משחק אימון - הפועל נגד (מילואי?) פ.ק ווזדובאץ
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
איפה היו בן ביטון ודוידה?
על שלומי אזולאי מיותר לשאול
על שלומי אזולאי מיותר לשאול
-
- קיבל.ה 438 לייקים
דוידה עם מתיחה, ביטון עוד סוחב פציעה משנה שעברה נראה לי.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
סניור כלום ושום דבר.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
וואו
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ממש לא נכון, השחקן צריך בטחון, השחקן צריך להשתחרר, ואנחנו צריכים לתמוך, בנוער היה מעולה, ושווה לתת לו צאנס ולא לקבור אותו, אגב במשחק היו לו מס' פעולות טובות כגון הבעיטה ספק מסירה שגאנם היה במבדל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
אבל הוא לא שיחק היום באמצע, בסוף גונזאלס שיחק באמצע וסלליך שיחק מאחורי החלוץ ואפילו חלוץ שני חלק מהזמן.shaolin232 כתב: ↑21 יולי 2022, 00:13היה מהסבירים, שיחק אמצע עם אורנטציה התקפית, עדיין מהיר, דיי רך, למרות שקשה לבחון מול הקבוצה השנייה, חטף מס' פעמים ומסר חכם...
אגב עדיין יש לי חשש שרודף אחרי עוד מהמשחק שלו נגדנו בחיפה שהוא היה מכפיר בתפקוד שלו בחיפה באמצע...
אני דווקא חושב שסניור היה סביר במחצית הראשונה, היו לו כמה פעולות יפות לצד פעולות מסורבלות ומבולבלות, הוא חייב עונת השאלה בלאומית.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
סניור בסוף יהיה שחקן, אבל יקח לו זמן.
ניכר שהוא עוד לא יודע איך להשתמש בכלים הפיזיים שלו, שהם באמת יוצאי דופן.
ניכר שהוא עוד לא יודע איך להשתמש בכלים הפיזיים שלו, שהם באמת יוצאי דופן.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
בקיצור היה משחק אימון עם סגל חסר מאוד
ואני מאוד מקווה שנראה במחנה אימון סגל מלא (לא כולל דן שנעדר חודש)
ושכל הפצועים (אזולאי, דוידה, בן ביטון) יהיו כשירים ונראה איך זה נראה ביחד איתם
ואני מאוד מקווה שנראה במחנה אימון סגל מלא (לא כולל דן שנעדר חודש)
ושכל הפצועים (אזולאי, דוידה, בן ביטון) יהיו כשירים ונראה איך זה נראה ביחד איתם
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
בינתיים גם במשחקים ששיחק שנה שעברה וגם במשחק אימון לא ראיתי ממנו כלום, בטח לעומת ההייפ שיש סביבוshaolin232 כתב:ממש לא נכון, השחקן צריך בטחון, השחקן צריך להשתחרר, ואנחנו צריכים לתמוך, בנוער היה מעולה, ושווה לתת לו צאנס ולא לקבור אותו, אגב במשחק היו לו מס' פעולות טובות כגון הבעיטה ספק מסירה שגאנם היה במבדל
-
- קיבל.ה 320 לייקים
איפה גניס ? לדעתי יותר מוכשר וטוב מסניור
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
כמו שכבר אמרתי עומק הסגל שלנו היה מכשול רציני בעונה שעברה ולא התחזקנו בנושא בקיץ.
חסרים שחקנים כמעט בכל עמדה, אלה אם אנחנו רוצים לראות את טוויזר שבאמת אין לו קשר לענף והוכיח את זה אתמול.
גונזלס נראה ממש אחלה. מרגיש בעל הבית על המגרש.
לאיוס זה בינגו.
רומאטו נותן הרבה שקט מאחורה.
סלליך הרגיש קצת פרווה.
סניור לא ברמה עדיין. אם אנחנו והוא רוצים שיצא ממנו משהו הוא חייב להיות מושאל לקבוצה שתתן לו דקות. כרגע זה לא זה.
חסרים שחקנים כמעט בכל עמדה, אלה אם אנחנו רוצים לראות את טוויזר שבאמת אין לו קשר לענף והוכיח את זה אתמול.
גונזלס נראה ממש אחלה. מרגיש בעל הבית על המגרש.
לאיוס זה בינגו.
