אבל אבל אבל, אנחנו לא בתקופת חומה ומגדל.....
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
אבל אבל אבל, אנחנו לא בתקופת חומה ומגדל.....
דתות באופן כללי יכולות לעורר גזענות אצל אנשים שמפרשים אותן בצורה לא נכונה. הרי היהדות מדברת רבות על גרים.אדום מטלי כתב: ↑06 יולי 2022, 02:28אני לא יכול לדבר בשם איציק, אבל זה בודאי קשור ליהדות.
היהדות היא דת גזענית בהגדרה, שטוענת שיהודי הוא אדם נבחר: טוב יותר ועליון על אנשים אחרים בעולם. אם יש צורך, כרגיל יובאו הרבה ציטוטים מהמקורות ומימינו שיוכיחו את זה.
הגזען בלינק של איציק הוא פרי של המהות הזו ביהדות. שום דבר חדש, "אתה בחרתנו" רגיל.
הציונות, הגם שהתחילה כתנועה חילונית, בכל זאת אמצה לצרכיה מספר אלמנטים מהיהדות: למשל הקושאן האלוהי על פלסטין, והעיקר - תורת הגזע הנבחר. כמו שראינו בשבועות האחרונים, זה הקונצנזוס בישראל מימין ועד ל"שמאל": מדינת ישראל צריכה להיות יהודית, ולא של כל תושביה. זו עליונות יהודית, וזה מה שהיא יוצרת. דם וסבל.
אתה יכול לראות את זה בצורה מאד ברורה ביחס האכזרי והמביש של כל ממשלות ישראל למבקשי המקלט, פליטי חרב שברחו על חייהם ממשטרים דכאניים ומרצח עם.
הרי עליהם לא תוכל לדקלם את "אבל האויב הרע" הקבוע שלך. הם פשוט לא יהודים, זו כל הסיבה.
אפס מודעות עצמית
אגב - אופציה נוספת היא לא להיות צבוע, ואז לא תקבל תגובות שמכנות אותך צבוע.
benaim כתב: ↑06 יולי 2022, 21:21דתות באופן כללי יכולות לעורר גזענות אצל אנשים שמפרשים אותן בצורה לא נכונה. הרי היהדות מדברת רבות על גרים.אדום מטלי כתב: ↑06 יולי 2022, 02:28אני לא יכול לדבר בשם איציק, אבל זה בודאי קשור ליהדות.
היהדות היא דת גזענית בהגדרה, שטוענת שיהודי הוא אדם נבחר: טוב יותר ועליון על אנשים אחרים בעולם. אם יש צורך, כרגיל יובאו הרבה ציטוטים מהמקורות ומימינו שיוכיחו את זה.
הגזען בלינק של איציק הוא פרי של המהות הזו ביהדות. שום דבר חדש, "אתה בחרתנו" רגיל.
הציונות, הגם שהתחילה כתנועה חילונית, בכל זאת אמצה לצרכיה מספר אלמנטים מהיהדות: למשל הקושאן האלוהי על פלסטין, והעיקר - תורת הגזע הנבחר. כמו שראינו בשבועות האחרונים, זה הקונצנזוס בישראל מימין ועד ל"שמאל": מדינת ישראל צריכה להיות יהודית, ולא של כל תושביה. זו עליונות יהודית, וזה מה שהיא יוצרת. דם וסבל.
אתה יכול לראות את זה בצורה מאד ברורה ביחס האכזרי והמביש של כל ממשלות ישראל למבקשי המקלט, פליטי חרב שברחו על חייהם ממשטרים דכאניים ומרצח עם.
הרי עליהם לא תוכל לדקלם את "אבל האויב הרע" הקבוע שלך. הם פשוט לא יהודים, זו כל הסיבה.
מדינת ישראל היא לא מדינת רווחה ולא יכול להיות בית לכל פליטי העולם, בוודאי לא מהגרי עבודה. צריך לעזור עד מכסה מסוימת
אני לא מתרגש מהכינויים הרבים להם אני זוכה מכם, אתה גם יכול להתרשם שבחירת המילים שלי היא פחות 'קרבית'. השלמתי עם העובדה שהדעות שלכם קיצוניות מאוד ואין לי שום דרך להתמודד מולן.
אתה לא יכול להוסיף אותי לרשימה? אני די בטוח שאני יכול להוסיף את כולם, אני לא רואה אצלי בעיה.
איזה פאקינג בולשיט..אז קרה מקרה, כאילו למוסלמים ודרוזים אין עסקים באמצע תל אביב, באמצע רמת גן, באילת,בבאר שבע וכן כן תתפלא גם במחנה יהודה מעוז הגזענות הפאשיסטית היודונאצית. השמאלניות שלכם מפיצה שנאה וגזענות יותר מכל דבר אחר.
נכון, חוץ מהדברים סטייל "טוב למות בעד ארצנו" היו גם כל מיני התייחסויות לסכסוך ולהשלכותיו כדוגמאות מהחיים בתרגילי חשבון.
כדאי מאוד.
אפשר גם להחליף את המילים ייהוד, כיבוש ואל אקצא באסלאמיזציה, השמדת ישראל, והכותל וזה ישמע כמו כל תגובה גנרית של דובר צהל על כל פעולה נגד ערבים, כולל חפים מפשע.
צריך ליישב גם את הנגב וגם את יהודה ושומרוןits-sick כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 17:04 https://www.haaretz.co.il/blogs/israeli ... ff6a610000
"הייתי בא לכל מתנחל ומציע 'קח 4 מיליון ותעבור לנגב'. זו תוכנית הזויה"
ניצב (בדימוס) אליק רון, מפקד המחוז הצפוני במשטרה באירועי אוקטובר 2000, הוא פרדוקס. מצד אחד - מטפח סגנון רפולי של "אוכל ערבים לארוחת בוקר" עם יד קלה על ההדק, ומצד שני - מייחל לסיום הכיבוש וירא מבנימין נתניהו. ואיך הוא רואה את עצמו? "קנאי חשוך מרפא למדינה"
אני לא מבין את סגנון הדיון הזה.
אבל איציק, הערה מתודית: תן במשפט אחד מה השורה התחתונה של הלינק שאתה מביא.its-sick כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 13:40 https://www.haaretz.co.il/blogs/shabahi ... f92b1c0000
עם שחרורם, נתנו חיילים וחיילות במינהל האזרחי עדויות לארגון "שוברים שתיקה". בסוף כל עדות הם נשאלו מדוע החליטו לשבור שתיקה. הנה כמה מהתשובות, בקיצורים הכרחיים ובלי עריכה