עונת מלפפונים 22
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אם ליידנר נשאר ואוז'בולט חותם אז אפשר לבנות משהו עם פוטנציאל.
צריך רק להביא את אליאל פרץ (!), בלם, מגן שמאלי מחליף ולהשאיר את אל-ים.
צריך רק להביא את אליאל פרץ (!), בלם, מגן שמאלי מחליף ולהשאיר את אל-ים.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
-
- קיבל.ה 44 לייקים
לא יגיע עוד חלוץ
הפועל משחקת עם חלוץ חוד אחד - אוז'בולט
ויש לנו במחליפים את גאנם, יואב תומר (אם לא יעזוב) וסניור
גם דוידה יכול לשחק כחלוץ
אני חושב שבונים על ישראלוב כמחליף שיכול לגבות גם את ליידנר,
ואליאל פרץ חלום אבל אני לא חושב שהוא מתכוון לחזור לארץ
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אני גם לא חושב שאליאל פרץ מתכוון לחזור לארץ אבל המציאות היא שבנתיים הוא שחקן חופשי.
אם הוא לא ימצא קבוצה בחו"ל אני מאמין שהוא יהיה מוכן לשמוע הצעות מישראל באזור ה-180 וצפונה, מכבי לא תחזיר אותו וגם חיפה וב"ש לא צריכות עוד שחקן באמצע.
אם אני הייתי ניסנוב/בוקסה הייתי מתאבד עליו כי הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים באמצע והוא גם ישראלי.
אם הוא לא ימצא קבוצה בחו"ל אני מאמין שהוא יהיה מוכן לשמוע הצעות מישראל באזור ה-180 וצפונה, מכבי לא תחזיר אותו וגם חיפה וב"ש לא צריכות עוד שחקן באמצע.
אם אני הייתי ניסנוב/בוקסה הייתי מתאבד עליו כי הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים באמצע והוא גם ישראלי.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לא להביא פחי זבל לשעבר ממכבי. לא אליאל חוגג השערים בחדרה ולא דור עושה ההצגות (שגם אינו בתקציב שלנו). גם לא את עומר, כשאני חושב על זה.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
צודק, צריך לשחרר גם את למקין, סניור וליידנר בדחיפות. הם מטמאים לנו את הקבוצה הילדים הגזענים של מיץ'.האדום הצורר כתב: ↑17 יולי 2022, 18:58 לא להביא פחי זבל לשעבר ממכבי. לא אליאל חוגג השערים בחדרה ולא דור עושה ההצגות (שגם אינו בתקציב שלנו). גם לא את עומר, כשאני חושב על זה.
הלוואירדפוקס כתב: ↑17 יולי 2022, 18:55 אני גם לא חושב שאליאל פרץ מתכוון לחזור לארץ אבל המציאות היא שבנתיים הוא שחקן חופשי.
-
- קיבל.ה 44 לייקים
אם היית פוסל שחקנים על איפה גדלו לא היו נשארים לך שחקנים ישראליםהאדום הצורר כתב: ↑17 יולי 2022, 18:58 לא להביא פחי זבל לשעבר ממכבי. לא אליאל חוגג השערים בחדרה ולא דור עושה ההצגות (שגם אינו בתקציב שלנו). גם לא את עומר, כשאני חושב על זה.
גם על שביט אלימלך היית אומר לא?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אני פשוט לא חושב שאליאל פרץ שחקן כזה טוב ואני גם נוטה לנטור טינה לשחקנים שחוגגים מול הפועל כדי להתחנף ללה פמיליה משער 11. לא מעניין אותי עצם זה ששיחק במכבי, יותר זה שהוא עסוק בלהציק לי כדי לרצות אותם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
מה יש יותר בכדורגל הישראלי, פרץ או ביטון?
כבר מבולבל
נראה לי שמהביטונים יוצאים יותר שחקנים מוצלחים
כבר מבולבל
נראה לי שמהביטונים יוצאים יותר שחקנים מוצלחים
-
- קיבל.ה 44 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
פוטנציאל לראות משהו דמוי כדורגל על הדשא שלא עושה סרטן בעיניים 100% מהזמן.
-
- קיבל.ה 44 לייקים
וואלה כן.. זה המצב שהמועדון שלנו נקלע אליו
צריך להתחיל מאיפשהו, להציב ולהשיג מטרות ולאט לאט להשתפר
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מאור בוזגלו פנה באמצעות עורך הדין שי אליאס לרשות לבקרת תקציבים וביקש את הפסקת הפעילות של הפועל תל אביב, עד לתשלום החוב אליו בסך של 989,340 שקל על פי פסק הבורר.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מעניין אם הם סיכמו שבתמורה כשאליאס יתבע את הפועל בוזגלו ייצג אותו
אנטי ביתר לשעבר
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
זה לא מלפפון רגיל אלא מלפפון חמוץ...
