה סתם ספין שאין שום טעם לנתח את ההיתכנות שלו.צ'ימבויקה כתב: ↑24 יולי 2022, 12:17
לא חושב שזה קשור לבחירות. אך במידה והידיעה נכונה, אני כן חושב שיש פה היבט פוליטי. פשוט לא ברמה הבינלאומית.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
השר לפיתוח אזורי סיפר ב'שבתרבות' שנערכה אתמול בבאקה אל גארביה, כי תיווך עסקה לרכישת הפועל ת"א מול בעלי המועדונים, שטרם יצאה כבר עתה לפועל מטעמים פוליטיים וישנו ניסיון להכשיר אותה לקראת העונה הבאה. "העניין הכלכלי לא מהווה בעיה מול איש העסקים האמיריתי", אמר פריג'. "הפועל ת"א זה לא כסף גדול, צריכים פה השקעה גדולה, אבל יש פה בעיה פוליטית שצריכים לדעת לראות איך פותרים".
פריג' הוסיף: "הנושא הכספי לא מהווה בעיה או מכשול, ננסה להכשיר את הקרקע לקראת העונה הבאה, אני כמעט בטוח שזה יהיה מאחורינו. העסקה מתנהלת מול בעלי הפועל, הדוחות הועברו לאמריתים והכל בסדר, אני יחד עם יריב לוין, שהוא אוהד הפועל ת"א, מנסים להסדיר את זה".
המכשול הגדול בניסיון לישם את המגעים קשור בחשש של האמריתים מהתנגדויות לרכישה והשקעה בקבוצת כדורגל ישראלי, בעיקר מצד ארגון ה-BDS. האמריתים רכשו בפורמטים שונים קבוצות כדורגל בעולם כולו, כשבעיקר מצד מדינות בדרום אמריקה. ברגע שרק שמעו על האופציה שתירכש קבוצה ישראלית על-ידי גורמים מבית המלוכה, כבר החלו לחצים גדולים לביטול העסקה עם איומים בעיצומים. "אילולא האיומים והלחצים האלו, אני משוכנע שהעסקה הייתה יוצאת לפועל העונה", אמר פריג'. "אני לא רוצה להקדים את המאוחר, יש סיכום ולא חתימה, אבל צריכים להכשיר את הקרקע הפוליטית על מנת להוציא אותה".
צנציפר
פריג' הוסיף: "הנושא הכספי לא מהווה בעיה או מכשול, ננסה להכשיר את הקרקע לקראת העונה הבאה, אני כמעט בטוח שזה יהיה מאחורינו. העסקה מתנהלת מול בעלי הפועל, הדוחות הועברו לאמריתים והכל בסדר, אני יחד עם יריב לוין, שהוא אוהד הפועל ת"א, מנסים להסדיר את זה".
המכשול הגדול בניסיון לישם את המגעים קשור בחשש של האמריתים מהתנגדויות לרכישה והשקעה בקבוצת כדורגל ישראלי, בעיקר מצד ארגון ה-BDS. האמריתים רכשו בפורמטים שונים קבוצות כדורגל בעולם כולו, כשבעיקר מצד מדינות בדרום אמריקה. ברגע שרק שמעו על האופציה שתירכש קבוצה ישראלית על-ידי גורמים מבית המלוכה, כבר החלו לחצים גדולים לביטול העסקה עם איומים בעיצומים. "אילולא האיומים והלחצים האלו, אני משוכנע שהעסקה הייתה יוצאת לפועל העונה", אמר פריג'. "אני לא רוצה להקדים את המאוחר, יש סיכום ולא חתימה, אבל צריכים להכשיר את הקרקע הפוליטית על מנת להוציא אותה".
צנציפר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
איזה מכשול?
אוהדי הפועל תל אביב יקבלו באהבה ובתמיכה משקיע ובעלים מאיחוד האמירויות.
זו הזדמנות נהדרת לנצח את הגזענים הישראלים שלובשים צהוב.
אוהדי הפועל תל אביב יקבלו באהבה ובתמיכה משקיע ובעלים מאיחוד האמירויות.
זו הזדמנות נהדרת לנצח את הגזענים הישראלים שלובשים צהוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אגב, כשחושבים אז מה בעצם האינטרס, כי חייב להיות כזה, אז ברור שזה קשור להסכם המוכר - איחוד האמירויות הערביות–ישראל שהוא הסכם לנורמליזציה מלאה בין איחוד האמירויות הערביות למדינת ישראל.
המשפחות ששולטות שם מחפשות דרכים איך לתעל את ההסכם לקשרים עסקיים עם ישראל. כדורגל זו דרך מעניינת להכנס לתודעה ולקבל הכרה / לגיטימציה...
מקור - https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001344324
אגב מעניין אם אחת מהמשפחות שם קשורה.
המשפחות ששולטות שם מחפשות דרכים איך לתעל את ההסכם לקשרים עסקיים עם ישראל. כדורגל זו דרך מעניינת להכנס לתודעה ולקבל הכרה / לגיטימציה...
מקור - https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001344324
אגב מעניין אם אחת מהמשפחות שם קשורה.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
כזה סיפור גדול למצוא שותף ישראלי שיעבוד איתם בשיתוף פעולה?
עניינים פוליטים נשמע כמו משהו שאם באמת רוצים אפשר לפתור...
עניינים פוליטים נשמע כמו משהו שאם באמת רוצים אפשר לפתור...
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
555, יקיר הפורום, קינג אוף זה אנדאלס
בקשה אחת לי אלייך, במידה והפרסומים נכונים ובמידה ואתה יודע מהן אותם "סיבוכים בינלאומיים" אשר לדעתך עצם הפרסום שלהם יכול להפיל את העסקה הזאת
בבקשה, תן לנו להתבשל פה
בקשה אחת לי אלייך, במידה והפרסומים נכונים ובמידה ואתה יודע מהן אותם "סיבוכים בינלאומיים" אשר לדעתך עצם הפרסום שלהם יכול להפיל את העסקה הזאת
בבקשה, תן לנו להתבשל פה
נערך לאחרונה על ידי אייבר דה-בונלס ב 24 יולי 2022, 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
עזוב אותו סתם ילד, כותב בעמימות כי אין לו שמץ.לירון האדום כתב: ↑24 יולי 2022, 13:05בוא תפרט מה הבעיה...
איזה אינטרסים בינלאומיים? ממה אותו רוכש אמירותי מפחד?
האם יש מי שפועל כדי לסלק את המכשול הזה?
או שמחכים שהמצב יפתר מעצמו?
מה גם שהפעם הוא אפילו לא הביא איזו ידיעה כמה דקות לפני שהיא התפרסמה אלא כמה דקות אחרי.
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
אל אקצה, מידיעהלירון האדום כתב: ↑24 יולי 2022, 13:05בוא תפרט מה הבעיה...
-
- קיבל.ה 623 לייקים
בדוק.רדפוקס כתב: ↑24 יולי 2022, 13:45עזוב אותו סתם ילד, כותב בעמימות כי אין לו שמץ.לירון האדום כתב: ↑24 יולי 2022, 13:05בוא תפרט מה הבעיה...
מה גם שהפעם הוא אפילו לא הביא איזו ידיעה כמה דקות לפני שהיא התפרסמה אלא כמה דקות אחרי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הניסנוב יהיו מוכנים להתגמש על זהcovid bryant כתב: ↑24 יולי 2022, 13:49אל אקצה, מידיעהלירון האדום כתב: ↑24 יולי 2022, 13:05בוא תפרט מה הבעיה...
-
- קיבל.ה 426 לייקים
סבבה אז לא נשחק כדורגל באל אקצא מה הבעיה
-
- קיבל.ה 232 לייקים
חתיכת חרטטן פריג' הזה העיקר בהודעה הראשונה היה כתוב שהוא אמר שזה כבר היה צריך להיסגר השבוע ובגלל בירוקרטיה זה כנראה יסגר שבוע הבא
איך מזה הגענו בסוף למגעים של כמה חודשים שכבר אני רואה נפלו בגלל "יחסים בינלואמיים" ממה שהיה בהתחלה אלוהים יודע, העיקר כבר היתה לי תקוה
איך מזה הגענו בסוף למגעים של כמה חודשים שכבר אני רואה נפלו בגלל "יחסים בינלואמיים" ממה שהיה בהתחלה אלוהים יודע, העיקר כבר היתה לי תקוה
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
די די כבר שמישהו ינעל את האשכול הזה.
ודי לתת יד לצנציפר מקורב ההנהלה להתעלל בכם.
ודי לתת יד לצנציפר מקורב ההנהלה להתעלל בכם.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
אתם נופלים לזה כאילו לא ראיתם את יוחננוף או הרופא שיניים מרמאללה הזה
הכל ספינים על הגב שלנו
הכל ספינים על הגב שלנו
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אין שם כלום ואני מוכן לחתום על זה
העסקה הזאת לא תצא לפועל
השאלה שלי היא מי האחראי לפרסם את זה בתקשורת ולמה
העסקה הזאת לא תצא לפועל
השאלה שלי היא מי האחראי לפרסם את זה בתקשורת ולמה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
זה נורא פשוט, אם שמענו על זה לפני שזה נסגר סופית זה או לא יקרה
או שזו המצאה שמעולם לא היה כלום מאחוריה.
בקיצור, תתקדמו. יש דברים חשובים יותר
למשל - קשר האמצע שלנו (אזולאי) שהופך את המשחק לחיובי מהרגע שנכנס אבל יכול לשחק רק 15 דקות
או שזו המצאה שמעולם לא היה כלום מאחוריה.
בקיצור, תתקדמו. יש דברים חשובים יותר
למשל - קשר האמצע שלנו (אזולאי) שהופך את המשחק לחיובי מהרגע שנכנס אבל יכול לשחק רק 15 דקות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מריח כמו ספין בחירות...
אם המכשול הוא לא כספי אז אין מכשול...
ושלא יבלבלו לי את המוח על פוליטיקה
אם המכשול הוא לא כספי אז אין מכשול...
ושלא יבלבלו לי את המוח על פוליטיקה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין דברים יותר חשובים.
רוכש הוא הדבר הכי חשוב. גם אם לא יגיע בסופו של דבר. שחקן רכש כזה או אחר לא מעניין.
רוכש הוא הדבר הכי חשוב. גם אם לא יגיע בסופו של דבר. שחקן רכש כזה או אחר לא מעניין.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
כמו שקראתי באיזה טוקבק - יש מצב שהרוכש החדש הוא האמיר כבירי!
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !