555 כתב: ↑13 יולי 2022, 10:36
אל ים יעזוב עם דמי השבחה.
שיעזוב!
באמת לא מבין את כל השחקני נוער שחושבים שהם גיא אסולין. גדלתם במחלקת נוער של הפועל, זה לא בארסה וכנראה אף אחד מהם לא יהיה מנור סולומון.
באים בתנאים ורוצים שהכל יוכתב בדרך שלהם. לא צריך! באמת שהפוזות האלה סתם מזיקות לנו ולהם.
555 כתב: ↑13 יולי 2022, 10:36
אל ים יעזוב עם דמי השבחה.
שיעזוב!
באמת לא מבין את כל השחקני נוער שחושבים שהם גיא אסולין. גדלתם במחלקת נוער של הפועל, זה לא בארסה וכנראה אף אחד מהם לא יהיה מנור סולומון.
באים בתנאים ורוצים שהכל יוכתב בדרך שלהם. לא צריך! באמת שהפוזות האלה סתם מזיקות לנו ולהם.
יש רק דבר אחד בלבד, אבל בלבד! שמזיק להפועל
זה האחים ניסנוב
De Niro כתב: ↑13 יולי 2022, 10:43
אני יכול להבין את הדרישה לסעיף שחרור אבל 750k נשמע לי נמוך מאד.
אולי המחשבה לכאורה של הסוכן היא להוציא אותו לחו"ל כבר בעונה הבאה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הסוכן שלו ובטח המשפחה טוחנים לו כל יום מאז היורו נוער שצריך סעיף נמוך כדי שהמעבר לחו''ל יהיה קל יותר.
מה עם המוטיבציה להוכיח שאתה ראוי לסכום רכישה של מיליון יורו ומעלה?
הוא מכוון ליציאה קלה לאירופה ואז אנחנו נדפק כמו שכולם כעסו פה על הסעיף שחרור של אליאס וגרופר וכו.
הרי אם יחתימו אותו על חוזה עם סעיף יציאה של חצי מיליון יורו ועוד שנה הוא יצא לבלגיה או משהו, כולם יגידו איזה הנהלה מפגרת...
הסוכן שלו ובטח המשפחה טוחנים לו כל יום מאז היורו נוער שצריך סעיף נמוך כדי שהמעבר לחו''ל יהיה קל יותר.
הוא מכוון ליציאה קלה לאירופה ואז אנחנו נדפק כמו שכולם כעסו פה על הסעיף שחרור של אליאס וגרופר וכו.
הרי אם יחתימו אותו על חוזה עם סעיף יציאה של חצי מיליון יורו ועוד שנה הוא יצא לבלגיה או משהו, כולם יגידו איזה הנהלה מפגרת...
אם הייתי אבא שלו או הסוכן שלו, הייתי מעודד אותו לצאת לחו״ל כמה שיותר מהר, כי זה הדבר הנכון. אין מה לעשות, זה עדיף להתפתחות של שחקן על פני להתקע בארץ .
בהתחשב בכך שהוא ממילא חייל ולא יכול לצאת לאירופה עכשיו, יש שלוש קבוצות שיכולות להחתים אותו ודי ברור שהן לא יעשו את זה כדי לקבל את דמי ההשבחה בעוד שנה בחזרה, אלא ירצו לצאת ברווח.
שחר כתב: ↑13 יולי 2022, 11:00
בהתחשב בכך שהוא ממילא חייל ולא יכול לצאת לאירופה עכשיו, יש שלוש קבוצות שיכולות להחתים אותו ודי ברור שהן לא יעשו את זה כדי לקבל את דמי ההשבחה בעוד שנה בחזרה, אלא ירצו לצאת ברווח.
L.S כתב: ↑13 יולי 2022, 10:59
כתבתי בנושא עליו.
אתמול הסוכן שלו עלה לשידור ואמר שאל ים מאוד רוצה לשחק בהפועל וזה גם כנראה מה שיקרה.
מילים של הסוכן שלו. עם כל הכבוד ל555
אמרו פה שיעזוב בחינם, אמרתי שנקבל דמי השבחה אם יעז6ב.