מקווה שהניסנוב יתפסו שכל, יגיעו עם בוזגלו להסדר פריסת תשלומים, ויסיימו כבר את העניין המגעיל הזה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אחלה של שחקן. גם מבין משחק טוב.רדפוקס כתב: ↑17 יולי 2022, 18:55 אני גם לא חושב שאליאל פרץ מתכוון לחזור לארץ אבל המציאות היא שבנתיים הוא שחקן חופשי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 956 לייקים
כמה קשרי אמצע יש לנו כרגע בסגל? מלבד ההולנדי ואיינבינדר יש איזשהו גיבוי?
הייתי מביא לרוטציה את תמיר עדי, היה נראה לא רע שנה שעברה בבית"ר.
הייתי מביא לרוטציה את תמיר עדי, היה נראה לא רע שנה שעברה בבית"ר.
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
פחחחח לביתר לא עוצרים פעילות על דברים יותר חמורים אז למה שעל זה יעצרו לנו? בכל מקרה אין איזה ערעור שמתנהל עכשיו? כי אם כן אז הוא יכול ללכת לבקש את הכסף מהקיר באותה מידה עד שתהיה הכרעה בערעור.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
ההליך שיש עכשיו זה לא ערעור, בוזגלו פנה לבית הדין לעבודה כי לאכוף את פס"ד של הבורר, הליך טכני משפטי.
לאחר שפסק הבורר יאושר בבית הדין לעבודה, בוזגלו יוכל לפתוח תיק בהוצאה לפועל גם נגד ניסנוב באופן אישי (כי ניסנוב ערב אישית לבוזגלו).
כל מה שהפועל עושה ועשתה עד עכשיו זה ניסיון להתיש את בוזגלו כדי שיסכים לפשרה בניגוד לפסק בורר שיש בידיו.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
א. עד שלא יגמר ההליך הפועל לא תשלם לו שקל. מסריח ולא בסדר אבל זה מה שהם יעשו. חשבתי שהם ערערו על ההחלטה ולכן לא משלמים.לירון האדום כתב: ↑18 יולי 2022, 10:16ההליך שיש עכשיו זה לא ערעור, בוזגלו פנה לבית הדין לעבודה כי לאכוף את פס"ד של הבורר, הליך טכני משפטי.
לאחר שפסק הבורר יאושר בבית הדין לעבודה, בוזגלו יוכל לפתוח תיק בהוצאה לפועל גם נגד ניסנוב באופן אישי (כי ניסנוב ערב אישית לבוזגלו).
כל מה שהפועל עושה ועשתה עד עכשיו זה ניסיון להתיש את בוזגלו כדי שיסכים לפשרה בניגוד לפסק בורר שיש בידיו.
ב. הלוואי שיחלטו את הערבות של ניסנוב.
ג. יש ערבות ילכו עליה אף אחד לא יעצור במצב הזה את הפעילות של הקבוצה. לכן זאת סתם כותרת הבקשה של בוזגלו כמו שהוא אוהב לעשות. ביתר בחובות של מליונים ואף אחד לא חולם על להוריד אותה ליגה, אז אף אחד לא יעצור פה פעילות של קבוצה על חוב של פחות ממיליון שקל שיש לו ערבות אישית.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
להבנתי הוא מסרב להגיע להסדר תשלומים וכאן חלק מהבעיה שלהם לשלם לו, הם ינסו כמה שיותר לדחוק את זה עד אשר לא תהיה ברירה
-
- קיבל.ה 232 לייקים
כרגע לדעתי ההרכב הכי טוב שלנו זה זה:
מרינוביץ'
מגן שמאלי זר גוטליב בלם זר ביטון
גונסאלס רומארטו אזולאי דוידה
אוזבולט ואז להכניס פה עוד חלוץ או קשר התקפי מבין מי שיראה הכי סביר
במקום ליידנר כמובן שחייב להביא מגן שמאלי זר אבל אני כן חושב שחייב גם להביא בלם זר כי למקין ושאר הילדים עדיין לדעתי לא ברמה של לפתוח בהרכב אם אנחנו רוצים להיות משהו מעבר לקריית שמונה, בתור מחליפים אבל הם באמת אחלה
מרינוביץ'
מגן שמאלי זר גוטליב בלם זר ביטון
גונסאלס רומארטו אזולאי דוידה
אוזבולט ואז להכניס פה עוד חלוץ או קשר התקפי מבין מי שיראה הכי סביר
במקום ליידנר כמובן שחייב להביא מגן שמאלי זר אבל אני כן חושב שחייב גם להביא בלם זר כי למקין ושאר הילדים עדיין לדעתי לא ברמה של לפתוח בהרכב אם אנחנו רוצים להיות משהו מעבר לקריית שמונה, בתור מחליפים אבל הם באמת אחלה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
יש בכלל איזה תכנון להביא קשר אמצע? אי אפשר לפתוח את העונה עם איינבינדר (שמעבר לזה שהוא גופה הוא גם אחרי ניתוח בקע ולא מתאמן בכלל כרגע) והזר ההולנדי.