רומאטו נותן הרבה שקט מאחורה.
סלליך הרגיש קצת פרווה.
סניור לא ברמה עדיין. אם אנחנו והוא רוצים שיצא ממנו משהו הוא חייב להיות מושאל לקבוצה שתתן לו דקות. כרגע זה לא זה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
איפה ישראלוב?
למה הוא לא היה בסגל בגלל?
למה הוא לא היה בסגל בגלל?
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
נשאר בארץ, מיועד לשחק בנוער.
נראה לי הוא במחנה אימונים, אולי נח?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
ממה יש לו לנוח בדיוק?לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2022, 10:27נשאר בארץ, מיועד לשחק בנוער.
נראה לי הוא במחנה אימונים, אולי נח?
אני מבסוט מסניור..אתם שוכחים שהוא בן 19. הוא צריך לקבל הרבה דקות וייכנס לעניינים.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אני צריך להזכיר לאנשים איך נראו ספורי, ביברס, דוידה וכו' בשנה הראשונה בבוגרים?
סניור לא סתם היה השחקן הכי טוב בנוער בשנה שעברה (בקבוצה טובה מאוד). כישרון ונתונים יבשים יש שם בוודאות. ייקח לו קצת זמן והוא צריך להמשיך להיות חלק מהרוטציה. זה לא שיש לנו בחלק הקידמי איזה עומס בלתי נגמר של שחקנים טובים
סניור לא סתם היה השחקן הכי טוב בנוער בשנה שעברה (בקבוצה טובה מאוד). כישרון ונתונים יבשים יש שם בוודאות. ייקח לו קצת זמן והוא צריך להמשיך להיות חלק מהרוטציה. זה לא שיש לנו בחלק הקידמי איזה עומס בלתי נגמר של שחקנים טובים
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
אני לא חושב שמישהו חולק על הפוטנציאל שלו, הוא פשוט לא בשל עדיין.
משחק מאוד מפוזר ולפעמים נראה שהוא לא יודע מה תפקידו במגרש.
שוב אני אומר, עונת השאלה אחת או אפילו חצי עונה ולחזור אלינו יעשה לו פלאים לדעתי.
הפועל היא אומנם לא קבוצה שמתיימרת להתחרות על אליפות אבל לחץ לא חסר במחוזותינו.
משחק מאוד מפוזר ולפעמים נראה שהוא לא יודע מה תפקידו במגרש.
שוב אני אומר, עונת השאלה אחת או אפילו חצי עונה ולחזור אלינו יעשה לו פלאים לדעתי.
הפועל היא אומנם לא קבוצה שמתיימרת להתחרות על אליפות אבל לחץ לא חסר במחוזותינו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
לא ראיתי משחקי נוער אז לא יודע איך סניור.
מאמין לכולכם שיש לו המון כשרון ויכולת, אבל בינתיים הוא לא הראה את זה.
לעומת זאת למקין לדוג' הוכיח את מקומו
מאמין לכולכם שיש לו המון כשרון ויכולת, אבל בינתיים הוא לא הראה את זה.
לעומת זאת למקין לדוג' הוכיח את מקומו
-
- קיבל.ה 864 לייקים
אין ברירה, חייבים מישהו במשבצת של "כשרון צעיר שיחטוף קללות שנתיים וכשיתחיל לתת את הפירות יעלם מכאן בצ'יק צ'ק בלי נקיפות מצפון".oleg neduda כתב: ↑21 יולי 2022, 11:14 אני צריך להזכיר לאנשים איך נראו ספורי, ביברס, דוידה וכו' בשנה הראשונה בבוגרים?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
אני חושב שמה שמעוות זה חוקי הפורום -
גדל בהפועל ומשחק רע - אסור לבקר, צריך ללטף.
לא גדל בהפועל ומשחק רע - בוא נקבור אותו כולנו יחד.
גדל בהפועל זה לא תעודת ביטוח מביקורת. מי שלא משחק טוב לא משחק טוב. להגיד על סניור שהוא לא רמה זה בסדר גמור. כי הוא פשוט לא ברמה.
גדל בהפועל זה לא תעודת ביטוח מביקורת. מי שלא משחק טוב לא משחק טוב. להגיד על סניור שהוא לא רמה זה בסדר גמור. כי הוא פשוט לא ברמה.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אנחנו לא קבוצה מובילה חבר, אנחנו יותר קרובים לבני ריינה, למה שנשאיל שחקן לקבוצה שמתחרה איתנו?האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
אנחנו הקבוצה אליה משאילים שחקנים להתחשלות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 623 לייקים
בול!האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
כל שחקני הנוער הם קדושים שאסור לדבר עליהם.
שום שחקן נוער לא צריך לשחק בגלל שהוא צעיר, אלא רק בגלל שהוא טוב.
למקין הוכיח את עצמו בפלייאוף ומגיע לו לשחק.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
עומר סניור לא ברמה לליגת העל וספק בעיניי אם יהיה בהמשך. לא בני ריינה ולא אשדוד ייתנו לו דקות משמעותיות.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אנחנו רחוקים מבני ריינה, וזה לא קשור למה שאני חושב שעובר על המועדון שלנו.סומך כתב: ↑21 יולי 2022, 13:58אנחנו לא קבוצה מובילה חבר, אנחנו יותר קרובים לבני ריינה, למה שנשאיל שחקן לקבוצה שמתחרה איתנו?האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
אנחנו הקבוצה אליה משאילים שחקנים להתחשלות.
בינתיים לא ראיתי קבוצות שמשאילות להפועל שחקנים בשנים האחרונות, למרות שרשמת את זה, אין לזה קשר למציאות.
מי שמוכיח שהוא מספיק טוב, אין יל בעיה שישחק. מי שנראה לא קשור ולא ברמה, זה לא רציני שיקבל דקות.
לא בניי ריינה? שילכו לליגת לאומית. לא חסרות אפשרויות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אז ליגה לאומית. ערן זהבי לא יצא שחקן גרוע אחרי שנתיים בפאקינג עירוני רמת השרון, אז שיואילו בטובם כל יפי הנפש כאן לנשום עמוק.האדום הצורר כתב: ↑21 יולי 2022, 15:20 עומר סניור לא ברמה לליגת העל וספק בעיניי אם יהיה בהמשך. לא בני ריינה ולא אשדוד ייתנו לו דקות משמעותיות.
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
הבעיה שהבעלים שלנו כ"כ צמאים לכסף שהם הופכים כל ילד לכוכב.האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 15:41אז ליגה לאומית. ערן זהבי לא יצא שחקן גרוע אחרי שנתיים בפאקינג עירוני רמת השרון, אז שיואילו בטובם כל יפי הנפש כאן לנשום עמוק.האדום הצורר כתב: ↑21 יולי 2022, 15:20 עומר סניור לא ברמה לליגת העל וספק בעיניי אם יהיה בהמשך. לא בני ריינה ולא אשדוד ייתנו לו דקות משמעותיות.
עכשיו בוא תגיד לילד כמו סניור שכבר שנתיים מפמפים שהוא כוכב שלא היה כמוהו ללכת לשחק בליגה לאומית.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
נו. שמענו את זה גם על דוידה ורמזי.האדום הצורר כתב: ↑21 יולי 2022, 15:20 עומר סניור לא ברמה לליגת העל וספק בעיניי אם יהיה בהמשך. לא בני ריינה ולא אשדוד ייתנו לו דקות משמעותיות.
אחד לאחד.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מה יש לבקר? ילד בן 19, צריך להשתפשף ולצבור נסיון. מה זה נותן בדיוק להגיד שהוא "לא ברמה" או כל מיני הערות בסגנון הזה.האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
יש לך ביד את אחד הכשרונות הגדולים שצמחו פה ועל זה אין עוררין. אם המאמן יחליט שהוא משחק, אז הוא צריך לקבל מהקהל את כל הגיבוי וההבנה שהוא שחקן בן 19 שבקושי שיחק עונה אחת בנוער ולהתנהג בהתאם.
להעביר עליו ביקורת בצורה מעליבה זה בדיוק סוג הטיפשות שמבריח מפה שחקנים וגורם לנו לאבד שחקנים מצויינים. או סתם לעשות רע לשחקן צעיר שעולה ורוצה להוכיח את עצמו. להיות בוטה ומעליב זו לא גבורה גדולה, זה כל אימבציל עם מקלדת יכול.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן כנראה צריך להזכיר.oleg neduda כתב: ↑21 יולי 2022, 11:14 אני צריך להזכיר לאנשים איך נראו ספורי, ביברס, דוידה וכו' בשנה הראשונה בבוגרים?
ספורי היה שחקן גרוע על סף הבלתי נסבל ב-3 עונות הראשונות שלו בהפועל. על אף שקיבל המון הזדמנויות, ביחד עם האופי הלא מי יודע כמה שלו, זה היה נראה כמו אסון טוטאלי.
אלמלא היה יוצא להשאלה מבורכת בסכנין ובנתניה, כנראה שעד היום הוא היה סובל מגודל הציפיות שהתרסק הופעה אחרי הופעה בהפועל. עוד דוגמא לכמה השאלה ויציאה מהמסגרת של הפועל יכולה לעשות טוב לשחקן צעיר.
ביברס, שהוא ללא ספק יוצא דופן מבין השלישיה, דיי מהר הפך לשחקן מוביל, וכל מי שראה אותו גם בעונה הראשונה (שבה לא היה 100%) הבין שהוא שחקן על חלל. על אף העצבים היה ברור שהוא הולך להיות שחקן מוביל, שאם לא ההנהלה המסריחה שלנו גם היה יכול להמשיך להוביל אותנו לתארים שנים קדימה.
גם אושר דווידה, בנגיעות הראשונות שלו בכדור הראה הרבה יותר מסניור, ועדיין, אני ממש לא מרגיש בשל ושלם להגיד שהוא שחקן טוב היום. היום הוא שחקן הרכב בהפועל בעיקר בגלל היעדר תקציב, אבל באמת של החיים, הוא שחקן שהאימפקט שלו על המשחק מאוד נמוך, ופרט למספרים היפים, הוא לא מוציא מעצמו מספיק. כן, גם במקרה הזה, השאלה הייתה עושה טוב - לו ולנו.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מה שנועם כתבהאדס כתב: ↑21 יולי 2022, 15:49כן כנראה צריך להזכיר.oleg neduda כתב: ↑21 יולי 2022, 11:14 אני צריך להזכיר לאנשים איך נראו ספורי, ביברס, דוידה וכו' בשנה הראשונה בבוגרים?
ספורי היה שחקן גרוע על סף הבלתי נסבל ב-3 עונות הראשונות שלו בהפועל. על אף שקיבל המון הזדמנויות, ביחד עם האופי הלא מי יודע כמה שלו, זה היה נראה כמו אסון טוטאלי.
אלמלא היה יוצא להשאלה מבורכת בסכנין ובנתניה, כנראה שעד היום הוא היה סובל מגודל הציפיות שהתרסק הופעה אחרי הופעה בהפועל. עוד דוגמא לכמה השאלה ויציאה מהמסגרת של הפועל יכולה לעשות טוב לשחקן צעיר.
ביברס, שהוא ללא ספק יוצא דופן מבין השלישיה, דיי מהר הפך לשחקן מוביל, וכל מי שראה אותו גם בעונה הראשונה (שבה לא היה 100%) הבין שהוא שחקן על חלל. על אף העצבים היה ברור שהוא הולך להיות שחקן מוביל, שאם לא ההנהלה המסריחה שלנו גם היה יכול להמשיך להוביל אותנו לתארים שנים קדימה.
גם אושר דווידה, בנגיעות הראשונות שלו בכדור הראה הרבה יותר מסניור, ועדיין, אני ממש לא מרגיש בשל ושלם להגיד שהוא שחקן טוב היום. היום הוא שחקן הרכב בהפועל בעיקר בגלל היעדר תקציב, אבל באמת של החיים, הוא שחקן שהאימפקט שלו על המשחק מאוד נמוך, ופרט למספרים היפים, הוא לא מוציא מעצמו מספיק. כן, גם במקרה הזה, השאלה הייתה עושה טוב - לו ולנו.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
יש דוגמאות לביקורת בצורה מעליבה?נועם שחם כתב: ↑21 יולי 2022, 15:47מה יש לבקר? ילד בן 19, צריך להשתפשף ולצבור נסיון. מה זה נותן בדיוק להגיד שהוא "לא ברמה" או כל מיני הערות בסגנון הזה.האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
יש לך ביד את אחד הכשרונות הגדולים שצמחו פה ועל זה אין עוררין. אם המאמן יחליט שהוא משחק, אז הוא צריך לקבל מהקהל את כל הגיבוי וההבנה שהוא שחקן בן 19 שבקושי שיחק עונה אחת בנוער ולהתנהג בהתאם.
להעביר עליו ביקורת בצורה מעליבה זה בדיוק סוג הטיפשות שמבריח מפה שחקנים וגורם לנו לאבד שחקנים מצויינים. או סתם לעשות רע לשחקן צעיר שעולה ורוצה להוכיח את עצמו. להיות בוטה ומעליב זו לא גבורה גדולה, זה כל אימבציל עם מקלדת יכול.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אתה כותב דברים נכונים ברמת העיקרון, אבל תסלח לי אין לזה קשר למציאות.האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 15:49כן כנראה צריך להזכיר.oleg neduda כתב: ↑21 יולי 2022, 11:14 אני צריך להזכיר לאנשים איך נראו ספורי, ביברס, דוידה וכו' בשנה הראשונה בבוגרים?
בהפועל במצבה הנוכחי, כל שחקן שיכול לתפוס עמדה, מספיק שהוא פוט', אוטומטית יזרק להרכב.
למי תשאיל אותו?! ואת מי תשים במקום המושאל?! הרי התחליף יהיה שחקן אחר שלא ברמה.
איזה שחקן בית השאלנו בשנים האחרונות? מתי הוא חזר אותו שחקן עלום ותפס מקום בהרכב?
מי שיחק ע"ח אותו מושאל היפוטתי?
המצב שאותו אתה מסרב להבין הוא שאנחנו לא משאילים שחקנים, ולא מקבלים אותם חזרה בשלים.
מעפאן, אבל זה המצב חבר. וכל מה שאתה כותב זה תיאוריות. זה נחמד להפועל של פעם, לא של השנים האחרונות.
מה נשאר? נשאר לנסות לשלב שחקנים צעירים מתוך תקווה שיצליחו להשתלב בסגל במינימום שכר לימוד.
מתודולוגיה גרועה, אבל זאת המתודולוגיה ולא יעזור אם תכתוב אלף הודעות על החשיבות להשאיל אותו לקבוצה שישתפשף (ממש גילית את אמריקה)
ומכיוון שזה מה יש, אפשר לרדת על אותם שחקנים צעירים, לטעון שהם לא ברמה ולשרוק להם בוז במשחקים
או שאפשר להבין שהמצב שהוא שאנחנו והם תקועים יחד, ולנסות לתמוך ולתת להם הזדמנות לצבור ביטחון ולעלות רמה בהפועל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
חכה כמה מחזורים ותראה. זה זובור קבוע שהקהל שלנו מעביר שחקנים כמוהו. לחלקם זה גומר את הבטחון, לחלקם זה גם גומר את החשק להמשיך לשחק במועדון, ובסוף אתה מקבל שחקן בית שמבקיע נגדך ורץ לחגוג כאילו גדל במכבי.לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2022, 16:06יש דוגמאות לביקורת בצורה מעליבה?נועם שחם כתב: ↑21 יולי 2022, 15:47מה יש לבקר? ילד בן 19, צריך להשתפשף ולצבור נסיון. מה זה נותן בדיוק להגיד שהוא "לא ברמה" או כל מיני הערות בסגנון הזה.האדס כתב: ↑21 יולי 2022, 13:50 אז אולי שהכישרון הצעיר ישתפשף בבני ריינה ולא בהפועל ת״א, כמו שעושות רוב הקבוצות המובילות בישראל?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
די נו, אתה מנהל פה ויכוח שלא קיים.
לאף אחד פה אין בעיה עם האמירה שגם אנחנו וגם סניור יכולים להרוויח מהשאלה. האם זה ודאי? בעיני לא, בהחלט יכול להיות שהוא גם יתן קפיצת מדרגה העונה ויתברר שיש לו מה לתרום, אבל גם השאלה זו אופציה לגיטימית.
הבעיה שלי ושל אנשים נוספים פה זה עם האווירה הרעילה פה כלפי שחקנים צעירים. כמה משחקים לא טובים כבר מספיקים לאנשים לקבוע שהוא כלום ושום דבר ולא יצא ממנו כלום, עוד קצת וזה גם נגמר בקללות במגרש ושריקות בוז.
כשספורי חזר מהשאלה היו פה כאלה שחתכו ורידים. בחיים לא ראיתי פה כזו שנאה לאף שחקן. היום הוא אחד השחקנים הטובים בארץ ושחקן נבחרת, לא בהפועל כמובן.
אתה קצת מתבלבל עם דוידה. בעונה הראשונה בה ראה דקות (עונת הקורונה) הוא קיבל מעט מאוד קרדיט ונראה רע מאוד. טמם, מזל, עמית מאיר וכמובן ליידנר קיבלו יותר קרדיט ממנו. גם אז נשמעו פה קולות על שחקן שלא יצא ממנו כלום, ואפילו אמרו שפיזית הוא לא ברמה (שזה בכלל בדיחה להגיד על דוידה). עונה אחר כך הוא היה שחקן הרכב ונתן 3 שערים ו-3 בישולים (למרבה העולב, אלה היו מספרים עדיפים על כל שאר שחקני הקבוצה) והעונה הוא כבר מלך השערים שלנו עם דיבורים על מכירה בלמעלה ממיליון יורו.
אפילו רז שלמה היה שחקן הרכב העונה בנתניה שרכשה אותו תמורת סכום נאה. וזה שחקן שחטף פה קללות שלא חטף אף שחקן מאז ספורי. כנראה שלנתניה זה סבבה דווקא.
לנסות להסיט את הדיון להשאלה כן או לא, זה בדיחה.
לאף אחד פה אין בעיה עם האמירה שגם אנחנו וגם סניור יכולים להרוויח מהשאלה. האם זה ודאי? בעיני לא, בהחלט יכול להיות שהוא גם יתן קפיצת מדרגה העונה ויתברר שיש לו מה לתרום, אבל גם השאלה זו אופציה לגיטימית.
הבעיה שלי ושל אנשים נוספים פה זה עם האווירה הרעילה פה כלפי שחקנים צעירים. כמה משחקים לא טובים כבר מספיקים לאנשים לקבוע שהוא כלום ושום דבר ולא יצא ממנו כלום, עוד קצת וזה גם נגמר בקללות במגרש ושריקות בוז.
כשספורי חזר מהשאלה היו פה כאלה שחתכו ורידים. בחיים לא ראיתי פה כזו שנאה לאף שחקן. היום הוא אחד השחקנים הטובים בארץ ושחקן נבחרת, לא בהפועל כמובן.
אתה קצת מתבלבל עם דוידה. בעונה הראשונה בה ראה דקות (עונת הקורונה) הוא קיבל מעט מאוד קרדיט ונראה רע מאוד. טמם, מזל, עמית מאיר וכמובן ליידנר קיבלו יותר קרדיט ממנו. גם אז נשמעו פה קולות על שחקן שלא יצא ממנו כלום, ואפילו אמרו שפיזית הוא לא ברמה (שזה בכלל בדיחה להגיד על דוידה). עונה אחר כך הוא היה שחקן הרכב ונתן 3 שערים ו-3 בישולים (למרבה העולב, אלה היו מספרים עדיפים על כל שאר שחקני הקבוצה) והעונה הוא כבר מלך השערים שלנו עם דיבורים על מכירה בלמעלה ממיליון יורו.
אפילו רז שלמה היה שחקן הרכב העונה בנתניה שרכשה אותו תמורת סכום נאה. וזה שחקן שחטף פה קללות שלא חטף אף שחקן מאז ספורי. כנראה שלנתניה זה סבבה דווקא.
לנסות להסיט את הדיון להשאלה כן או לא, זה בדיחה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
אני גם חושב שצריך להשאיל אותו לעונת השתפשפות בלאומית.
Having said that, יש מספיק דוגמאות של שחקנים מוכשרים שהשאלה בלאומית לא תרמה להם והם נעלמו ונדמו שם ואי אפשר לדעת מה קורה אם הם היו ממשיכים בקבוצה הבוגרת ומקבלים הזדמנויות פה ושם כי גם לזה יש יתרונות. לא מדובר באיזה מתכון קסם.
Having said that, יש מספיק דוגמאות של שחקנים מוכשרים שהשאלה בלאומית לא תרמה להם והם נעלמו ונדמו שם ואי אפשר לדעת מה קורה אם הם היו ממשיכים בקבוצה הבוגרת ומקבלים הזדמנויות פה ושם כי גם לזה יש יתרונות. לא מדובר באיזה מתכון קסם.