L.S כתב: ↑13 יולי 2022, 10:59
כתבתי בנושא עליו.
אתמול הסוכן שלו עלה לשידור ואמר שאל ים מאוד רוצה לשחק בהפועל וזה גם כנראה מה שיקרה.
מילים של הסוכן שלו. עם כל הכבוד ל555
אמרו פה שיעזוב בחינם, אמרתי שנקבל דמי השבחה אם יעז6ב.
בקיצור, אזעקת שווא.
בגלל הסטטוס שלך כולם חשבו שמדובר בידיעת ניוז חמה.
באלבניה פורסם שאניו ביטרי האלבני , בו הפועל מעוניינת, יעזוב את פרטיזני אחרי צמד המשחקים שלה באירופה. נדמה לי שמצוטטים את הסוכן שלו.
יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת לחו״ל במקרה שיקבל הצעה טובה והוא מתכוון לממש אותו, באותה ידיעה הוזכר שהפועל תל אביב הגישה לו הצעה רשמית ולכן כנראה היא הקבוצה שאליה יגיע.
שחר כתב: ↑13 יולי 2022, 11:29
באלבניה פורסם שאניו ביטרי האלבני , בו הפועל מעוניינת, יעזוב את פרטיזני אחרי צמד המשחקים שלה באירופה. נדמה לי שמצוטטים את הסוכן שלו.
יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת לחו״ל במקרה שיקבל הצעה טובה והוא מתכוון לממש אותו, באותה ידיעה הוזכר שהפועל תל אביב הגישה לו הצעה רשמית ולכן כנראה היא הקבוצה שאליה יגיע.
dino כתב: ↑13 יולי 2022, 11:21
אמר גורם במועדון. "השנה אנחנו לא מתכוונים להיות בלחץ ולהחתים שחקנים זרים בחיפזון רק בגלל רעשי רקע. להפועל תל אביב יגיעו רק זרים ברמה גבוהה״
ספורט5
קחו את הזמן, כל הזרים מחכים רק לכם ול140 אלף דולר שלכם
״רעשי הרקע״
מאיפה יש למישהו במועדון הזה אומץ להתבטא בכלל אחרי אוזבולט ואל ים.
מאיפה יש להם אומץ להתבטא על זרים אחרי שאולהה חתם פה בינואר לקראת הקיץ והתרברבו שלא נחת שחקן כזה (הוא ועוד עשרות זרים כושלים).
יש השנה בהתנהלות משהו שמזכיר את תקופת ברקוביץ, ההבדל שהוא היה גבר ואמר את האמת. והם פשוט משקרים.
אמר גורם במועדון. "השנה אנחנו לא מתכוונים להיות בלחץ ולהחתים שחקנים זרים בחיפזון רק בגלל רעשי רקע. להפועל תל אביב יגיעו רק זרים ברמה גבוהה״
ספורט5
כן להביא חלוץ למחנה אימונים שאתה בונה עליו להרכב ולהתחיל לבנות איתו את הסגנון ההתקפי של הקבוצה זה באמת רעשי רקע שכדאי להתעלם מהם.
ספורט5
״רעשי הרקע״
מאיפה יש למישהו במועדון הזה אומץ להתבטא בכלל אחרי אוזבולט ואל ים.
מאיפה יש להם אומץ להתבטא על זרים אחרי שאולהה חתם פה בינואר לקראת הקיץ והתרברבו שלא נחת שחקן כזה (הוא ועוד עשרות זרים כושלים).
יש השנה בהתנהלות משהו שמזכיר את תקופת ברקוביץ, ההבדל שהוא היה גבר ואמר את האמת. והם פשוט משקרים.
הם פשוט חייבים לסתום את הפה. למען עצמם ולמעננו.
הם באמת ממאיסים עליי את העונה עוד לפני שהתחילה.
תעבדו ותסתמו כבר. אי אפשר לשמוע אותם יותר
נ.ב
איפה בוקסה?
למה אחרי שהביאו את הדחליל הזה אני עדיין שומוע ציטוטים של הכלומניקים האלה?
יש מנהל מקצועי, יש דובר, איך יכול להיות שהקול היחיד שנשמע מטעם המועדון הוא מהבעלים?
באיזה מועדון כדורגל זה קורה?
ספורט5
גם אם מביאים את אוזבלוט וראמוס הקבוצה הזאת צריכה לפחות עוד 4 שחקנים כדי להיות נורמלית.
פשוט מדהים איך התקציב גדל משנה שעברה ויש קבוצה הרבה יותר גרועה
דווקא הגיוני שירצו להשאיר את ליידנר יש לו חוזה לעוד 3 שנים יתן עוד עונה טובה בנבחרת ובהפועל ואולי יהיה שווה יותר כסף. אין מה למהר תמיד יהיה אפשר למכור ובטח שאין לך שום תחליף נורמלי בשבילו בשוק.
אם הייתי אבא שלו או הסוכן שלו, הייתי מעודד אותו לצאת לחו״ל כמה שיותר מהר, כי זה הדבר הנכון. אין מה לעשות, זה עדיף להתפתחות של שחקן על פני להתקע בארץ .
אני עוקב אחריו תקופה לא קצרה, לא חושב שזה יעשה לו טוב. הוא לא סתם נפצע בגמר.. לשחק בליגות פיזיות יותר יהיה לא פשוט
Daniel כתב: ↑13 יולי 2022, 14:35
דווקא הגיוני שירצו להשאיר את ליידנר יש לו חוזה לעוד 3 שנים יתן עוד עונה טובה בנבחרת ובהפועל ואולי יהיה שווה יותר כסף. אין מה למהר תמיד יהיה אפשר למכור ובטח שאין לך שום תחליף נורמלי בשבילו בשוק.
אני לא רואה בשחקן הזה כלום
צריך למכור כל עוד ההייפ סביב הצעירים עדיין חם
באמת? כלום? יש לו פוטנציאל עצום - טכני, מהיר וחזק ומשחק באחד התפקידים שהכי קשה למצוא בהם שחקנים.
אם אני ניסנוב אני משאיר אותו עוד עונה בהפועל שבטווח הוא ישחק עוד משחקים בנבחרת והוא יהיה שווה יותר בקיץ כמעט באופן וודאי.
אבל נראה שהם מתים למכור אותו עכשיו וגם ליידנר והסוכן שלו מתים לברוח מפה.
באמת? כלום? יש לו פוטנציאל עצום - טכני, מהיר וחזק ומשחק באחד התפקידים שהכי קשה למצוא בהם שחקנים.
אם אני ניסנוב אני משאיר אותו עוד עונה בהפועל שבטווח הוא ישחק עוד משחקים בנבחרת והוא יהיה שווה יותר בקיץ כמעט באופן וודאי.
יש לו מהירות וטכניקה בהגבהה.
חזק? וואט..
ממש לוקה בחסר בהגנה (בכל זאת מגן)
לא רואה כזה שיפור בעמדה שלו העונה לעומת גרופר או פירסמן
יש לו מהירות וטכניקה בהגבהה.
חזק? וואט..
ממש לוקה בחסר בהגנה (בכל זאת מגן)
לא רואה כזה שיפור בעמדה שלו העונה לעומת גרופר או פירסמן
פירסמן וגרופר יכולים לעשות לו גלצח בנעליים
הוא שתי רמות מעליהם
בכדורגל המודרני , מגן הוא חלק בלתי נפרד ממשחק ההתקפה.
באירופה מחפשים מגנים מוכשרים קודם כל בהתקפה , בתקווה לשפר אותם בהגנה וגם לגרום לשחקני הכנף לעזור להם במשחק ההגנה.
רדפוקס כתב: ↑13 יולי 2022, 19:18
הבלם הדני ששיחק בסגנית אלופת בלגיה וכביכול היה מועמד אלינו אך המו"מ איתו הופסק בגלל פערים של 40 אלף יורו - חתם בשרלרואה הבלגית.