חייבים להביא עוד קשר אמצע בכיר ולא ילד בן 18. החלום כמו שכתבתי זה אליאל פרץ אבל אני אסתפק גם ביובל אשכנזי (שלא נראה שבנתניה מתכוונים לשחרר אותו בכלל) או מישהו בדמותו.
אם ליידנר נשאר אני בכלל הייתי הולך על בלם ישראלי בינוני שיתחרה עם למקין על העמדה ומביא את הזר לאמצע.
חייבים להביא עוד קשר אמצע בכיר ולא ילד בן 18. החלום כמו שכתבתי זה אליאל פרץ אבל אני אסתפק גם ביובל אשכנזי (שלא נראה שבנתניה מתכוונים לשחרר אותו בכלל) או מישהו בדמותו.
אם ליידנר נשאר אני בכלל הייתי הולך על בלם ישראלי בינוני שיתחרה עם למקין על העמדה ומביא את הזר לאמצע.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אפשר לומר שעד עכשיו מסע הרכש לא רע ? (בטח ביחס למה שאפשר לצפות) חלוץ מוכח ועוד כמה סימני שאלה זה סבבה יחסית למה שהתרגלנו
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
בונים על הספרדי לשחק כקשר אמצערדפוקס כתב: ↑18 יולי 2022, 13:47 יש בכלל איזה תכנון להביא קשר אמצע? אי אפשר לפתוח את העונה עם איינבינדר (שמעבר לזה שהוא גופה הוא גם אחרי ניתוח בקע ולא מתאמן בכלל כרגע) והזר ההולנדי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אתה אומר את זה מידיעה או דעה? נהיית 555?covid bryant כתב: ↑18 יולי 2022, 15:04בונים על הספרדי לשחק כקשר אמצערדפוקס כתב: ↑18 יולי 2022, 13:47 יש בכלל איזה תכנון להביא קשר אמצע? אי אפשר לפתוח את העונה עם איינבינדר (שמעבר לזה שהוא גופה הוא גם אחרי ניתוח בקע ולא מתאמן בכלל כרגע) והזר ההולנדי.
אם הביאו שחקן אגף כדי לשחק באמצע זה לא מבשר שום דבר טוב.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 44 לייקים
אין מצב שבונים על הספרדי להיות קשר אמצעcovid bryant כתב: ↑18 יולי 2022, 15:04בונים על הספרדי לשחק כקשר אמצערדפוקס כתב: ↑18 יולי 2022, 13:47 יש בכלל איזה תכנון להביא קשר אמצע? אי אפשר לפתוח את העונה עם איינבינדר (שמעבר לזה שהוא גופה הוא גם אחרי ניתוח בקע ולא מתאמן בכלל כרגע) והזר ההולנדי.
חוץ מזה שהוא מיעט לשחק שם,
אם מניחים שהוא ישחק באמצע זה אומר שהמשבצת של כנף שמאל ריקה,
ואין ישראלי בשוק שיכול להיכנס בהרכב ואין מקום לזר (אם מביאים בלם זר)
קשרים אמצע ישראלים לא חסר וכבר קושרנו ליוספי, אשכנזי
כלומר, מתוך שלילה אפשר לקבוע שהספרדי ישחק בכנף שמאל (איפה שגם שיחק רוב הזמן בליגה הסלובקית)
אולי יצליחו להביא בלם ישראלי (בלוריאן נגיד, הלוואי) יתפנה מקום של זר ויהיה מה לדבר אבל כרגע זה המצב
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
גם לדעתי הוא אמצע
גם ככה שלומי אזולאי משחק 1 מ5
גם ככה שלומי אזולאי משחק 1 מ5
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
מידיעהרדפוקס כתב: ↑18 יולי 2022, 15:05אתה אומר את זה מידיעה או דעה? נהיית 555?covid bryant כתב: ↑18 יולי 2022, 15:04בונים על הספרדי לשחק כקשר אמצערדפוקס כתב: ↑18 יולי 2022, 13:47 יש בכלל איזה תכנון להביא קשר אמצע? אי אפשר לפתוח את העונה עם איינבינדר (שמעבר לזה שהוא גופה הוא גם אחרי ניתוח בקע ולא מתאמן בכלל כרגע) והזר ההולנדי.
אם הביאו שחקן אגף כדי לשחק באמצע זה לא מבשר שום דבר טוב.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים